Snoopy@
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εγω δε σε εβρισα.Oλα αυτα τα εβγαλες απο το ανυπαρκτο μυαλο σου...ειπα ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ηληθιε
Σε καιρο κρισης δεν πουλας
Εγω δε σε εβρισα.Oλα αυτα τα εβγαλες απο το ανυπαρκτο μυαλο σου...ειπα ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ηληθιε
Σε καιρο κρισης δεν πουλας
Εχεις κ εξοχικο μωρη πουτανιτσα? Δωστα στο κρατος μαλακα να σωθει η χωραείπα να αφήσεις σε ησυχία το σπίτι μου μην σε πάρει ο διάολος μουνοπανο...
και ποιός σου είπε ρε μαλάκα ότι ένα απλό νομοσχέδιο όπως είναι η κύρωση μιας δανειακής σύμβασης θέλει 185 βουλευτές ηλίθιε ????
έγινες και συνταγματολόγος.... νούμερο...
και σχετικά με όσα έχω και όσα θα αποκτήσω, τα απέκτησα και θα τα αποκτήσω με την δουλειά μου και χωρίς κλαψομουνιάσματα...
και φυσικά δεν θα κλείσω τα λεφτά μου σε ντουβάρια (μου φτάνει το σπίτι που έχω και ζώ και το εξοχικό μου)...
είπες σε καιρο κρισης δεν πουλάςΤοτε να διαβαζεις καλυτερα και να μην λες οσα δεν εχω πει η παρερμηνευεις τα λεγομενα μου
Αν νομιζεις οτι είναι τελείως ανεξάρτητα τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών με τις βουλευτικές...οκ!!!Βουλευτικες τυπε μονο αυτες εχουν σημασια..!
Βουλευτικες τυπε μονο αυτες εχουν σημασια..!Οι περιφερειακές εχουν σημασια?
Τοτε να διαβαζεις καλυτερα και να μην λες οσα δεν εχω πει η παρερμηνευεις τα λεγομενα μουΕγω δε σε εβρισα.
Ειναι αυτονόητο, οτι οι περιφερειακες εκλογες ειναι οι πιο "πολιτικες" εκλογες.Αν νομιζεις οτι είναι τελείως ανεξάρτητα τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών με τις βουλευτικές...οκ!!!
ΒΙαζεσαι δες καλυτερα τυπεείπες σε καιρο κρισης δεν πουλάς
Τα υπόλοιπα τα λέει το κόμμα που υποστηρίζεις τόση ώρα.
Αν δε συμφωνείς μην το υποστηρίζεις άλλο.
Δεν ειναι τυπε? Ο Σγουρος ψηφισε για τα μετρα?Αν νομιζεις οτι είναι τελείως ανεξάρτητα τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών με τις βουλευτικές...οκ!!!
στο χάος μπήκες όταν ο χαζός που έχεις σαν θεό έβγαινε και έλεγε ότι είμαστε τεμπέληδες, φοροφυγάδες, απατεώνε(και εκανε ρεζίλι όλους τους Έλληνες στοεξωτερικο)και η χώρα είναι υπερχρεωμένη, αλλά δε θα ζητησει τη βοήθεια του ΔΝΤ, ενώ από πίσω είχε από μήνες συμφωνήσει με τον πορνόγερο που κουτούπωσε την καμαριέρα.να θυμισω μονο πως στο χαος μπηκε η χωρα απ το 07
μην πω απο το 04-05
Εχεις κ εξοχικο μωρη πουτανιτσα? Δωστα στο κρατος μαλακα να σωθει η χωρα
Καταρχήν είμαι τύπισσα και κατά δεύτερον με ποιο κριτήριο ψηφίζεις στις Περιφερειακές εκλογές?Δεν ειναι τυπε? Ο Σγουρος ψηφισε για τα μετρα?
Τυπε ο περιφεριαρχης δεν ψηφιζει για μετρα...Ειναι αυτονόητο, οτι οι περιφερειακες εκλογες ειναι οι πιο "πολιτικες" εκλογες.
Σχεδον εξίσου με τις βουλευτικες.
Δεν πιστευω οτι την κουτουπωσε...οπως βγηκε στην πορεια επειδη ειχε σχεδιο για την Ελλαδα κ φιλελληνας τον εκαψαν. Δεν το εβγαλε ο Συριζα αυτοστο χάος μπήκες όταν ο χαζός που έχεις σαν θεό έβγαινε και έλεγε ότι είμαστε τεμπέληδες, φοροφυγάδες, απατεώνε(και εκανε ρεζίλι όλους τους Έλληνες στοεξωτερικο)και η χώρα είναι υπερχρεωμένη, αλλά δε θα ζητησει τη βοήθεια του ΔΝΤ, ενώ από πίσω είχε από μήνες συμφωνήσει με τον πορνόγερο που κουτούπωσε την καμαριέρα.
Το δικο σου σκατοκαριολη να παρει κ να το δωσει για 1 ευρω γαμημενε και τοτε να εχεις αποψει για το που κ ποσο πρεπει νατο δωσει. Καταλαβες μπασταρδε? Για να εδωσες 27.000 ευρω σε φορους πρπεει να βγαζεις κανα 100.000 το χρονο.. τωρα καταλαβα..δεν εισαι μαλακας απλα εισαι ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑΣγιατί να το δώσω ??
για να ταίζει κοπρόσκυλα σαν και σένα ??
τόση περιουσία έχει το κράτος και κάθεται... να πουλήσει αυτήν πρώτα...
αμα δεν φτάσουν βλέπουμε... να πάρει τα σπίτια από αυτούς που χρωστάνε φόρους, πρόστιμα κλπ και μετά αν δεν φτάσουν και αυτά το συζητάω...
μέχρι τότε και εφόσον πληρώνω μέχρι ευρώ τους φόρους μου στην ώρα τους (όσοι και αν είναι αυτοί κάπου 27.000 για την περσινή χρονιά) δεν δίνω τίποτε...
σε αυτό συμφωνώ απόλυταOλα αυτα τα εβγαλες απο το ανυπαρκτο μυαλο σου...ειπα ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ηληθιε
Πόσο χρονών είσαι??Καταρχην συγνωμη δεν σε προσεξα. Δευτερον δεν θυμαμαι να ψηφισα ποτε περιφεριακες εκλογες
Το δικο σου σκατοκαριολη να παρει κ να το δωσει για 1 ευρω γαμημενε και τοτε να εχεις αποψει για το που κ ποσο πρεπει νατο δωσει. Καταλαβες μπασταρδε? Για να εδωσες 27.000 ευρω σε φορους πρπεει να βγαζεις κανα 100.000 το χρονο.. τωρα καταλαβα..δεν εισαι μαλακας απλα εισαι ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑΣ
Καταρχην συγνωμη δεν σε προσεξα. Δευτερον δεν θυμαμαι να ψηφισα ποτε περιφεριακες εκλογεςΚαταρχήν είμαι τύπισσα και κατά δεύτερον με ποιο κριτήριο ψηφίζεις στις Περιφερειακές εκλογές?
Το 2010 ησουν κατω απο 18 ετων δηλαδη?Καταρχην συγνωμη δεν σε προσεξα. Δευτερον δεν θυμαμαι να ψηφισα ποτε περιφεριακες εκλογες