Γειά χαρά ! Πριν κανά δίμηνο επισκεύτηκα το στούντιο στη λεωφόρο Καρέα 30 όπου με εξυπηρέτησε μία Τσέχα 19χρονη (όπως μου είπε αυτή), με μαύρα, ολόισια μαλλιά μέχρι λίγο κάτω από το πρόσωπο, πολύ λεπτή, με σφιχτό κορμί και μικρό στήθος. Από ύψος δεν είμαι σίγουρος γιατί μου άρεσε το στυλ της τόσο που τώρα που το σκέφτομαι μου φαίνεται αρκετά ψηλή Μιλούσε ελάχιστα ελληνικά και συνέχεια με αποκαλούσε με ένα γελάκι "κόπιτσα" που από ότι μου είπε σήμαινε πιθηκάκι στα Τσέχικα (όχι πολύ κολακευτικό αλλά μου άρεσε ο τρόπος που το έλεγε παιχνιδιάρικα). Δυστυχώς, ενώ τη ρώτησα το όνομά της δεν το συγκράτησα γιατί είχα χαζέψει κοιτάζοντάς την. Πρόσφατα ξαναπήγα με την ελπίδα ότι θα τη βρω και όταν η τσατσά με πληροφόρησε ότι η κοπέλα της συγκεκριμένης μέρας ήταν μια μαυρομάλλα Τσέχα καταχάρηκα. Δυστυχώς επρόκειτο για άλλη κοπέλα (πιο πληθωρική από πλευράς στήθους), που όμως δεν ήταν αυτή που έψαχνα !
Μήπως τυχόν γνωρίζει κανείς το όνομα της κοπέλας που περιέγραψα ; Αναζητείται Επίσης, αν γνωρίζετε τις ώρες/μέρες που βρίσκεται εκεί ή σε κάποιο άλλο στούντιο.
ΥΓ: Άσχετο, υπάρχουν ωραίες γιαπωνέζες σε κάποιο μέρος ;
Μήπως τυχόν γνωρίζει κανείς το όνομα της κοπέλας που περιέγραψα ; Αναζητείται Επίσης, αν γνωρίζετε τις ώρες/μέρες που βρίσκεται εκεί ή σε κάποιο άλλο στούντιο.
ΥΓ: Άσχετο, υπάρχουν ωραίες γιαπωνέζες σε κάποιο μέρος ;