You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τριπλασιασμός διδάκτρων στα Αγγλικά Πανεπιστήμια...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 167
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τυπε τι ασχολεισαι με αρχιδομαλακες τυπου λιονταρινα....ο τυπος ειναι ελληναρας παπαρομαλακς......Κατά κανόνα είπαμε, φιλαράκι...Θυμάμαι π.χ. απεργία ΜΜΜ και δούλευε το 80% των μέσων για να εξυπηρετείται ο πολίτης. Τα χθεσινά βίαια επεισόδια είναι δικαιολογημένα, διότι θίγεται ένα πολύ παραδοσιακό κάστρο της Βρετανικής κοινωνίας: το δημόσιο Πανεπιστήμιο...καμιά σχέση με την Νεοελληνική καφρίλα...αυτοί οι ίδιοι φοιτητές που χτες έσπασαν τζάμια θα έσπαγαν και το κεφάλι οποιουδήποτε θα τολμούσε να πειράξει έστω κι ένα τούβλο Πανεπιστημιακού κτιρίου στα πλαίσια "ασύλου"...
Ευτυχως εγω ξεμπερδεψα με την Μ.Βρετανια, 4 απο τα καλυτερα και πιο παραγωγικα χρονια της ζωης μου. Δηλαδη θα τριπλασιασουν και τα διδακτρα των Ασιατων? ποσο θα πληρωνουν οι εκτος ευρωπαικης ενωσης δηλαδη? παμε σε ποσα Αμερικης.....
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
Ευτυχως εγω ξεμπερδεψα με την Μ.Βρετανια, 4 απο τα καλυτερα και πιο παραγωγικα χρονια της ζωης μου. Δηλαδη θα τριπλασιασουν και τα διδακτρα των Ασιατων? ποσο θα πληρωνουν οι εκτος ευρωπαικης ενωσης δηλαδη? παμε σε ποσα Αμερικης.....
...Για αυτό είπα ότι πρόκειται για ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ...Θα χάσουν δεκάδες χιλιάδες overseas students...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
...Για αυτό είπα ότι πρόκειται για ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ...Θα χάσουν δεκάδες χιλιάδες overseas students...
από ότι είδα η αύξηση αφορά μόνο τους Εγγλέζους/Κοινοτικούς... πουθενά δεν λέει για αυξηση σε φοιτητές τρίτων χωρών...
βέβαια δεν το έψαξα και πολύ...
Επισκέπτης
...ΑΠΟΛΥΤΩΣ...έχω παραθέσει πολλά κείμενά του και στα threads "Πολιτική και Θρησκευτικά"...
Γνωρίζεις τί σημαίνει "λάθε βιώσας" πού απεικονίζεται στό ψευδώνυμό σου;
Επισκέπτης
Πολύ χάλι η κατάσταση.Τελειώνω φέτος εγώ Αγγλία.Τρίτος χρόνος Bsc (Hons) Management στο Warwick.Πολύ ξεφτίλα με τα δίδακτρα.Ήδη μας φέσωσαν με τα κέρατά τους.Φέτος ήταν 3290 λίρες.3 χρόνια τώρα χρωστάω 10000 λίρες.Και η μαλακία είναι όπως το φοβάμαι αν αυξηθούν τα δίδκτρα στο πτυχίο στα μταπτυχιακά θα χτυπήσουν σιγά σιγά κάτι 20χιλιαρα λίρες...Μακάρι να μάθαινα Γερμανικά.Θα σπούδαζα πληρώνοντας τα μισά.
Kαλά σάς κάνουν.Νά σάς πάρουν καί τά σώβρακα.
Επισκέπτης
..Τι να ξυπνήσουν ρε...100 χρόνια μπροστά είναι σε ορισμένα πράγματα...ακόμη κι οι διαμαρτυρίες τους είναι πολιτισμένες και σπάνια διαταράσσουν την κοινωνική ευρυθμία...όχι όπως εδώ με τον κάθε αρχιδοσυνδικαλιστή που ταλαιπωρεί το κοινωνικό σύνολο και στο τέλος ανακαλύπτουμε ότι παίρνει και 16000 καθαρα το μήνα...
Δηλαδή κατά τά λεγόμενά σου η μή διαταραχή τής κοινωνικής ευρυθμίας είναι δείγμα πολιτισμού καί εκατόχρονης πρωτοπορείας.
Πόσο γερασμένος καί νεκρόφιλος είσαι μωρή λινάτσα..........
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
Γνωρίζεις τί σημαίνει "λάθε βιώσας" πού απεικονίζεται στό ψευδώνυμό σου;
...Μας δουλεύεις ρε φίλε?? Να σου κατεβάσω τη λίστα με τα βιβλία που έχω για τον Επίκουρο??
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
Δηλαδή κατά τά λεγόμενά σου η μή διαταραχή τής κοινωνικής ευρυθμίας είναι δείγμα πολιτισμού καί εκατόχρονης πρωτοπορείας.
Πόσο γερασμένος καί νεκρόφιλος είσαι μωρή λινάτσα..........
Ναι βρε ΠΑΠΑΡΑ...Ποιο είναι δείγμα προόδου?? Οι 100 απόγονοι του Στάλιν που απεργούν και ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ χιλιάδες?? Οι Κολάδες των λεωφορείων που παίρνουν 50000 το χρόνο?? Ή οι Μπάκουλήδες της ΔΕΗ??
Επισκέπτης
Εξω παμε καλα...Η αγγλια αλλωστε κειται μακραν.Πράγματι παίζει και οι άγγλοι φοιτητές κατέβηκαν στους δρόμους μαζικά και δυναμικά και είχαν απόλυτο δίκαιο...
Σε αντίθεση με τα δικά μας ζώα που κατεβαίνουν στους δρόμους με αιτήματα να συνεχιστεί η παρωδία του ασύλου, να μη γίνεται καμία αξιολόγηση, να μπορούν να σπουδάζουν αιώνια και όταν αποφασίσουν να τελειώσουν το πανεπιστήμιο να τους περιμλενει δουλεία ΔΥ με πρώτο μισθό € 3.000 και 6ωρο τη μέρα, δουλέψουν δε δουλέψουν...
Ουτε ρεπορταζ στον"Ριζοσπαστη"...
FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
...Δε χρειάζεται να ανησυχείς...όσο τους αποδεικνύεις ότι δεν παίρνεις πάνω από 17000 ευρώ το χρόνο δεν πληρώνεις. Κι αν πάιρνεις πάνω απ αυτά τα λεφτά τότε δίνεις το 9% από τη διαφορά σε 12 δόσεις...δεν είναι και τόσο δραματικά...Α..και δεν είναι το ίδιο το Warwick με τα Γερμανικά Πανεπιστήμια...Ό,τι πληρώνεις παίρνεις.
Κοίτα η Αγγλία έχει καλά business School όπως το Warwick,το Manchester Business School,το Bath,το Nottingam όμωε κσι η Γερμανία έχει π.χ. το Manheim..
Όμως ρε φίλε μου χει κάτσει σουβλιά στην καρδιά που ο ΔΟΑΤΑΠ δεν με αναγνωρίζει.Και ως εκ τούτου δεν μπορώ να γραφτώ στο Οικονομικό Επιμελητήριο.Για να με αναγνωρίσουν πρέπει να κάνω Master και να δουν τι μαθήματα έχει η ΑΣΟΕΕ ή άλλο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα και να μου ζητήσουν να δώσω μαθήματα ή να γραφτώ σε εργαστήρια σε κάποια μαθήματα και τρέχα γύρευε..
Μου χουν στείλει βέβαια ένα παλικάρι που τέλειωσε και αυτός Management στο Manchester Business School και άλλο παλικλαρι που μου χε πει ότι έκανε σπουδές Αμερική.Ο ένας από το Manchester δουλεύει μου πε σε καλή εταιρία και παίρνει κάπου 1200 και ο άλλος είναι σε κορυφαία θέση μιας και έμπειρος.Με καθυσήχασαν και τους ευχαριστώ λέγοντας μου ότι κανείς δεν συο ζητά αναγνώριση εκτός αν είσαι σε κάνα πανεπιστήμιο που δεν το ξέρει κανείς.Και αναγνώριση να χεις δηλαδή γιατί θα πρέπει να σε βλεπει ο εργοδότης με καλό μάτι αν ας πούμε πήρες το πτυχίο σε Βουλγάρικο ή Ρουμάνικο πανεπιστήμιο που είναι για τους τελευταίους ή σε κάνα Αγγλικό τύπου Westminster ή Salford ή Kingston;Λογικά όλα αυτά αλλά η πράξη θα δείξει αν θα μπορέσω να δικαιώσω τις θυσίες των γονιών μου..Και μακάρι γιατι ειδικά φέτος έχω πάθει ψώχωση να πάρω 2.1 βαθμό..
FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Η αυξηση παιδιά αφορά μόνο τους Ευρωπαίους που πληρώναν μέχρι φέτος 3290 λίρες.Οι overseas students πληρώνουν τα ίδια.
Επισκέπτης
H Αγγλια κειται μακραν...Τι να ξυπνήσουν ρε...100 χρόνια μπροστά είναι σε ορισμένα πράγματα...ακόμη κι οι διαμαρτυρίες τους είναι πολιτισμένες και σπάνια διαταράσσουν την κοινωνική ευρυθμία...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
Κοίτα η Αγγλία έχει καλά business School όπως το Warwick,το Manchester Business School,το Bath,το Nottingam όμωε κσι η Γερμανία έχει π.χ. το Manheim..
Όμως ρε φίλε μου χει κάτσει σουβλιά στην καρδιά που ο ΔΟΑΤΑΠ δεν με αναγνωρίζει.Και ως εκ τούτου δεν μπορώ να γραφτώ στο Οικονομικό Επιμελητήριο.Για να με αναγνωρίσουν πρέπει να κάνω Master και να δουν τι μαθήματα έχει η ΑΣΟΕΕ ή άλλο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα και να μου ζητήσουν να δώσω μαθήματα ή να γραφτώ σε εργαστήρια σε κάποια μαθήματα και τρέχα γύρευε..
Μου χουν στείλει βέβαια ένα παλικάρι που τέλειωσε και αυτός Management στο Manchester Business School και άλλο παλικλαρι που μου χε πει ότι έκανε σπουδές Αμερική.Ο ένας από το Manchester δουλεύει μου πε σε καλή εταιρία και παίρνει κάπου 1200 και ο άλλος είναι σε κορυφαία θέση μιας και έμπειρος.Με καθυσήχασαν και τους ευχαριστώ λέγοντας μου ότι κανείς δεν συο ζητά αναγνώριση εκτός αν είσαι σε κάνα πανεπιστήμιο που δεν το ξέρει κανείς.Και αναγνώριση να χεις δηλαδή γιατί θα πρέπει να σε βλεπει ο εργοδότης με καλό μάτι αν ας πούμε πήρες το πτυχίο σε Βουλγάρικο ή Ρουμάνικο πανεπιστήμιο που είναι για τους τελευταίους ή σε κάνα Αγγλικό τύπου Westminster ή Salford ή Kingston;Λογικά όλα αυτά αλλά η πράξη θα δείξει αν θα μπορέσω να δικαιώσω τις θυσίες των γονιών μου..Και μακάρι γιατι ειδικά φέτος έχω πάθει ψώχωση να πάρω 2.1 βαθμό..
...φιλαράκι ξέχνα την αναγνώριση, αν είναι να δουλέψεις στον ιδιωτικό τομέα...α και κάτι άλλο...Καμιά σχέση τα Ανατολικοευρωπαϊκά με Kingston ή Salford...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
H Αγγλια κειται μακραν.
...Οπότε κι εμείς μπορούμε να συνεχίσουμε τον μακάριο Σταλινικό μας ύπνο...
FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
...φιλαράκι ξέχνα την αναγνώριση, αν είναι να δουλέψεις στον ιδιωτικό τομέα...α και κάτι άλλο...Καμιά σχέση τα Ανατολικοευρωπαϊκά με Kingston ή Salford...
Δηλαδή τα Ανατολικοευρωπαικά πανεπιστήμια λες να ναι καλύτερα;Κοίτα Ρουμάνα στο πανεπιστήμιο μου πε όταν τη ρώτησα για κει ότι είναι μαύρο χάλι.Και φυσικά τo Salford,Bradford,Westminster,Kingston κτλ. κτλ. είναι χειρότερα από ΤΕΙ Σερρών.Αλλά βλέπεις στην Αγγλία τα χουν κάνει όλα εμπόριο και με τη δύναμη του Marketing αν πιστεύεις ότι σου λένε και αν δεις κάνα ωραίο prospectus μπορεί να νομίζεις ότι είσαι στο Oxford και πληρώνεις το κορόιδο τους άχρηστους να σε κοροιδευουν..
Φίλος μου Έλληνας τα χει με μια από Ινδία και αυτή έκανε πτυχίο,μεταπτυχιακό και Διδακτορικό στο Salford και μου το παίζει λες και τέλειωσε το LSE.Εγώ δεν γουστάρω να μπλέκω σε τρυπάκια καλύτερο,χειρότερο.Αλλά κάτι τέτοια βγάζουν γέλιο.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.225
- Πόντοι
- 506
Δηλαδή τα Ανατολικοευρωπαικά πανεπιστήμια λες να ναι καλύτερα;Κοίτα Ρουμάνα στο πανεπιστήμιο μου πε όταν τη ρώτησα για κει ότι είναι μαύρο χάλι.Και φυσικά τo Salford,Bradford,Westminster,Kingston κτλ. κτλ. είναι χειρότερα από ΤΕΙ Σερρών.Αλλά βλέπεις στην Αγγλία τα χουν κάνει όλα εμπόριο και με τη δύναμη του Marketing αν πιστεύεις ότι σου λένε και αν δεις κάνα ωραίο prospectus μπορεί να νομίζεις ότι είσαι στο Oxford και πληρώνεις το κορόιδο τους άχρηστους να σε κοροιδευουν..
Φίλος μου Έλληνας τα χει με μια από Ινδία και αυτή έκανε πτυχίο,μεταπτυχιακό και Διδακτορικό στο Salford και μου το παίζει λες και τέλειωσε το LSE.Εγώ δεν γουστάρω να μπλέκω σε τρυπάκια καλύτερο,χειρότερο.Αλλά κάτι τέτοια βγάζουν γέλιο.
...Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε? Δηλαδή εσύ θα πήγαινες στο ΤΕΙ Σερρών? Το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό στην Αγγλία θέλουν ΚΩΛΟ...κι ας είναι και στο Salford.