Νέα

Τσέχα στην Καρέα 30 ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα wysiwyg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wysiwyg

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γειά χαρά ! Πριν κανά δίμηνο επισκεύτηκα το στούντιο στη λεωφόρο Καρέα 30 όπου με εξυπηρέτησε μία Τσέχα 19χρονη (όπως μου είπε αυτή), με μαύρα, ολόισια μαλλιά μέχρι λίγο κάτω από το πρόσωπο, πολύ λεπτή, με σφιχτό κορμί και μικρό στήθος. Από ύψος δεν είμαι σίγουρος γιατί μου άρεσε το στυλ της τόσο που τώρα που το σκέφτομαι μου φαίνεται αρκετά ψηλή :grin: Μιλούσε ελάχιστα ελληνικά και συνέχεια με αποκαλούσε με ένα γελάκι "κόπιτσα" που από ότι μου είπε σήμαινε πιθηκάκι στα Τσέχικα (όχι πολύ κολακευτικό αλλά μου άρεσε ο τρόπος που το έλεγε παιχνιδιάρικα). Δυστυχώς, ενώ τη ρώτησα το όνομά της δεν το συγκράτησα γιατί είχα χαζέψει κοιτάζοντάς την. Πρόσφατα ξαναπήγα με την ελπίδα ότι θα τη βρω και όταν η τσατσά με πληροφόρησε ότι η κοπέλα της συγκεκριμένης μέρας ήταν μια μαυρομάλλα Τσέχα καταχάρηκα. Δυστυχώς επρόκειτο για άλλη κοπέλα (πιο πληθωρική από πλευράς στήθους), που όμως δεν ήταν αυτή που έψαχνα !

Μήπως τυχόν γνωρίζει κανείς το όνομα της κοπέλας που περιέγραψα ; Αναζητείται :cheesy: Επίσης, αν γνωρίζετε τις ώρες/μέρες που βρίσκεται εκεί ή σε κάποιο άλλο στούντιο.

ΥΓ: Άσχετο, υπάρχουν ωραίες γιαπωνέζες σε κάποιο μέρος ;

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Και στην κίνα αν έχουν μεταναστέψει.Και αν το θεωρείς μακριά κατέβα μέχρι μεταξουργείο έχει σε κάτι μαγαζία.

Επισκέπτης

Φίλε μου την κοπέλα που ζητάς την λένε Νικόλ.Όντως είναι super πουτανάκι!!!

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
Φιλαρακι επειδη το συγκεκριμενο μαγαζι το εχω χτισει κυριολεκτικα , ακουσε με! Η κοπελα που ζητας δεν ειναι η Νικολ οπως σε πληροφορησε καποιος μια που η Νικολ ταιριαζει στην περιγραφη αλλα μιλαει πολυ καλα ελληνικα. Αυτη που ψαχνεις νομιζω κατα 99,9% ειναι η Τζινα! Τρελο μωρο οχι καινουργιο , δουλευε εκει και πιο παλια αλλα ειχε φυγει λιγο για Τσεχια. Μην την ψαξεις αλλου ,διοτι οι κοπελες απο το μαγαζι αυτο δεν δουλευουν ποτε σε αλλο μαγαζι! Οσο για τις ωρες που δουλευει θα το ξερω (εχω να παω καμια βδομαδα περιπου) ισως και σε λιγο γιατι θα περασω μια βολτα (τωρα)και λογω γνωριμιας θα μαθω οποτε θα σε πληροφορησω με πμ. Αν δεν σου στειλω (ισως το ξεχασω) στειλε μου πμ να μου το θυμισεις και θα σου πω.

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
matrix21 λυπάμαι αλλά κάνεις λάθος. Όχι ώς προς το όνομα της κοπελιάς, αλλά ώς προς το οτι η συγκεκριμένη δε δουλεύει και αλλού.

Μια μέρα, την πέτυχα Φυλής, στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος επειδή την είδα για πολύ λίγο, αποφάσισα να μπώ και σιγουρεύτηκα απο το εξής: ήμουν ο τελευταίος πελατης, πρίν φύγω της είπα "goodnight" και μου απαντάει: "Oh, I am working again now, studio", και λέω: "Yeς, I remember you from Karea street" και απαντάει: "No, it is at the end of Ilioupoleos street", το οποίο προφανώς είναι το ίδιο.

Είναι η ίδια που γλύφει και μπαλάκια. Κάνει και μικρά γελάκια που και πού και είναι πολύ ευχάριστη κοπέλα.

Για κριτικές ψάξτε στο site για Φυλής 59 σαν Τζούλια. Νά και το link.

Επισκέπτης
Φιλαρακι επειδη το συγκεκριμενο μαγαζι το εχω χτισει κυριολεκτικα , ακουσε με! Η κοπελα που ζητας δεν ειναι η Νικολ οπως σε πληροφορησε καποιος μια που η Νικολ ταιριαζει στην περιγραφη αλλα μιλαει πολυ καλα ελληνικα. Αυτη που ψαχνεις νομιζω κατα 99,9% ειναι η Τζινα! Τρελο μωρο οχι καινουργιο , δουλευε εκει και πιο παλια αλλα ειχε φυγει λιγο για Τσεχια. Μην την ψαξεις αλλου ,διοτι οι κοπελες απο το μαγαζι αυτο δεν δουλευουν ποτε σε αλλο μαγαζι! Οσο για τις ωρες που δουλευει θα το ξερω (εχω να παω καμια βδομαδα περιπου) ισως και σε λιγο γιατι θα περασω μια βολτα (τωρα)και λογω γνωριμιας θα μαθω οποτε θα σε πληροφορησω με πμ. Αν δεν σου στειλω (ισως το ξεχασω) στειλε μου πμ να μου το θυμισεις και θα σου πω.

Πράγματι μπορεί να μην είναι η Νικόλ,γιατί η Νικόλ όντως μιλάει καλά ελληνικά.Μπορεί να είναι η Τζίνα ή και μια καινούρια Τσέχα η Βίκυ.

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
στο εν λογω καταστημα ειναι και η μαρινα να ρωτισω ειναι κομοδινο με ολους η εμενα μου ετυχε?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom