Νέα

Τριο- Επιτελους ενα αληθινο ποστ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SexyCouple26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γαμια εχω, δεν ψαχνω, η κοπελια μας ελειπε..
Παντως ενταξει αλλο τι γουσταρει να κανει καποιος στο κρεβατι του καμια φορα κι αλλο να πηγαινει να τον παιρνει και να πληρωνεται..
Δεν εχουν ολες οι γυναικες την κραση να αντεξουν ψυχολογικα κατι τετοιο..
τι γαμια τον μικροτσουτσουνο

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Πουτανα απ οσοσ ξερω δεν με εχουν πει ποτε..
οσο για φωτο δεν το ρισκαρω.. Να ειναι κανενας γνωστος εδω μεσα να γινουμε ρομπα; Δε λεει..
στα ποστ απανταω γιατι περιμενα να με αντιμετωπισουν λιγο διαφορετικα εδω μεσα οχι γιατι γουσταρω να με κραζουν..
Οταν ομως κλεισω το ραντεβου με την κοπελια αν θελετε σας λεω εντυπωσεις, ετσι για την κριτικη..

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
οσο για φωτο δεν το ρισκαρω.. Να ειναι κανενας γνωστος εδω μεσα να γινουμε ρομπα; Δε λεει..
στα ποστ απανταω γιατι περιμενα να με αντιμετωπισουν λιγο διαφορετικα εδω μεσα οχι γιατι γουσταρω να με κραζουν..
Οταν ομως κλεισω το ραντεβου με την κοπελια αν θελετε σας λεω εντυπωσεις, ετσι για την κριτικη..
Αν εχει ο κωλος σου τατουαζ μην μας τον δειχνεις μην σε καταλαβουν,δωσε μας τουλαχιστον μια φοτο του μικροτσουτσουνου

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16

Ε βέβαια περιμένουμε νέα από το ραντεβού... τόσες μέρες ασχολούμαστε για το τίποτα?
Δεν είπαμε να βάλεις φωτό που πίνεις καφέ... τη κωλάρα σου δείξε μας... Έτσι όπως μας τα λες, δεν θα τη γνωρίσει και κανένας... αφού δεν σου αρέσει η πούτσα... ψάχνεις για άλλα...
Τώρα για το αν σε έχουν πει πουτάνα η όχι... μην παίρνεις και όρκο!... που ξέρεις τι λένε για εσένα...? Και βίζιτες να κάνεις...πάλι πίσω απο την πλάτη σου θα το λένε... τι περιμένεις? να πας σε ραντεβού και να σου λένε, καλώς την πουτάνα?  :2funny:

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Επειδη με κουρασε λιγο η τοση προσβολη και το κραξιμο σας ενημερωνω πως θα κλεισω το ραντεβου για το σαββατο.
Οποιος ενδιαφερεται να μαθει κατι ας μου στειλει pm..
Οσοι θελουν να με κραζουν ας κοιτανε τη δουλεια τους..
Αλλωστε δεν θα παρω τη γυναικα κανενος σας οποτε λιγη ευγενεια δεν εβλαψε ποτε κανεναν..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Επειδη με κουρασε λιγο η τοση προσβολη και το κραξιμο σας ενημερωνω πως θα κλεισω το ραντεβου για το σαββατο.
Οποιος ενδιαφερεται να μαθει κατι ας μου στειλει pm..

Γιατί pm? Δημόσια (αφού δημόσια έγινε και η ερώτησή σου) είναι το καλύτερο.

Καλή διασκέδαση, να πάνε όλα καλά και η συνάντηση να είναι πλήρως επιτυχη(υ)μένη! ;)

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Σωστο.
Οποτε οσοι ενδιαφερονται θα ενημερωθουν..
Καλη σας μερα..

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Για οσους λοιπον ενδιαφερονται να μαθουν τι γινεται με το θεμα μας, μιας και εχω λαβει αρκετα pm, ενημερωνω οτι αυριο θα συναντηθουμε με τη julie.
Θεωρω οτι δεν χρειαζεται να πω ποια Julie μιας και οσοι ειστε καιρο εδω μεσα σιγουρα την ξερετε και αρκετοι μπορει να την εχετε δοκιμασει..
Εαν καποιος εχει καποια γνωμη για την κοπελα θα βοηθουσε..
Αλλιως, κριτικη απο Δευτερα..
:cheesy:

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Για οσους λοιπον ενδιαφερονται να μαθουν τι γινεται με το θεμα μας, μιας και εχω λαβει αρκετα pm, ενημερωνω οτι αυριο θα συναντηθουμε με τη julie.
Θεωρω οτι δεν χρειαζεται να πω ποια Julie μιας και οσοι ειστε καιρο εδω μεσα σιγουρα την ξερετε και αρκετοι μπορει να την εχετε δοκιμασει..
αντε να σοβαρευτουμε. αριστη επιλογη. περιμενουμε περιγραφη - κριτικη.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Κυριακη ανεβασε την κριτικη, γιατι θα ειναι παροντες ολοι οι επιστημονες,
για να σε βοηθησουν για τυχον αποριες-ανησυχιες...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ακριβως,να ειμαστε και ξεκουραστοι

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Γεμίσαμε πουλέν απόψε.
Αλλο περιμέναμε αλλο μας προέκυψε
Πωπωπωωπ ανωμαλίες!
:grin:

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Κυριακη δεν θα εχω υπολογιστη αλλα θα μπω απο το κινητο να πω τα γενικα και τη δευτερα ανεβαζω ολοκληρωμενη κριτικη. Παντως μιλησαμε στο τηλ κ συνεννοηθηκαμε αψογα.. Ανυπομονουμε κ οι δυο..

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Κυριακη δεν θα εχω υπολογιστη αλλα θα μπω απο το κινητο να πω τα γενικα και τη δευτερα ανεβαζω ολοκληρωμενη κριτικη. Παντως μιλησαμε στο τηλ κ συνεννοηθηκαμε αψογα.. Ανυπομονουμε κ οι δυο..
Καβλωσες καθολου με τη φωνη της;

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καβλωσες καθολου με τη φωνη της;
Δεν νομίζω.
Η κοπέλα δεν είναι τετοιου είδους.
Οταν θα την εχει στην αγκαλία της και θα την χαίρετε εμεις θα αναμένουμε κριτική ζηλευοντας την!!!!!!!
Σας ζηλεύω δεσποσύνη!
:S

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Kαλημερα.
Επειδη δεν θελω τελικα να ανεβασω κριτικη για να μην δημιουργησω αρνητικο κλιμα, εαν καποιος ενδιαφερεται να μαθει ας μου στειλει pm..
Σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας..
Λ.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Kαλημερα.
Επειδη δεν θελω τελικα να ανεβασω κριτικη για να μην δημιουργησω αρνητικο κλιμα, εαν καποιος ενδιαφερεται να μαθει ας μου στειλει pm..
Λ.

Οι κριτικές (και οι αρνητικές) πρέπει να αναρτώνται για να μαθαίνουμε και να προφυλασσόμεθα.

Πάντως, σεβαστή η επιθυμία σου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.323
Πόντοι
25.467
Kαλημερα.
Λ.

Αφήνωντας υπονοούμενα, το έχετε δημιουργήσει ήδη.
Οπότε, καλό θα ήταν, να τεκμηριώσετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom