Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Επισκέπτης
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανοιξει ολους τους φακελους με τα σκανδαλα απο εποχης Μητσοτακη και ισως πιο πριν. Οσοι εμπλεκονται σε σκανδαλα και ειναι εν ζωη θα περασουν τον υπολοιπο βιο τους πισω απο τα καγκελα. Ο λαος θελει καθαρση, και δικαιοσυνη. Αν ο Τσιπρας τολμησει να ξεσκεπασει το αμαρτωλο παρελθον τους ΠΑΣΟΚ και της δεξιας κι αν απαλλαξει τη χωρα απο τα μνημονια, για πιο λογο να μην τον ψηφισουν ξανα και ξανα οι Ελληνες ?

Επισκέπτης
αυτο που θελω να πω ειναι πως δεν πρεπει να εθελοτυφλουμε μπροστα σ'αυτο που συμβαινει.
δυστυχως η ευτυχως (για μενα δυστυχως) ειναι ανοικτο ακομη και το θεμα της αυτοδυναμιας για τον συριζα.

Βεβαια, περνας τοσο καλα τωρα με τους Σαμαροβενιζελους που σε τρομαζει το γεγονος οτι θα εχεις αριστερη κυβερνηση.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Βεβαια, περνας τοσο καλα τωρα με τους Σαμαροβενιζελους που σε τρομαζει το γεγονος οτι θα εχεις αριστερη κυβερνηση.
καθολου καλα δεν περναω με τους σαμαροβενιζελους και δεν εχω κανενα προβλημα στο να εχω καποια στιγμη αριστερη κυβερνηση. δεν ειμαι απο αυτους που φοβουνται μην τους παρουν τα σωβρακα οι κοομουνισται που ελεγε κι ο παππους μου. μια χαρα το καταφερνουν και οι αλλοι.
ας ειναι ομως μια πραγματικα αριστερη κυβερνηση (κι ας μην ειμαι αριστερος) να δουμε τι στο διαολο θα κανει.
πραγματικα αριστερη ομως, οχι ο τσιπρας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καθολου καλα δεν περναω με τους σαμαροβενιζελους και δεν εχω κανενα προβλημα στο να εχω καποια στιγμη αριστερη κυβερνηση. δεν ειμαι απο αυτους που φοβουνται μην τους παρουν τα σωβρακα οι κοομουνισται που ελεγε κι ο παππους μου. μια χαρα το καταφερνουν και οι αλλοι.
ας ειναι ομως μια πραγματικα αριστερη κυβερνηση (κι ας μην ειμαι αριστερος) να δουμε τι στο διαολο θα κανει.
πραγματικα αριστερη ομως, οχι ο τσιπρας.
μονο οακκε τυπε :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανοιξει ολους τους φακελους με τα σκανδαλα απο εποχης Μητσοτακη και ισως πιο πριν. Οσοι εμπλεκονται σε σκανδαλα και ειναι εν ζωη θα περασουν τον υπολοιπο βιο τους πισω απο τα καγκελα. Ο λαος θελει καθαρση, και δικαιοσυνη. Αν ο Τσιπρας τολμησει να ξεσκεπασει το αμαρτωλο παρελθον τους ΠΑΣΟΚ και της δεξιας κι αν απαλλαξει τη χωρα απο τα μνημονια, για πιο λογο να μην τον ψηφισουν ξανα και ξανα οι Ελληνες ?

ωραια τα ανοιξε.. και τι θα γίνει ?? τα περισσότερα από αυτά εχουν ήδη παραγραφει λόγω παρελευσης χρόνου....

ο λαός δεν θα φάει κάθαρση ούτε δικαιοσύνη.. ο λαός θα φάει απο το παραγόμενο προιόν το οποίο φυσικα δεν πρόκειται να μεγαλωσει κλεινωντας στην φυλακή καμμιά χιλίαδα πολιτικούς και δεσμεύοντας στην καλύτερη των περιπτώσεων κανένα δις ευρώ .

κάθαρση πρέπει να γίνει αλλά με την κάθαρση δεν θα γεμισει το τσουκάλι...

είναι πολυ απλό... διότι αν κανει αυτό με τον τρόπο που το λεει θα πάψουν να υπαρχουν έλληνες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

το πρόβλημα είναι ότι θαχω μόνο αριστερή αλλά δεν θα έχω κυβέρνηση

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.657
Πόντοι
25.467
κάθαρση πρέπει να γίνει αλλά με την κάθαρση δεν θα γεμισει το τσουκάλι...

Σίγουρο το ότι η κάθαρση δεν θα γεμίσει το τσουκάλι. Πλήν όμως, αν δεν γίνει, το τσουκάλι θα αδειάζει και πάλι.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πάντως τα γλέντια άρχισαν από τώρα:

BczwLWLCIAEuNk8.jpg:large

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γινει κυβερνηση ειτε με αυτοδυναμια ειτε με στηριξη απο ΑΝΕΛ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ. Ισως και ΧΑ. Οταν θα αρχισει να βαζει φυλαkη καποια ΠΑΣΟΚια και ΝΔ ή ΧΑ θα αποδυναμωθει και θα μεινει για πολλα χρονια στην εξουσια ο Τσιπρας.

:2funny: :2funny: :2funny:

Την αυτοδυναμία ξεχνα την.

Το ΚΚΕ ξέχνα το.

Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ εχει ως ψηφοφορους κατά 90%+ πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, πόσους θα βάλει στη φυλακή από το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή από πολιτικά συγγενείς χώρο?

Με ΑΝΕΛ και ΧΑ, πόσο αριστερή θα είναι η κυβέρνηση του Τσίπρα?  :uglystupid:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Και να φάει θέλει ο λαός αυτό σημαίνει, εργασία, επενδύσεις, ανάπτυξη, ανοδο του βιοτικού του επιπέδου όπως το ορίζει ο καθένας μας ατομικά.

Να σου θυμίσω ότι η επισημη θεση του ΣΥΡΙΖΑ είναι παραμονή σε ΕΕ - ΕΥΡΩ... :grin:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Πάντως τα γλέντια άρχισαν από τώρα:

BczwLWLCIAEuNk8.jpg:large

Ετσι χορευαν κάτι παλαια στελέχη του ΠΑΣΟΚ στις αρχες του 1980, φωνάζοντας εξω οι βάσεις του θανάτου και ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο.... :grin:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λεβέντης όμως τυπε... αυτός πήγε φυλακή, για τους ΣΥΡΙΖΑιους δεν θα εχει φυλακή.... :s&m_3:
τυπε παντα υπαρχει καποιος μαλακας για να φαει την φυλακα
φυλακα της πλακας δηλαδη αλλα τελος παντων

ο πιο μαγκας ηταν αυτος
%CE%9B%CE%91%CE%9B%CE%99%CE%A9%CE%A4%CE%97%CE%A3.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866