tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Α η καταγγελία γεγονότος είναι κλαψομούνιασμα, έτσι?
Μην ξανακούσω κλαψομουνιάσματα για την εκτέλεση Μπακογιάννη τότε..
ποιό ακριβώς είναι το γεγονός ???
Α η καταγγελία γεγονότος είναι κλαψομούνιασμα, έτσι?
Μην ξανακούσω κλαψομουνιάσματα για την εκτέλεση Μπακογιάννη τότε..
Αυτό που περιγράφει ο Δρίτσας..ποιό ακριβώς είναι το γεγονός ???
γενικα οχι, παντως εχουν γινει κατα καιρους και μεμονομενα καποιες καταγγελιες...γιατί υπήρξε καμμία εκλογική διαδικασία μετά το 1974 στην Ελλάδα που να μην ήταν καθαρή και ελεύθερη ...
και κλαψομούνιασμα εννοώ αυτά
από την υστερική γριέτζω τον Δρίτσα...
Αυτό που περιγράφει ο Δρίτσας..
Ποιος πληρωνει;ο μωραλης;
Ποιος πληρωνει;ο μωραλης;ποιό από τα τρία ??
το ότι έστειλε ο Αρβανιτόπουλος προεκλογικό υλικό του Μώραλη με έξοδα του υπουργείου ?? Από που και ως που λέει την αλήθεια και γιατί να θεωρήσω την δικιά του καταγγελία ως αληθινή και όχι την διάψευση του άλλου ?? Επειδή έδειξε έναν φάκελλο που στάλθηκε από το υπουργείο παιδείας χωρίς καν να αναφέρει παραλήπτη και χωρίς κύρια να δείχνει το περιεχόμενο ??
το ότι ο Μώραλης μοίραζε σακκούλες με τρόφιμα που μέσα είχαν ψηφοδέλτια του ?? εε και αυτός πληρώνει αυτός κανονίζει τι θα έχει μέσα...
ή την διαμαρτυρία ότι ο Μώραλης έστησε τραπεζάκι έξω από το "ιστορικό φαρμακείο της οικογένειας Δρίτσα"??
το ότι ο Μώραλης μοίραζε σακκούλες με τρόφιμα που μέσα είχαν ψηφοδέλτια του ?? εε και αυτός πληρώνει αυτός κανονίζει τι θα έχει μέσα...
ΣυμφωνωΟι γκαστρωμένες ξέρουν απ'τον 5ο μήνα τι θα βγάλουν.
Εκτός των άλλων, 11 στα 10 απ'αυτά που "έλεγαν οι παλιοί" είναι παπαριές καμαρωτές..
Τις σακουλες με τροφιμα που μοιραζουν οι εκκλησιες,τις πληρωνει ο μωραλης δηλαδη;
Δεν το ηξερα αυτο,απο εσενα το ακουω.
Τις σακουλες με τροφιμα που μοιραζουν οι εκκλησιες,τις πληρωνει ο μωραλης δηλαδη;τις σακούλες με τα τρόφιμα ποιός λες ότι τις πλήρωσε ??
Εχεις κατι που να το αποδεικνυει αυτο;Αν οντως ετσι εγινε τοτε εχει αδικο ο δριτσας.
Εχεις κατι που να το αποδεικνυει αυτο;Αν οντως ετσι εγινε τοτε εχει αδικο ο δριτσας.στις συγκεκριμένες που καταγγέλλει η αρσενικιά γριά ο Δρίτσας λέω... πλήρωσε ο Μώραλης καμμιά κατοστή σακκούλες με τρόφιμα και τις πήγε σε μια εκκλησιά να τις μοιράσουν στο φιλόπτωχο... λες να έπρεπε να του πούνε δεν τις θέλουμε παρτε τες πίσω ??
Α ενταξει.Καταλαβα.Εχεις τρομερη πηγη...τράβα στον πειραιά να μάθεις... από πειραιώτη το έμαθα..
Α ενταξει.Καταλαβα.Εχεις τρομερη πηγη...
Ναι ε? Τι ποιο λογικό από την εξαγορά ψήφων έστω και με μια σακούλα τρόφιμα.
Είπε ο καραγκιόζης που καταγγέλει μετά μανίας το πόπολο που πούλησε την ψήφο του για μια θέση στο δημόσιο.
Γιατί ποτέ δεν έχει ευθύνη αυτός που δωροδοκεί. Με τον παρά μου γαμώ και την κυρά μου άλλωστε.
Άντε ρε γαμήσου πρωί πρωί που κάθομαι κι ασχολούμαι μαζί σου..
Υπαρχει και βιντεακι που το αποδεικνυει.Δες το.δηλαδη η καταγγελία αυτή
Εν τω μεταξύ αίσθηση προκάλεσε ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο συνδυασμός του κ. Θοδωρή Δρίτσα με την ένδειξη «επείγον» με αποδέκτες «όλους τους αρμόδιους φορείς και τον Μητροπολίτη Πειραιά» όπου αναφέρεται ότι «αυτή τη στιγμή (ώρα 12:30) πολίτες των Καμινίων καταγγέλλουν ότι στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου μοιράζονται τρόφιμα σε σακούλες που περιέχουν και ψηφοδέλτια του συνδυασμού Μώραλη. Η διανομή γίνεται στο υπόγειο της εκκλησίας, παρουσία και ευθύνη του ιερέα».
έχει τρομερές πηγές κατά την εκτίμηση σου ...
Υπαρχει και βιντεακι που το αποδεικνυει.Δες το.
Ρε καταλαβαινεις οτι απο πουθενα δεν προκυπτει αυτη η παπαρια που υποστηριζεις;Ειδες κανεναν να βγει να πει ναι μας πληρωσε ο κυριος μωραλης τροφιμα και ειπε να δωσουμε και τα ψηφοδελτια του;Ειδες να το παραδεχτει ο ιδιος η καποιος συνεργατης του;Εσυ μου λες οτι πηγη σου ειναι ενας πειραιωτης...το είδα ... και ?? αν πήγε ο μώραλης και του είπε .. "παπα παρε 100 σακούλες με τρόφιμα και μοίρασε τες.. μαζί θα δίνεις όμως και ψηφοδέλτια μας" τι θα έλεγε ο παπάς... όχι δεν θέλω τις 100 σακούλες ??
Αν θελεις τη γνωμη μου, θα επρεπε να πει "εγω να τα δωσω τα τροφιμα φιλε μου, αλλά δεν εχω καμια δουλεια να δινω ψηφοδελτια σου. Δεν μπορει να εμφανιζεται η εκκλησια οτι στηριζει συγκεκριμενο υποψηφιο. Αν θελεις τετοια πραγματα, μοιρασε τα απο το εκλογικο σου περιπτερο".το είδα ... και ?? αν πήγε ο μώραλης και του είπε .. "παπα παρε 100 σακούλες με τρόφιμα και μοίρασε τες.. μαζί θα δίνεις όμως και ψηφοδέλτια μας" τι θα έλεγε ο παπάς... όχι δεν θέλω τις 100 σακούλες ??