Νέα

Τριπλασιασμός διδάκτρων στα Αγγλικά Πανεπιστήμια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anatolgami
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Πολύ χάλι η κατάσταση.Τελειώνω φέτος εγώ Αγγλία.Τρίτος χρόνος Bsc (Hons) Management στο Warwick.Πολύ ξεφτίλα με τα δίδακτρα.Ήδη μας φέσωσαν με τα κέρατά τους.Φέτος ήταν 3290 λίρες.3 χρόνια τώρα χρωστάω 10000 λίρες.Και η μαλακία είναι όπως το φοβάμαι αν αυξηθούν τα δίδκτρα στο πτυχίο στα μταπτυχιακά θα χτυπήσουν σιγά σιγά κάτι 20χιλιαρα λίρες...Μακάρι να μάθαινα Γερμανικά.Θα σπούδαζα πληρώνοντας τα μισά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Πολύ χάλι η κατάσταση.Τελειώνω φέτος εγώ Αγγλία.Τρίτος χρόνος Bsc (Hons) Management στο Warwick.Πολύ ξεφτίλα με τα δίδακτρα.Ήδη μας φέσωσαν με τα κέρατά τους.Φέτος ήταν 3290 λίρες.3 χρόνια τώρα χρωστάω 10000 λίρες.Και η μαλακία είναι όπως το φοβάμαι αν αυξηθούν τα δίδκτρα στο πτυχίο στα μταπτυχιακά θα χτυπήσουν σιγά σιγά κάτι 20χιλιαρα λίρες...Μακάρι να μάθαινα Γερμανικά.Θα σπούδαζα πληρώνοντας τα μισά.

με τι επιτόκιο?

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
υπό την προυπόθεση φυσικά να μπορούν να πάρουν δάνειο σπουδών.. αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ και να περνάνε τα μαθήματα...
για παράδειγμα στον γιό μου εγκρίθηκε δάνειο μόνο για τα 2 από τα τρία χρόναι σπουδών γιατί πήγε να σπουδάσει σε ηλικία 22 ετών και όχι 18.. (ΕΥΤΥΧΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ γιατί με καλύπτει για την αύξηση)...

Συγγνώμη και γω είμαι 28 και μου έδωσε η Student Loans Company και για τα 3 χρόνια.Αν δεν περνάς δεν υπάρχει σοβαρό πανεπιστήμιο που σε αφήνει να επαναλάβεις τη χρονιά.Εκτός κι αν παίζει σοβαρος παράγων όπως αρρώστια,θάνατος πρώτου συγγενη κτλ..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Συγγνώμη και γω είμαι 28 και μου έδωσε η Student Loans Company και για τα 3 χρόνια.Αν δεν περνάς δεν υπάρχει σοβαρό πανεπιστήμιο που σε αφήνει να επαναλάβεις τη χρονιά.Εκτός κι αν παίζει σοβαρος παράγων όπως αρρώστια,θάνατος πρώτου συγγενη κτλ..

και γιατί τότε δεν δώσανε στον δικό μου ρε γαμώτο?????????????????

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Να πατε σε πορεία να δειτε ρε!!! :birdman:

(δεν σου απευθύνιμαι στον πληθυντικό ευγενίας εννοείται,αλλά σε όλους γενικά)
ασε εχω παει και δεν προκειται ξανα.το 80% στις πορειες παει για αλλους λογους,εκτος απο αυτους που γινεται η πορεια.

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.225
Πόντοι
506

...Δε χρειάζεται να ανησυχείς...όσο τους αποδεικνύεις ότι δεν παίρνεις  πάνω από 17000 ευρώ το χρόνο δεν πληρώνεις. Κι αν πάιρνεις πάνω απ αυτά τα λεφτά τότε δίνεις το 9% από τη διαφορά σε 12 δόσεις...δεν είναι και τόσο δραματικά...Α..και δεν είναι το ίδιο το Warwick με τα Γερμανικά Πανεπιστήμια...Ό,τι πληρώνεις παίρνεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
..Τι να ξυπνήσουν ρε...100 χρόνια μπροστά είναι σε ορισμένα πράγματα...ακόμη κι οι διαμαρτυρίες τους είναι πολιτισμένες και σπάνια διαταράσσουν την κοινωνική ευρυθμία...όχι όπως εδώ με τον κάθε αρχιδοσυνδικαλιστή που ταλαιπωρεί το κοινωνικό σύνολο και στο τέλος ανακαλύπτουμε ότι παίρνει και 16000 καθαρα το μήνα...
για σου φιλε anatolDENgami.μην πας για ψαρεμα εχει 10 μποφορ σημερα.

Επισκέπτης
Με 23 ψήφους διαφορά πέρασε χθες το νομοσχέδιο για τον τριπλασιασμό των διδάκτρων στα Αγγλικά Πανεπιστήμια από το 2012, στα πλαίσια των περικοπών για την "ανόρθωση" της οικονομίας. Πρόκειται για απόφαση-αυτοκτονία, αφού με αυτόν τον τρόπο τα Αγγλικά Πανεπιστήμια θα χάσουν δεκάδες χιλιάδες ξένους αλλά και Άγγλους φοιτητές. Ακόμα και τα κορυφαία Πανεπιστήμια θα πληγούν σημαντικά αφού το κόστος για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου σπουδών και έρευνας είναι τεράστιο. Το συγκεκριμένο, βέβαια, μέτρο εντάσεται στην παγκόσμια προσπάθεια της γνωστής ΣΙΧΑΜΕΡΗΣ οικονομικής ελίτ που κυριαρχεί στις περισσότερες χώρες του πλανήτη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να περιθωριοποιήσει και να εκπτωχύνει τις μεγάλες λαϊκές μάζες, αλλά και τη μεσαία τάξη. Στόχος των ΒΡΩΜΕΡΩΝ αεριτζήδων που καταβαράρθρωσαν την παγκόσμια οικονομία (σε συνεργασία με τα σκουλήκια και ανδρείκελα πολιτικούς που ελέγχουν) είναι να δημιουργήσουν δύο πολύ διακριτές τάξεις. Τους πολύ πλούσιους από τη μια και τους εξαθλιωμένους-υπηρέτες από την άλλη....

Ε καί λοιπόν; Eσένα τί σέ κόβει;

OP
OP
anatolgami

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.225
Πόντοι
506
για σου φιλε anatolDENgami.μην πας για ψαρεμα εχει 10 μποφορ σημερα.

...ΜΗΝ ασχολείσαι ρε ΒΛΑΞ...Πήγαινε να γαμήσεις την Ελεηνίδα χούφτα σου...χουλιγκανάκο του κώλου...

Επισκέπτης
...Καλά εσύ έχεις πολύ πλάκα, ρε...φαίνεται ότι δεν μπορείς να γαμήσεις ξένη και γαμάς την Ελληνίδα χούφτα σου... :jerking:...Στο φινάλε, ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ μας οι Ελληνίδες ΒΛΑΚΑ...

Ωραία τά Ελληνικά σου, πού τά διδάχθηκες;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
πλεον στα αγγλικα πανεπιστημια θα μπορει να σπουδασει οποιος τα εχει χοντρα ο μπαμπας του..

οι υπολοιποι ιεκ  και κανα τει της πλακας...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
...ΜΗΝ ασχολείσαι ρε ΒΛΑΞ...Πήγαινε να γαμήσεις την Ελεηνίδα χούφτα σου...χουλιγκανάκο του κώλου...
αδελφε οτι ειναι αξογαμητο το γαμαμε.ειτε ειναι ελληνιδα,ειτε ειναι ξενη..αυτοι που δεν μπορουν να σταυρωσουν γκομενα,εχουν βγαλει τον ορο ελλεηνιδα...οπως και εσυ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom