Νέα

ΤΡΙΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elsa123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Καλησπέρα,
Είμαι σχεδόν 30, θέλω μια γυναίκα να κάνει τρίο μαζί με μενα και τον αντρα μου και γω αν θελει κανω τρίο με εκεινη και τον δικό της άντρα.
Όλοι όσοι απλά θέλουν να κάνουν "χαζα" σχόλια παρακαλώ μην ασχοληθούν. Μιλάω σοβαρά και ελπίζω να υπάρχει κάποια γυναίκα εδώ που να θέλει το ίδιο.
δεν θέλω να πάω σε επαγγελματία με ξενερώνει η φάση.
μονο πουτσες και αδερφες του ελεους εχει το σαιτ...για μουνι ψαξε αλλου...δηλαδη πουτσες μπλε... :2funny:

javelinos 12

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
33
Πόντοι
1
Την ξενερωνει η φάση με επαγγελματίες .
Τότε τι θέλει εδω ; :think:  :think:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Καλησπέρα,
Είμαι σχεδόν 30, θέλω μια γυναίκα να κάνει τρίο μαζί με μενα και τον αντρα μου και γω αν θελει κανω τρίο με εκεινη και τον δικό της άντρα.
Όλοι όσοι απλά θέλουν να κάνουν "χαζα" σχόλια παρακαλώ μην ασχοληθούν. Μιλάω σοβαρά και ελπίζω να υπάρχει κάποια γυναίκα εδώ που να θέλει το ίδιο.
Εχεις μεγαλα βυζια?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Καλησπέρα,
καλά τι φλώρο άντρα έχεις ρε παιδάκι μου ;
φαντάζομαι ότι το αρσενικό παρτουζολάγνο μέρος της σχέσης είσαι εσύ

υγ: και γώ ψάχνομαι για ουζολαγνείες , όσοι εντοπίζουν οίκους με ντουέτα , ας ενημερώνουν  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom