Επισκέπτης
Ατυχησες δυστυχως,δεν μου αφησε σπιτι ο ανεπροκοπος.παλι θα τον ξανακανετε μαγκα τον οποιονδηποτε παπουτση, αν θες επανασταση καλεσε με να σπασουμε το σπιτι και το αμαξι του πατερα σου για αρχη και μετα παμε παρακατω...
Ατυχησες δυστυχως,δεν μου αφησε σπιτι ο ανεπροκοπος.παλι θα τον ξανακανετε μαγκα τον οποιονδηποτε παπουτση, αν θες επανασταση καλεσε με να σπασουμε το σπιτι και το αμαξι του πατερα σου για αρχη και μετα παμε παρακατω...
Σιγουρα δεν χαρακτηριζω"γελοιους"οσους βγαινουν στον δρομο"δι'ασημαντον αφορμην",ουτε εδω,ουτε εξω.
Ναι και τι κανανε οι χιπηιδες τι προσφεραν?το χαβαλε τουες εκαναν.και για τους χιπηδες το ιδιο λεγανε και για τους γαλλους του Μαϊου το ιδιο λεγανε οποτε αυτο ως επιχειρημα δεν το βρισκω τελειως ορθο....
Ναι και τι κανανε οι χιπηιδες τι προσφεραν?το χαβαλε τουες εκαναν.
Αλλο ενα"προοδευτικο"τρισαγιο για καταστασεις 40 και βαλε χρονια πισω,αρα ΑΣΧΕΤΕΣ και κυριως ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ για το σημερα.και για τους χιπηδες το ιδιο λεγανε και για τους γαλλους του Μαϊου το ιδιο λεγανε οποτε αυτο ως επιχειρημα δεν το βρισκω τελειως ορθο....
Υπεδειξε μου εναν τροπο για να"εξεγερθω"μονος μου,χωρις να"υποκινουμαι"και να γινομαι"γελοιος".αυτο δεν αποτελει απαντηση ομως....θελω να μαθω τον τροπο που αντιστεκεσαι και εξεγειρσαι...εγω χαρακτηριζω γελοιους οσους βγαινουν στο δρομο υποκινουμενοι και κανουν πραξεις χαρτογραφημενες απο τους "ανωτερους" τους...ειτε ανηκουν στον ενα χωρο ειτε ανηκουν στον αλλο....εσυ δε μου λες ομως τι ειδους επανασταση κανεις και πως βοηθαει το κοινωνικο συνολο αυτη η σταση η δικη σου
Ελα τιποτα δεν εκαναν το χαβαλε τους μονο...Μα εστω ουτε με αυτους μπορεις να συγκρινεις τους κοπριτες που απαρτιζουν την ελληνικη νεολαια,οποτε ακυρη η συγκριση σου με τους χιπηδες....ε οχι δα...
Αλλο ενα"προοδευτικο"τρισαγιο για καταστασεις 40 και βαλε χρονια πισω,αρα ΑΣΧΕΤΕΣ και κυριως ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ για το σημερα.
Η τζαμπα μαγκια που ελεγα...
δεν πειραζει θα καψουμετο τσαντιρι σου, χατιρια δεν χαλαω....Ατυχησες δυστυχως,δεν μου αφησε σπιτι ο ανεπροκοπος.
Υπεδειξε μου εναν τροπο για να"εξεγερθω"μονος μου,χωρις να"υποκινουμαι"και να γινομαι"γελοιος".
αυτο δεν αποτελει απαντηση ομως....θελω να μαθω τον τροπο που αντιστεκεσαι και εξεγειρσαι...εγω χαρακτηριζω γελοιους οσους βγαινουν στο δρομο υποκινουμενοι και κανουν πραξεις χαρτογραφημενες απο τους "ανωτερους" τους...ειτε ανηκουν στον ενα χωρο ειτε ανηκουν στον αλλο....εσυ δε μου λες ομως τι ειδους επανασταση κανεις και πως βοηθαει το κοινωνικο συνολο αυτη η σταση η δικη σου
εσενα!!!!!!εσυ χαρακτηρίζεις "γελοίους" όσους βγαίνουν στο δρόμο, όταν θίγονται, επειδή δεν έχουν το δικό σου σκεπτικό...
βεβαίως δεν αντιπροτείνεις κάτι στη "γελοιότητα"...
Παλι εξω παμε καλα...Καθολου δεν χαλιεμαι για τους Τσαουσεσκουλες,οσο για το τειχος του Βερολινου επεσε κοινη συναινεσει ανατολικογερμανων και δυτικογερμανων,χωρις να ανοιξει μυτη,ξερεις.εχεις να παραθεσεις καποιο αλλη σοβαρη κοινωνικη εξεγερση πιο προσφατη και καθολου καθαγιασμενη?
μηπως την πτωση του τοιχους του βερολινου? τη εξεγερση των ρουμανων εναντια στον τσαουεσκου? ή δε σε συμφερει αυτο λογω πολιτικων πεποιθησεων?
Εχεις δικιο,την αλλη φορα πρεπει να ειναι ολοι με τις φατσες φορα παρτιδα για να διευκολυνθει το εργο της εισαγγελιας.τις τζαμπα μαγκιες να τις απευθυνεις σε αυτους που με την κουκουλα δεν καινε τη βουλη και το κολωνακι αλλα τη σταδιου και την ακαδημιας....
εσυ χαρακτηρίζεις "γελοίους" όσους βγαίνουν στο δρόμο, όταν θίγονται, επειδή δεν έχουν το δικό σου σκεπτικό...
βεβαίως δεν αντιπροτείνεις κάτι στη "γελοιότητα"...
Παλι εξω παμε καλα...Καθολου δεν χαλιεμαι για τους Τσαουσεσκουλες,οσο για το τειχος του Βερολινου επεσε κοινη συναινεσει ανατολικογερμανων και δυτικογερμανων,χωρις να ανοιξει μυτη,ξερεις.Εχεις δικιο,την αλλη φορα πρεπει να ειναι ολοι με τις φατσες φορα παρτιδα για να διευκολυνθει το εργο της εισαγγελιας.
Και για να δωσεις εσυ την εγκριση σου βεβαιως.
Ναι και τι κανανε οι χιπηιδες τι προσφεραν?το χαβαλε τουες εκαναν.
Μαλακες ησαν οι hippies. Οι punks τα σπαγανε
Απο την στιγμη που εσυ η ιδια παιρνεις θεση για το τι θεωρεις θεμιτο τροπο διαμαρτυριας και τι οχι,γιατι να κατσω να κανω φροντιστηρια?απαντηση δεν παιρνω παρολαυτα.....ειναι καποια "πολιτικη γραμμη" ?
μυησε με σε παρακαλω την αμυητη....αν δεν θες να απαντησεις μπορεις απλα να το πεις και απλουστατα να σταματησω να σου απευθυνω το λογο
δεν ειναι κακο....παντοτε υπαρχουν στις κοινωνιες ανθρωποι χωρις κριτικο νου που δεν εχουν την ευκαιρια ή τη δυνατοτητα να συζητησουν ή να επιχειρηματολογησουν
Το εχω ξαναματαπει...ο καθενας παιρνει ΘΕΣΗ κατ'αρχην,με ποια πλευρα ειναι-αν και απ'οτι βλεπω λιγο πολυ ΟΛΟΙ εχουν επιλεξει πλευρα,με τον τροπο του ο καθενας.οταν ολοι λοιπον αυτοι που υπο τους χαρουμενους ηχους σταματησουν να ψωνιζουν, να βολταρουν, να πινουν καφε και να πηγαινουν σινεμα επειδη απλως δεν θα υπαρχει οξυγονο να αναπνευσουν και οταν
συνειδητοποιησουν την πουτσα που εχουν φαει και ορμησουν εναντια στο ιδιο το συστημα τοτε ναι..
Απο την στιγμη που εσυ η ιδια παιρνεις θεση για το τι θεωρεις θεμιτο τροπο διαμαρτυριας και τι οχι,γιατι να κατσω να κανω φροντιστηρια?Το εχω ξαναματαπει...ο καθενας παιρνει ΘΕΣΗ κατ'αρχην,με ποια πλευρα ειναι-αν και απ'οτι βλεπω λιγο πολυ ΟΛΟΙ εχουν επιλεξει πλευρα,με τον τροπο του ο καθενας.
Τα υπολοιπα καθ'οδον-κυριολεκτικα καθ'οδον.