giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
κοκκινα ή ασπρα ?ναι, σωστός ο παίκτης... Την τελευταία φορά που πήγα μου φτιάξαν και γιουβαρελάκια πολίτικα
κοκκινα ή ασπρα ?ναι, σωστός ο παίκτης... Την τελευταία φορά που πήγα μου φτιάξαν και γιουβαρελάκια πολίτικα
για ποσο παλια εννοεις?
κοκκινα ή ασπρα ?
Τωρα αν είχε μαζί και κάνα πιάτο γιουβαρλάκια δεν πρόσεξα...
Είχα φάει ήδη στο Σαλονικιο
Σ'ευχαριστω για της πληροφωριες.για πες μου οι επαρχιωτισες φοιτητριες ΤΕΙ και μαθητριες απο τιποτα ΙΕΚ (απο Καρδιτσα,Σπαρτη,Καλαματα κλπ.)συχναζουν ακομα εκει?ή δεν εχει πια καθολου τετοιες?σε ρωταω γιατι σιγουρα σε 15 χρονια παρα πολλα εχουν αλλαξει.1-2 χρόνια.
Αλλά ακόμα ανοιχτό είναι.
Θυμάμαι μια φάση ένα πρωί, με έναν τύπο,
να βρίσκεται σε χρόνο dt απέναντι στην πρασιά στην Θησέως
Τωρα αν είχε μαζί και κάνα πιάτο γιουβαρλάκια δεν πρόσεξα...
Είχα φάει ήδη στο Σαλονικιο
Δεν ξερω τι ρολο βαρανε οι επαρχιωτισες εκει μεσα!10 το πρω'ι'!!!δηλαδη ειναι στο στυλ After Party!για πες μου οι επαρχιωτισες που γραφω πανε ακομα εκει?παντος εγω μετα της 5 θελω να παω για νάνι!!!!παντος σ'ευχαριστω για της πληροφωριες.οταν ξαναπαω Ελλαδα θα κανω καμια βολτα απο'κει!!!----για πες μου ακομα αν πας κατα της 1.30-2.00 τι θα βρεις?και τι μουσικη παιζει?λα'ι'κα οπως τοτε?
απο κυπελλο ελλαδος εχει τιποτα?Οποιος εχει το θεμα..φλερτ,κους κους,μπουρου μπουρου πεταω λουλουδια κλπ φορτωνει για πλακα γκομενακια γυρω στις 6-10 το πρωι!Την ωρα που θα ναι λιωμα με λιγα λογια!! Το μαγαζι ανοιγει μετα τις 12 το βραδυ και μαζευει κυριως μετα τις 6 το πρωι καθε καρυδιας καρυδι..βλεπε στριπτιζουδες,μπαργουμεν,πεινασμενες(για...)ξενυχτισες απο διπλανα μπαρ κι οτι αλλο φανταστει κανεις!Γενικα παιζουν γκομενες Γ Εθνικης με πολλες απο Β και ελαχιστες απο την Σουπερ Λιγκ!
τωρα δεν ξερω γι αυτο ρωταω να μαθω.αν διαβασες παραπανω εχω να παω Trust απο το 1996 τοτε ηταν γεματο επαρχιωτισες.τωρα οποσδηποτε πολλα εχουν αλλαξει.που ειναι τα οινοφυτα?τι εχει εκει Ντισκο?για πες μας δως μας τα φωτα!Δεν ξερω τι ρολο βαρανε οι επαρχιωτισες εκει μεσα!
Ολα παιζονται μετα τις 6 το πρωι στα Οινοφυτα των Δυτικων Προαστειων ;) ;)
τωρα δεν ξερω γι αυτο ρωταω να μαθω.αν διαβασες παραπανω εχω να παω Trust απο το 1996 τοτε ηταν γεματο επαρχιωτισες.τωρα οποσδηποτε πολλα εχουν αλλαξει.που ειναι τα οινοφυτα?τι εχει εκει Ντισκο?για πες μας δως μας τα φωτα!
οντωςρε jimmάρα....o όρος disco έχει πεθάνει χρόνια τώρα....club...club λέμε σήμερα!
Και στα φυτά κάποια εποχή, έπαιζαν καλά rave...αλλά μπαστάρδεψαν.
Οχι ρε φιλε τι φοιτητριες!!!!! τωρα σκανε εκει κοριτσια που δουλευουν νυχτα απο μπαργουμεν απο τα γυρω κλαμπακια μεχρι στριπτιζουδες αυτα απο τις 4 και μετα τα ιδια ισχυουν και για το διπλα το πρωιν πλατινουμΣ'ευχαριστω για της πληροφωριες.για πες μου οι επαρχιωτισες φοιτητριες ΤΕΙ και μαθητριες απο τιποτα ΙΕΚ (απο Καρδιτσα,Σπαρτη,Καλαματα κλπ.)συχναζουν ακομα εκει?ή δεν εχει πια καθολου τετοιες?σε ρωταω γιατι σιγουρα σε 15 χρονια παρα πολλα εχουν αλλαξει.
τελευταια φορα που πηγα πριν κανα τριμηνο επαιζαν καμια 10ρια νυχτοβιοι 40ρηδες,3-4 πιτσιρικαδες,κατι μπραβοι της περιοχης (αλλα & απο συγγρου),5-6 ρωσιδο-ουκρανες (μαλλον βιζιτουδες) και οι γνωστες που πανε εκει (μαλλον του μαγαζιου) που κουνανε τα κωλια τους και πινουν τζαμπα (φανταζομαι οτι δεν λενε οχι και σε καμια καλη βιζιτα).Οχι ρε φιλε τι φοιτητριες!!!!! τωρα σκανε εκει κοριτσια που δουλευουν νυχτα απο μπαργουμεν απο τα γυρω κλαμπακια μεχρι στριπτιζουδες αυτα απο τις 4 και μετα τα ιδια ισχυουν και για το διπλα το πρωιν πλατινουμ