giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.975
- Πόντοι
- 1.706
Μπάνιο και τσιγγάνος δεν πάνε μαζί!!.. χαχαχα ??Νρωμιαρεε ναι, ξενερωτες οχι?.. Με ένα καλό μπάνιο όλα γινοντε!
Μπάνιο και τσιγγάνος δεν πάνε μαζί!!.. χαχαχα ??Νρωμιαρεε ναι, ξενερωτες οχι?.. Με ένα καλό μπάνιο όλα γινοντε!
Πολλά σου πήρε νομίζω, αλλά οκ. Καλή ?Χθες το απόγευμα στην παραλία Ασπροπύργου τσιγγανα γύρω στα 26-28 μου έκανε ένα φιλότιμο τσιμπουκακι για 20 Εβραίους... Μπορούσα και λιγότερο αλλά με αιφνιδίασε γιατί δεν είχα ξαναδεί πιάτσα στο σημείο... Απ ότι μου είπε είναι από Ασπρόπυργο...
Μια χαρά τα 5Τις τελευταίες μέρες συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής εντόπισα και κατέληξα στο εξής συμπέρασμα. Τσιγγανοπούλα πιτσιρίκα στο δρόμο, πριν το Μέγαρο Μουσικής είναι η οδός Βλαδήμηρου Μπένση. Στη γωνία λοιπόν Μπένση και Βασ. Σοφίας κάθεται κάτω η τύπισσα, φοράει μαντίλα, παρατήρησα σωματότυπο είναι λεπτή και από φάτσα καλή.Είναι σίγουρα ενήλικη. Την δεύτερη φορά που πέρασα μου έκανε ψιτ, αφού έστριβα στη γωνία και έφευγα. Την 3η μέρα μου είπε καλημέρα, αφού πάλι είχα προσπεράσει. Τότε έκανα τη σύνδεση στο μυαλό μου, αλλά ήταν πολύς κόσμος τριγύρω, ήμουν με τα πόδια, είχα μόνο 5 ευρώ πάνω μου. Τσεκάρετε και οι πιο έμπειροι αν θέλετε να δούμε τι παίζει.
μπορείς να μας πληροφορήσεις για ποιο λόγο απαντάς σε μηνύματα που γράφτηκαν πριν 2,5 χρόνια;Πολλά σου πήρε νομίζω, αλλά οκ. Καλή ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια χαρά τα 5
Χαχαχα ??..άμα σου πω ότι δεν το πρόσεξαμπορείς να μας πληροφορήσεις για ποιο λόγο απαντάς σε μηνύματα που γράφτηκαν πριν 2,5 χρόνια;
Δυστυχώς φίλε μου και γω ψάχνω να βρω αλλά τίποταΚαυλωσα τωρα με αυτα που διαβαζω... Ξερει κανεις που μπορω να βρω καμια καλη;
και τσιγγανες βρε πουστη ?Εχω την εντυπωση πως αυτή στα σχολεία στον Άλιμο τσιγγανοφερνει
Τυπε την έχω στήσει να βγουν οι γκρανις τώρα με τα έργα του Ελληνικουκαι τσιγγανες βρε πουστη ?
ημαρτον δηλαδη ...
ασε κανα μουνι αγαμητο
Τί ώρα;Καλησπέρα πριν 2-3 μερες πέτυχα μια πιτσιρίκα επί Πέτρου Ράλλη στην γωνία με το Ρουφ , απλά δεν είναι το στυλ μου και δεν την πήρα. Μου είπε 20 πιπα 30 πιπα και σεξ δίπλα στο παρκάκι και 50 ξενοδοχείο.
Έχει αναφερθεί και στο παρελθον η αλήθεια είναι πως δεν την πετυχαινω καθημερινά γιατί προφανως πηγαινει μάλλον μόνο νωρίςΚαλησπέρα πριν 2-3 μερες πέτυχα μια πιτσιρίκα επί Πέτρου Ράλλη στην γωνία με το Ρουφ , απλά δεν είναι το στυλ μου και δεν την πήρα. Μου είπε 20 πιπα 30 πιπα και σεξ δίπλα στο παρκάκι και 50 ξενοδοχείο.
Γύρο στις 23:15 . Έκανε περατζαδα πάνω κάτω και πήρα χαμπάρι ότι κάτι παίζει έκανα έναν κύκλο με την μηχανή και τις μίλησα εγώ.Τί ώρα;
Αυτή σε πλησίασε;
Και εγώ όταν πέρασα με την μηχανή στην πρώτη βόλτα νόμιζα ότι ήταν γύρο στα 35 Αλλά στην δεύτερη που σταμάτησα είναι πιτσιρίκα περιπου στα 25 θα την έκανα, όμορφα ντυμένη για τσιγγανακι ωραίο κορμί αδύνατη με ωραίο κωλαράκι και μικρό βυζακι. Τώρα για τα του αγώνα δεν ξέρω γιατί δεν δοκίμασα. Αυτά από εμένα ελπίζω να βοήθησα.Έχει αναφερθεί και στο παρελθον η αλήθεια είναι πως δεν την πετυχαινω καθημερινά γιατί προφανως πηγαινει μάλλον μόνο νωρίς
Δεν κατάλαβα αν είναι όμορφη αν είναι νέα αν είναι τσιγγάνα ή Ελληνίδα
Ας δώσει πληροφοριες οποίος ξερει