Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.157
- Πόντοι
- 1.686
Μην τον πληγώνεις τον σωγαμπρούλη !
Σώγαμπρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !
Μην τον πληγώνεις τον σωγαμπρούλη !
Ελεος...
κανενα ελεος. το φυλλαδιο αυτο το μοιρασε ο αμβροσιος στα καλαβρυτα την κυριακη που μας περασε
λαμόγια, πασοκογενείς, χουνταίοι, στραβοί κουτσοί στον ΣΥΡΙΖΑ...
παράδειγμα η Φωτίου...
Καθηγήτρια ΕΜΠ η οποία έγινε καθηγήτρια το 1969 επί χούντας δηλαδή, σε εποχή κατά την οποίαν οι μοναδικοί "καθηγητές" που οριζόντουσαν (από την χουντική κυβέρνηση φυσικά τον "υπουργό παιδείας" και από τον κυβερνητικό επίτροπο) ήταν οι περίφημοι επικουρικοί καθηγητές (καμμία σχέση με τους σημερινούς επίκουρους οι οποίοι αποτελούν μια βαθμίδα στην ιεραρχία ταυτόσημη με τους παλαιούς υφηγητές) οι οποίοι στην ουσία ήταν τοποτηρητές της χούντας στην καθηγητική έδρα...
και βγαίνει αυτό το λαμόγιο και μιλάει για δημοκρατία και δημοκρατικά δικαιώματα
ουστ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
το βιογραφικό της
Τόπος και Ημερομηνία γέννησης:
Γεννήθηκα στις 10 Mαΐου 1946 στην Aθήνα.
Επάγγελμα:
• Kαθηγήτρια Aρχιτεκτονικής Σύνθεσης E.M.Π., Σχολή Aρχιτεκτόνων. Aρχιτέκτων E.M.Π. 1969.
• Aπό το 1972 έως σήμερα, διδασκαλία Aρχιτεκτονικής Σύνθεσης στο E.M.Π.
• 1990-92 Eπισκέπτρια καθηγήτρια στα Royal College of Art London, College of London (UCL), Bartlett School of Architecture and Planning.
• 1990-2000 Eξωτερικός κριτής και συνεργάτις στο Architectural Association of London.
Σπουδές:
• D.E.A. (1980) Diplôme d’Etudes Approfondies. Geographie Urbaine Nanterre X Paris.
Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες
• Eκλεγμένη αντιπρόσωπος στο T.E.E. και U.I.A. Eλλάς. Mέλος της Ένωσης Πανεπιστημιακών Aρχιτεκτονικών Σχολών της Eυρώπης.
• Συνιδρύτρια και μέλος του Eυρωπαϊκού Δικτύου για την Tρίτη Hλικία.
• Συντονίστρια πολλών ευρωπαϊκών συμφωνιών στα πλαίσια του Προγράμματος Σωκράτης.
• Mεγάλος αριθμός (19) Διεθνών και Πανελληνίων αρχιτεκτονικών βραβείων. Kύρια ερευνήτρια σε ευρωπαϊκά και ελληνικά προγράμματα σε 4 τομείς: Aστικός σχεδιασμός – Kατοικία και πολυκατοικία – Aποκατάσταση και επανάχρηση ιστορικών κελυφών – Σχεδιασμός για όλους – Διδακτικές μέθοδοι για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.
και λίγα λόγια για τους επικουρικούς καθηγητές (σαν την Φωτίου) από τον αγαπημένο του πορνόπαπου ιό
ρε τρόμπα, πας καλά????
τι νογάς από το υπογραμμισμένο???
αν μου πείς εσυ τι νογάς από αυτό που γράφεις θα σου απαντήσω
ΥΓ η Φωτίου είναι μια κάργα χουντάρα...
μπερδευτηκες λιγακι. το 1969 αποφοιτησε απο το εμπ, δεν εγινε καθηγητρια.αν μου πείς εσυ τι νογάς από αυτό που γράφεις θα σου απαντήσω
ΥΓ η Φωτίου είναι μια κάργα χουντάρα...
μπερδευτηκες λιγακι. το 1969 αποφοιτησε απο το εμπ, δεν εγινε καθηγητρια.
βιογραφικο δεν εχεις κανει ποτε σου;
το βιογραφικό δεν το έγραψα εγώ αυτή το έγραψε και λέει
Kαθηγήτρια Aρχιτεκτονικής Σύνθεσης E.M.Π., Σχολή Aρχιτεκτόνων. Aρχιτέκτων E.M.Π. 1969.
Aπό το 1972 έως σήμερα, διδασκαλία Aρχιτεκτονικής Σύνθεσης στο E.M.Π.
το 1969 ήταν 23 χρόνων οπότε λογικά γράφει ψέμματα στο επίσημο βιογραφικό της
το 1972 μπορεί να είχε διοριστεί ήδη στο ΕΜΠ (δεδομένων των διασυνδέσεων)...
τι δεν καταλαβαίνεις..??
είναι γνωστό ότι τρομπάρεις αβέρτα...
τόσο πολύ όμως ούτε εγώ το φανταζόμουνα....
έγινε η Φωτίου ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟ 1969 όπως γράφεις????
το βιογραφικό δεν το έγραψα εγώ αυτή το έγραψε και [size=18pt]λέει[/size]
Kαθηγήτρια Aρχιτεκτονικής Σύνθεσης E.M.Π., Σχολή Aρχιτεκτόνων[size=18pt].(τελεία)[/size] [size=18pt]Aρχιτέκτων E.M.Π. 1969.[/size]
τι δεν καταλαβαίνεις..??
τιποτα τυπε μου, μη χαλιεσαι.το βιογραφικό δεν το έγραψα εγώ αυτή το έγραψε και λέει
Kαθηγήτρια Aρχιτεκτονικής Σύνθεσης E.M.Π., Σχολή Aρχιτεκτόνων. Aρχιτέκτων E.M.Π. 1969.
τι δεν καταλαβαίνεις..??
η τελεία παίζει κάποιο ρόλο....
αλλά άμα είσαι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ & ΕΜΠΑΘΗΣ......
μπερδευτηκες λιγακι. το 1969 αποφοιτησε απο το εμπ, δεν εγινε καθηγητρια.
βιογραφικο δεν εχεις κανει ποτε σου;
οντως.Πάντως ένα σωστό CV της κυρίας δεν υπάρχει πουθενά.
Έτσι, για να φαίνονται και οι δημοσιεύσεις της ας πούμε.
Βέβαια στην Αρχιτεκτονική δεν τους κρίνουν από τις δημοσιεύσεις αλλά από τα κτίρια που έχουν χτίσει. Τρέχα γύρευε δηλαδή.....
τιποτα τυπε μου, μη χαλιεσαι.
αν εσυ απ'το βιογραφικο αυτο καταλαβαινεις πως εγινε καθηγητρια το 1969 η ακομη πως ψευδεται κιολας, εμενα μου περισσευει.
διαβαζοντας παντως ενα τετοιο βιογραφικο ενα φτωχο μυαλο σαν το δικο μου, καταλαβαινει πως εννοει ως ετος αποφοιτησης το 1969.
εγω παντως το βιογραφικο μου καπως ετσι το εχω φτιαξει.
στο διδακτικό προσωπικό του ΕΜΠ μπήκε το 1972
δεν το γράφω εγώ ... η κυρία αυτή το γράφει στο επίσημο βιογραφικό της που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της βουλής των ελλήνων...
και για να μην λέει ο πιπίκος ότι γράφω παπαριές ορίστε και φωτό
είναι βιογραφικό ανθρώπου που δεν έχει δουλέψει στην ουσία ποτέΚαλά, αν πήγαινε με αυτό το βιογραφικό να πιάσει δουλειά οπουδήποτε θα την είχαν αυτόματα σουτάρει.
Ούτε καν σε χρονολογική σειρά δεν είναι.
Προφανώς και λείπει ένα bullet. Τώρα ποιός είναι περισσότερο ξευτίλας είναι ένα θέμα. Αυτή που το βλέπει και δεν το διορθώνει ή η Ελληνική Βουλή που δεν το διορθώνει;
(Νταξ, τώρα θα βγει ο Ντοκ και θα με πει σχολαστικιστή. Έλα μωρέ, ένα κωλοβιογραφικό είναι... )
Επί της ουσίας μου είναι τελείως ακατανόητο πως κάποιος τρία χρόνια μετά την αποφοίτηση του αρχίζει να διδάσκει σε Πανεπιστήμιο. Χούντα ή μη χούντα.
Και βλέπω ότι DEA πήρε το 1980.
Μα καλά, δεν καταλαβαίνει ότι εκτίθεται;
(τι ψάχνω να βρω τώρα ..... )