Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
είπα να αφήσεις σε ησυχία το σπίτι μου μην σε πάρει ο διάολος μουνοπανο...

και ποιός σου είπε ρε μαλάκα ότι ένα απλό νομοσχέδιο όπως είναι η κύρωση μιας δανειακής σύμβασης θέλει 185 βουλευτές ηλίθιε ????

έγινες και συνταγματολόγος.... νούμερο...

και σχετικά με όσα έχω και όσα θα αποκτήσω, τα απέκτησα και θα τα αποκτήσω με την δουλειά μου και χωρίς κλαψομουνιάσματα...
και φυσικά δεν θα κλείσω τα λεφτά μου σε ντουβάρια (μου φτάνει το σπίτι που έχω και ζώ και το εξοχικό μου)...
Εχεις κ εξοχικο μωρη πουτανιτσα? Δωστα στο κρατος μαλακα να σωθει η χωρα

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τοτε να διαβαζεις καλυτερα και να μην λες οσα δεν εχω πει η παρερμηνευεις τα λεγομενα μου
είπες σε καιρο κρισης δεν πουλάς
Τα υπόλοιπα τα λέει το κόμμα που υποστηρίζεις τόση ώρα.
Αν δε συμφωνείς μην το υποστηρίζεις άλλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αν νομιζεις οτι είναι τελείως ανεξάρτητα τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών με τις βουλευτικές...οκ!!!
Ειναι αυτονόητο, οτι οι περιφερειακες εκλογες ειναι οι πιο "πολιτικες" εκλογες.
Σχεδον εξίσου με τις βουλευτικες.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
είπες σε καιρο κρισης δεν πουλάς
Τα υπόλοιπα τα λέει το κόμμα που υποστηρίζεις τόση ώρα.
Αν δε συμφωνείς μην το υποστηρίζεις άλλο.
ΒΙαζεσαι δες καλυτερα τυπε

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
να θυμισω μονο πως στο χαος μπηκε η χωρα απ το 07

μην πω απο το 04-05
στο χάος μπήκες όταν ο χαζός που έχεις σαν θεό έβγαινε και έλεγε ότι είμαστε τεμπέληδες, φοροφυγάδες, απατεώνε(και εκανε ρεζίλι όλους τους Έλληνες στοεξωτερικο)και η χώρα είναι υπερχρεωμένη, αλλά δε θα ζητησει τη βοήθεια του ΔΝΤ, ενώ από πίσω είχε από μήνες συμφωνήσει με τον πορνόγερο που κουτούπωσε την καμαριέρα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εχεις κ εξοχικο μωρη πουτανιτσα? Δωστα στο κρατος μαλακα να σωθει η χωρα

γιατί να το δώσω ??

για να ταίζει κοπρόσκυλα σαν και σένα ??

τόση περιουσία έχει το κράτος και κάθεται... να πουλήσει αυτήν πρώτα...
αμα δεν φτάσουν βλέπουμε... να πάρει τα σπίτια από αυτούς που χρωστάνε φόρους, πρόστιμα κλπ και μετά αν δεν φτάσουν και αυτά το συζητάω...

μέχρι τότε και εφόσον πληρώνω μέχρι ευρώ τους φόρους μου στην ώρα τους (όσοι και αν είναι αυτοί κάπου 27.000 για την περσινή χρονιά) δεν δίνω τίποτε...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ειναι αυτονόητο, οτι οι περιφερειακες εκλογες ειναι οι πιο "πολιτικες" εκλογες.
Σχεδον εξίσου με τις βουλευτικες.
Τυπε ο περιφεριαρχης δεν ψηφιζει για μετρα...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
στο χάος μπήκες όταν ο χαζός που έχεις σαν θεό έβγαινε και έλεγε ότι είμαστε τεμπέληδες, φοροφυγάδες, απατεώνε(και εκανε ρεζίλι όλους τους Έλληνες στοεξωτερικο)και η χώρα είναι υπερχρεωμένη, αλλά δε θα ζητησει τη βοήθεια του ΔΝΤ, ενώ από πίσω είχε από μήνες συμφωνήσει με τον πορνόγερο που κουτούπωσε την καμαριέρα.
Δεν πιστευω οτι την κουτουπωσε...οπως βγηκε στην πορεια επειδη ειχε σχεδιο για την Ελλαδα κ φιλελληνας τον εκαψαν. Δεν το εβγαλε ο Συριζα αυτο

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
γιατί να το δώσω ??

για να ταίζει κοπρόσκυλα σαν και σένα ??

τόση περιουσία έχει το κράτος και κάθεται... να πουλήσει αυτήν πρώτα...
αμα δεν φτάσουν βλέπουμε... να πάρει τα σπίτια από αυτούς που χρωστάνε φόρους, πρόστιμα κλπ και μετά αν δεν φτάσουν και αυτά το συζητάω...

μέχρι τότε και εφόσον πληρώνω μέχρι ευρώ τους φόρους μου στην ώρα τους (όσοι και αν είναι αυτοί κάπου 27.000 για την περσινή χρονιά) δεν δίνω τίποτε...
Το δικο σου σκατοκαριολη να παρει κ να το δωσει για 1 ευρω γαμημενε και τοτε να εχεις αποψει για το που κ ποσο πρεπει νατο δωσει. Καταλαβες μπασταρδε? Για να εδωσες 27.000 ευρω σε φορους πρπεει να βγαζεις κανα 100.000 το χρονο.. τωρα καταλαβα..δεν εισαι μαλακας απλα εισαι ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑΣ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Oλα αυτα τα εβγαλες απο το ανυπαρκτο μυαλο σου...ειπα ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ηληθιε
σε αυτό συμφωνώ απόλυτα
που σημαίνιε πως αυτά που έλεγες για τα μαγαζιά και τις θέσεις εργασίας ήταν παπαριές

σωστά;
δηλαδή αν το πουλούσε με 4-6-8-25 δις θα ήταν καλά, σωστά;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το δικο σου σκατοκαριολη να παρει κ να το δωσει για 1 ευρω γαμημενε και τοτε να εχεις αποψει για το που κ ποσο πρεπει νατο δωσει. Καταλαβες μπασταρδε? Για να εδωσες 27.000 ευρω σε φορους πρπεει να βγαζεις κανα 100.000 το χρονο.. τωρα καταλαβα..δεν εισαι μαλακας απλα εισαι ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑΣ

το δικό μου και να θέλει να το πάρει δεν μπορεί... όσο φόρο και να βάλει αντέχω να τον πληρώνω...

εσύ άχρηστε και ακαμάτη που έχεις απαιτήσεις να μην πληρώνεις ΤΕΒΕ αλλά να έχεις περίθαλψη και σύνταξη να δούμε τι θα κάνεις...

γιατί εγώ όπου έχει καλή δουλειά με καλή κονόμα είμαι πρώτος.. όπου στο διάολο και αν είναι αυτή... εσύ τεμπελόσκυλο κακομαθημένε ψωμολύσα...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Καταρχήν είμαι τύπισσα και κατά δεύτερον με ποιο κριτήριο ψηφίζεις στις Περιφερειακές εκλογές?
Καταρχην συγνωμη δεν σε προσεξα. Δευτερον δεν θυμαμαι να ψηφισα ποτε περιφεριακες εκλογες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom