tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Φαίνεται η γνώση σου κ εμπειρία από τις πορείες-διαμαρτυρίες από μακριά!!!
για πες μας και σύ ...
Φαίνεται η γνώση σου κ εμπειρία από τις πορείες-διαμαρτυρίες από μακριά!!!
Να πατε σε πορεία να δειτε ρε!!!για πες μας και σύ ...
Να πατε σε πορεία να δειτε ρε!!!
Πολύ χάλι η κατάσταση.Τελειώνω φέτος εγώ Αγγλία.Τρίτος χρόνος Bsc (Hons) Management στο Warwick.Πολύ ξεφτίλα με τα δίδακτρα.Ήδη μας φέσωσαν με τα κέρατά τους.Φέτος ήταν 3290 λίρες.3 χρόνια τώρα χρωστάω 10000 λίρες.Και η μαλακία είναι όπως το φοβάμαι αν αυξηθούν τα δίδκτρα στο πτυχίο στα μταπτυχιακά θα χτυπήσουν σιγά σιγά κάτι 20χιλιαρα λίρες...Μακάρι να μάθαινα Γερμανικά.Θα σπούδαζα πληρώνοντας τα μισά.
υπό την προυπόθεση φυσικά να μπορούν να πάρουν δάνειο σπουδών.. αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ και να περνάνε τα μαθήματα...
για παράδειγμα στον γιό μου εγκρίθηκε δάνειο μόνο για τα 2 από τα τρία χρόναι σπουδών γιατί πήγε να σπουδάσει σε ηλικία 22 ετών και όχι 18.. (ΕΥΤΥΧΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ γιατί με καλύπτει για την αύξηση)...
Συγγνώμη και γω είμαι 28 και μου έδωσε η Student Loans Company και για τα 3 χρόνια.Αν δεν περνάς δεν υπάρχει σοβαρό πανεπιστήμιο που σε αφήνει να επαναλάβεις τη χρονιά.Εκτός κι αν παίζει σοβαρος παράγων όπως αρρώστια,θάνατος πρώτου συγγενη κτλ..
Θειά δίκη,υπάρχει θεός τελικά!!!και γιατί τότε δεν δώσανε στον δικό μου ρε γαμώτο?????????????????
ασε εχω παει και δεν προκειται ξανα.το 80% στις πορειες παει για αλλους λογους,εκτος απο αυτους που γινεται η πορεια.Να πατε σε πορεία να δειτε ρε!!!
(δεν σου απευθύνιμαι στον πληθυντικό ευγενίας εννοείται,αλλά σε όλους γενικά)
Πολύ χάλι η κατάσταση.Τελειώνω φέτος εγώ Αγγλία.Τρίτος χρόνος Bsc (Hons) Management στο Warwick.Πολύ ξεφτίλα με τα δίδακτρα.Ήδη μας φέσωσαν με τα κέρατά τους.Φέτος ήταν 3290 λίρες.3 χρόνια τώρα χρωστάω 10000 λίρες.Και η μαλακία είναι όπως το φοβάμαι αν αυξηθούν τα δίδκτρα στο πτυχίο στα μταπτυχιακά θα χτυπήσουν σιγά σιγά κάτι 20χιλιαρα λίρες...Μακάρι να μάθαινα Γερμανικά.Θα σπούδαζα πληρώνοντας τα μισά.
για σου φιλε anatolDENgami.μην πας για ψαρεμα εχει 10 μποφορ σημερα...Τι να ξυπνήσουν ρε...100 χρόνια μπροστά είναι σε ορισμένα πράγματα...ακόμη κι οι διαμαρτυρίες τους είναι πολιτισμένες και σπάνια διαταράσσουν την κοινωνική ευρυθμία...όχι όπως εδώ με τον κάθε αρχιδοσυνδικαλιστή που ταλαιπωρεί το κοινωνικό σύνολο και στο τέλος ανακαλύπτουμε ότι παίρνει και 16000 καθαρα το μήνα...
Με 23 ψήφους διαφορά πέρασε χθες το νομοσχέδιο για τον τριπλασιασμό των διδάκτρων στα Αγγλικά Πανεπιστήμια από το 2012, στα πλαίσια των περικοπών για την "ανόρθωση" της οικονομίας. Πρόκειται για απόφαση-αυτοκτονία, αφού με αυτόν τον τρόπο τα Αγγλικά Πανεπιστήμια θα χάσουν δεκάδες χιλιάδες ξένους αλλά και Άγγλους φοιτητές. Ακόμα και τα κορυφαία Πανεπιστήμια θα πληγούν σημαντικά αφού το κόστος για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου σπουδών και έρευνας είναι τεράστιο. Το συγκεκριμένο, βέβαια, μέτρο εντάσεται στην παγκόσμια προσπάθεια της γνωστής ΣΙΧΑΜΕΡΗΣ οικονομικής ελίτ που κυριαρχεί στις περισσότερες χώρες του πλανήτη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να περιθωριοποιήσει και να εκπτωχύνει τις μεγάλες λαϊκές μάζες, αλλά και τη μεσαία τάξη. Στόχος των ΒΡΩΜΕΡΩΝ αεριτζήδων που καταβαράρθρωσαν την παγκόσμια οικονομία (σε συνεργασία με τα σκουλήκια και ανδρείκελα πολιτικούς που ελέγχουν) είναι να δημιουργήσουν δύο πολύ διακριτές τάξεις. Τους πολύ πλούσιους από τη μια και τους εξαθλιωμένους-υπηρέτες από την άλλη....
για σου φιλε anatolDENgami.μην πας για ψαρεμα εχει 10 μποφορ σημερα.
...Καλά εσύ έχεις πολύ πλάκα, ρε...φαίνεται ότι δεν μπορείς να γαμήσεις ξένη και γαμάς την Ελληνίδα χούφτα σου... ...Στο φινάλε, ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ μας οι Ελληνίδες ΒΛΑΚΑ...
Ωραία τά Ελληνικά σου, πού τά διδάχθηκες;
...Διαβάζω Γιανναρά, φαντασιόπληκτε...
πλεον στα αγγλικα πανεπιστημια θα μπορει να σπουδασει οποιος τα εχει χοντρα ο μπαμπας του..
οι υπολοιποι ιεκ και κανα τει της πλακας...
αδελφε οτι ειναι αξογαμητο το γαμαμε.ειτε ειναι ελληνιδα,ειτε ειναι ξενη..αυτοι που δεν μπορουν να σταυρωσουν γκομενα,εχουν βγαλει τον ορο ελλεηνιδα...οπως και εσυ....ΜΗΝ ασχολείσαι ρε ΒΛΑΞ...Πήγαινε να γαμήσεις την Ελεηνίδα χούφτα σου...χουλιγκανάκο του κώλου...
Kαταλαβαίνεις τί γράφει ο κος Γιανναράς;