You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τrio ΜΜF
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kotsakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 72
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Στα παραπάνω βρίσκεται η απάντηση στο πρόβλημα:η κοπέλα δεν έχει πρόβλημα να πηδιέται και με άλλους. Επομένως, τι το βασανίζουμε και τι μιλάμε για σχέση και πράσινα άλογα; Αφού θέλει, ο άνθρωπος είπε να βγάλει και κανένα φράγκο. Και για να φτάσει κάποιος να του προτείνει να του πηδήξει την γκόμενα, σημαίνει πως έχει το θάρρος να το κάνει στο φίλο μας, άγνωστο για ποιο λόγο. Σε πόσους από εσάς έχουν προτείνει να σας πηδήξουν την γκόμενα επί πληρωμή; νομίζετε ότι δεν υπάρχουν ''φίλοι'' διαθέσιμοι να το κάνουν; φυσικά και υπάρχουν, πλην όμως για να το προτείνεις σε κάποιον θα πρέπει να σου έχει δώσει κάποιο δικαίωμα. Και εδώ μάλλον έχει δοθεί αυτό το δικαίωμα.βασικα εχουμε ξανακανει τριο με φιλο μας.αλλα θελει να γνωρισει τον αλλον να παιξει να πιουμε κανα ποτο και να μην ξερει οτι τον εφερα για αυτον τον λογο.για λεφτα ουτε θεμα να μαθει φυσικα αλλα εμενα τα λεφτα θα με βγαλουνε απο μια πολυ δυσκολη κατασταση που βρισκομαι.
Γενικότερα ομιλώντας, το να μην έχει κάποιος πρόβλημα να του πηδάνε την γκόμενα, δεν το κατακρίνω, είναι επιλογή του. Και είναι πολύ πιο έντιμο να υπάρχει μία τέτοιου είδους σχέση από το να το παίζει κάποια παρθενοπιπίτσα και να τον παίρνει δεξιά και αριστερά εν αγνοία του άλλου. Όπως δεν θεωρώ κατακριτέα και μία σχέση όπου από κοινού οι σύντροφοι ψάχνουν άλλους συντρόφους. Είναι θέμα δικής τους επιλογής. Σε σχέση με τα χρήματα πάντως, και μάλιστα εν αγνοία της γυναίκας, έχω μία επιφύλαξη. Άσε που μπορεί να έχεις και τραβήγματα νομικής φύσεως τελικά.....
εχει εισητηριο 150 ευρω να ξερεις.αλλα μαλλον μπαζο θα ειναι η γκομενα.σας χαιρετω,παω να την πεσω λιγο.ελπιζω αν κανετε κανενα κονε για παρτουζα με την κοπελα του φιλου μας να βαλετε κ εμενα μεσα αλλα μετα το πασχα
Καλημερα παιδια!Ειμαι σε διλημμα.μου εχουνε ζητησει 2-3 να κανουμε παρτουζα με την δικια μου για 150 ευρω και εχω μπει στο τρυπακι ρε γαμωτο.Χωρις να το ξερει η γυναικα φυσικα ετσι..........!τι να κανω ρε γαμωτο!
Καλησπέρα σε όλους. Αν δεν έχει πρόβλημα η κοπέλα σου και το γουστάρετε και οι δύο κάντο. Αλλά το να πάρεις λεφτά πίσω από την πλάτη, ενώ έχετε και σχέση πέντε χρόνια είναι άσχημο.
Τουλάχιστον αν πάρεις τα λεφτά πάρε κανένα δωράκι!
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
για λεφτα ουτε θεμα να μαθει φυσικα αλλα εμενα τα λεφτα θα με βγαλουνε απο μια πολυ δυσκολη κατασταση που βρισκομαι.
ρε τι κανει ο ανθρωπος για 150 ευρα.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Απόδειξη δίνεις?Καλημερα παιδια!Ειμαι σε διλημμα.μου εχουνε ζητησει 2-3 να κανουμε παρτουζα με την δικια μου για 150 ευρω και εχω μπει στο τρυπακι ρε γαμωτο.Χωρις να το ξερει η γυναικα φυσικα ετσι..........!τι να κανω ρε γαμωτο!
Να την βάλουμε στα έξοδα μας.
Ρε παιδια απλα ηθελα να το συζητησω.Δεν λεω με ετρωγε αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα εφτανα στο σημειο να παρω λεφτα για κατι τετοιο.Εχουμε κανει αρκετα με την δικια μου αλλα οχι να παρουμε και λεφτα.τις φαντασιωσεις μας κανουμε πραξη.μεχρι εκει....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 98
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 2K