Νέα

Τrio ΜΜF

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kotsakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σας χαιρετω,παω να την πεσω λιγο.ελπιζω αν κανετε κανενα κονε για παρτουζα με την κοπελα του φιλου μας να βαλετε κ εμενα μεσα αλλα μετα το πασχα

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.683
Πόντοι
4.615
βασικα εχουμε ξανακανει τριο με φιλο μας.αλλα θελει να γνωρισει τον αλλον να παιξει να πιουμε κανα ποτο και να μην ξερει οτι τον εφερα για αυτον τον λογο.για λεφτα ουτε θεμα να μαθει φυσικα αλλα εμενα τα λεφτα θα με βγαλουνε απο μια πολυ δυσκολη κατασταση που βρισκομαι.
Στα παραπάνω βρίσκεται η απάντηση στο πρόβλημα:η κοπέλα δεν έχει πρόβλημα να πηδιέται και με άλλους. Επομένως, τι το βασανίζουμε και τι μιλάμε για σχέση και πράσινα άλογα; Αφού θέλει, ο άνθρωπος είπε να βγάλει και κανένα φράγκο. Και για να φτάσει κάποιος να του προτείνει να του πηδήξει την γκόμενα, σημαίνει πως έχει το θάρρος να το κάνει στο φίλο μας, άγνωστο για ποιο λόγο. Σε πόσους από εσάς έχουν προτείνει να σας πηδήξουν την γκόμενα επί πληρωμή; νομίζετε ότι δεν υπάρχουν ''φίλοι'' διαθέσιμοι να το κάνουν; φυσικά και υπάρχουν, πλην όμως για να το προτείνεις σε κάποιον θα πρέπει να σου έχει δώσει κάποιο δικαίωμα. Και εδώ μάλλον έχει δοθεί αυτό το δικαίωμα.
Γενικότερα ομιλώντας, το να μην έχει κάποιος πρόβλημα να του πηδάνε την γκόμενα, δεν το κατακρίνω, είναι επιλογή του. Και είναι πολύ πιο έντιμο να υπάρχει μία τέτοιου είδους σχέση από το να το παίζει κάποια παρθενοπιπίτσα και να τον παίρνει δεξιά και αριστερά εν αγνοία του άλλου. Όπως δεν θεωρώ κατακριτέα και μία σχέση όπου από κοινού οι σύντροφοι ψάχνουν άλλους συντρόφους. Είναι θέμα δικής τους επιλογής. Σε σχέση με τα χρήματα πάντως, και μάλιστα εν αγνοία της γυναίκας, έχω μία επιφύλαξη. Άσε που μπορεί να έχεις και τραβήγματα νομικής φύσεως τελικά.....

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
σας χαιρετω,παω να την πεσω λιγο.ελπιζω αν κανετε κανενα κονε για παρτουζα με την κοπελα του φιλου μας να βαλετε κ εμενα μεσα αλλα μετα το πασχα
εχει εισητηριο 150 ευρω να ξερεις.αλλα μαλλον μπαζο θα ειναι η γκομενα.

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα παιδια!Ειμαι σε διλημμα.μου εχουνε ζητησει 2-3 να κανουμε παρτουζα με την δικια μου για 150 ευρω και εχω μπει στο τρυπακι ρε γαμωτο.Χωρις να το ξερει η γυναικα φυσικα ετσι..........!τι να κανω ρε γαμωτο!

Καλησπέρα σε όλους. Αν δεν έχει πρόβλημα η κοπέλα σου και το γουστάρετε και οι δύο κάντο. Αλλά το να πάρεις λεφτά πίσω από την πλάτη, ενώ έχετε και σχέση πέντε χρόνια είναι άσχημο.

Τουλάχιστον αν πάρεις τα λεφτά πάρε κανένα δωράκι!  :grin:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλημερα παιδια!Ειμαι σε διλημμα.μου εχουνε ζητησει 2-3 να κανουμε παρτουζα με την δικια μου για 150 ευρω και εχω μπει στο τρυπακι ρε γαμωτο.Χωρις να το ξερει η γυναικα φυσικα ετσι..........!τι να κανω ρε γαμωτο!
Απόδειξη δίνεις?
Να την βάλουμε στα έξοδα μας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Θα μας πεις τελικά πώς είναι η κοπέλα ρε κοτσάκο; Ή μπας και ήθελες να κάνεις γκάλοπ να δεις πόσοι τσιμπάνε;

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Επίσης θα μας βοηθούσες αν μας έλεγες τι της αρέσει και τι κάνει καλά (πίπες, στησίματα, μεγάλα-μικρά εργαλεία, σκληρά ή τρυφερά γαμήσια κλπ). 

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εχω 2-3 φιλους κωλομπαραδες και θελουν να σε παρτουζωσουν για 200 ευρω.

και θα βγεις απο την δυσκολη θεση και δε θα μαθει τιποτα η κοπελα  :2funny:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι εγινε με αυτον το τυπο τελικα? βρηκε τα 150 ευρω,η θα κατεβασει την γκομενα σε καμια πιατσα τελικα?

OP
OP
K

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Ρε παιδια απλα ηθελα να το συζητησω.Δεν λεω με ετρωγε αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα εφτανα στο σημειο να παρω λεφτα για κατι τετοιο.Εχουμε κανει αρκετα με την δικια μου αλλα οχι να παρουμε και λεφτα.τις φαντασιωσεις μας κανουμε πραξη.μεχρι εκει....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.001
Πόντοι
22.785
ακομα δεν εγινε τιποτα;;;;;;;;;;;
πρεπη να συμβουλευθουμε τον giorgos58