Νέα

TS Fernandinha

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
viper84x

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Δε μου απάντησες όμως...στον ξεβουλώνει :zfuck: :zfuck: το νεροχύτη με τουμποφλό :pipa3: :pipa3: ο...Φερναντίνιο;

Δε ξερω φιλε αλλα καλο θα ηταν να ρωτησεις τον εαυτο σου λιγο τι ψαχνεις σε αυτα τα φορουμ τοτε.... :pipa3: :2funny:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δε ξερω φιλε αλλα καλο θα ηταν να ρωτησεις τον εαυτο σου λιγο τι ψαχνεις σε αυτα τα φορουμ τοτε.... :pipa3: :2funny:
σε αυτο συμφωνο μαζι σου ας ρωτησουν τον εαυτο στους τι ψαχνουν σε ενα τετοιο θρεντ εφοσων δεν τους αρεσει....και ο swingman alla kai o
Όνομα: Toni_Kaneloni
Αξίωμα: Νέος
Ημερομηνία εγγραφής: χθες στις 22:23
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 16:57
MSN:
YIM:
E-mail: κρυμμένο
Ιστότοπος:
Κατάσταση: Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

swingman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Κλασική αντίδραση ομοφυλόφιλου...

Tάνια μου, το ότι σε κράζω που γουστάρεις κρέας στον πάτο σου δε με κάνει κοινωνό της ανωμαλίας σας. Γκέγκε;

Άντε, και καλά γαμήσια με την...(θου Κύριε...) Φερναντίνιοοοοοο

swingman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
σε αυτο συμφωνο μαζι σου ας ρωτησουν τον εαυτο στους τι ψαχνουν σε ενα τετοιο θρεντ εφοσων δεν τους αρεσει....και ο swingman alla kai o
Όνομα: Toni_Kaneloni
Αξίωμα: Νέος
Ημερομηνία εγγραφής: χθες στις 22:23
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 16:57
MSN:
YIM:
E-mail: κρυμμένο
Ιστότοπος:
Κατάσταση: Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Έλεος ρε τραβέλια. Δε φτάνει που έχετε double-dot λογαριασμούς, είστε και τόσο στόκοι που σας ξεφεύγει το copy paste.

Μήπως φταίει η ευαίσθητη γυναικεία φύση σας;  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

swingman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φενετε απο τις βλακειες που γραφεις για αυτο πηρες και το πρασινακι παρασημο :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

Στη φωτό που έχεις για άβαταρ φαίνεται μόνο η κωλοτρυπίδα. Τα αρχίδια με photoshop τα εξαφάνισες;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πρωτα στα αρχιδια....... γιατι δεν αντεχουμε αλλο απο τα ρουφηγματα σας ......

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Όταν ξυπνάς το πρωί, ξύνεις πρώτα τις τρίχες στο στήθος ή στα αρχίδια;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το ποσο βαθια και λυσασμενα τον ρουφουσες τοσο πολυ που κοντεψες να τον ξεριζωσεις αλλα τελικα πηρες τα αρχιδια μου μαζι σου :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

swingman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
το ποσο βαθια και λυσασμενα τον ρουφουσες τοσο πολυ που κοντεψες να τον ξεριζωσεις αλλα τελικα πηρες τα αρχιδια μου μαζι σου :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Χαχαχαχα, έτσι τραβέλι μου...Να παίζουν μπάλα λίγο οι ανδρικές σου ορμόνες, να βράζει το αίμα από την οργή

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
viper84x

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
 Παιδια ας κρατησουμε λιγο ισορροπιες και μη συμπεριφερομαστε παιδιαστικα γεμιζοντας ενα φορουμ με προσβολες και βρισιες που δεν οδηγουν πουθενα...swingman μαλλον λογο νεαρης ηλικιας και μυαλου σου υποθετω κουβεντα μαζι σου δε γινεται, το τι ειναι ο καθενας, στραιτ, γκει λεσβια κτλ ασε τους ιδιους να το κρινουν και δεν εισαι κανενας για να βαζεις ταμπελες στον κοσμο, phgaine παιξε κανενα online game και βγες εκτος παρακαλω.

swingman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
 Παιδια ας κρατησουμε λιγο ισορροπιες και μη συμπεριφερομαστε παιδιαστικα γεμιζοντας ενα φορουμ με προσβολες και βρισιες που δεν οδηγουν πουθενα...swingman μαλλον λογο νεαρης ηλικιας και μυαλου σου υποθετω κουβεντα μαζι σου δε γινεται, το τι ειναι ο καθενας, στραιτ, γκει λεσβια κτλ ασε τους ιδιους να το κρινουν και δεν εισαι κανενας για να βαζεις ταμπελες στον κοσμο, phgaine παιξε κανενα online game και βγες εκτος παρακαλω.

Σβήνεις αυτό το τελευταίο μήνυμα σου και αποχωρώ. Ειδάλλως... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μην ειστε χαζες και του απαντατε... Αφου καβλωνει η αρρωστη και τον παιζει... Ξερετε τι κατακτηση ειναι να του απευθυνετε τον λογο; Καψουρα ειναι το κοριτσι γι'αυτο τα νευρακια... Με κανεναν ξαδερφο η κανεναν κολλητο... Σκεφτεται το καβλι του και υποφερει.. Αγαπη θελει... Μια γλυκια ταλαιπωρημενη πουστριτσα ειναι...

Φιλακια μωρο μου.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Έλεος ρε τραβέλια. Δε φτάνει που έχετε double-dot λογαριασμούς, είστε και τόσο στόκοι που σας ξεφεύγει το copy paste.

Μήπως φταίει η ευαίσθητη γυναικεία φύση σας;  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Ρε συ και γώ είμαι trans!!! Γουστάρεις να δεις αλλη γης και άλλα μέρη? :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom