SexyCouple26
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Αφήνωντας υπονοούμενα, το έχετε δημιουργήσει ήδη.
Οπότε, καλό θα ήταν, να τεκμηριώσετε.
Εαν μου στειλεις pm θα σου εξηγησω οπως και σε ολους..
Αφήνωντας υπονοούμενα, το έχετε δημιουργήσει ήδη.
Οπότε, καλό θα ήταν, να τεκμηριώσετε.
Εαν μου στειλεις pm θα σου εξηγησω οπως και σε ολους..
Κυριακη δεν θα εχω υπολογιστη αλλα θα μπω απο το κινητο να πω τα γενικα και τη δευτερα ανεβαζω ολοκληρωμενη κριτικη. Παντως μιλησαμε στο τηλ κ συνεννοηθηκαμε αψογα.. Ανυπομονουμε κ οι δυο..
Kαλημερα.
Επειδη δεν θελω τελικα να ανεβασω κριτικη για να μην δημιουργησω αρνητικο κλιμα, εαν καποιος ενδιαφερεται να μαθει ας μου στειλει pm..
Σας ευχαριστω για τη βοηθεια σας..
Λ.
Oταν καποιος εχει στο μυαλο του οτι επιστρεφοντας απο μια κατασταση θα εχει να μοιραστει μονο θετικα πραγματα απο την εμπειρια του αλλα τελικα δεν συμβαινει αυτο, τοτε προτιμα να ενημερωσει οσους ενδιαφερονται και μονο.
Αλλωστε θα ενιωθα πολυ ασχημα εαν δημιουργουσα αρνητικη εντυπωση για την κοπελα γενικως..
Οσοι θελουν να μαθουν απλα με ρωτανε..
Oταν καποιος εχει στο μυαλο του οτι επιστρεφοντας απο μια κατασταση θα εχει να μοιραστει μονο θετικα πραγματα απο την εμπειρια του αλλα τελικα δεν συμβαινει αυτο, τοτε προτιμα να ενημερωσει οσους ενδιαφερονται και μονο.
Αλλωστε θα ενιωθα πολυ ασχημα εαν δημιουργουσα αρνητικη εντυπωση για την κοπελα γενικως..
Οσοι θελουν να μαθουν απλα με ρωτανε..
Σαν να λέμε, μάπα το τρίο με τη Ζουλύ, την αυτοαποκαλούμενη και μπουτού.
Σαν να λέμε, μάπα το τρίο με τη Ζουλύ, την αυτοαποκαλούμενη και μπουτού.
μαθε ρε και πες μου και μενα
Χέστηκα ρε σύ για τη Ζουλύ τώρα!
Δεν την είχα πάρει όταν έκανε την δύσκολη και δεν έδινε το τηλέφωνο σε όποιον όποιον (και καλά!), αλλά εμένα μου το είχε στείλει γιατί "της είχα φανεί σοβαρός" (Εσύ να τα ακούς αυτά! )
Τώρα πλέον δεν την παίρνω, βαριέμαι...
Γιατί χρησιμοποιήσες τη λέξη "αυτοαποκαλούμενη"; Έχω συνευρεθεί στο παρελθόν μαζί της (ΟΚ, σε γενικές γραμμές -ίσως κάποια στιγμή γράψω και κριτική) και δεν θυμάμαι να είχε χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη για τον εαυτό της.
Παίχτη είσαι αδιάβαστος στο σάιτ και φοβάμαι χωρίς αίσθηση του χιούμορ.
Ρε συ σοβαρολογείς πως θα σου συστηνόταν ως "Ζουλύ η μπουτού"; :o :o
Η ίδια το είχε γράψει στο θρεντ της ως απάντηση σε κάποιον που την είχα αποκαλέσει χοντρή.
Και επί τέλους εσύ την έχεις πάρει, οπότε πες μας εσένα πως σου είχα φανεί...
Προτεινω να παρετε απο το ιδιο γραφειο-παρεα την Ευα.Ειναι πολυ εμπειρη,τσακπινα καργα και πιστευω οτι στην κανονικη ζωη της πρεπει να ειναι λεσβια.Θα σας περιποιοταν τελεια και εσενα και το αγορι σου,ειδικοτερα εσενα αν της αρεσες....Koιταξτε, η κοπελα ενταξει δεν ειναι και Η ΓΚΟΜΕΝΑ αλλα δεν ειναι κα μπαζο, εχει τα πιασιματα της αλλα οχι σε βαθμο να ξενερωνεις..
Το θεμα δεν ηταν εκει..Με οσους μιλησα καταλαβαν ηδη και ειπα οτι οσοι θελετε σας απανταω σε pm..