Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Τζαμπε με 50€ δώρο πριν?το τζαμπε ειναι πιο γλυκο
Τζαμπε με 50€ δώρο πριν?το τζαμπε ειναι πιο γλυκο
Τζαμπε με 50€ δώρο πριν?
Εχω δωσει και 100€!
Και εγώ...Εχω δωσει και 100€!
Έχω χρόνια να παω σε γάμο με γκόμενες της προκοπής.Εγω γουσταρω τα τραπεζια των γαμων! Γινομαι τυφλα στο τζαμπε κρασακι...
Σε γάμους, βαφτίσεις πηγαίνετε?
Εγώ τα έχω κόψει εδώ και καιρό. Κάποιοι έχουν παρεξηγηθεί κάποιοι άλλοι όχι. Δεν με απασχολεί.
ΠΟΤΕ δεν έχω περάσει καλά σε τραπέζι ύστερα από γάμο η βάφτιση εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Φοράνε όλοι τα προσωπεία τους και πάνε και το παίζουν χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.
Φιλιουνται (στον αέρα), ρωτούν τι κάνεις (λες και τους νοιάζει πράγματι τι κάνεις και τι δεν κανεις), προσπαθούν να σε κάνουν να ζηλέψεις κτλ.
Πραγματικά μια αηδία και μισή. Απορώ πως δεν έχουν καταργηθεί αυτές οι μαλακίες αφού τελικά κανείς δεν περνάει καλά.
Πηγα το τελευταιο διμηνο σε τρεις μαζωξεις-πουλ παρτυ-μπαρμπεκιου και δεν συμμαζευεται σε σπιτια φιλωνΑρχιδια, αν περάσεις τα 30 μενεις με οτι εχεις απο φιλους/γνωστους... μετά περαδωθετζηδες ειναι ολοι.. απο κει και υστερα ο ελληνας εχει την νοοτροπια της κλικας στην ιδιοσυστασια του... οκ υπαρχουν και οι ποζεραδες που μπαινουν καπου και μιλανε σε πολυ κοσμο αλλα κανεις δε ειναι φιλος τους...
Εγώ μπορεί να παω σε γάμους και βαφτίσια αν με καλέσουν,αλλά δεν πάω μετά στα γλέντια.Αν δεν έχω συνοδό,δεν μπορώ να είμαι εκεί μόνος μου σαν μαλάκας,είναι πολύ άβολο.
Πηγα το τελευταιο διμηνο σε τρεις μαζωξεις-πουλ παρτυ-μπαρμπεκιου και δεν συμμαζευεται σε σπιτια φιλων
Σε τετοιες περιπτωσεις δεν κουβαλαω ποτε μαζι μου φιλους που δεν γνωριζονται με τον οικοδεσποτη, αναλογα με την περιπτωση ουτε και "συζυγο", παρα μονο τιποτα ωραιες τυπισες φιλες οποτε εχω ευκαιρες, για να συνεισφερω κι εγω στον κορβανα και να γινεται παιχνιδι ή παω μονος μου
Φετος ετυχε να παω στα δυο απο τα τρια μονος - σιχαθηκα τη ζωη μου
Τραγικη κατασταση
Αντικοινωνικος κομπλεξικος υποκοσμος - ολοι σε πηγαδακια με αυτους που ηρθαν μαζι,
κατι γκομενες που ειχαν φερει μερικοι ("εχει παρτυ εκει, ελατε") και τις παρατησαν συξυλες, σε αυτιστικες δυαδες ή τριαδες να ξυνουν τη μουνα τους συναμεταξυντωνε
λιγουρια να παριστανουν τους γκομενοβοσκοι και να συμπεριφερονται σαν γυμνασιοπαιδα (τυχαια χουφτωματα, τριψιματα) σε κοπελες που ειχαν μολις γνωρισει εκει
λιγοι θλιβεροι να παιρνουν απο πισω σαν ουρα το ενα/δυο ατομα που ηταν τα μονα που γνωριζαν σε ολο τον συρφετο.
γυναια που πηγαινες να τους πεις καμια μαλακια να περασει η ωρα και παθαιναν κλακαζ, ισως επειδη δεν ξεκινουσες με ατακα "γεια σου κουκλα" 'η "να σε κερασω ποτακι"
και καμια δεκαρια ατομα, ο πυρηνας του παρτυ (χοστ+κολλητοι του) καθε φορα, να ακκιζονται μεταξυ τους και να αναλωνονται σε ινσαιντ αστεια
Φρικωδια
Τοσο αντικοινωνικους, κλεισμενους στο κουκουλι τους και φοβισμενους να κοινωνικοποιηθουν ανθρωπους, δεν εχω δει σε αλλη χωρα (εννοωντας Δ. Ευρωπη και πΗΠΑ)
Εχω δωσει και 100€!
Καθρέπτης της ελληνικής κόμπλεξικης κοινωνιαςΠηγα το τελευταιο διμηνο σε τρεις μαζωξεις-πουλ παρτυ-μπαρμπεκιου και δεν συμμαζευεται σε σπιτια φιλων
Σε τετοιες περιπτωσεις δεν κουβαλαω ποτε μαζι μου φιλους που δεν γνωριζονται με τον οικοδεσποτη, αναλογα με την περιπτωση ουτε και "συζυγο", παρα μονο τιποτα ωραιες τυπισες φιλες οποτε εχω ευκαιρες, για να συνεισφερω κι εγω στον κορβανα και να γινεται παιχνιδι ή παω μονος μου
Φετος ετυχε να παω στα δυο απο τα τρια μονος - σιχαθηκα τη ζωη μου
Τραγικη κατασταση
Αντικοινωνικος κομπλεξικος υποκοσμος - ολοι σε πηγαδακια με αυτους που ηρθαν μαζι,
κατι γκομενες που ειχαν φερει μερικοι ("εχει παρτυ εκει, ελατε") και τις παρατησαν συξυλες, σε αυτιστικες δυαδες ή τριαδες να ξυνουν τη μουνα τους συναμεταξυντωνε
λιγουρια να παριστανουν τους γκομενοβοσκοι και να συμπεριφερονται σαν γυμνασιοπαιδα (τυχαια χουφτωματα, τριψιματα) σε κοπελες που ειχαν μολις γνωρισει εκει
λιγοι θλιβεροι να παιρνουν απο πισω σαν ουρα το ενα/δυο ατομα που ηταν τα μονα που γνωριζαν σε ολο τον συρφετο.
γυναια που πηγαινες να τους πεις καμια μαλακια να περασει η ωρα και παθαιναν κλακαζ, ισως επειδη δεν ξεκινουσες με ατακα "γεια σου κουκλα" 'η "να σε κερασω ποτακι"
και καμια δεκαρια ατομα, ο πυρηνας του παρτυ (χοστ+κολλητοι του) καθε φορα, να ακκιζονται μεταξυ τους και να αναλωνονται σε ινσαιντ αστεια
Φρικωδια
Τοσο αντικοινωνικους, κλεισμενους στο κουκουλι τους και φοβισμενους να κοινωνικοποιηθουν ανθρωπους, δεν εχω δει σε αλλη χωρα (εννοωντας Δ. Ευρωπη και πΗΠΑ)
Παιδια εχετε δει ποσο ασχημα φερονται οι ξενες στους γερους;
Μονο η γυναικα σου θα κατσει να σου πλενει τον κωλο οπως πρεπει
πηρες το τηλεφωνο γονδολα που πεταει νερα?
Μπα δεν ηταν αυτοΜηπως δεν ηταν καλος ο DJ?
Μπα δεν ηταν αυτο
Σκαταδες μεν, αλλα τα σκουπιδοτραγουδα που παιζουν τα γουσταρει παντα ο οχλος και ερχεται σε "τρελο" κεφι
Παιδια εχετε δει ποσο ασχημα φερονται οι ξενες στους γερους;
Μονο η γυναικα σου θα κατσει να σου πλενει τον κωλο οπως πρεπει
Μπορεις να πας να το παιζεις ελευθερος κι ωραιος και να γκομενιζεις..