Νέα

Τριο- Επιτελους ενα αληθινο ποστ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SexyCouple26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
Εαν μου στειλεις pm θα σου εξηγησω οπως και σε ολους..

Δεν κόπτωμαι να μάθω αγαπητή μου κυρία.

Απλώς φρονώ ότι με το να γράφετε πρώτα :
Κυριακη δεν θα εχω υπολογιστη αλλα θα μπω απο το κινητο να πω τα γενικα και τη δευτερα ανεβαζω ολοκληρωμενη κριτικη. Παντως μιλησαμε στο τηλ κ συνεννοηθηκαμε αψογα.. Ανυπομονουμε κ οι δυο..

και κατόπιν :
Kαλημερα.
Επειδη δεν θελω τελικα να ανεβασω κριτικη για να μην δημιουργησω αρνητικο κλιμα, εαν καποιος ενδιαφερεται να μαθει ας μου στειλει pm..
Σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας..
Λ.

δημιουργείτε "εν δήμω" εντυπώσεις. 

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Oταν καποιος εχει στο μυαλο του οτι επιστρεφοντας απο μια κατασταση θα εχει να μοιραστει μονο θετικα πραγματα απο την εμπειρια του αλλα τελικα δεν συμβαινει αυτο, τοτε προτιμα να ενημερωσει οσους ενδιαφερονται και μονο.
Αλλωστε θα ενιωθα πολυ ασχημα εαν δημιουργουσα αρνητικη εντυπωση για την κοπελα γενικως..
Οσοι θελουν να μαθουν απλα με ρωτανε..

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
560
Πόντοι
4.240
εψαχνα ενα χρονο σχεδον κοπελα...μπορεις να βρεις με 3 τροπους

α)επαγγελματια(ο καλυτερος)
β)απο swinging club (υπαρχουν και μερικες κοπελες που ψαχνουν ζευγαρια σπανια ομως)
γ)απο το νετ ΜΟΝΟ αν ψαξεις λεσβια σε σοβαρο site οχι στα irc ολοι εκει 15 σπυριαρικα ειναι.
μπες σε σοβαρη σελιδα επι πληρωμης και ψαξε εκει.

εμεις ειχαμε βρει με τον ιδιο τροπο...
πριν απο αυτο ψαχναμε σε νετ και τζιφος
σε swinging club μονο swinging ψαχνανε και 2 φορες που βρηκαμε κοπελα δεν βλεποτανε

πληρωσαμε κατι και την βρηκαμε την πρωτη εβδομαδα..

λεσβια ητανε που δεν ειχε προβλημα να γινοτανε τριο αλλιως δεν νομιζω να βρεις κατι

icedog

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
7
Πόντοι
1
δεν θέλω να το πω αλλά σε είχα προετοιμάσει οτι δεν είναι αυτη η σωστή επιλογή για την πρώτη φορά.
δεν ξέρω τι έγινε ( δεν εχω στοχο να σου στειλω pm για να μάθω) απλά ο κανόνας λέει πως κάτι τέτοια γίνονται χαλαρά και για να περάσουν όλοι καλά , αλλιώς δεν περνάει κανείς καλά.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
Oταν καποιος εχει στο μυαλο του οτι επιστρεφοντας απο μια κατασταση θα εχει να μοιραστει μονο θετικα πραγματα απο την εμπειρια του αλλα τελικα δεν συμβαινει αυτο, τοτε προτιμα να ενημερωσει οσους ενδιαφερονται και μονο.
Αλλωστε θα ενιωθα πολυ ασχημα εαν δημιουργουσα αρνητικη εντυπωση για την κοπελα γενικως..

Είδατε;

Τελικά δεν ήταν δύκολο να το καταστήσετε πιό σαφές.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Σαν να λέμε, μάπα το τρίο με τη Ζουλύ, την αυτοαποκαλούμενη και μπουτού.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Σαν να λέμε, μάπα το τρίο με τη Ζουλύ, την αυτοαποκαλούμενη και μπουτού.

Γιατί χρησιμοποιήσες τη λέξη "αυτοαποκαλούμενη"; Έχω συνευρεθεί στο παρελθόν μαζί της (ΟΚ, σε γενικές γραμμές -ίσως κάποια στιγμή γράψω και κριτική) και δεν θυμάμαι να είχε χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη για τον εαυτό της.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
μαθε ρε και πες μου και μενα

Χέστηκα ρε σύ για τη Ζουλύ τώρα!
Δεν την είχα πάρει όταν έκανε την δύσκολη και δεν έδινε το τηλέφωνο σε όποιον όποιον (και καλά!), αλλά εμένα μου το είχε στείλει γιατί "της είχα φανεί σοβαρός" :jerking: (Εσύ να τα ακούς αυτά! :grin:)
Τώρα πλέον δεν την παίρνω, βαριέμαι...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Χέστηκα ρε σύ για τη Ζουλύ τώρα!
Δεν την είχα πάρει όταν έκανε την δύσκολη και δεν έδινε το τηλέφωνο σε όποιον όποιον (και καλά!), αλλά εμένα μου το είχε στείλει γιατί "της είχα φανεί σοβαρός" :jerking: (Εσύ να τα ακούς αυτά! :grin:)
Τώρα πλέον δεν την παίρνω, βαριέμαι...

γιατι μηπως θα την παρω εγω τη χοντρη? για την περιεργεια απλως.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Γιατί χρησιμοποιήσες τη λέξη "αυτοαποκαλούμενη"; Έχω συνευρεθεί στο παρελθόν μαζί της (ΟΚ, σε γενικές γραμμές -ίσως κάποια στιγμή γράψω και κριτική) και δεν θυμάμαι να είχε χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη για τον εαυτό της.

Παίχτη είσαι αδιάβαστος στο σάιτ και φοβάμαι χωρίς αίσθηση του χιούμορ.
Ρε συ σοβαρολογείς πως θα σου συστηνόταν ως "Ζουλύ η μπουτού"; :o :o

Η ίδια το είχε γράψει στο θρεντ της ως απάντηση σε κάποιον που την είχα αποκαλέσει χοντρή.
Και επί τέλους εσύ την έχεις πάρει, οπότε πες μας εσένα πως σου είχα φανεί...

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Παίχτη είσαι αδιάβαστος στο σάιτ και φοβάμαι χωρίς αίσθηση του χιούμορ.
Ρε συ σοβαρολογείς πως θα σου συστηνόταν ως "Ζουλύ η μπουτού"; :o :o

Η ίδια το είχε γράψει στο θρεντ της ως απάντηση σε κάποιον που την είχα αποκαλέσει χοντρή.
Και επί τέλους εσύ την έχεις πάρει, οπότε πες μας εσένα πως σου είχα φανεί...

Είμαι νέο μέλος του σάιτ. Βέβαια το διάβαζα συστηματικά πριν γραφτώ, αλλά αυτό που λες το είχα "χάσει".

Οσο για την ερώτησή σου, σίγουρα δεν ήταν μοντελέ το σώμα της. Θα τη χαρακτήριζα "γυναίκα με πιασίματα" οριακά αποδεκτή για τα γούστα μου. Από συμμετοχή στο σεξ όμως, πολύ καλή.

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Koιταξτε, η κοπελα ενταξει δεν ειναι και Η ΓΚΟΜΕΝΑ αλλα δεν ειναι κα μπαζο, εχει τα πιασιματα της αλλα οχι σε βαθμο να ξενερωνεις..
Το θεμα δεν ηταν εκει..Με οσους μιλησα καταλαβαν ηδη και ειπα οτι οσοι θελετε σας απανταω σε pm..

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
135
Πόντοι
6
Koιταξτε, η κοπελα ενταξει δεν ειναι και Η ΓΚΟΜΕΝΑ αλλα δεν ειναι κα μπαζο, εχει τα πιασιματα της αλλα οχι σε βαθμο να ξενερωνεις..
Το θεμα δεν ηταν εκει..Με οσους μιλησα καταλαβαν ηδη και ειπα οτι οσοι θελετε σας απανταω σε pm..
Προτεινω να παρετε απο το ιδιο γραφειο-παρεα την Ευα.Ειναι πολυ εμπειρη,τσακπινα καργα και πιστευω οτι στην κανονικη ζωη της πρεπει να ειναι λεσβια.Θα σας περιποιοταν τελεια και εσενα και το αγορι σου,ειδικοτερα εσενα αν της αρεσες....

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Το τρίο δεν είναι απλό πράγμα. Θέλει ειδικές δεξιότητες. Πχ εγώ με τη Τζούλυ έχω περάσει καλά, όπως έγραψα πιο πάνω. Από την άλλη μεριά πιστεύω απόλυτα όσα έγραψε η couple26. Αν η κοπέλα δεν το "έχει", το αποτέλεσμα θα είναι προβληματικό, όσο καλή κι αν είναι στο 1-προς-1 σεξ.

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Την ευα εχουμε σκοπο να παρουμε την επομενη φορα...κι ευχομαι να παει οπως το φανταζομαι..
Ουσιαστικα την Ευα θα ειχαμε κλεισει αλλα επειδη δεν μπορουσε κι εμεις θα φυγουμε εκτος Αθηνων για μερικες μερες ειπαμε τελικα να παρουμε την Τζουλη που ηταν διαθεσιμη και ειχα διαβασει σε κριτικες οτι σε ντουετο με την Ευα ειναι πολυ καλη οποτε σκεφτηκα οτι θα ηταν ολα οκ..

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
135
Πόντοι
6
σου ξαναλεω η Ευα πρεπει να ειναι λεσβια στις προτιμησεις της..Θα ταιριαξετε σιγουρα.Απλα υποσχεσου μας μια κριτικη,να τη διαβασει και η δικη μου μπας και ψηθει να παρουμε την
Ευα και εμεις. ;)

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Κοιτα αν τη δικια σου δεν τη εξιταρει η ιδεα να παει με μια αλλη γυναικα δυσκολα θα το κανει..
Εγω εχω ξαναπαει οποτε μου αρεσε η σκεψη, και στην αρχη οταν γδυθηκαμε και αρχισαμε ημουν αψογα απλα μετα αλλαξαν λιγο τα πραγματα..
Την Ευα θα παρω την επομενη φορα κι ευχομαι να γουσταρουμε τοσο που να καταληξουμε να παιρνουμε μονο αυτην οποτε θελουμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom