Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Υποψηφιε Mr ΜΑΛΑΚΑ ειναι σωστο τα μελη της 17Ν να βρισκονται σε ειδικα κελια απομονωμενοι απο τους υπολοιπους κρατουμενους, να προαυλιζονται μονο 1 ωρα την ημερα και να στερουνται ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη ?
Εννοεις μαλλον οτι οι κρατουμενοι της 17Ν κρατουνται σε...χειροτερες συνθηκες απο τους στοιβαγμενους ανα 20 ατομα σε θαλαμους των 5, λοιπούς κρατουμενους?
Καλα νταξ.
Αυτα τα περι ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης τα προσπερνω απλως. Δεν ισχυουν.
Αντιθετως εχουν καθε περιθαλψη ζητηθει, ακριβως για να μην πεταχτουν οι διαφορες πούτσες και διαμαρτυρηθουν για τα δικαιωματα των συγκεκριμενων δολοφονων.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Υποψηφιε Mr ΜΑΛΑΚΑ ειναι σωστο τα μελη της 17Ν να βρισκονται σε ειδικα κελια απομονωμενοι απο τους υπολοιπους κρατουμενους, να προαυλιζονται μονο 1 ωρα την ημερα και να στερουνται ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη ?

Τύπε εγώ άκουσα πως τους μαστιγώνουν κι όλας δυο φορές τη μέρα. Πρωί-βράδυ, σαν αντιβίωση! :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τύπε εγώ άκουσα πως τους μαστιγώνουν κι όλας δυο φορές τη μέρα. Πρωί-βράδυ, σαν αντιβίωση! :)
Όταν βεβαια δεν πλακωνονται μεταξυ τους στον προαυλισμο, κατηγορωντας ο ενας τον αλλο σαν χαφιέ της ασφαλειας  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εννοεις μαλλον οτι οι κρατουμενοι της 17Ν κρατουνται σε...χειροτερες συνθηκες απο τους στοιβαγμενους ανα 20 ατομα σε θαλαμους των 5, λοιπούς κρατουμενους?
Καλα νταξ.
Αυτα τα περι ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης τα προσπερνω απλως. Δεν ισχυουν.
Αντιθετως εχουν καθε περιθαλψη ζητηθει, ακριβως για να μην πεταχτουν οι διαφορες πούτσες και διαμαρτυρηθουν για τα δικαιωματα των συγκεκριμενων δολοφονων.

Εχουν αρνηθει πολλες φορες τη μεταφορα του Σ. Ξηρου σε νοσοκομειο κι ενω ειναι γνωστο οτι δεν μπορουν να αντιμετωπιστουν τα προβληματα του στο νοσοκομειο των φυλακων.
Ποιος φταιει για την κατασταση στις ελληνικες φυλακες, ο ΣΥΡΙΖΑ μηπως ? Αυτοι που γεννησαν την τρομοκρατια στην Ελλαδα. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δυστυχισμενοι. ουτε μια επιστολη δε μπορουν να στειλουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εχουν αρνηθει πολλες φορες τη μεταφορα του Σ. Ξηρου σε νοσοκομειο κι ενω ειναι γνωστο οτι δεν μπορουν να αντιμετωπιστουν τα προβληματα του στο νοσοκομειο των φυλακων.
Ποιος φταιει για την κατασταση στις ελληνικες φυλακες, ο ΣΥΡΙΖΑ μηπως ? Αυτοι που γεννησαν την τρομοκρατια στην Ελλαδα. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Βλεπω επιλεκτικη ευαισθησια ομως.
Δεν μιλησες γενικα για τις συνθηκες στις φυλακες. Μιλησες για καποιους φυλακισμενους, οι οποιοι ειναι πασιγνωστο οτι ειναι προνομιουχοι σε σχεση με αλλους. Αυτο μου εκανε εντυπωση.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Ρε τύπε ΠΟΙΟΣ το αρνείται δηλαδή; Ο Υπουργός δικαιοσύνης ή ο διευθυντής της φυλακής;
Οι φυλακές έχουν γιατρό και ΑΥΤΟΣ μόνο κρίνει ποιοί πρέπει να πηγαίνουν στο νοσοκομείο.
Ο Σάββας μπορεί να έχει όρεξη για "βόλτες" καθημερινά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν μιλησες γενικα για τις συνθηκες στις φυλακες. Μιλησες για καποιους φυλακισμενους, οι οποιοι ειναι πασιγνωστο οτι ειναι προνομιουχοι σε σχεση με αλλους. Αυτο μου εκανε εντυπωση.

συναδελφικη αλληλεγγυη τυπε. κανει την επανασταση και πινει απο το μπουκαλι πεταξε ολα τα ποτηρια

Επισκέπτης

Αυτους λετε οτι θα ελευθερωσει οταν βγει κυβερνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. :jerking: :jerking:  Αν και με τη μαλακια που σας δερνει δεν αποκλειω σε λιγο να λετε οτι ο Τσιπρας θα ανοιξει τις φυλακες να βγουν ολοι εξω.
Τωρα αν θες τη γνωμη μου για τις φυλακες, ειναι οτι πολλες κατηγοριες φυλακισμενων δεν θα επρεπε να βρισκονται πισω απο τα σιδερα. Π.χ. ενας που βαζει 2-3 δεντρα για να εχει να φουμαρει, τι κακο κανει στην κοινωνια και τον φυλακιζουν ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτους λετε οτι θα ελευθερωσει οταν βγει κυβερνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. :jerking: :jerking:  Αν και με τη μαλακια που σας δερνει δεν αποκλειω σε λιγο να λετε οτι ο Τσιπρας θα ανοιξει τις φυλακες να βγουν ολοι εξω.
Τωρα αν θες τη γνωμη μου για τις φυλακες, ειναι οτι πολλες κατηγοριες φυλακισμενων δεν θα επρεπε να βρισκονται πισω απο τα σιδερα. Π.χ. ενας που βαζει 2-3 δεντρα για να εχει να φουμαρει, τι κακο κανει στην κοινωνια και τον φυλακιζουν ?
Δεν τα ξερεις καλα.
Αυτος που εχει 2-3 δεντρα για να φουμαρει, δεν ειναι στη φυλακη.
Η ποινη που προβλεπεται ειναι μεχρι ενα ετος για προσωπικη χρηση.
Και επιπλεον αν εισαι τοξικομανης, μενεις και ατιμωρητος.
Και μαλιστα με σειρα νομων, εχουν παύσει και οι διώξεις για εγκληματα που προβλεπουν φυλακιση μεχρι ενα ετος.
Επομενως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΤΕΨΕ 2-3 ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.
Το γραφω κεφαλαια για να σου εντυπωθει. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. Κι αν υπαρχει, να μου τον γνωρισεις.
Βεβαια, ο αλλος εχει καλλιεργησει καμια δεκαρια στρεμματα, εχει βαλει ποτιστρες, κανει συγκομιδη και πουλαει, και οταν τον πιασουν παριστανει τον κακομοιρη και λεει "μωρε 2-3 δεντρακια εχω για μενα, τι με σερνετε" κι εσυ τον πιστευεις, ενω δεν εχεις περασει ούτε απ' εξω απο τα δικαστηρια. Και η αστυνομια εχει κατασχεσει δεκα τονους φυτα, λαστιχα και ποτιστρες.
Γιατι τον πιστευεις? Δεν σε καταλαβαινω.
Αρα λοιπον ΟΧΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΤΕΨΕ 2-3 ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν τα ξερεις καλα.
Αυτος που εχει 2-3 δεντρα για να φουμαρει, δεν ειναι στη φυλακη.
Η ποινη που προβλεπεται ειναι μεχρι ενα ετος για προσωπικη χρηση.
Και επιπλεον αν εισαι τοξικομανης, μενεις και ατιμωρητος.
Και μαλιστα με σειρα νομων, εχουν παύσει και οι διώξεις για εγκληματα που προβλεπουν φυλακιση μεχρι ενα ετος.
Επομενως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΤΕΨΕ 2-3 ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.
Το γραφω κεφαλαια για να σου εντυπωθει. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. Κι αν υπαρχει, να μου τον γνωρισεις.
Βεβαια, ο αλλος εχει καλλιεργησει καμια δεκαρια στρεμματα, εχει βαλει ποτιστρες, κανει συγκομιδη και πουλαει, και οταν τον πιασουν παριστανει τον κακομοιρη και λεει "μωρε 2-3 δεντρακια εχω για μενα, τι με σερνετε" κι εσυ τον πιστευεις, ενω δεν εχεις περασει ούτε απ' εξω απο τα δικαστηρια. Και η αστυνομια εχει κατασχεσει δεκα τονους φυτα, λαστιχα και ποτιστρες.
Γιατι τον πιστευεις? Δεν σε καταλαβαινω.
Αρα λοιπον ΟΧΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΤΕΨΕ 2-3 ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.

οπως δεν υπαρχει κανενας στη φυλακη με καταδικη εως 5 χρονια.

Επισκέπτης
οπως δεν υπαρχει κανενας στη φυλακη με καταδικη εως 5 χρονια.

Αυτο που γραφεις δεν το ηξερα. Δλδ αν καποιος φαει 4 χρονια και 6 μηνες δεν παει μεσα ? Και τι γινεται, πληρωνει ? Κι αν δεν εχει να πληρωσει ?

Αυτα που γραφει ο αλεξ ειναι μαλακιες, εχω πολυ γνωστο μου ατομο που πηγε μεσα αρχες δεκαετιας του 2000 για 4 δεντρα που ειχε στο περιβολι του.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτα που γραφει ο αλεξ ειναι μαλακιες, εχω πολυ γνωστο μου ατομο που πηγε μεσα αρχες δεκαετιας του 2000 για 4 δεντρα που ειχε στο περιβολι του.
τον παγιδεψε το κατεστημενο τυπε :S

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μέτοχοι στα Μεταλλεία Χρυσού οι Σταθάκης – Τσακαλώτος
Από factorx στις 18/12/2013

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κήρυττε την επανάσταση στη Χαλκιδική
Μέτοχος της Eldorado Gold, της εταιρείας η οποία έχει αναλάβει τα Μεταλλεία Χαλκιδικής είναι η γνωστή σε όλους Black Rock.

Μικρομέτοχοι της Black Rock, αφού έχουν αγοράσει μετοχές της, είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Σταθάκης και Ευκ. Τσακαλώτος. Δηλαδή δύο αριστεροί βουλευτές στηρίζουν έναν επενδυτικό κολοσσό που έχει επενδύσει και στα «αμαρτωλά» Μεταλλεία Χρυσού για τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει πόλεμο.

Σκεφτείτε το απλά. Την ίδια ώρα που άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έχουν σηκώσει μπαϊράκι επανάστασης προκειμένου να μη γίνει η επένδυση της Eldorado Gold στη Χαλκιδική, οι κ. Τσακαλώτος και Σταθάκης «στηρίζουν» εμμέσως την εταιρεία που κάνει τις εξορύξεις.

http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2013/12/syriza_ierissos4.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.dou.gr/articlext.php?a=7386984[/URL]

λαμογια

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2013/12/pothen-tsakal.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2013/12/pothen-stathakis-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF1.jpg[/img[/URL]]

αρχιλαμογια θελουν και εξεταστικες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτο που γραφεις δεν το ηξερα. Δλδ αν καποιος φαει 4 χρονια και 6 μηνες δεν παει μεσα ? Και τι γινεται, πληρωνει ? Κι αν δεν εχει να πληρωσει ?

τυπε εχουμε 2013 και παμε για 2014

Επισκέπτης
Τσακαλώτος για τις επενδύσεις του σε ξένα funds: Τα λεφτά μου τα έδωσε ο πατέρας μου

Πηγή: Τσακαλώτος για τις επενδύσεις του σε ξένα funds: Τα λεφτά μου τα έδωσε ο πατέρας μου | iefimerida.gr :grin: :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βγηκε η απόφαση για την χρηματοδοτηση της ΧΑ..

η χρηματοδοτηση της ΧΑ ανεσταλλει...

Χωρίς να υποστηρίζω την ΧΑ υποκλινομαι στον Μανωλη Γλεζο ο οποίος εταχθει κατα της αναστολής σε πεισμα των κραυγαζόντων και αλλαλαζόντων καφρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας

"Δεν μπορώ να αποστώ από τις αρχές μου. Τους σταυρωτήδες των χριστιανικών αρχών, τους διαστρεβλωτές των Αρχαίων Ελλήνων και όλους αυτούς που θέλησαν να διαβρώσουν την ελληνική κοινωνία, δεν τους πολεμάμε με αποφάσεις, αλλά πολιτικά. Δεν τους πολεμάμε όπως αυτοί επιδιώκουν".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom