You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τριπλασιασμός διδάκτρων στα Αγγλικά Πανεπιστήμια...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 167
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Κοίτα η Αγγλία έχει καλά business School όπως το Warwick,το Manchester Business School,το Bath,το Nottingam όμωε κσι η Γερμανία έχει π.χ. το Manheim..
Όμως ρε φίλε μου χει κάτσει σουβλιά στην καρδιά που ο ΔΟΑΤΑΠ δεν με αναγνωρίζει.Και ως εκ τούτου δεν μπορώ να γραφτώ στο Οικονομικό Επιμελητήριο.Για να με αναγνωρίσουν πρέπει να κάνω Master και να δουν τι μαθήματα έχει η ΑΣΟΕΕ ή άλλο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα και να μου ζητήσουν να δώσω μαθήματα ή να γραφτώ σε εργαστήρια σε κάποια μαθήματα και τρέχα γύρευε..
Μου χουν στείλει βέβαια ένα παλικάρι που τέλειωσε και αυτός Management στο Manchester Business School και άλλο παλικλαρι που μου χε πει ότι έκανε σπουδές Αμερική.Ο ένας από το Manchester δουλεύει μου πε σε καλή εταιρία και παίρνει κάπου 1200 και ο άλλος είναι σε κορυφαία θέση μιας και έμπειρος.Με καθυσήχασαν και τους ευχαριστώ λέγοντας μου ότι κανείς δεν συο ζητά αναγνώριση εκτός αν είσαι σε κάνα πανεπιστήμιο που δεν το ξέρει κανείς.Και αναγνώριση να χεις δηλαδή γιατί θα πρέπει να σε βλεπει ο εργοδότης με καλό μάτι αν ας πούμε πήρες το πτυχίο σε Βουλγάρικο ή Ρουμάνικο πανεπιστήμιο που είναι για τους τελευταίους ή σε κάνα Αγγλικό τύπου Westminster ή Salford ή Kingston;Λογικά όλα αυτά αλλά η πράξη θα δείξει αν θα μπορέσω να δικαιώσω τις θυσίες των γονιών μου..Και μακάρι γιατι ειδικά φέτος έχω πάθει ψώχωση να πάρω 2.1 βαθμό..
λογικα μπορεις να παρεις αναγνωριση και οχι ισοτιμια οπως εχω παρει εγω και μια χαρα με αναγνωριζουν ως επαγγελματια....για ψαξε το.....πλεον η διαδικασια με το δοαταπ εχει γινει πολυ ευκολη για ΕΕ πτυχια/μεταπτυχιακα....
οσο για τα της αγγλιας...οποιος προλλαβε προλλαβε....
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
λογικα μπορεις να παρεις αναγνωριση και οχι ισοτιμια οπως εχω παρει εγω και μια χαρα με αναγνωριζουν ως επαγγελματια....για ψαξε το.....πλεον η διαδικασια με το δοαταπ εχει γινει πολυ ευκολη για ΕΕ πτυχια/μεταπτυχιακα....
οσο για τα της αγγλιας...οποιος προλλαβε προλλαβε....
...Τι έγινε ρε Μουνίτσα? Με δύο λ το γράφατε το "πρόλαβε" στο Cambridge?
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
ειναι παχυ σαλλλονικιο
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
κεκτημενη ταχυτητητα
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
κεκτημενη ταχυτητητα
...Ταχυτητητα...καινούρια λέξη...
Επισκέπτης
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
...Ταχυτητητα...καινούρια λέξη...
με κομπλαρεις γιαυτο
ως ταπεινη ελλεηνιδα χανω τα λογια μου
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
supermouse η διαφορα για μενα ειναι οτι οποτε η αγγλια ή η γαλλια ξεσηκωθηκαν το εκαναν με σοβαρες αναταραχες και για σοβαροτατους λογους....εδω μεχρι και η Ιρλανδια ξεσηκωθηκε και τα σπαει στους δρομους για το ΔΝΤ....η διαφορα μεταξυ αυτων και της ελληνικης γελοιοτητας ειναι προφανης....τι θες να μας πεις δηλαδη? οτι οι αγγλοι τα "σπασανε" αρα μοιασανε στους μπουχεσες ελληνες που τα σπανε δι ασημαντον αφορμη σκοτωνοντας/καιγοντας και ανθρωπου ενιοτε και αρα επεσε το "πολιτισμικο" τους επιπεδο?
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
supermouse η διαφορα για μενα ειναι οτι οποτε η αγγλια ή η γαλλια ξεσηκωθηκαν το εκαναν με σοβαρες αναταραχες και για σοβαροτατους λογους....εδω μεχρι και η Ιρλανδια ξεσηκωθηκε και τα σπαει στους δρομους για το ΔΝΤ....η διαφορα μεταξυ αυτων και της ελληνικης γελοιοτητας ειναι προφανης....τι θες να μας πεις δηλαδη? οτι οι αγγλοι τα "σπασανε" αρα μοιασανε στους μπουχεσες ελληνες που τα σπανε δι ασημαντον αφορμη σκοτωνοντας/καιγοντας και ανθρωπου ενιοτε και αρα επεσε το "πολιτισμικο" τους επιπεδο?
...Μη δινεις σημασία σε αγκυλωμένους ψευτοαριστερούς μπουρδολόγους...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
οταν αρχιζω και λεω πραγματα με τα οποια συμφωνεις εσυ, ο ραφμαν και οι λοιποι σας αρχιζω πραγματικα να ανησυχω (μου εχει ξανατυχει.....με τον ραφ....)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
...Μη δινεις σημασία σε αγκυλωμένους ψευτοαριστερούς μπουρδολόγους...
γιατι να μη δινω? πολλες φορες εχω συμφωνησει με τον μαους....
απλα δεν μπορω τις αποψεις που ειναι μαυρο ή ασπρο και τους αφορισμους...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
οταν αρχιζω και λεω πραγματα με τα οποια συμφωνεις εσυ, ο ραφμαν και οι λοιποι σας αρχιζω πραγματικα να ανησυχω (μου εχει ξανατυχει.....με τον ραφ....)
...Αριστερή κι εσύ μουνίτσα??
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
με εχεις δει να υπερασπιζομαι κατι παραλογο;;οταν αρχιζω και λεω πραγματα με τα οποια συμφωνεις εσυ, ο ραφμαν και οι λοιποι σας αρχιζω πραγματικα να ανησυχω (μου εχει ξανατυχει.....με τον ραφ....)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
...Αριστερή κι εσύ μουνίτσα??
πφφφφφ......τι ταμπελες ειναι αυτες....εχω απλα την αποψη μου η οποια κατα καιρους συναδει με διαφορετικους πολιτικους προσανατολισμους...τελευταιως πολυ συμφωνω με κατι δεξιους φιλους και αρχιζω να φοβαμαι
δηλαδή για τους έλληνες δεν έχει δοθεί ακόμη η αφορμή να ξεσηκωθούν;
ε αυτο λεω ντε....τους βλεπεις να ξεσηκωνονται για κατι περαν των κοματικοσυνδικαλιστικων μπουρδολογιων? βλεπεις μια αυθορμητη εξεγερση της κοιμισμενης μαζας? για μπουρδελα μιλαει, για γκομενες, για φαι, για ψωνια παει και ου το καθεξης....και βαζω και μενα μεσα σε αυτο
με εχεις δει να υπερασπιζομαι κατι παραλογο;;
χμμμ δε θυμαμαι κατι "παραλογο" θυμαμαι οτι γενικοτερα διαφωνω σε αρκετα μαζι σου
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
το να διαφωνεις με καποιον δεν ειναι κατ' αναγκη κακο, ισα ισα...πφφφφφ......τι ταμπελες ειναι αυτες....εχω απλα την αποψη μου η οποια κατα καιρους συναδει με διαφορετικους πολιτικους προσανατολισμους...τελευταιως πολυ συμφωνω με κατι δεξιους φιλους και αρχιζω να φοβαμαι
ε αυτο λεω ντε....τους βλεπεις να ξεσηκωνονται για κατι περαν των κοματικοσυνδικαλιστικων μπουρδολογιων? βλεπεις μια αυθορμητη εξεγερση της κοιμισμενης μαζας? για μπουρδελα μιλαει, για γκομενες, για φαι, για ψωνια παει και ου το καθεξης....και βαζω και μενα μεσα σε αυτο
χμμμ δε θυμαμαι κατι "παραλογο" θυμαμαι οτι γενικοτερα διαφωνω σε αρκετα μαζι σου
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
εγώ μουνίθρα έχω την εντύπωση (για να μην πω ότι είμαι σίγουρος) ότι και για σοβαρούς λόγους να ξεσηκωθούν παλι κάποιοι θα τσιρίζουν
οταν θα ειναι σοβαροι οι λογοι νομιζω οτι θα ξεσηκωθουν ολοι και δε θα τσιριζει κανεις μη-θιγομενος-σε-προσωπικο-επιπεδο.....
δηλαδη αμα η χωρα παει στο πυρ το εξωτερον και ξεσηκωθει ολη η κοινωνια πιστευεις οτι ο δεξιος ή ο ακροδεξιος και ο αριστερος ή ο αριστερος ή ο πασοκτζης δε θα ξεσηκωθουν? προσεξε....μιλαμε για ξεσηκωμο....οχι συγκεντρωση της ΓΣΕΕ....και τετοιοι ξεσηκωμοι επιφερουν και πλιατσικα και βανδαλισμους και οργη και αγανακτηση και αιμα και σκοτωμους και ξυλο....μιλαμε για τη στιγμη που ο κομπος θα φτασει στο χτενι....ε εκει θελω να ελπιζω οτι δε θα τσιριζει κανεις