Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Βαλτε καποιος το FULL video για να σιγησουν οι φωνες της μαυρης αντιδρασης...  :rockon:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τρέξτε να ψηφίσετε να μη χάσετε τον κάθε τυχάρπαστο που βάζει υποψηφιότητα,όλα τα κομματικά παράσιτα της κοινωνίας έχουν βάλει υποψηφιότητα,ξαφνικά γίνανε όλοι μεσίες που θα σώσουν την κοινωνία μας.  :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μετα όμως μην κλαψομουνιάζεστε...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Τρέξτε να ψηφίσετε να μη χάσετε τον κάθε τυχάρπαστο που βάζει υποψηφιότητα,όλα τα κομματικά παράσιτα της κοινωνίας έχουν βάλει υποψηφιότητα,ξαφνικά γίνανε όλοι μεσίες που θα σώσουν την κοινωνία μας.  :jerking:

εγώ ακολουθώ το παράδειγμα σου τύπε και απέχω.

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Το ίδιο ισχύει και για σένα και για τον οποιοδήποτε.

εσύ αφού θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο γιατί δεν κατεβαίνεις στις εκλογές ??
Εισαι προβλέψιμος τελικά,επειδή έχω αξιοπρέπεια κάτι που λείπει απο τους πολιτικούς και επίσης δεν μπορώ για πολλούς λόγους.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το ίδιο ισχύει και για σένα και για τον οποιοδήποτε.
Εισαι προβλέψιμος τελικά,επειδή έχω αξιοπρέπεια κάτι που λείπει απο τους πολιτικούς και επίσης δεν μπορώ για πολλούς λόγους.

εεε τότε αφού δεν μπορείς εσύ που είσαι ικανότερος από τους υπάρχοντες πολιτικούς τι να κάνουμε ?? θα ζήσουμε με αυτούς που έχουμε μέχρις ότου κάτι γίγαντες αξιοπρέπειας, τέρατα ηθικής και αστέρες νοημοσύνης σαν και του λόγου σου γίνουν διαθέσιμοι...

Επισκέπτης
εεε τότε αφού δεν μπορείς εσύ που είσαι ικανότερος από τους υπάρχοντες πολιτικούς τι να κάνουμε ?? θα ζήσουμε με αυτούς που έχουμε μέχρις ότου κάτι γίγαντες αξιοπρέπειας, τέρατα ηθικής και αστέρες νοημοσύνης σαν και του λόγου σου γίνουν διαθέσιμοι...
Τρόμπα έχεις μια εβδομάδα καιρό να μου πεις αν σιχαίνεσαι περισσότερο τον Σύριζα ή την Χ.Α. :birdman:

Σήμερα ψήφισα τα δύο για να'μαι σίγουρος,την άλλη Κυριακή μάλλον δεν θα έχω αυτή την επιλογή,οπότε κανόνισε. :birdman:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τρόμπα έχεις μια εβδομάδα καιρό να μου πεις αν σιχαίνεσαι περισσότερο τον Σύριζα ή την Χ.Α. :birdman:

Σήμερα ψήφισα τα δύο για να'μαι σίγουρος,την άλλη Κυριακή μάλλον δεν θα έχω αυτή την επιλογή,οπότε κανόνισε. :birdman:

δηλαδή αμα σου πω το ΠΑΣΟΚ θα το ρίξεις στον Μπένι ????

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
o Δρίτσας που κατεβαίνει στον Πειραιά είναι αξιοπρεπέστατος και φαίνεται ικανός.
Πιθανόν και σαφώς υπάρχουν αλλα η δέν μπορούν η δεν θέλουν να κάνουν την πολιτική διαφορά απο τους υπόλοιπους.

Το ότι δεν τους θεωρώ καλύτερους δεν σημαίνει οτι τους χαρακτιρίζω χειρότερους αλλα σίγουρα ανίκανους για να σε καλύψω σε μελλοντική σου ερώτηση.Οσο για την παραπάνω απάντηση σου δεν νομίζω να σε κάνει περήφανο γιατί πίστευα σε κάτι καλύτερο απο σένα  ;) και ούτε με πρόσβαλες όπως θα πίστευες.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom