Νέα

Τριο- Επιτελους ενα αληθινο ποστ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SexyCouple26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Χμ.... :think:
Θα χρειαστεί χρόνο αλλά αν ψαχτείς σε site όπως το zoo.gr σίγουρα θα βρείς κάτι.
Σε μαγαζί δύσκολο να βρείς γυναίκα μόνο. Και όσες βλέπεις σε αγγελίες είναι επαγγελματίες.
Αν το πάρεις απόφαση να μπείς να προσέχεις με ποιόν μιλάς πάντα και να διαβάζεις τι ψάχνει.

Επισκέπτης
Στο site που ανέφερα πιο πάνω έχω ρίξει ομοβροντίες σε γκόμενες και έχω κάνει και σχέσεις. (έχω ξεκόψει τα τελευταία 4 χρόνια)
Ψάξτο δεν έχεις να χάσεις και τίποτα. Όλοι εκεί μέσα για παρτούζες και γαμήσια μπαίνουν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Στο site που ανέφερα πιο πάνω έχω ρίξει ομοβροντίες σε γκόμενες και έχω κάνει και σχέσεις. (έχω ξεκόψει τα τελευταία 4 χρόνια)
Ψάξτο δεν έχεις να χάσεις και τίποτα. Όλοι εκεί μέσα για παρτούζες και γαμήσια μπαίνουν.
στο ζου τυπε? :2funny:

Επισκέπτης

Ναί γιατί? Παλιά εκεί είχαν πάει όσοι ήταν από DC (dating chat) όλοι φωτός με την ψωλή και το μουνί φόρα παρτίδα ήταν.
Από ότι είδα πρίν λίγο ακόμα εκεί είναι αυτές που γάμησα.
Θα με αναζητούν φαίνεται....  :rolleyes:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ναί γιατί? Παλιά εκεί είχαν πάει όσοι ήταν από DC (dating chat) όλοι φωτός με την ψωλή και το μουνί φόρα παρτίδα ήταν.
Από ότι είδα πρίν λίγο ακόμα εκεί είναι αυτές που γάμησα.
Θα με αναζητούν φαίνεται....  :rolleyes:
Ε ναι σου βγαζουν το μουνι στη φορα να πληρωσεις την συνδρομη μπας και μιλησεις σε φακε γκομενα

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Για τη σειρα δεν εχω γνωμη γιατι με αφηνει παγερα αδιαφορη.
Οπως ειπα και νωριτερα μαλλον κατεληξα σε επαγγελματια.. Τα φοβαμαι λιγο τα ατομα με αγνωστα προφιλ. Ποιος ξερει τι θα το προκυψει.. Επισης οπως ξαναπα με ενδιαφερει τρομερα το θεμα υγειινης. Γιατι ενταξει οδικος μου θα ειναι"καλυμενος" εγω ομως; οποτε επαγγελματιας θα παιξει 99%

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Όχι ρε απαγορεύτηκε το γυμνό. Αλλά γεμάτο γκόμενες είναι που ψάχνονται.  :sunglasses:
Πιστευω οτι εχεις δικιο γιατι ειναι με συνδρομη και δεν μπαινουν τοσοι ψωλλοι να πληρωσουν,γιατι μονο αυτοι πληρωνουν να στειλουν μυνημα ,σιγα μην πληρωσουν αυτες τωρα για την ποιοτητα των γυναικων εκει ειναι ενα ζητημα

Επισκέπτης
Οπως ειπα και νωριτερα μαλλον κατεληξα σε επαγγελματια.. Τα φοβαμαι λιγο τα ατομα με αγνωστα προφιλ. Ποιος ξερει τι θα το προκυψει.. Επισης οπως ξαναπα με ενδιαφερει τρομερα το θεμα υγειινης. Γιατι ενταξει οδικος μου θα ειναι"καλυμενος" εγω ομως; οποτε επαγγελματιας θα παιξει 99%

Βάζεις κάμερα δεν πάς στο κουτουρού και ότι κάτσει. Τεσπα καλή τύχη με την επαγγελματία και αν φοβάσαι απλά δεν το κάνεις.  :grin:

Επισκέπτης
Πιστευω οτι εχεις δικιο γιατι ειναι με συνδρομη και δεν μπαινουν τοσοι ψωλλοι να πληρωσουν,γιατι μονο αυτοι πληρωνουν να στειλουν μυνημα ,σιγα μην πληρωσουν αυτες τωρα για την ποιοτητα των γυναικων εκει ειναι ενα ζητημα

Αυτές που παίρνουν gold member στήνουν μέχρι και κώλο. Αν σε δούν στο προφιλ με καμιά μερσεντες έρχονται από μόνες τους οι ελλεϊνήδες.  :sunglasses:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
μου φενεται μας δουλευεις ενα απλο προφιλ στο φεις μπουκ με τον κολο σου να εβαζες καμια 10αρια λεσβιακια θα βρισκες,anyway εδω εχουμε τα καλα κοριτσια μας εριναλ και γκουατρεν παρτουζιαρες,πιπατζουδες κανουν για την δουλεια σου,σαν μεσαζοντας που εγινα, θα παιρνω ματι στην ντουλαπα :grin:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτές που παίρνουν gold member στήνουν μέχρι και κώλο. Αν σε δούν στο προφιλ με καμιά μερσεντες έρχονται από μόνες τους οι ελλεϊνήδες.  :sunglasses:
Ποσο ζητουλας πρεπει να σαι να βγαινεις με το αμαξι στη φοτο,το δοκιμασες και εχεις αποψη?

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Χαχαχαχαχαχα..μηπως τα κοριτσια να σου δωσουν κ ποσοστα;
Εφτιαξα ενα προφιλ στο erodate το οποιο ειναι σελιδα ξεκαθαρα για σεξ αλλα ενω γραφω οτι ψαχνω μονο κοπελα μου την εχουν πεσει ολο τυποι κ ζευγαρια. Και μια κοπελια που ψιλοψηνεται δεν μου γεμιζει το ματι.. Εχω. Την εντυπωση οτι ειναι αντρας κ με δουλευει.. Οποτε απο τετοια σκηνικα μεχρι στιγμης δεν εχει βγει τιποτα αξιολογο.
επισης ειναι αλλο ενας τυπος μονος του, ειδικα αν ειναι κ ωραιος, και αλλο ενα ζευγαρι να ψαχνει κοπελα για τριο.. Εκει τις πιανουν οι ντροπες.. Λες κ δεν εχουν κανει χειροτερα..

Επισκέπτης
Ποσο ζητουλας πρεπει να σαι να βγαινεις με το αμαξι στη φοτο,το δοκιμασες και εχεις αποψη?

Μπά δεν μπαίνω πλέον σου λέω να ψαχτώ έμπαινα πιτσιρικάς!
Πάντως έχει αρκετούς κάγκουρες και οι γκόμενες κάνουν κρα στις φώτος όπως και στο facebook άλλωστε.

Επισκέπτης
Χαχαχαχαχαχα..μηπως τα κοριτσια να σου δωσουν κ ποσοστα;
Εφτιαξα ενα προφιλ στο erodate το οποιο ειναι σελιδα ξεκαθαρα για σεξ αλλα ενω γραφω οτι ψαχνω μονο κοπελα μου την εχουν πεσει ολο τυποι κ ζευγαρια. Και μια κοπελια που ψιλοψηνεται δεν μου γεμιζει το ματι.. Εχω. Την εντυπωση οτι ειναι αντρας κ με δουλευει.. Οποτε απο τετοια σκηνικα μεχρι στιγμης δεν εχει βγει τιποτα αξιολογο.
επισης ειναι αλλο ενας τυπος μονος του, ειδικα αν ειναι κ ωραιος, και αλλο ενα ζευγαρι να ψαχνει κοπελα για τριο.. Εκει τις πιανουν οι ντροπες.. Λες κ δεν εχουν κανει χειροτερα..

Πολύ fake δείχνει το erodate.

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Και απ οτι φαινεται ειναι.. Μαλλον εκει μεσα ειναι μαζεμενοι πολλοι αντρες που γουσταρουν να σπανε πλακα.. Κανονικα θα επρεπε να υπαρχει μια σοβαρη σελιδα κ γι αυτα τα πραγματα.. Τς τς τς τοσος χωρος στο διαδικτυο, δεν υπαρχει περιπτωση να χωσουμε καπου κι ενα τετοιο; Μηπως να φτιαξω μια εγω να βγαλω κ λεφτα; Θα το ονομασω fuckbook! Λετε να μου κανει μηνυση ο ζουκερμπεργκ;;;;

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και απ οτι φαινεται ειναι.. Μαλλον εκει μεσα ειναι μαζεμενοι πολλοι αντρες που γουσταρουν να σπανε πλακα.. Κανονικα θα επρεπε να υπαρχει μια σοβαρη σελιδα κ γι αυτα τα πραγματα.. Τς τς τς τοσος χωρος στο διαδικτυο, δεν υπαρχει περιπτωση να χωσουμε καπου κι ενα τετοιο; Μηπως να φτιαξω μια εγω να βγαλω κ λεφτα; Θα το ονομασω fuckbook! Λετε να μου κανει μηνυση ο ζουκερμπεργκ;;;;
Υπαρχει το φακμπουκ σε προλαβαν,αφου λεσβιακι εισαι τον ψωλλο τι τον θες,βρες μια για λεσβιακο και βαλε τον αντρα μετα

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Υπαρχει το φακμπουκ σε προλαβαν,αφου λεσβιακι εισαι τον ψωλλο τι τον θες,βρες μια για λεσβιακο και βαλε τον αντρα μετα

To δηλητηριο κυλαει αβερτα εδω μεσα..
Μηπως σας ενοχλω?
Αμα δεν γουσταρει καποιος να απανταει σοβαρα και προτιμα να κραζει καλυτερα να διαγραφει το θεμα..

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
To δηλητηριο κυλαει αβερτα εδω μεσα..
Μηπως σας ενοχλω?
Αμα δεν γουσταρει καποιος να απανταει σοβαρα και προτιμα να κραζει καλυτερα να διαγραφει το θεμα..
Ακομα δεν ειδες δηλητηριο,αμα σε παρει χαμπαρι ο κορονακης θα δεις τι εστι δηλητηριο,και η καιτουλα τα ιδια ελεγε να διαγραφει το θεμα ελεγε ολη την ωρα,μηπως εισαι η καιτουλα σε λεσβιακο προφιλ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom