Νέα

Τριο- Επιτελους ενα αληθινο ποστ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SexyCouple26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
στην αρχη οταν γδυθηκαμε και αρχισαμε ημουν αψογα απλα μετα αλλαξαν λιγο τα πραγματα..
τη στραπονιασες την δικια σου? η εγινε το αντιθετο?πες μας κατι..
(βαριεμαι να σου στελνω πμ :grin:)

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
τη στραπονιασες την δικια σου? η εγινε το αντιθετο?πες μας κατι..
(βαριεμαι να σου στελνω πμ :grin:)

Δεν προλαβα(οπως εχω πει και στο παρελθον ειμαι η κοπελα του ζευγαριου)..Το φορεσε ομως εκεινη(julie)..(χωρις μεγαλη επιτυχια βεβαια)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δεν προλαβα(οπως εχω πει και στο παρελθον ειμαι η κοπελα του ζευγαριου)..Το φορεσε ομως εκεινη(julie)..(χωρις μεγαλη επιτυχια βεβαια)
ηταν απειρη δλδ στο στραπονιασμα?
εσενα δν σου εφτασε η ωρα?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Oταν καποιος εχει στο μυαλο του οτι επιστρεφοντας απο μια κατασταση θα εχει να μοιραστει μονο θετικα πραγματα απο την εμπειρια του αλλα τελικα δεν συμβαινει αυτο, τοτε προτιμα να ενημερωσει οσους ενδιαφερονται και μονο.
Αλλωστε θα ενιωθα πολυ ασχημα εαν δημιουργουσα αρνητικη εντυπωση για την κοπελα γενικως..
Οσοι θελουν να μαθουν απλα με ρωτανε..

Είσαι/είστε οι τελευταίοι που θα πρέπει να νοιώθετε άσχημα.

Επενδύσατε χρόνο και κυρίως χρήμα, με σκοπό τη δική σας απόλαυση. Αν η κοπέλα απέτυχε να σας ικανοποιήσει, θα πρέπει να αναφερθεί, μιάς και κάνει αυτή τη δουλειά για βιοποριστικούς λόγους.

Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι για οποιονδήποτε επαγγελματία πρέπει να λέγονται ΟΛΑ.

Τα καλά ως επιβράβευση της εργασίας/υπηρεσίας που προσφέρει και τα άσχημα όχι με σκοπό την τιμωρία του, αλλά για να βελτιωθεί στο προσεχές μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση είναι δική σου. :-*

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Είσαι/είστε οι τελευταίοι που θα πρέπει να νοιώθετε άσχημα.

Επενδύσατε χρόνο και κυρίως χρήμα, με σκοπό τη δική σας απόλαυση. Αν η κοπέλα απέτυχε να σας ικανοποιήσει, θα πρέπει να αναφερθεί, μιάς και κάνει αυτή τη δουλειά για βιοποριστικούς λόγους.

Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι για οποιονδήποτε επαγγελματία πρέπει να λέγονται ΟΛΑ.

Τα καλά ως επιβράβευση της εργασίας/υπηρεσίας που προσφέρει και τα άσχημα όχι με σκοπό την τιμωρία του, αλλά για να βελτιωθεί στο προσεχές μέλλον.

Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση είναι δική σου. :-*

Ισως να ειναι και ετσι ομως ειλικρινα θα νιωσω ασχημα..
Θεωρω οτι το να απαντησω σε καποιον με pm ισως ειναι πιο ενταξει γιατι μπορει καποιος κακοπροαιρετος να διαβασει τυχαια αυτο το post και μετα να δημιουργησει προβλημα στην κοπελα λεγοντας ανοησιες..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ισως να ειναι και ετσι ομως ειλικρινα θα νιωσω ασχημα..
Θεωρω οτι το να απαντησω σε καποιον με pm ισως ειναι πιο ενταξει γιατι μπορει καποιος κακοπροαιρετος να διαβασει τυχαια αυτο το post και μετα να δημιουργησει προβλημα στην κοπελα λεγοντας ανοησιες..

μας ζαλισες ταρχιδια. σα τη κορη τη παρθενα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε τι έγινε τελικά?  :think:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Να πω κάτι off-topic; Βλέπω ότι η Velvy είναι banned. Τι συνέβη; Ρωτώ γιατί συμπαθώ την ιντερνετική περσόνα της -μην πάει αλλού το μυαλό σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom