Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ούτε φοροφυγάδες είναι οι Έλληνες. Σε σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίος δηλ. Αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.
Είχε κανένα λόγο ο χαζός του χωριού να βγαίνει και να λέει και τέτοιο? ? Τι νόημα είχε? ?
Εγώ το μόνο που βλέπω είναι ότι τα έκανε εκ του πονηρού... για να μπούμε ντε και καλά στο ΔΝΤ.
Ό,τι εγινε έγινε πλεον.
Τον ΓΑΠ τον εχει καταδικασει ήδη και η Ιστορία και ο κόσμος, που ζητα σε ποσοστό 80% την πολιτική του εξαφανιση.
Το θεμα ειναι να τελειωνουμε με τα μνημονια και την κριση το ταχύτερο...
Και χωρις πισωγυρίσματα...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ειδες τελικα που θα συμπέσουμε στην ψηφο κατα ενα μερος?
Μα δεν παω κομματικα τυπε αλλα σε προσωπα. Και πασοκ να ηταν κ οτι θες να ηταν θα τον ψηφιζα. Οπως κ τον Δημαρχο που κατεβαινει στην περιοχη μου Οτι κ να ηταν θα ψηφισω αυτον που θεωρω καλυτερο για τον τοπο μου κ οχι κομματικα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
το ότι την κουτούπωσε είναι γεγονός. .. όπως είναι γεγονός ότι του την είχαν στημένη βέβαια. ... αλλά όχι για την Ελλάδα! !!
Αυτά είναι αστεία. Ψάξε κατά Ολάν μεριά αν ενδιαφέρεσαι. ...

Αλλά οι ευθύνες του ΓΑΠ για όλα όσα τραβάει η χωρα τα τελευταία 4 χρόνια είναι τεράστιες! !! Και όσο χαζός κι αν λένε κάποιοι ότι είναι αυτός ο λαός,  δεν του το συγχωρεί.... το όνομα Παπανδρέου και Πασοκ το έχει ήδη διαγράψει. ... ;)

το ουδεις αναμαρτητος παντως δεν το ειπε ο παπανδρεου

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
τν άδεια ποιος την υπογράφει ?? ο δήμαρχος... αυτός είναι υπόλογος και μάλιστα είπε και την απίστευτη παπαριά ότι ο δήμος δεν έχει εμπειρία... ενώ πριν από δυό χρόνια είχε ξανακάνει το ίδιο με την ίδια εταιρεία...

βρε αει σύρε και γαμίσου γαμώ την παναγία σου μαλάκα...
Ο Δημαρχος ρε αχρηστε κανει την αυτοψια η οι υπηρεσιες του δημου???? Μηπως η Δημοτικη Αστυνομια που καταργησε ο γιος του τραγουδιστη μαζι με τον Αντωνακη τα πηραν?????/ Εαν εχεις τοσα μεγαλα @@ και μπορεις κ γαμας την παναγια μου μαγκια σου παπαρα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
πωωωωω
σκας γάιδαρο
ρε φίλε, έχεις ένα κατάστημα και το νοικιάζεις.
Αυτός που θα έρθει σου λέει...θα το κάνω φαρμακείο, εστιατόριο ή ό,τι άλλο
εάν δεν έχεις άλλον υποψήφιο ενοικιαστή το κάνεις ό,τι λέει ή το αφήνεις αδιάθετο.
Αν έχεις πολλούς με διαφορετικές ιδέες, διαλέγεις κάτι που σου αρέσει και δεν θα έχεις χασούρα

πιο απλά δεν γίνεται.
η διαπραγματευτική ικανότητα του κράτους είναι λόγω συνθηκών ελάχιστη.
Ας έφερνε στο κάτω κάτω ο Τσίπρας άλλους επενδυτές ...
για το καλό της Ελλάδας ρε γμτ
Μα τι μου λες ρε φιλε? Μιλας για προσωπικη επιλογη που εαν ειναι μαλακια θα χασω μονο εγω κ συγκρινεις το κρατος που δεν ειναι δικο του τπτ απλα τα διαχειριζεται προς το παρων? Στο ξαναλεω ηρθαν κ αλλοι αλλα δεν εκαναν τις ''ευκολιες'' που εκαναν στον λατση. Ξεπουλησαν ΟΤΕ- ΟΠΑΠ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (εαν θες το συζηταμε γιατι ξερω πραγματα που δεν ακουστηκαν ΠΟΤΕ) Ελεγε καταστροφικο το μνημονιο ζαπεια 1-2-3-4-5-6-7 κ τωρα τι αλλαξε  κ μας λεει αληθεια???????

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μα τι μου λες ρε φιλε? Μιλας για προσωπικη επιλογη που εαν ειναι μαλακια θα χασω μονο εγω κ συγκρινεις το κρατος που δεν ειναι δικο του τπτ απλα τα διαχειριζεται προς το παρων? Στο ξαναλεω ηρθαν κ αλλοι αλλα δεν εκαναν τις ''ευκολιες'' που εκαναν στον λατση
σου είπα ... σκας γάιδαρο
προσπαθώ να στο απλοποιήσω μπας και το πιάσεις αλλά δεν γίνεται τίποτα
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ διαπραγματευτική θέση. ΠΑΠΑΛΑ
Κακώς δεν έχεις, συμφωνούμε
αλλά δεν την έχεις
όπως δεν την έχει ΟΥΤΕ ο τσίπρας
τα ίδια ακριβώς θα κάνει

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
δεν διαφωνώ. Ούτε το κατακρίνω. Κι εγώ αν ήμουν στη θέση του δε θα τις άφηνα ακουτούπωτες!!! :2funny:
Να το παμε λιγο αλλιως? Εισαι ο γερος εχεις το χρημμα εχεις προσβαση σε μοντελα καθε ειδους εχεις μια θεση  κ πας στην καμαριερα? Ελα τωρα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
δεν διαφωνώ. Ούτε το κατακρίνω. Κι εγώ αν ήμουν στη θέση του δε θα τις άφηνα ακουτούπωτες!!! :2funny:

κανεις οτι δεν καταλαβαινεις για ποιον παει η φραση αυτη και γιατι το ειπε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μα τι μου λες ρε φιλε? Μιλας για προσωπικη επιλογη που εαν ειναι μαλακια θα χασω μονο εγω κ συγκρινεις το κρατος που δεν ειναι δικο του τπτ απλα τα διαχειριζεται προς το παρων? Στο ξαναλεω ηρθαν κ αλλοι αλλα δεν εκαναν τις ''ευκολιες'' που εκαναν στον λατση. Ξεπουλησαν ΟΤΕ- ΟΠΑΠ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (εαν θες το συζηταμε γιατι ξερω πραγματα που δεν ακουστηκαν ΠΟΤΕ) Ελεγε καταστροφικο το μνημονιο ζαπεια 1-2-3-4-5-6-7 κ τωρα τι αλλαξε  κ μας λεει αληθεια???????

αν εννοείς την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ τότε θα γελάσω.... ξεφορτωθήκαμε ένα πτώμα που βρωμούσε πολλά μα πάρα πολλά χρόνια και έφαγε τόσα λεφτά (γύρω στα 9 δις ευρώ) όλα τα χρόνια...

καλά έκανε και την ξεφορτώθηκε και ησυχάσαμε από δαύτην... έτσι και αλλιώς ακριβότερα εισητήρια είχε πάντα ακόμη και από τα σημερινά της Aegean....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ό,τι εγινε έγινε πλεον.
Τον ΓΑΠ τον εχει καταδικασει ήδη και η Ιστορία και ο κόσμος, που ζητα σε ποσοστό 80% την πολιτική του εξαφανιση.
Αλεξ δεν ειμαι κομαμτοσκυλο σαν καποιους εδω μεσα. Εγω κρινω προσωπα απο τα λεγομενα τους. ΓΑΠ λεφτα υπαρχουν = Μνημονιο Σαμαρας 18 μετρα ζαπεια κτλπ κτλπ= ιδιο εργο με ΓΑΠ χειροτερη η καθε μερα αρα τι μου λες τωρα?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
σου είπα ... σκας γάιδαρο
προσπαθώ να στο απλοποιήσω μπας και το πιάσεις αλλά δεν γίνεται τίποτα
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ διαπραγματευτική θέση. ΠΑΠΑΛΑ
Κακώς δεν έχεις, συμφωνούμε
αλλά δεν την έχεις
όπως δεν την έχει ΟΥΤΕ ο τσίπρας
τα ίδια ακριβώς θα κάνει
Τι παει να πει δεν εχω ρε τυπε? Εφοσον δεν το δινω στην τιμη που θελω δεν το δινω απλα τα πραγματα..αντιθετα αφου βγαινουμε στις αγορες θα το κρατησω οπως εχει 1-2-3 χρονια ακομα να πιασω καλυτερη τιμη.

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Να το παμε λιγο αλλιως? Εισαι ο γερος εχεις το χρημμα εχεις προσβαση σε μοντελα καθε ειδους εχεις μια θεση  κ πας στην καμαριερα? Ελα τωρα
έτσι είναι οι σοσιαλιστές τύπε. Πηδάνε και τον εργαζόμενο λαό.  :rockon:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
αν εννοείς την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ τότε θα γελάσω.... ξεφορτωθήκαμε ένα πτώμα που βρωμούσε πολλά μα πάρα πολλά χρόνια και έφαγε τόσα λεφτά (γύρω στα 9 δις ευρώ) όλα τα χρόνια...

καλά έκανε και την ξεφορτώθηκε και ησυχάσαμε από δαύτην... έτσι και αλλιώς ακριβότερα εισητήρια είχε πάντα ακόμη και από τα σημερινά της Aegean....
Τι λες ρε γαμημενε...ΜΟΝΟ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που ειχε η Ο.Α και οι θεσεις στα ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ αξιζαν ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ κ ο Βγεννοπουλος τα χαρισε τσαμπα...ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΧΡΗΣΤΕ. Το ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ εχει τα ακριβοτερα τελη κ φορους σε ολη την Ευρωπη. Επισης η Ο.Α δεν ειχε το ιδιο τερμιναλ με την aegean ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ αυτα πληρωνες. Eπισης η AEGEAN το τεχνικο τμημα το ειχε στα ΧΑΝΙΑ με αμφιβολου ποιοτητα επισκευες μαλακα που τα ξερεις ολα. Ο βγενοπουλος την πηρε για να την διαλυσει οχι για κανενα αλλο λογο γιατι απλα το κρατος δεν μπορουσε να το κανει. Ειμαστε η μονη Ευρωπαικη χωρα χωρις αεροπορικη εταιρια.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

2 υπογραψε ο πιτσαδορος

και το πρωτο το υπογραψε  η μπακογιαννη γεωργιαδης  βοριδης

εκλεκτοι βουλευτες της νδ

ξεχασιαρη αλεξ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτό πάλι από πού προκύπτει?
Τα υπολοιπα που ειπα δεν σε ενοχλουν και τα θεωρεις φυσιολογικα,και σε ενοχλησε το οτι θα επρεπε ο Ι.Υ.
να παιρνει 900 ευρω β.μ. που σημαινει μεγαλυτερο κερδος για το κρατος μεσω της φορολογιας,κινηση στις αγορες,
που παλι σημαινει κερδος για το κρατος.Θεωρεις καλυτερη την σκλαβοποιηση του Ελληνα με λιγα λογια,και την υποταγη
στις πολυεθνικες που βγαζουν τα αντερα τους πλεον με τις ευλογιες της κυβερνησης.και λογικο μιας και οι περισσοτεροι
απο αυτους ειναι μετοχοι τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom