tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Η κίνηση Τσιπρα να πιασει μπρατσακι ομολογω τον ανεβασε στην εκτιμηση μου
ημίμετρα.... έπρεπε να πιάσει κωλαράκι να δώσει και κανένα φιλάκι...
Η κίνηση Τσιπρα να πιασει μπρατσακι ομολογω τον ανεβασε στην εκτιμηση μου
Επρεπε να ησουν εκει να επιανε το δικο σου.
ημίμετρα.... έπρεπε να πιάσει κωλαράκι να δώσει και κανένα φιλάκι...
πρέπει να φάει πολλά ψωμιά ο αλεξάκης για να έχει τα φόντα να μου πιάσει τον κώλο...
θα τα πούμε στις 7.30 το βράδυ της επόμενης κυριακής μούργο...θα σου πω μετα τις ευρωεκλογες
Τρέξτε να ψηφίσετε να μη χάσετε τον κάθε τυχάρπαστο που βάζει υποψηφιότητα,όλα τα κομματικά παράσιτα της κοινωνίας έχουν βάλει υποψηφιότητα,ξαφνικά γίνανε όλοι μεσίες που θα σώσουν την κοινωνία μας.
Δώσε μου ένα παράδειγμα πολιτικού που τον θεωρείς καλύτερο απο σένα.μετα όμως μην κλαψομουνιάζεστε...
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΔώσε μου ένα παράδειγμα πολιτικού που τον θεωρείς καλύτερο απο σένα.
Δώσε μου ένα παράδειγμα πολιτικού που τον θεωρείς καλύτερο απο σένα.
Το ίδιο ισχύει και για σένα και για τον οποιοδήποτε.πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Εισαι προβλέψιμος τελικά,επειδή έχω αξιοπρέπεια κάτι που λείπει απο τους πολιτικούς και επίσης δεν μπορώ για πολλούς λόγους.εσύ αφού θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο γιατί δεν κατεβαίνεις στις εκλογές ??
Δώσε μου ένα παράδειγμα πολιτικού που τον θεωρείς καλύτερο απο σένα.
Το ίδιο ισχύει και για σένα και για τον οποιοδήποτε.
Εισαι προβλέψιμος τελικά,επειδή έχω αξιοπρέπεια κάτι που λείπει απο τους πολιτικούς και επίσης δεν μπορώ για πολλούς λόγους.
Τρόμπα έχεις μια εβδομάδα καιρό να μου πεις αν σιχαίνεσαι περισσότερο τον Σύριζα ή την Χ.Α.εεε τότε αφού δεν μπορείς εσύ που είσαι ικανότερος από τους υπάρχοντες πολιτικούς τι να κάνουμε ?? θα ζήσουμε με αυτούς που έχουμε μέχρις ότου κάτι γίγαντες αξιοπρέπειας, τέρατα ηθικής και αστέρες νοημοσύνης σαν και του λόγου σου γίνουν διαθέσιμοι...
Τρόμπα έχεις μια εβδομάδα καιρό να μου πεις αν σιχαίνεσαι περισσότερο τον Σύριζα ή την Χ.Α.
Σήμερα ψήφισα τα δύο για να'μαι σίγουρος,την άλλη Κυριακή μάλλον δεν θα έχω αυτή την επιλογή,οπότε κανόνισε.
Αυτό δεν μπαίζει,μην χαίρεσαιδηλαδή αμα σου πω το ΠΑΣΟΚ θα το ρίξεις στον Μπένι ????
Πιθανόν και σαφώς υπάρχουν αλλα η δέν μπορούν η δεν θέλουν να κάνουν την πολιτική διαφορά απο τους υπόλοιπους.o Δρίτσας που κατεβαίνει στον Πειραιά είναι αξιοπρεπέστατος και φαίνεται ικανός.
Το ότι δεν τους θεωρώ καλύτερους δεν σημαίνει οτι τους χαρακτιρίζω χειρότερους αλλα σίγουρα ανίκανους για να σε καλύψω σε μελλοντική σου ερώτηση.Οσο για την παραπάνω απάντηση σου δεν νομίζω να σε κάνει περήφανο γιατί πίστευα σε κάτι καλύτερο απο σένα ;) και ούτε με πρόσβαλες όπως θα πίστευες. ;)εεε τότε αφού δεν μπορείς εσύ που είσαι ικανότερος από τους υπάρχοντες πολιτικούς τι να κάνουμε ?? θα ζήσουμε με αυτούς που έχουμε μέχρις ότου κάτι γίγαντες αξιοπρέπειας, τέρατα ηθικής και αστέρες νοημοσύνης σαν και του λόγου σου γίνουν διαθέσιμοι...