Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τους ψευτοτσαμπουκαδες και τις ψευτοαπειλες αλλου παρεα με το αλλο ακρο τους χρυσοαβγουλαιους

στους επενδυτες της μπλακροκ που το παιζουν αγωνιστες στις σκουριες
Εχεις τοσο λιγο μυαλο που δεν καταλαβαινεις οτι τοσο καιρο λιαπηδες ψηφιζεις,και συνεχιζεις να τους υποστηριζεις.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εχεις τοσο λιγο μυαλο που δεν καταλαβαινεις οτι τοσο καιρο λιαπηδες ψηφιζεις,και συνεχιζεις να τους υποστηριζεις.

εσυ που εχεις μυαλο την αλλη φορα που θα τρεχεις στις σκουριες για να κανεις αγωνα  να θυμασαι οτι οι εκλεκτοι σου

που ψηφιζεις ειναι επανδυτες στους μετοχους της εταιρειας που εναντια κανεις τον αγωνα

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τα χεις λιγο μπερδεμενα. Σε καπιταλισμο ζουμε, καποιοι θα κανουν περισοτερα λεφτα απο καποιους. Το θεμα ειναι να υπαρχει κοινωνικο κρατος που θα φροντιζει και για τις αδυναμες κοινωνικες ομαδες. Κι αυτο μονο η αριστερα μπορει να το κανει.
αλλο ρωτησα εγω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Επισκέπτης
τυπε την επομενη των εκλογων εχε ετοιμο το σιδερικο για καλο και για κακο :rockon:

Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε ;;;;;;;
Αφού εγώ λατρεύω τα κουμμούνια , οικογενειακή μας παράδοση !!!!

Μόνο χαμόγελα έχω για την πάρτη τους !!!!!!
CharlesBronson_approves.gif

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• zombies kke.jpg
    zombies kke.jpg
    235,8 KB · Εμφανίσεις: 44
  • zombie-diaries.jpg
    zombie-diaries.jpg
    58 KB · Εμφανίσεις: 14

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
ρε τυπε να συμφωνησω μαζι σου, πως οι μαρξ/εγκελς σφραγισαν την ιστορια της ανθρωποτητας. η ιστορια αλλωστε γραφεται αλλοτε με χρυσα κι αλλοτε με μελανα γραμματα.
εμενα αλλη ειναι η απορια μου. πως γινεται οι αριστεροι να εχουν/εχετε τοσο καλη σχεση με το χρημα; και μιλαμε για περιπτωσεις που συνανταμε στην καθημερινοτητα μας η ακομη αν το θες κι εδω μεσα υπαρχουν περιπτωσεις αριστερων (ονοματα δεν λεμε,υποληψεις δεν θιγουμε) που εχουν χρημα με ουρα.

Μα, μονο ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ο λαος ψηφιζει βασει της ταξικης του αυτεπιγνωσης...

Στην πραξη, σχεδον κανεις δεν εχει συναισθηση του πού ανηκει (πχ στο ανωτερο 1/10, στο κατωτερο 1/10, ακριβως στη μεση... κλπ) και ολοι αυτοαποκαλουνται "λαος". Ολοι βλεπουν απεναντι τους ενα "κακο κρατος", που "οσο μικροτερο, τοσο καλυτερο" (ασχετως αν παιρνουν επιδομα, ή εχουν φτηνο ρευμα) και οι πολιτικες ηγεσιες προσπαθουν απλα να κρατουν μια "μεση οδο", μεταξυ λιμοκτονιας των αδυνατων και υπεροφορολογησης των εχόντων.
Προσεχε, ομως: Αυτο δεν το κανουν απο "λαϊκη εντολη"! Το κανουν απο ενστικτο πολιτικης επιβιωσης! (Επειδη αν, πχ, απελευθερωσουν τους πλειστηριασμους, ή αν καταργησουν την αμεση φορολογια εις οφελος των πλουσιοτερων, μετα θα γινουν ολα πουτανα!). Θελω να πω, δεν υπαρχει ιδεολογικο πλαισιο, υπαρχει μονο "κοινη λογικη" στους χειρισμους, ετσι ωστε ολοι λιγο-πολυ να μενουν ησυχοι.

Αν η ΝΔ ειχε αρχιδια, θα επρεπε να μειωσει ΟΛΗ τη φορολογια και να απολυσει, ΑΥΡΙΟ, 100 χιλιαδες δημοσιους υπαλληλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επρεπε να εξαγγελλει φορους 75% στους >1 εκατ., οπως ο Ολλαντ!

Τωρα, για να απαντησω και στην ερώτησή σου:

Εγω πιστευω οτι, πχ ο Αλαβανος ειναι πολυ πιο αριστερος απο το φτωχο ακροδεξιο της γειτονιας σου.
Γιατι;
Γιατι ΕΤΣΙ! Ετσι γουσταρει!
Οπως κι ο ακροδεξιος της γειτονιας σου γουσταρει να ΜΗΝ υπαρχει κοινωνικο κρατος, κι ας παει στον ταφο ετσι και παθει καναν καρκινο. Εχει αυτο λογικη?? Οχι! Κι ομως, ο τυπος δεν θελει κομμουνισμους κλπ. Θελει την ησυχια του!

Εν τελει, οι μεγαλυτερες προσωπικοτητες της Αριστερας υπηρξαν γονοι αστων. Καποιοι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ πλουσιοι...

Εν τελει, ισως σ' αυτο να συντελει το γεγονος οτι δεν χρειαστηκε να εργαστουν, να "επιχειρησουν", να ασχοληθουν αμεσα με το χρημα, για να τα βγαλουν περα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στ΄αρχδια μου για το Λιαπη. Στους μαλακες που τον ψηφιζαν να τα πεις. Εγω δεν τον ψηφισα. Για ενα ειμαι σιγουρος ομως, πως θα ερθει η μερα που κατι λαμογια σαν τον Λιαπη και αυτους που ψηφιζες δεν θα εχουν που να κρυφτουν.

γιατι ρε παικτη?? εσύ δεν μας ελεγες πρίν από λίγο καιρό ότι σε πιασανε με ανασφαλιστο αγροτικό και γκρινιαζες για το πρόστιμο ??

σε τι διαφέρεις εσυ από τον Λιαπη και εχεις και τα μούτρα να τον κρίνεις ??

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
γιατι ρε παικτη?? εσύ δεν μας ελεγες πρίν από λίγο καιρό ότι σε πιασανε με ανασφαλιστο αγροτικό και γκρινιαζες για το πρόστιμο ??

ειναι συριζαιος ειναι εκτος κριτικης οπως ειπε και ο βουτσης στον παπαδακη

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16

εχει διατελεσει υπουργος συγκοινωνιων ο παραλιμνιος; οταν τον εγραψαν φορουσε μαϊμου πινακιδες στο αγροτικο;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
καινουργιο αυτο

οποιος δεν ειναι υπουργος μπορει να κανει βολτες 30 φορες στις γειτονικες πολεις χωρις ασφαλεια

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εχει διατελεσει υπουργος συγκοινωνιων ο παραλιμνιος; οταν τον εγραψαν φορουσε μαϊμου πινακιδες στο αγροτικο;

αμα ειχε το αγροτικό τα τέλη της τζιπούρας να εισαι σίγουρος ότι θα φορούσε (όπως φορανε μερικές δεκάδες χιλιαδες αγροτικά στους κάμπους και τα βουνα)

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
αμα ειχε το αγροτικό τα τέλη της τζιπούρας να εισαι σίγουρος ότι θα φορούσε (όπως φορανε μερικές δεκάδες χιλιαδες αγροτικά στους κάμπους και τα βουνα)
αμα η γιαγια μου ειχε ελατηρια θα ηταν πιστονι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και σε τελικη αναλυση και αυτό που καταλαβαίνω ότι θέλει και πιστευει ο ελληνας ειναι..

καλοι οι νομοι αλλα να τους εφαρμόζει ο άλλος..
οταν πιανουν κάποιον να παρανομεί είναι λαμόγιο, απατεωνας, καθαρμα κλπ ... όταν πιάνουν εμας "ελα μωρε ενα λαθος κάναμε."

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
και σε τελικη αναλυση και αυτό που καταλαβαίνω ότι θέλει και πιστευει ο ελληνας ειναι..

οταν πιανουν κάποιον να παρανομεί είναι λαμόγιο, απατεωνας, καθαρμα κλπ ... όταν πιάνουν εμας "ελα μωρε ενα λαθος κάναμε."

. Κι εγω το Nissan ανασφαλιστο το εχω απο το 2011 και περα απο τα χτηματα εχω παει σε κοντινες πολεις πανω απο 30 φορες. Αλλα αυτος δεν δικαιολογητε γιατι εχει λεφτα ο μαλακας και προτειμησε να γινει ρομπα σε ολη την Ελλαδα αντι να πληρωσει τα τελη. Στην τελικη ρε καραγκιοζη αμα δεν μπορεις να συντηρεις τετοιο αμαξι πουλατο. Τι το κραταει, για να το παιζει μουρη ο μπαρμπας ?

η μαγκια της φυλης

ο ενας δεν δικαιολογειτε ο μαγκας δικαιολογειτε

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16

σωστο αυτο. υπαρχουν ομως κι αυτοι που λειτουργουν αντιθετα. οταν παρανομει πολιτικος 'ενταξει μωρε εκανε ενα λαθος ο ανθρωπος' κι οταν παρανομει πολιτης αμεσως τον χρωνουν σαν 'λαμογιο'.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σωστο αυτο. υπαρχουν ομως κι αυτοι που λειτουργουν αντιθετα. οταν παρανομει πολιτικος 'ενταξει μωρε εκανε ενα λαθος ο ανθρωπος' κι οταν παρανομει πολιτης αμεσως τον χρωνουν σαν 'λαμογιο'.

δεν νομιζω παντως ότι τον Λιαπη του φερθηκανε σαν να εκανε ενα λαθος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom