apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Μαζι σου σε αυτοοπως ξερουμε και του πιτσαδορου με τα 18 δις ισοδυναμα
Μαζι σου σε αυτοοπως ξερουμε και του πιτσαδορου με τα 18 δις ισοδυναμα
Σου ειπα επενδυω στις πουτανες για να βοηθησω την οικογενεια σου μην ανησυχεις
Τι λες ρε γαμημενε...ΜΟΝΟ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που ειχε η Ο.Α και οι θεσεις στα ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ αξιζαν ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ κ ο Βγεννοπουλος τα χαρισε τσαμπα...ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΧΡΗΣΤΕ. Το ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ εχει τα ακριβοτερα τελη κ φορους σε ολη την Ευρωπη. Επισης η Ο.Α δεν ειχε το ιδιο τερμιναλ με την aegean ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ αυτα πληρωνες. Eπισης η AEGEAN το τεχνικο τμημα το ειχε στα ΧΑΝΙΑ με αμφιβολου ποιοτητα επισκευες μαλακα που τα ξερεις ολα. Ο βγενοπουλος την πηρε για να την διαλυσει οχι για κανενα αλλο λογο γιατι απλα το κρατος δεν μπορουσε να το κανει. Ειμαστε η μονη Ευρωπαικη χωρα χωρις αεροπορικη εταιρια.
Που πετανε αυτες οι 2 ρε? Πλακα μας κανεις???????????? Και επειδη οι αλλες πανε κατα διαολου πρπεει να μιμιθουμε τους αλλους ε? βλακαααα
Που πετανε αυτες οι 2 ρε? Πλακα μας κανεις???????????? Και επειδη οι αλλες πανε κατα διαολου πρπεει να μιμιθουμε τους αλλους ε? βλακααααlufthansa
Lufthansa is owned by private investors (88.52%), MGL Gesellschaft für Luftverkehrswerte (10.05%), Deutsche Postbank (1.03%) and Deutsche Bank (0.4%) and has 37,042 employees (at March 2007)
british
British Airways is a Public Limited Company and as such is owned by its shareholders. Anyone can buy shares in the company but the majority (60.12%) of the shares are held by just eight shareholders with Invesco Perpetual being the largest.
airfrance
As a result of the deal, the French government's share of Air France was reduced from 54.4% (of the former Air France) to 44% (of the combined airline). Its share was subsequently reduced to 25%, and later to 18.6%.
ολες ιδιωτικές
Αlitalia
η μόνη στην οποία το κράτος έχει το 49.9% και πάει κατά διαόλου
ελληνικές αεροπορικές εταιρείες
Hellas Jet
Omega Airlines
Μωρη πουστρα ειπα εγω δεν πληρωνονται?????? Το οτι τις ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΣΑΜΠΑ δεν σε ενοιαξε? Αιντε μου στο διαολο κ εσυ μαλακα παρε ενα πληκτρολογιο να δουλευει το caps ΤΣΙΦΟΥΤΗΗΛΙΘΙΕ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ
ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΒΗΣΗ
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΙΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΕΜωρη πουστρα ειπα εγω δεν πληρωνονται?????? Το οτι τις ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΣΑΜΠΑ δεν σε ενοιαξε? Αιντε μου στο διαολο κ εσυ μαλακα παρε ενα πληκτρολογιο να δουλευει το caps ΤΣΙΦΟΥΤΗ
Τα 500 εκ ευρω απο φπα ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΧΑΡΙΣΑΝ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΡΝΗ????? Η Ο.Α τους εφταιγε. Οσο για το που τα χαρισαν να ρωτησεις τον βγενοπουλο αιντε ξυπνησε κ το ζωο
Τα 500 εκ ευρω απο φπα ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΧΑΡΙΣΑΝ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΡΝΗ????? Η Ο.Α τους εφταιγε. Οσο για το που τα χαρισαν να ρωτησεις τον βγενοπουλο αιντε ξυπνησε κ το ζωοΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΙΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΕ
ΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ
ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙ ΤΟΥ ΜΠΑΦΟΥ
Καλα μας επισες...αντε τραβα στο εξοχικο σου που πληρωνεις 30.000 φορο κ σαλτα κ γαμησου μην μας ζαλιζεις τα @@δεν τους μιμούμαστε.. είμαστε οι πρώτοι διδάξαντες...
Sabena
Swissair
Malev
κρατικές .. φαληρίσανε...
κρήτη-Θεσσαλονίκη κρήτη-ρόδο και σε άλλους τέτοιους προορισμούς...
βαριέμαι και να σε βρίσω γελοίε... είσαι ο stevegr & georgesl του ΣΥΡΙΖΑ μαλάκααααααααααααααααααααααα
Καλα μας επισες...αντε τραβα στο εξοχικο σου που πληρωνεις 30.000 φορο κ σαλτα κ γαμησου μην μας ζαλιζεις τα @@
Το ΦΠΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ Κ ΠΟΥΣΤΗ ΣΠΕΡΑ που χαρισε το κρατος 500 μυρια τα ξεχασες? Για ποια κατασκευαστικη περιοδο μας τσαπουνας τωρα? Δεν πληρωνουμε για την κατασκευη του? Αντε τραβα κ γαμησου σκατοπουστρα. Τι να χυσεις ρε ΜΑΛΑΚΑ δεν εχεις τπτ να χυσεις μαλακα σκατα κ εμετο βγαζεις απο καθε τρυπα που εχεις...μαλακα με εξοχικο
Καλα μας επισες...αντε τραβα στο εξοχικο σου που πληρωνεις 30.000 φορο κ σαλτα κ γαμησου μην μας ζαλιζεις τα @@
Το ΦΠΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ Κ ΠΟΥΣΤΗ ΣΠΕΡΑ που χαρισε το κρατος 500 μυρια τα ξεχασες? Για ποια κατασκευαστικη περιοδο μας τσαπουνας τωρα? Δεν πληρωνουμε για την κατασκευη του? Αντε τραβα κ γαμησου σκατοπουστρα. Τι να χυσεις ρε ΜΑΛΑΚΑ δεν εχεις τπτ να χυσεις μαλακα σκατα κ εμετο βγαζεις απο καθε τρυπα που εχεις...μαλακα με εξοχικοβρε ηλίθιο υποκείμενο βρε μαλάκα βρε αγράμματε ξεραούλα σε όλες τις επενδύσεις ο ΦΠΑ της κατασκευαστικής περιόδου για ότι αφορά το έργο επιστρέφεται από το δημόσιο ...
μα πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι ένας "αριστερός"
Σιγα σιγα κατουρα κ λιγο μαλακακο αιντε μετρα μεχρι το 10 κ ελα με την οπισθεν.Ουτε μια τριχα του τσιπρα κ του καθε τσιπρα απο τα @@ δεν εισαι μαλακαα παρτο χαμπαρι να γλυτωσουμεΡΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΕ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΧΩΛΟΣ
αφραγκος κακογαμημενος και οικογενεια μπουρδελο
και θελεις να εχεις αποψη αποφοιτοσ του δημοτικου
αντε στην παρακατω γειτονεια φεραν χαρμανι απο αλμπανια που
θα σου παει ονειρο.
και ο τσιπροφυτος να βγει παλι θα σε γαμαω πιπα κωλο
Το ΦΠΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ Κ ΠΟΥΣΤΗ ΣΠΕΡΑ που χαρισε το κρατος 500 μυρια τα ξεχασες? Για ποια κατασκευαστικη περιοδο μας τσαπουνας τωρα? Δεν πληρωνουμε για την κατασκευη του? Αντε τραβα κ γαμησου σκατοπουστρα. Τι να χυσεις ρε ΜΑΛΑΚΑ δεν εχεις τπτ να χυσεις μαλακα σκατα κ εμετο βγαζεις απο καθε τρυπα που εχεις...μαλακα με εξοχικο
Tα 500 εκ φπα ρε πουστη που χαρισαμ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ μωρη ΠΟΥΤΑΝΑ...Εαν εγω ειμαι γατοξερασμα εσυ εισαι τα σκατα τις γατας μαλακα αι στο διαολο ψωφα εκει στην Αγγλια με τα πακια κ τα πουστρακια που κανεις παρεαποια κατασκευή πλήρωσες ρε γελοίο υποκείμενο... ??? την γη έδωσες που την είχε απαλλοτριώσει ο Καραμανλής το 1976...
οι γερμανοί βάλανε το χρήμα να φτιαχτεί το αεροδρόμιο ηλίθιο υποκείμενο ... γατοξέρασμα...
εχεις δικηο για να εισαι τριχα πρεπει ο αλλος να εχει αρχιδιαΣιγα σιγα κατουρα κ λιγο μαλακακο αιντε μετρα μεχρι το 10 κ ελα με την οπισθεν.Ουτε μια τριχα του τσιπρα κ του καθε τσιπρα απο τα @@ δεν εισαι μαλακαα παρτο χαμπαρι να γλυτωσουμε
Tα 500 εκ φπα ρε πουστη που χαρισαμ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ μωρη ΠΟΥΤΑΝΑ...Εαν εγω ειμαι γατοξερασμα εσυ εισαι τα σκατα τις γατας μαλακα αι στο διαολο ψωφα εκει στην Αγγλια με τα πακια κ τα πουστρακια που κανεις παρεα