mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
το να διαφωνεις με καποιον δεν ειναι κατ' αναγκη κακο, ισα ισα...
συμφωνω δεν ειπα ποτε το αντιθετο
το να διαφωνεις με καποιον δεν ειναι κατ' αναγκη κακο, ισα ισα...
τωρα αν μερικες φορες αν και ξερουμε οτι λεμε παπαριες αλλα το παλευουμε για να κανουμε το κομματι μας αλλου παππα ευαγγελιο..συμφωνω δεν ειπα ποτε το αντιθετο
Για εξηγα στα παιδακια,εσυ που πηγες και θαμασες την Αγγλια,τι σημαινει για τον μεσαιομαλακα εγγλεζο να προπηλακιζεται ο Καρολος...God save the queen λεει ο υμνος τους στην πρωτη στροφη,η κανω λαθος?...Μη δινεις σημασία σε αγκυλωμένους ψευτοαριστερούς μπουρδολόγους...
Αναμενω τις θεσεις σου ΕΑΝ οι ελληνες τα κανουν ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ μεθαυριο.supermouse η διαφορα για μενα ειναι οτι οποτε η αγγλια ή η γαλλια ξεσηκωθηκαν το εκαναν με σοβαρες αναταραχες και για σοβαροτατους λογους....εδω μεχρι και η Ιρλανδια ξεσηκωθηκε και τα σπαει στους δρομους για το ΔΝΤ...
Εγω δεν νιωθω καθολου γελοιος.η διαφορα μεταξυ αυτων και της ελληνικης γελοιοτητας ειναι προφανης....
Απο τον μπριζοθραυστη μεχρι το εδρανο του μπουμπουκου η κοινη"σοβαρη"γραμμη,το"εξω παμε καλα".τι θες να μας πεις δηλαδη? οτι οι αγγλοι τα "σπασανε" αρα μοιασανε στους μπουχεσες ελληνες που τα σπανε δι ασημαντον αφορμη σκοτωνοντας/καιγοντας και ανθρωπου ενιοτε και αρα επεσε το "πολιτισμικο" τους επιπεδο?
supermouse η διαφορα για μενα ειναι οτι οποτε η αγγλια ή η γαλλια ξεσηκωθηκαν το εκαναν με σοβαρες αναταραχες και για σοβαροτατους λογους....εδω μεχρι και η Ιρλανδια ξεσηκωθηκε και τα σπαει στους δρομους για το ΔΝΤ....η διαφορα μεταξυ αυτων και της ελληνικης γελοιοτητας ειναι προφανης....τι θες να μας πεις δηλαδη? οτι οι αγγλοι τα "σπασανε" αρα μοιασανε στους μπουχεσες ελληνες που τα σπανε δι ασημαντον αφορμη σκοτωνοντας/καιγοντας και ανθρωπου ενιοτε και αρα επεσε το "πολιτισμικο" τους επιπεδο?
παλι τον κανατε μαγκα τον παπουτση,,,,,,Για εξηγα στα παιδακια,εσυ που πηγες και θαμασες την Αγγλια,τι σημαινει για τον μεσαιομαλακα εγγλεζο να προπηλακιζεται ο Καρολος...God save the queen λεει ο υμνος τους στην πρωτη στροφη,η κανω λαθος?Αναμενω τις θεσεις σου ΕΑΝ οι ελληνες τα κανουν ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ μεθαυριο.Εγω δεν νιωθω καθολου γελοιος.
Εαν εσυ και οποιος αλλος νιωθετε"γελοιοι"μπροστα στους εγγλεζους ειναι δικο σας προβλημα.
Επιπλεον δεν μενω αγγλια.Απο τον μπριζοθραυστη μεχρι το εδρανο του μπουμπουκου η κοινη"σοβαρη"γραμμη,το"εξω παμε καλα".
Αφου η Αγγλια"κειται μακραν"οι"σοβαροι"αποψιουχοι το βλεπουν αλλιως το πραμα:Οι εγγλεζοι εχουν"σοβαροτατους λογους"και"ακομη και οι διαμαρτυριες τους ειναι πολιτισμενες".
Εαν ομως γινεται χαμος ΕΔΩ τοτε αλλαζει το πραμα:Οι ελληνες ειναι"γελοιοι"και"σκοτωνουν και καινε ανθρωπους δι'ασημαντον αφορμην".
Μαγκα κανουν τον Παπουτση,και τον καθε Παπουτση,κατι τελειωμενοι σαν και σενα.παλι τον κανατε μαγκα τον παπουτση,,,,,,
καλα καλα......ουσια;; σας εχουν βρει μαλακες και οτι ωρα θελουν, οταν τους βολευει στηνουν ενα σοου στην τι βι μ' εσας προταγωνιστες!!Μαγκα κανουν τον Παπουτση,και τον καθε Παπουτση,κατι τελειωμενοι σαν και σενα.
Και οταν ο καθε Παπουτσης βγαινει χεσμενος στο γυαλι,τοτε και αυτοι επισης χεσμενοι το βουλωνουν.
Τουλαχιστον δημοσια-πισω απο την οθονη ειναι αλλο καπελο.
Αναμενω και τις δικες σου θεσεις εαν αυριο μεθαυριο οι ελληνες τα κανουν γυαλια καρφια.καλα καλα......ουσια;; σας εχουν βρει μαλακες και οτι ωρα θελουν, οταν τους βολευει στηνουν ενα σοου στην τι βι μ' εσας προταγωνιστες!!
υπαρχει τεραστια διαφορα απο να τα κανουν ''γυαλια -καρφια'' 200.000 ελληνες που κινδυνευει η δουλεια τους απο να τα κανουν τα συνηθισμενα κολωπαιδα...Αναμενω και τις δικες σου θεσεις εαν αυριο μεθαυριο οι ελληνες τα κανουν γυαλια καρφια.
Θα ειναι απλα ενα"σωου στην τιβι"η θα υπαρχουν"σοβαροτατες αφορμες"?
Για εξηγα στα παιδακια,εσυ που πηγες και θαμασες την Αγγλια,τι σημαινει για τον μεσαιομαλακα εγγλεζο να προπηλακιζεται ο Καρολος...God save the queen λεει ο υμνος τους στην πρωτη στροφη,η κανω λαθος?Αναμενω τις θεσεις σου ΕΑΝ οι ελληνες τα κανουν ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ μεθαυριο.Εγω δεν νιωθω καθολου γελοιος.
Εαν εσυ και οποιος αλλος νιωθετε"γελοιοι"μπροστα στους εγγλεζους ειναι δικο σας προβλημα.
Επιπλεον δεν μενω αγγλια.Απο τον μπριζοθραυστη μεχρι το εδρανο του μπουμπουκου η κοινη"σοβαρη"γραμμη,το"εξω παμε καλα".
Αφου η Αγγλια"κειται μακραν"οι"σοβαροι"αποψιουχοι το βλεπουν αλλιως το πραμα:Οι εγγλεζοι εχουν"σοβαροτατους λογους"και"ακομη και οι διαμαρτυριες τους ειναι πολιτισμενες".
Εαν ομως γινεται χαμος ΕΔΩ τοτε αλλαζει το πραμα:Οι ελληνες ειναι"γελοιοι"και"σκοτωνουν και καινε ανθρωπους δι'ασημαντον αφορμην".
αν μεθαυριο τα κανουν γυαλια καρφια???? γιατι μεθαυριο??? αυτη ειναι η δικη μου απορια αγαπητε....γιατι μεθαυριο? επειδη το ειπε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ? οχι...λυπαμαι...τετοιου ειδους συνδικαλιστοβοθριλες δε με βρισκουν συμφωνη ουτε στο 1 εκατοστο....θες γυαλια και καρφια? αν ειναι μαγκες να κανουν γυαλια καρφια τα ιδια τα λαμογια-συνδικαλιστες που παιρνουν οσα εγω δεν παιρνω σε μια ζωη και βγαινουν κι ολας να διαμαρτυρηθουν για το "δικιο" μου....αν εσυ θες να ανηκεις σε αυτη τη συνομοταξια δικαιωμα σου....εγω δεν καταλαβαινω τον "προγραμματισμο" στην εξεγερση και θεωρω οτι ζω σε μια χωρα οπου οι κατοικοι κοιμουνται τον υπνο του δικαιου....θα πανε μερικες χιλιαδες στην πορεια, θα καουν μερικα μαγαζια (Ασφαλισμενα) και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι....αυτη ειναι η αποψη μου....εγω σημερα ημουν για χριστουγεννιατικα ψωνια και η ζωη που βλεπω να βιωνει η πλειοψηφια των ελληνων ειναι τελειως διαφορετικη απο την προγραμματισμενη "εξεγερση" της τεταρτης....οταν ολοι λοιπον αυτοι που υπο τους χαρουμενους ηχους σταματησουν να ψωνιζουν, να βολταρουν, να πινουν καφε και να πηγαινουν σινεμα επειδη απλως δεν θα υπαρχει οξυγονο να αναπνευσουν και οταν
συνειδητοποιησουν την πουτσα που εχουν φαει και ορμησουν εναντια στο ιδιο το συστημα τοτε ναι..θα ειναι μια κινηση αυθορμητη και πνιγμενη στην αγανακτηση.....οχι υποκινουμενη απο τον οποιοδηποτε λιγδα συνδικαλιστη των 60.000 ευρω το χρονο ή τον οποιοδιποτε πολιτικο λαϊκιστη αρχηγο
σε ολες τις ιστορικα καταγεγραμμενες εξεγερσεις το πληθος ενωμενο εξεγειρεται κατα του κοινου "κακου" ητοι του συστηματος....στην ελλαδα του βολεματος και του καναπε δεν βλεπω καμια τετοια προοπτικη....εξ ου και μου φαινονται γελοιες οι καθοδηγουμενες μεμονωμενες σπασμωδικες αντιδρασεις....προπερσι με τα επεισοδια για τον Αλεξη ειχα την ελπιδα οτι ισως, ισως λεω, η κοινωνια (και κυριως η νεολαια) ξυπνησει....δυστυχως με διεψευσαν...
Τζαμπα μαγκες και εδω,και εσυ,και ο ανατολγαμι,και η μουνιτσα,και ο ισιος κλπ.υπαρχει τεραστια διαφορα απο να τα κανουν ''γυαλια -καρφια'' 200.000 ελληνες που κινδυνευει η δουλεια τους απο να τα κανουν τα συνηθισμενα κολωπαιδα...
οπότε το σύστημα θα σκιαχτεί και θα υποχωρήσει ατάκτως....
Τζαμπα μαγκες και εδω,και εσυ,και ο ανατολγαμι,και η μουνιτσα,και ο ισιος κλπ.
Τζαμπα καθοτι ΔΕΝ διακυβευεται τιποτε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.
Οταν θα διακυβευθει ΚΑΤΙ ΕΔΩ,ειτε αυτο ειναι μια βιτρινα,ειτε ενα αμαξι,ειτε το πηξιμο στους δρομους,τα ξαναλεμε.
Οσο για το αγχος σου μουνιτσα μπας και υποκινησουν την εξεγερση οι της ΓΣΕΕ,αδικα χαλιεσαι...
Το τελευταιο πραμα που θελουν ειναι αυτο ακριβως.
παλι θα τον ξανακανετε μαγκα τον οποιονδηποτε παπουτση, αν θες επανασταση καλεσε με να σπασουμε το σπιτι και το αμαξι του πατερα σου για αρχη και μετα παμε παρακατω...Τζαμπα μαγκες και εδω,και εσυ,και ο ανατολγαμι,και η μουνιτσα,και ο ισιος κλπ.
Τζαμπα καθοτι ΔΕΝ διακυβευεται τιποτε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ.
Οταν θα διακυβευθει ΚΑΤΙ ΕΔΩ,ειτε αυτο ειναι μια βιτρινα,ειτε ενα αμαξι,ειτε το πηξιμο στους δρομους,τα ξαναλεμε.
Οσο για το αγχος σου μουνιτσα μπας και υποκινησουν την εξεγερση οι της ΓΣΕΕ,αδικα χαλιεσαι...
Το τελευταιο πραμα που θελουν ειναι αυτο ακριβως.
...Πάλι ΓΑΜΗΣΑΝ το thread οι ψευτοαριστεροί ΜΑΛΑΚΕΣ...
Σιγουρα δεν χαρακτηριζω"γελοιους"οσους βγαινουν στον δρομο"δι'ασημαντον αφορμην",ουτε εδω,ουτε εξω.εγω σε ρωταω ευθεως ποια ειναι η δικη σου συμμετοχη στην οποια "αντισταση" ή "εξεγερση" και θελω να μου απαντησεις με επιχειρηματα...η καθε ιδεολογια βασιζεται σε επιχειρηματα και τα επιχειρηματα αλλαζουν αναλογα με τις δεδομενες συνθηκες εξ ου και οι εκαστοτες ιδεολογιες προσαρμοζονται σε αυτο που οι κοινοι θνητοι ονομαζουν πραγματικοτητα
ποια ειναι λοιπον η δικη σου συμμετοχη? τι κανεις? σε τι προσφερεις? σε τι αντιστεκεσαι και πώς εξεγειρεσαι?
Ρε μουνιατσα ποια νεολαια?η ελληνικη νεολερα ετσι οπως τους εμαθαν ο μπαμπς και η μαμα ειναι ενα ματσο αχρηστοι κοπριτες κα τεμπεληδες χωρις αρχες,χωρις σεβασμο χωρις τιποτα...για τα μπαζα ειναι τελειως