Αυτους λετε οτι θα ελευθερωσει οταν βγει κυβερνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αν και με τη μαλακια που σας δερνει δεν αποκλειω σε λιγο να λετε οτι ο Τσιπρας θα ανοιξει τις φυλακες να βγουν ολοι εξω.
Τωρα αν θες τη γνωμη μου για τις φυλακες, ειναι οτι πολλες κατηγοριες φυλακισμενων δεν θα επρεπε να βρισκονται πισω απο τα σιδερα. Π.χ. ενας που βαζει 2-3 δεντρα για να εχει να φουμαρει, τι κακο κανει στην κοινωνια και τον φυλακιζουν ?
Δεν τα ξερεις καλα.
Αυτος που εχει 2-3 δεντρα για να φουμαρει, δεν ειναι στη φυλακη.
Η ποινη που προβλεπεται ειναι μεχρι ενα ετος για προσωπικη χρηση.
Και επιπλεον αν εισαι τοξικομανης, μενεις και ατιμωρητος.
Και μαλιστα με σειρα νομων, εχουν παύσει και οι διώξεις για εγκληματα που προβλεπουν φυλακιση μεχρι ενα ετος.
Επομενως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΤΕΨΕ 2-3 ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.
Το γραφω κεφαλαια για να σου εντυπωθει. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. Κι αν υπαρχει, να μου τον γνωρισεις.
Βεβαια, ο αλλος εχει καλλιεργησει καμια δεκαρια στρεμματα, εχει βαλει ποτιστρες, κανει συγκομιδη και πουλαει, και οταν τον πιασουν παριστανει τον κακομοιρη και λεει "μωρε 2-3 δεντρακια εχω για μενα, τι με σερνετε" κι εσυ τον πιστευεις, ενω δεν εχεις περασει ούτε απ' εξω απο τα δικαστηρια. Και η αστυνομια εχει κατασχεσει δεκα τονους φυτα, λαστιχα και ποτιστρες.
Γιατι τον πιστευεις? Δεν σε καταλαβαινω.
Αρα λοιπον ΟΧΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΤΕΨΕ 2-3 ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.