παιδια το παλικαρι η σπαει πλακα η ειναι μαλακας κ η γκομενα του ακομα πιο μαλακο για να μην πω τιποτα αλλο που τον ανεχεται.γινονται αυτα τα πραγματα?εγω εχω γκομενα μια βδομαδα κ δεν γουσταρω να της την πεσει αλλος.αυτος την παρτουζωνει κιολας?ελεος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τrio ΜΜF
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kotsakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 72
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
παιδια το παλικαρι η σπαει πλακα η ειναι μαλακας κ η γκομενα του ακομα πιο μαλακο για να μην πω τιποτα αλλο που τον ανεχεται.γινονται αυτα τα πραγματα?εγω εχω γκομενα μια βδομαδα κ δεν γουσταρω να της την πεσει αλλος.αυτος την παρτουζωνει κιολας?ελεος
ντεκερ φιλε μου δεν εχεις αδικο και εγω ετσι ειμαι.καμμια φορα δεν ξερεις τι μπορει να παιζει...
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
το φάγατε το παιδί...
είχα κ την εντύπωση ότι όλοι μια τέτοια
κοπέλα θέλουν για σχέση.
πρέπει να το συζητήσεις με τρόπο
μαζί της αφού πρωτίστως αυτήν αφορά.
αφού λες ότι το έχετε ξανακάνει χωρίς λεφτά
ίσως κολλήσει σε αυτό το θέμα γιατί θα νιώσει ότι
την προωθείς. Κ άντε πες γίνει μια φορά,άμα επανα-
λαμβάνεται όμως θα πάρει άλλη τροπή η σχέση σας..
είχα κ την εντύπωση ότι όλοι μια τέτοια
κοπέλα θέλουν για σχέση.
πρέπει να το συζητήσεις με τρόπο
μαζί της αφού πρωτίστως αυτήν αφορά.
αφού λες ότι το έχετε ξανακάνει χωρίς λεφτά
ίσως κολλήσει σε αυτό το θέμα γιατί θα νιώσει ότι
την προωθείς. Κ άντε πες γίνει μια φορά,άμα επανα-
λαμβάνεται όμως θα πάρει άλλη τροπή η σχέση σας..
Ρε το παρτούζωμα δεν είναι το πρόβλημα. Αν γουστάρουν και οι δύο, εμάς μας περισσεύει. Το οτι ζητάει λεφτά εν αγνοία της είναι το πρόβλημαπαιδια το παλικαρι η σπαει πλακα η ειναι μαλακας κ η γκομενα του ακομα πιο μαλακο για να μην πω τιποτα αλλο που τον ανεχεται.γινονται αυτα τα πραγματα?εγω εχω γκομενα μια βδομαδα κ δεν γουσταρω να της την πεσει αλλος.αυτος την παρτουζωνει κιολας?ελεος
τι μπορει δηλαδη να παιζει ρε συ?εχει 5 χρονια σχεση κ θελει να παρει χρηματα για να την πηδηξει με αλλον?ντεκερ φιλε μου δεν εχεις αδικο και εγω ετσι ειμαι.καμμια φορα δεν ξερεις τι μπορει να παιζει...
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
τι μπορει δηλαδη να παιζει ρε συ?εχει 5 χρονια σχεση κ θελει να παρει χρηματα για να την πηδηξει με αλλον?
μπορει να ειναι η φαση τους αυτη(παρτουζες με φιλους και δεν τρεχει μια)αλλα τωρα που καποιος του πεταξε ιδεα οτι δινει και μαρουλι ειπε δεν γαμιεται την παρτουζωνω που την παρτουζωνω δεν τα παιρνω κιολας???
εγω δεν τα πολυγουσταρω αυταμπορει να ειναι η φαση τους αυτη(παρτουζες με φιλους και δεν τρεχει μια)αλλα τωρα που καποιος του πεταξε ιδεα οτι δινει και μαρουλι ειπε δεν γαμιεται την παρτουζωνω που την παρτουζωνω δεν τα παιρνω κιολας???
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
εγω δεν τα πολυγουσταρω αυτα
ε ναι ρε συ ειπαμε.την κοπελα μου την γαμαω μονο εγω....σε σχεση της πουτσας δεν με νοιαζει...
Για χαρά μάγκες.
Πρώτη φορά postaro αλλά στην προκειμένη θέλω να ρωτήσω:
1. Οι ειδήμονες χαρακτηρίζουμε κάποιον μαλάκα ή την γκόμενα του πουτάνα επηδεί έχουν διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις απο εμάς; Αλήθεια οι προτημίσεις οι δικές μας είναι υγιείς και μάγκικες;;;
2.Για κάποιους το swinging είναι μαλακία και γι άλλους είναι τρόπος ζωής αλλλα και απελευθερωμένης σεξουαλικής έκφρασης αφού τουλάχιστον υπάρχει ειλικρίνεια ανάμεσα στο ζευγάρι όσο αναφορά το σεξ και το τι θέλουν...
3. Εμείς που θεωρούμε τις γυναίκες "κτήματα" μήπως τελικά τρώμε πρώτοι το κέρατο;;;;
4. Το να εκδήδεις επι χρήμασι κάποιον εν αγνοία του είναι όντως μέγιστη μαλακία και κακοήθεια...
Δεν σε κακολογώ φίλε για τις ορέξεις σας γιατί περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...αλλά όχι να βγάλεις και μεροκάματο...
Πρώτη φορά postaro αλλά στην προκειμένη θέλω να ρωτήσω:
1. Οι ειδήμονες χαρακτηρίζουμε κάποιον μαλάκα ή την γκόμενα του πουτάνα επηδεί έχουν διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις απο εμάς; Αλήθεια οι προτημίσεις οι δικές μας είναι υγιείς και μάγκικες;;;
2.Για κάποιους το swinging είναι μαλακία και γι άλλους είναι τρόπος ζωής αλλλα και απελευθερωμένης σεξουαλικής έκφρασης αφού τουλάχιστον υπάρχει ειλικρίνεια ανάμεσα στο ζευγάρι όσο αναφορά το σεξ και το τι θέλουν...
3. Εμείς που θεωρούμε τις γυναίκες "κτήματα" μήπως τελικά τρώμε πρώτοι το κέρατο;;;;
4. Το να εκδήδεις επι χρήμασι κάποιον εν αγνοία του είναι όντως μέγιστη μαλακία και κακοήθεια...
Δεν σε κακολογώ φίλε για τις ορέξεις σας γιατί περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...αλλά όχι να βγάλεις και μεροκάματο...
Nα σου πω ρε ΑΛΑΝΙ εσυ στην διαρκεια της παρτουζας πας και με των αντρα?Καλημερα παιδια!Ειμαι σε διλημμα.μου εχουνε ζητησει 2-3 να κανουμε παρτουζα με την δικια μου για 150 ευρω και εχω μπει στο τρυπακι ρε γαμωτο.Χωρις να το ξερει η γυναικα φυσικα ετσι..........!τι να κανω ρε γαμωτο!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.320
- Πόντοι
- 22.785
να ισε ευγενισ για να σου απαντισουνNα σου πω ρε ΑΛΑΝΙ εσυ στην διαρκεια της παρτουζας πας και με των αντρα?
ακου αλανι....
E πως ηθελε να τον πει,, gay!!να ισε ευγενισ για να σου απαντισουν
ακου αλανι....
το μονο σιγουρο ειναι ο τυπος ειναι μαλακας.εκτος του οτι και η γκομενα θα ειναι κανενα μπαζο.στην τελικη κανενα λιγουρι θα ειναι για να βγαζει την γκομενα του στην βιζιτα για 150 ετυρω ο ξεφτιλας.σιγα το ποσο που ψαχνει ο μαλακας ο ενας.
μεγαλε να πας να δουλεψεις,και οχι να βγαζεις την γκομενα σου στην βιζιτα για 150 ευρω.ρε παιδια δεν ψαχνομαι.δεν λεω οτι δεν μπηκα στο τρυπακι να το σκεφτω αλλα δεν ψαχνομαι!με σταυρωσατε!!!!!σιγα μην το κανω!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Φιλε κουτσουκουτσου, www.bourdela.tv/content/view/462/225]εδω[/url] να την πας,ειναι ευαερα και ευηλια και θα νιωθει ανετα..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις