Νέα

Τριο- Επιτελους ενα αληθινο ποστ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SexyCouple26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

icedog

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
7
Πόντοι
1
Καταρχήν συμφωνώ με την απλή διαπίστωση " αν δεν γουστάρεις το θέμα μην απαντάς". δεν σε υποχρεώνει κανείς να απαντήσεις . αν νομίζεις οτι κοροιδεύει οτι λέει  :jerking: πήγαινε παρακάτω ( εκτός αν νομίζεις οτι με την δική σου απάντηση θα δει το φως το αληθινό και θα μετανοήσει) αλλά αν μπορείς μην το γαμάς το θέμα.
Τώρα στο προκείμενο.
1) Ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι είσαι το όνειρο των περισσοτέρων αντρών ( ίσως αυτός να είναι και ένας λόγος για όσους ζηλεύουν να σε κράζουν)
2) 1-2 αποτυχίες δεν σημαίνουν κάτι ( ειδικά αν είσαστε εμφανίσιμοι)
3) έχεις δοκιμάσει το ; είναι το μεγαλύτερο στο χώρο του και έχει αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.
4) μόνη συμβουλή που θα σου έδινα θα ήταν να μην βρεις κάποια τυχαία ( ειδικά αν είναι η πρώτη φορά σας). Βρες κάποια , πηγαίνετε για κανένα καφέ να γνωριστείτε και μετά αν προκύψει το προχωράτε.  θα δεις οτι αν αποκτήσετε μια "χημεία" το αποτέλεσμα θα είναι όπως το φαντάζεστε.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Χωρίς να έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, πιστεύω πως η απάντηση είναι απλή!
Ζευγάρι να ψάχνει άντρα.... πανεύκολο... ουρές!!!!!!!!!!!!!!
να ψάχνει ζευγάρι..... κάπως εύκολο... απλά παίζει το θέμα εμφάνισης........
να ψάχνει γυναίκα..... ότι και να λένε κάποιοι, είναι πάρα πάρα πολύ δύσκολο....

οι γυναίκες open mind κοιτάνε το οικονομικό.... αυτές που δεν το κοιτάνε... είναι πατσαβούρες και ηλικίας 40+ Και όποιες εξαιρέσεις υπάρχουν, απλά φοβούνται να βγούνε με άγνωστους....

Αν εσύ και ο άντρας σου θέλετε εμπειρίες... πρέπει να το πάρει απόφαση ότι θα τον <<φας>> και εσύ από κάποιον... Δηλαδή ζευγάρι...
Γυναίκα μόνη, καλής εμφάνισης και τσάμπα, θα περιμένετε πάρα πολύ ακόμα να βρείτε... και αν βρείτε....
Όσον αφορά το nirvana... ισχύει αυτό που είπα και παραπάνω... Πρέπει να τον <<φας>> και εσύ... Εκεί πάνε μόνο ζευγάρια...

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Παιδια ευχαριστω ολους οσους μιλησατε σωστα και βοηθησατε. Να ειστε καλα..
Μαλλον για επαγγελματια μας βλεπω, τουλαχιστον θα ξερω οτι ειναι καθαρη (ειδικα αν ειναι "γνωστη") και δεν θα κολλησω και τιποτα..
Οσο για οσους κραζουν, παρακαλω μην απαντατε αν δεν ενδιαφερεστε..

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Παιδια ευχαριστω ολους οσους μιλησατε σωστα και βοηθησατε. Να ειστε καλα..
Μαλλον για επαγγελματια μας βλεπω, τουλαχιστον θα ξερω οτι ειναι καθαρη (ειδικα αν ειναι "γνωστη") και δεν θα κολλησω και τιποτα..
Οσο για οσους κραζουν, παρακαλω μην απαντατε αν δεν ενδιαφερεστε..

γιατί δεν ψάχνετε για ζευγάρι? Δεν θέλει ο δικός σου να σε δει με άλλο άντρα, η δεν θέλεις εσύ?

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
γιατί δεν ψάχνετε για ζευγάρι? Δεν θέλει ο δικός σου να σε δει με άλλο άντρα, η δεν θέλεις εσύ?

Kαι τα δυο...Ουτε εγω γουσταρω να παω με αλλον..με μια γυναικα ειναι αλλιως...Πιστευω πως πολλοι θα συμφωνησουν σε αυτο..

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Kαι τα δυο...Ουτε εγω γουσταρω να παω με αλλον..με μια γυναικα ειναι αλλιως...Πιστευω πως πολλοι θα συμφωνησουν σε αυτο..

Δεν ξέρω αρκετά πράγματα για να μπορώ να σου πω αν συμφωνώ 100% η όχι.... π.χ. ο άντρας σου θα έχει επαφή με αυτήν τη κοπέλα η θα γίνει μόνο λεσβιακό μεταξύ σας?

icedog

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
7
Πόντοι
1
πριν πας σε επαγγελματία θα σου έλεγα να δοκιμάσεις στο (και μετά στο ).
καλύτερα να περιμένεις να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις παρά να βιαστείς.

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Δεν βιαζομαι ιδιαιτερα, απλα επικοινωνησα με μια επαγγελματια και μου φανηκε ενδιαφερον ατομο, προσιτη και γλυκεια, οποτε ισως δοκιμασουμε αυτο για την πρωτη φορα και αμα γουσταρουμε ξανα (που το βρισκω αρκετα πιθανο) ψαχνομαστε κι αλλο..

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
Δεν βιαζομαι ιδιαιτερα, απλα επικοινωνησα με μια επαγγελματια και μου φανηκε ενδιαφερον ατομο, προσιτη και γλυκεια, οποτε ισως δοκιμασουμε αυτο για την πρωτη φορα και αμα γουσταρουμε ξανα (που το βρισκω αρκετα πιθανο) ψαχνομαστε κι αλλο..

εγω νομιζω καλο μ κοριτσι πως εσυ θελεις να κανεις λεσβιακο και παιρνεις τον αντρα σου για κομπαρσο και να δικαιολογησεις το κερατο  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Με κοροιδευετε ολοι μου φαινεται..
Καλά σε κάνουν "φιλενάδα"!
Το site απευθύνεται κυρίως σε άντρες. Έκανες μαλακία να ζητάς συμβουλές από άντρες γιατί δεν σου κάθονται τα κορίτσια για τρίο με το φίλο σου. Γράψε στο φορουμ του COSMOPOLITAN  για να σου πουν πώς πρέπει να την πέσεις.
Εγώ είμαι παντρεμένος και με παλιά fuckmate μου θα πάμε διήμερο Ολλανδία εδώ:
]
για να βρούμε κορίτσια μόνα και να κάνουμε το τρίο που θέλουμε (ή και ζευγάρια για τετράδα αν καβλώσουμε).
Υπάρχουν φτηνά εισιτήρια εδώ:

που κατεβαίνεις κοντά, πας, περνάς καλά, κάνεις και τα ψώνια σου στο κοντινό εκπτωτικό χωριό OUTLET και γυρνάς ανανεωμένη. Άσε τις μαλακιούλες με τις ελεηνίδες, δύσκολα θα βρεις άκρη!  
Αν σε ενδιαφέρει στείλε p.m. για να σου πω λεπτομέρειες.  

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αντι για ολα αυτα κοπελά μου δεν ψαχνεσαι να βρεις εναν αντρα της προκοπης.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
εγω νομιζω καλο μ κοριτσι πως εσυ θελεις να κανεις λεσβιακο και παιρνεις τον αντρα σου για κομπαρσο και να δικαιολογησεις το κερατο  :grin:

κάπως έτσι μου φαίνονται και εμένα τα πράγματα... Ρώτησα αν ο άντρας της θα μπορεί να πηδήξει και τις 2 και δεν πήρα απάντηση...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδια καλημερα!
Ειλικρινα εχω βαρεθει να διαβαζω ψευτικα post εδω μεσα για δηθεν τριο και μπουρδες που δεν βοηθανε καθολου..
Προσφατα εγω και ο φιλος μου αποφασισαμε να βρουμε μια κοπελα για τριο.
MISSION IMPOSIBLE! Mονο αυτο εχω να πω!
Τι σε site μπηκα και εκανα εγγραφες και εβαζα αγγελιες, τι για prive club εψαξα...
Τιποτα!
Αρχικα ειχα πει σε μια φιλη μου που ηταν bi, και ενω συμφωνησε μεσα στην τρελη χαρα, μετα απο δυο μερες το ακυρωσε..
Πφφφφ...και τωρα ψαξιμο..
Δεν νομιζω οτι ψηνομαι να προσλαβω επαγγελματια (ναι οκ το πιο πιθανο ειναι οτι αυτες ειναι πιο καθαρες) γιατι εχω την αισθηση οτι δεν θα γουσταρει στη ουσια, απλα θα βογκαει επειδη πληρωθηκε και ετσι πρεπει.
Ελεγα να περασω μια βολτα και απο το Nirvana Swingers μπας και μας κατσει καποια..
Τι να κανω ρε παιδια?
(σημειωση: ειμαι η κοπελα του ζευγαριου) :huh:
νομιζω ηρθες στο σωστο μερος
οι γυναικες στο σαιτ ειναι απελευθερωμενες και ακομπλεξαριστες
σιγουρα θα βρεις πολλες

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
νομιζω ηρθες στο σωστο μερος
οι γυναικες στο σαιτ ειναι απελευθερωμενες και ακομπλεξαριστες
σιγουρα θα βρεις πολλες

μπαααα..... συνήθως εδώ... και τα 2 που λες συμβαίνουν με 100 ευρώ +... 50 ευρώ η απελευθέρωση και 50 το ξεκοπμλεξάρισμα....  :2funny: :2funny: :2funny: 

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
κάπως έτσι μου φαίνονται και εμένα τα πράγματα... Ρώτησα αν ο άντρας της θα μπορεί να πηδήξει και τις 2 και δεν πήρα απάντηση...

ε ενταξει καποια πραγματα εννοουνται δεν νομιζεις...

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1

Αμα ηθελα μπορουσα να κανω..δεν θελω ομως..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μπαααα..... συνήθως εδώ... και τα 2 που λες συμβαίνουν με 100 ευρώ +... 50 ευρώ η απελευθέρωση και 50 το ξεκοπμλεξάρισμα....  :2funny: :2funny: :2funny: 
τυπε δεν μιλαω για τις επαγγελματιες του σαιτ
μιλαω για τις απλες ελλεεινιδες :grin:

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like