tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Η ΔΗΜΑΡ θα είναι στην κυβέρνηση.
εαν φυσικα είναι στην βουλή ;)
αυτο δεν ειναι κακο. το κακο ειναι που θες να μοιραστεις τις εμπειριες σου μαζι μας με φωογραφικα ντοκουμεντα και μαλιστα πρωι πρωι την ωρα της τυροπιτας
γεροντοπαραξενιες....
εχω και καιρό να πιώ ελιξηριο (ζωμό από μουνάκι γάλακτος). όλο κατι παλιο-μαρηες μου πέφτουνε
Και τρώτε τον ζωμό από πνεύμα οικονομίας, για να μην πάει χαμένος...
εεε διαθετει και αυτός κάποιες ευεργετικές ιδιότητες απλά απαιτειται μεγαλυτέρα ποσότης...
Οι δημοσκοπήσεις δεν λένε αυτή την στιγμή την πλήρη αλήθεια. Δες την παράσταση νίκης.
Εγω πιστεύω ότι θα είναι και το ΠΑΣΟΚ....
Αν ερθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, η μόνη πιθανή κυβερνητική συνεργασία θα είναι ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ.
Αν οι ΑΝΕΛ μπουν στη κυβέρνηση θα διασπαστούν αμέσως και θα εχουν την τυχη του ΛΑΟΣ.
τυπε την δημαρ δεν την κοβω να μπαινει στην βουληΕγω πιστεύω ότι θα είναι και το ΠΑΣΟΚ....
Αν ερθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, η μόνη πιθανή κυβερνητική συνεργασία θα είναι ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ.
Αν οι ΑΝΕΛ μπουν στη κυβέρνηση θα διασπαστούν αμέσως και θα εχουν την τυχη του ΛΑΟΣ.
Εγω πιστεύω ότι θα είναι και το ΠΑΣΟΚ....
Το ερώτημα είναι αν θα μπει το ΠΑΣΟΚ στην Βουλή.
Μάλλον όμως θα μπει. Θα φύγει ο Μπέννυ και μετά φυσικά θα μπει στην κυβέρνηση του ΣΥΙΖΑ.
Οι ΑΝΕΛ θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης. Δε μπορεί να τους βάλει ο Αλεξάκης στην κυβέρνηση.
ουτε την Ραχηλ ?
Ε, η Ραχήλ θα είναι ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γινει κυβερνηση ειτε με αυτοδυναμια ειτε με στηριξη απο ΑΝΕΛ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ. Ισως και ΧΑ. Οταν θα αρχισει να βαζει φυλαη καποια ΠΑΣΟΚια και ΝΔ ή ΧΑ θα αποδυναμωθει και θα μεινει για πολλα χρονια στην εξουσια ο Τσιπρας.
αν βγαλουμε εκτος το τι θα θελαμε η τι θ'απευχομασταν να μας συμβει, βλεπουμε πως ο συριζα ισως και να μην χρειαστει ψηφο εμπιστοσυνης η ανοχης για να κυβερνησει.
αυτο που θελω να πω ειναι πως δεν πρεπει να εθελοτυφλουμε μπροστα σ'αυτο που συμβαινει.