Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Επισκέπτης
η μαγκια της φυλης

ο ενας δεν δικαιολογειτε ο μαγκας δικαιολογειτε

Ρε τρομπα, εγω ενα αγροτικο εχω, οχι τζιπαρα 4000 κιβικα με φιμε τζαμια. Κι ουτε μουρη το παιζω ουτε εχω τα ειδοδηματα του Λιαπη. Κι εχω πληρωσει και κληση. Το ιδιο ειναι ενας αγροτης μ΄εναν πρωην υπουργο ?

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
δεν νομιζω παντως ότι τον Λιαπη του φερθηκανε σαν να εκανε ενα λαθος...

δεν ξερω τυπε μου. αν το εκανα εγω για παραδειγμα δεν ξερω αν θα ειχα την δυνατοτητα να στειλω τον δικηγορο μονο του να παρει αναβολη την ωρα που εγω θα πετουσα για μαλαισια.
εχω δικαστει καποια στιγμη για πλημμελημα κι αυτο που θυμαμαι ειναι πως επρεπε να ειμαι παρων και στις αναβολες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε τρομπα, εγω ενα αγροτικο εχω, οχι τζιπαρα 4000 κιβικα με φιμε τζαμια. Κι ουτε μουρη το παιζω ουτε εχω τα ειδοδηματα του Λιαπη. Κι εχω πληρωσει και κληση. Το ιδιο ειναι ενας αγροτης μ΄εναν πρωην υπουργο ?

ειπαμε

οταν πιανουν κάποιον να παρανομεί είναι λαμόγιο, απατεωνας, καθαρμα κλπ ... όταν πιάνουν εμας "ελα μωρε ενα λαθος κάναμε."

Επισκέπτης
ειπαμε

οταν πιανουν κάποιον να παρανομεί είναι λαμόγιο, απατεωνας, καθαρμα κλπ ... όταν πιάνουν εμας "ελα μωρε ενα λαθος κάναμε."

Υπαρχει διαφορα μεταξυ ενος πρωην υπουργου κι ενος αγροτη. Αυτος ειναι το κεφαλαιο εγω ειμαι η εργατικη ταξη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν ξερω τυπε μου. αν το εκανα εγω για παραδειγμα δεν ξερω αν θα ειχα την δυνατοτητα να στειλω τον δικηγορο μονο του να παρει αναβολη την ωρα που εγω θα πετουσα για μαλαισια.
εχω δικαστει καποια στιγμη για πλημμελημα κι αυτο που θυμαμαι ειναι πως επρεπε να ειμαι παρων και στις αναβολες.

από την στιγμή που οι ποινες των πλημμελημάτων γίνανε εξαγορασιμες δεν νομιζω να χρειαζεται να είσαι παρών ειδικα αν όπως ο Λιάπης έχει παραδεχθεί ενοχή και δεν τον ενδιαφέρει να προσπαθήσει να πετυχει μικρότερη ποινή... μαλακία του δικηγόρου που ζήτησε την πρωτη προθεσμία... ας μας φωτίσει κανενας νομικός του μπου...

όταν ομως σε πιάσανε για το πλημμελημα δεν σου περάσανε βραχιόλια  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Υπαρχει διαφορα μεταξυ ενος πρωην υπουργου κι ενος αγροτη. Αυτος ειναι το κεφαλαιο εγω ειμαι η εργατικη ταξη.

παμε παλι γιατί πας να το παίξεις υδράργυρος και να ξεγλυστρήσεις αλλα δεν τα καταφέρνεις με τετοια επιχειρήματα....

ας πουμε ότι εχουμε κυβέρνηση του Αλέξη και στο περιστατικο αντί του Λιάπη εμπλεκεται πχ ο Γλεζος ... και αυτος κεφαλαιο είναι?

Επισκέπτης
παμε παλι γιατί πας να το παίξεις υδράργυρος και να ξεγλυστρήσεις αλλα δεν τα καταφέρνεις με τετοια επιχειρήματα....

ας πουμε ότι εχουμε κυβέρνηση του Αλέξη και στο περιστατικο αντί του Λιάπη εμπλεκεται πχ ο Γλεζος ... και αυτος κεφαλαιο είναι?

Κεφαλαιο δεν ξερω αν ειναι γιατι δεν ξερω τι εισοδηματα εχει. Ο λιαπης 28 ακινητα και δεν μπορει να συντηρει ενα αυτοκινητο ?  Εννοειτε πως αν ειναι υπουργος ο Γλεζος θα πρεπει να δινει το καλο παραδειγμα στους πολιτες. Οι ηγετες πρεπει να ειναι δικαιοι και ακεραιοι χαρακτηρες.

Δεν πιστευω παντως πως ο Αλεξης θα κανει ποτε υπουργο το Γλεζο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
φυσικα και μου περασανε κατα την μεταφορα απο το τμημα στην εισαγγελια.

κατι τετοιο έκανες μωρή κουφάλα ?/

URL]]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κεφαλαιο δεν ξερω αν ειναι γιατι δεν ξερω τι εισοδηματα εχει. Ο λιαπης 28 ακινητα και δεν μπορει να συντηρει ενα αυτοκινητο ?  Εννοειτε πως αν ειναι υπουργος ο Γλεζος θα πρεπει να δινει το καλο παραδειγμα στους πολιτες. Οι ηγετες πρεπει να ειναι δικαιοι και ακεραιοι χαρακτηρες.

ουτε ο Λιαπης ειναι υπουργός... Υπουργός Ε.Α είναι (εν αχρηστεία) και μάλιστα όχι με τιμητική αποστρατεία αλλα απόταξη πριν τις εκλογες του 2009

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ακριβως το ιδιο παρανομοι και οι δυο

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Υπέργηροι δεν γίνονται υπουργοί. Σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο Γλέζος θα μπει τιμητικά πρόεδρος ενός οργανισμού διεκδίκησης πολεμικών αποζημιώσεων ή κάτι τέτοιο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Υπέργηροι δεν γίνονται υπουργοί. Σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο Γλέζος θα μπει τιμητικά πρόεδρος ενός οργανισμού διεκδίκησης πολεμικών αποζημιώσεων ή κάτι τέτοιο.

Ο Γλέζος ΔΕΝ υπόγραψε για Γερμανικές αποζημιώσεις

καλα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γιατί οι άνθρωποι γίνονται αριστεροί είναι μεγάλο θέμα. Οι απλοϊκοί και οι τεμπέληδες επειδή έτσι εξασφαλίζουν την ηθική και πνευματική ασφάλεια: ασπάζονται μια πίστη, η οποία τους θέτει αυτομάτως στη μεριά των «καλών» και, συγχρόνως, τους προσφέρει απαντήσεις για όλα. Αν οι ίδιοι δεν τις ξέρουν, δεν πειράζει· γι’ αυτό υπάρχει η καθοδήγηση του κόμματος, όπως για κάποιους άλλους υπάρχει ο παπάς.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom