You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσέχες vs Ρωσσίδες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 250
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
ξέχασα να αναφέρω και τις τρομακτικές Τσέχες τύπου Ναβρατίλοβα και κυρίως ΚρατοσβίλοβαOι Τσεχες εχουν βαρυ,αθλητικο και ευσωμο σωματοτυπο,ειναι νταρντανογυναικες.
Προσωπικα ψηφιζω Ρωσσια,Ουκρανια(με αυτην την σειρα)μιας και προτιμω τις πιο πετιτ καταστασεις.
Συνημμένα
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Μαμααααααα, η Κρατοσβίλοβα.
Θα φάω όλο το φαΐ μου.
Θα φάω όλο το φαΐ μου.
Επισκέπτης
Οποιος εχει συναντησει δυο-τρεις απο τις Τσεχες τουριστριες καταλαβαινει την διαφορα με τις Ρωσιδες,εχουν βαρυ"αμαξωμα"-πολυ βαρυ για τα δικα μου γουστα-ακομη και τα"νορμαλ"υψομετρα(1,70-1,78).
Το ιδιο και οι Σλοβακες,ιδια ρατσα.
Το ιδιο και οι Σλοβακες,ιδια ρατσα.
koitaxte re magkes
h perioxh mou einai gemath apo rwsides
egw psifizo rwsides sthn omorfia an kai dn einai oles kryes einai polles omws
oi tsexes kiaytes omorfes einai alla pio zestes
alla dn briskeis sthn tsexa thn kormara pou briskeis sthn rwsida
k ta 2 omos einai poly mourika
h perioxh mou einai gemath apo rwsides
egw psifizo rwsides sthn omorfia an kai dn einai oles kryes einai polles omws
oi tsexes kiaytes omorfes einai alla pio zestes
alla dn briskeis sthn tsexa thn kormara pou briskeis sthn rwsida
k ta 2 omos einai poly mourika
Επισκέπτης
Μακρυα απο Ρουμανες, Μολδαβες, Βουλγαρες και Ιταλιδες.
...και Ελλεεινίδες!!!
Επισκέπτης
:S :S :S
και Τσέχες και Ρωσίδες έχουν και δέρμα βελούδο πέρα από το ότι η ομορφιά τους είναι μάλλον γενετικό χαρακτιριστικό όπως έχουν οι Ολλανδές ως προίκα το ύψος σε εθνικό επίπεδο, οι Ρωσίδες φυσιολογικά είναι και πιο πολλές γιατί τόσο η Τσεχία όσο και η Ολλανδία είναι μια χεσιά τόπος σε έκταση...ασφαλώς βέβαια Γκάμοβα-206 έχει μόνο η Ρωσία όπως και Στεπάνοβα-204 και Σαράποβα-188 ή Σοκόλοβα-191, αλλά πάλι η Τσεχία έχει να καυχηθεί για Κασπάρκοβα-186 παλαιότερα για Χλαβάκοβα-194 σήμερα και για Σουκούποβα-188, αλλά και να ενημερώσω πως η Σκλεναρίκοβα-186 είναι Σλοβάκα και όχι Τσέχα
..λάθος...η Σκλεναρίκοβα είναι Τσεχοσλοβάκα...πατέρας Τσέχος μάνα Σλοβάκα!!! ;)
Επισκέπτης
Τι να λεμε για τις Ρουμανες τωρα..Μαυρο στον Μαυρογυαλουρο.Μακρυα απο Ρουμανες, Μολδαβες, Βουλγαρες και Ιταλιδες.
Επισκέπτης
Τι να λεμε για τις Ρουμανες τωρα..Μαυρο στον Μαυρογυαλουρο.
οι Ρουμάνες είναι πρώτες ξαδέλφες των Ελλεεινίδων!!!
εννοείται daniel...και Ελλεεινίδες!!!
Επισκέπτης
θα συμφωνησω και εγω με την αποπση σου κοστα 23 οι ροσιδεσ εχουνε την ομορφια και οι τσεχεσ την καβλα!!
...λάθος οι Τσέχες έχουν και την ομορφιά και την κάβλα!!! ενώ οι Ρωσίδες είναι ξανθιές Ελλεεινίδες!!! ;)
Επισκέπτης
Υπαρχει και η Υπερδνειστερια οπου εχει αρκετες Ρωσιδες,οι βερες Μολδαβες ειναι Ρουμανες-με ολα τα συνεπακολουθα.και οι μολδαβές για τα λεφτά τα κάνουν όλα
Επισκέπτης
;) ευχαριστώ... και οι Ουκρανές είναι οι Ιταλίδες του Ανατολικού μπλόκ...σε ομορφιά και σκατοχαρακτήρα! ;)για τις Ρωσίδες συμφωνώ με τον daniel
Επισκέπτης
για τις Βαλτικές τι λες?
είναι πιο όμορφες από τις Ρωσίδες και σαφώς λιγότερο ελλεεινές!
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.965
- Πόντοι
- 5.235
οκ αλλα μην τρελαθουμε και τοσο με το υψος...:S :S :S
και Τσέχες και Ρωσίδες έχουν και δέρμα βελούδο πέρα από το ότι η ομορφιά τους είναι μάλλον γενετικό χαρακτιριστικό όπως έχουν οι Ολλανδές ως προίκα το ύψος σε εθνικό επίπεδο, οι Ρωσίδες φυσιολογικά είναι και πιο πολλές γιατί τόσο η Τσεχία όσο και η Ολλανδία είναι μια χεσιά τόπος σε έκταση...ασφαλώς βέβαια Γκάμοβα-206 έχει μόνο η Ρωσία όπως και Στεπάνοβα-204 και Σαράποβα-188 ή Σοκόλοβα-191, αλλά πάλι η Τσεχία έχει να καυχηθεί για Κασπάρκοβα-186 παλαιότερα για Χλαβάκοβα-194 σήμερα και για Σουκούποβα-188, αλλά και να ενημερώσω πως η Σκλεναρίκοβα-186 είναι Σλοβάκα και όχι Τσέχα
δεν αναζητουμε την πιο ψηλες γυναικες αλλα τις πιο καλες σεξουαλικα...
ακου 1,90...
τι να την κανω...τοσο ψηλη και αχαρη
μεχρι 1,80 maximum
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
αν και δεν ρωτήθηκα εγώ υπάρχουν και οι από το Καζαξτάν κι ας επισυνάπτω Τσέχα κολυμβήτριαγια τις Βαλτικές τι λες?
Συνημμένα
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.965
- Πόντοι
- 5.235
εγω παντως θα προτιμουσα να γαμησω τον κυριο στη φωτογραφια παρα αυτο το ντουβαρι...αν και δεν ρωτήθηκα εγώ υπάρχουν και οι από το Καζαξτάν κι ας επισυνάπτω Τσέχα κολυμβήτρια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις
- 15K