Νέα

Τριπλασιασμός διδάκτρων στα Αγγλικά Πανεπιστήμια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...Αν είναι έτσι, αντέχουν οι Έλληνες φοιτητές...Δύσκολα θα έχει εισόδημα κάποιος (μετά την αποφοίτητσή του) 23000 ευρώ το χρόνο. Αλλά και με 25000, θα δίνει 180 ευρώ το χρόνο (15 ευρώ το μήνα, 4 πακέτα τσιγάρα)...

υπό την προυπόθεση φυσικά να μπορούν να πάρουν δάνειο σπουδών.. αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ και να περνάνε τα μαθήματα...
για παράδειγμα στον γιό μου εγκρίθηκε δάνειο μόνο για τα 2 από τα τρία χρόναι σπουδών γιατί πήγε να σπουδάσει σε ηλικία 22 ετών και όχι 18.. (ΕΥΤΥΧΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ γιατί με καλύπτει για την αύξηση)...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
εντάξει ρε φίλε.. τις ελλεηνίδες να τις στέλνεις σε μένα.. είμαι ελεήμων...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ teras έχεις περάσει άπό μαρξιστικά , λενινιστικά θρανία.
Τα ξέρεις αύτά....... χα χα χα χα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...Αν είναι έτσι, αντέχουν οι Έλληνες φοιτητές...Δύσκολα θα έχει εισόδημα κάποιος (μετά την αποφοίτητσή του) 23000 ευρώ το χρόνο. Αλλά και με 25000, θα δίνει 180 ευρώ το χρόνο (15 ευρώ το μήνα, 4 πακέτα τσιγάρα)...

αυτό πάντως λέγεται ΠΑΙΔΕΙΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ... θέλεις να σπουδάσεις.. σου διασφαλίζω τα μέσα χωρίς να επιβαρύνω υπερμετρα το κοινωνικό σύνολο αλλά ούτε και σένα.. .

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εσύ teras έχεις περάσει άπό μαρξιστικά , λενινιστικά θρανία.
Τα ξέρεις αύτά....... χα χα χα χα

αλλοίμονο στον νέο που δεν είναι κομμουνιστής και στον γέρο που είναι...  :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

W.Churchill

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.332
Πόντοι
42.697
...Καλά εσύ έχεις πολύ πλάκα, ρε...φαίνεται ότι δεν μπορείς να γαμήσεις ξένη και γαμάς την Ελληνίδα χούφτα σου... :jerking:...Στο φινάλε, ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ μας οι Ελληνίδες ΒΛΑΚΑ...
+100000000000000000!!!!!!!!!!!
να που συμφωνουμε και σε κάτι!
δικιε μου!
παω να σου εγκρινω την πορνο-υποτροφία!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
εχω περασει 2 χρόνια απο τη ζωή μου στο νησι (νότια Αγγλία) και το εχω επισκευθει ενα καρο φορές γιατι εχω φίλους που μενουν μονιμα εκει...γνωριζω και τα καλά και τα άσχημα...
Οκ σεβαστο,εγω ημουν 12 χρονια εφυγα το 05 απο εκει απο τοτε πηγαινω κανα δυο φορες το χρονο.
Απλα διαβαζω διαφορα για την Αγγλια που ποσταρουν κατι ατομα που σπουδασαν κανα δυο χρονια εκει και φερουν γνωμη για τα παντα με μεγαλη ευκολια,πραγματα που δεν ισχυουν....αυτα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Θύμα επίθεσης και ο Πρίγκιπας Κάρολος..

Τίποτα δεν άφησαν όρθιο οι φοιτητές στην Αγγλία.. Απο το μένος τους δεν γλίτωσε και ο Πρίγκιπας της Αγγλίας, Κάρολος.. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι γαλαζοαίματοι δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια βίαιων επεισοδίων, μετά την απόφαση των βουλευτών να ψηφίσουν την αύξηση των διδάκτρων στις 9.000 λίρες ετησίως.

Ένα παράθυρο ήταν ραγισμένο, ενώ το όχημα «χτυπήθηκε» και από μπογιές. Το ζευγάρι όμως είναι σώο και ασφαλές. Οι εξαγριωμένοι διαμαρτυρόμενοι φοιτητές μάχονταν σώμα με...

σώμα με την αστυνομία στην πλατεία έξω από το Αγγλικό κοινοβούλιο και επιτέθηκαν σε αρκετά δημόσια κτίρια όπως το Υπουργείο Οικονομικών και το Ανώτατο δικαστήριο.

Από τα επεισόδια 37 άτομα τραυματίστηκαν και προσκομιστήκαν στο νοσοκομείο, ενώ οι αρχές πραγματοποίησαν 22 συλλήψεις. Ο Πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε: "ήταν συγκλονιστικό και λυπηρό το γεγονός ότι επιτέθηκαν στον Πρίγκηπα της Αγγλίας, τον Κάρολο".

Άμα ήταν εδώ ο Λάκις θα έλεγε ότι αυτοί που έκαναν τα επεισόδια ήταν από τα εξάρχεια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.332
Πόντοι
42.697
Οκ σεβαστο,εγω ημουν 12 χρονια εφυγα το 05 απο εκει απο τοτε πηγαινω κανα δυο φορες το χρονο.
Απλα διαβαζω διαφορα για την Αγγλια που ποσταρουν κατι ατομα που σπουδασαν κανα δυο χρονια εκει και φερουν γνωμη για τα παντα με μεγαλη ευκολια,πραγματα που δεν ισχυουν....αυτα

δεν λέμε κατι διαφορετικό φιλε. Εγω περασα παρα πολυ καλά 2 χρόνια εκει (πριν 12 χρόνια...)
και ιδιατερα αγαπησα την Σκωτια. Φοβερη φυσική  ομορφια και καλύτεροι ανθρωποι απο τους Νοτιους Αγγλους.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
αλλοίμονο στον νέο που δεν είναι κομμουνιστής και στον γέρο που είναι...  :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

W.Churchill
Η κουλτούρα σου είναι σοσιαλιστική.
Και είναι ορθή η διάγνωση στήν οποία προέβης.......

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δεν λέμε κατι διαφορετικό φιλε. Εγω περασα παρα πολυ καλά 2 χρόνια εκει (πριν 12 χρόνια...)
και ιδιατερα αγαπησα την Σκωτια. Φοβερη φυσική  ομορφια και καλύτεροι ανθρωποι απο τους Νοτιους Αγγλους.
ΟΙ σκωτζεζοι,και περισσοτερο οι ιρλανδοι φερνουν πιο κοντα στους ελληνες σαν λαος...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΟΙ σκωτζεζοι,και περισσοτερο οι ιρλανδοι φερνουν πιο κοντα στους ελληνες σαν λαος...

οι σκωτσέζοι είναι ωραίοι τύποι.. φιλικοί, φιλόξενοι με όλους.. εκτός από τους Εγγλέζους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.332
Πόντοι
42.697
:rockon: :rockon: :rockon:
http://[URL unfurl="true"]www.crwflags.com/fotw/images/i/int-celt.gif[/img[/URL]]
[img]http://cornish-heritage.net/shop/images/Celtic%20Countries%20(Small).jpg

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πράγματι παίζει και οι άγγλοι φοιτητές κατέβηκαν στους δρόμους μαζικά και δυναμικά και είχαν απόλυτο δίκαιο...
Σε αντίθεση με τα δικά μας ζώα που κατεβαίνουν στους δρόμους με αιτήματα να συνεχιστεί η παρωδία του ασύλου, να μη γίνεται καμία αξιολόγηση, να μπορούν να σπουδάζουν αιώνια και όταν αποφασίσουν να τελειώσουν το πανεπιστήμιο να τους περιμλενει δουλεία ΔΥ με πρώτο μισθό € 3.000 και 6ωρο τη μέρα, δουλέψουν δε δουλέψουν...

δεν κατεβαίνουν μόνο με αυτά τα αιτήματα τα δικά μας "ζώα".

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μέχρι και οι πούστηδες οι άγγλοι ξύπνησαν...ελληνική κατάντια

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.225
Πόντοι
506
υπό την προυπόθεση φυσικά να μπορούν να πάρουν δάνειο σπουδών.. αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ και να περνάνε τα μαθήματα...
για παράδειγμα στον γιό μου εγκρίθηκε δάνειο μόνο για τα 2 από τα τρία χρόναι σπουδών γιατί πήγε να σπουδάσει σε ηλικία 22 ετών και όχι 18.. (ΕΥΤΥΧΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ γιατί με καλύπτει για την αύξηση)...

...Ναι φυσικά...Δεν παίζουν στα Αγγλικά Πανεπιστήμια...ή στρώνεις τον ποπό σου και διαβάζεις ή πάς σπίτι σου...Κακώς όμως δεν ενέκριναν τριετές δάνειο...υποτίθεται ότι φροντίζουν τους Mature students...Σκατά ταχουν κάνει πάντως...πριν 20 χρόνια ήταν όλα δωρεάν και οι Άγγλοι φοιτητές έπαιρναν και επίδομα 300 λιρών το μήνα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν κατεβαίνουν μόνο με αυτά τα αιτήματα τα δικά μας "ζώα".

ναι βέβαια.. έχουν και άλλα σοβαρά αιτήματα που τους απασχολούν όπως πχ

-συμπαράσταση στο λαό της Ρουάντας
-λευτεριά στους Μακεντόνσκι
-το κουλούρι να γίνει τετράγωνο
-λιγότερη ζάχαρη στην μπουγάτσα

κλπ κλπ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...Ναι φυσικά...Δεν παίζουν στα Αγγλικά Πανεπιστήμια...ή στρώνεις τον ποπό σου και διαβάζεις ή πάς σπίτι σου...Κακώς όμως δεν ενέκριναν τριετές δάνειο...υποτίθεται ότι φροντίζουν τους Mature students...Σκατά ταχουν κάνει πάντως...πριν 20 χρόνια ήταν όλα δωρεάν και οι Άγγλοι φοιτητές έπαιρναν και επίδομα 300 λιρών το μήνα...

πριν 20 χρόνια δεν σπουδάζαν τόσοι πολλοί.. και σήμερα πάρα πολλοί φοιτητές παίρνουν επιδόματα απλά έχουν περιοριστεί..

από ότι κατάλαβα το σκεπτικό για τα δύο χρόνια ήταν "4 χρονάκια δούλεψες αρα έβγαλες κάποια λεφτά πλήρωσε και κάτι από την τσέπη σου"...

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.225
Πόντοι
506
Μέχρι και οι πούστηδες οι άγγλοι ξύπνησαν...ελληνική κατάντια

..Τι να ξυπνήσουν ρε...100 χρόνια μπροστά είναι σε ορισμένα πράγματα...ακόμη κι οι διαμαρτυρίες τους είναι πολιτισμένες και σπάνια διαταράσσουν την κοινωνική ευρυθμία...όχι όπως εδώ με τον κάθε αρχιδοσυνδικαλιστή που ταλαιπωρεί το κοινωνικό σύνολο και στο τέλος ανακαλύπτουμε ότι παίρνει και 16000 καθαρα το μήνα...

Επισκέπτης
ναι βέβαια.. έχουν και άλλα σοβαρά αιτήματα που τους απασχολούν όπως πχ

-συμπαράσταση στο λαό της Ρουάντας
-λευτεριά στους Μακεντόνσκι
-το κουλούρι να γίνει τετράγωνο
-λιγότερη ζάχαρη στην μπουγάτσα

κλπ κλπ
Φαίνεται η γνώση σου κ εμπειρία από τις πορείες-διαμαρτυρίες από μακριά!!! :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom