Νέα

Τριο- Επιτελους ενα αληθινο ποστ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SexyCouple26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Σε ευχαριστω..
Οσο για τα λοιπα σχολια..
Τι να πω..
Μακαρι να ξερατε..
Αλλα επρεπε να περιμενω τετοιες αντιδρασεις σε ενα τετοιο θεμα..
Πες μας το δραμα σου. Ανοιξε την καρδουλα σου.
Εμεις θα σε ακουσουμε και θα δειξουμε συμπονοια και κατανοηση...

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
μα ειμαι καλοψυχος ειπα :2funny: :2funny:

αντε με τετοια πληροφορια ποιος σε πιανει  :2funny: στειλε μου και μενα μια για δωρακι :grin:

Που να τα βρω τοσα λεφτα καλε μου να παρω και μια για σενα..800 ευρω βγαζω η αμοιρη..

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Πες μας το δραμα σου. Ανοιξε την καρδουλα σου.
Εμεις θα σε ακουσουμε και θα δειξουμε συμπονοια και κατανοηση...

κατσε επειδη τα εχουμε ολα καλοκαμωμενα
ξερεις τι προβληματα υπαρχουν στον κοσμο?ειναι ευκολο να βρεις τελειωμενες πουτανες για παρτουζες νομιζεις?

λιγος σεβασμος παρακαλω

OP
OP
SexyCouple26

SexyCouple26

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
κατσε επειδη τα εχουμε ολα καλοκαμωμενα
ξερεις τι προβληματα υπαρχουν στον κοσμο?ειναι ευκολο να βρεις τελειωμενες πουτανες για παρτουζες νομιζεις?

λιγος σεβασμος παρακαλω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γελασα πολυ με αυτο..
Ζω ενα δραμα..βλεπετε...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Σε ευχαριστω..
Οσο για τα λοιπα σχολια..
Τι να πω..
Μακαρι να ξερατε..
Αλλα επρεπε να περιμενω τετοιες αντιδρασεις σε ενα τετοιο θεμα..
ακου λιγο και μην το περνεις προσωπικα,1)μπαινεις εδω και ζητας αυτο που εχει ως φαντασιωση το 93% των ενεργητικων αντρων 2)λες οτι εισαι η κοπελα απο το ζευγαρι και αδυνατουμε να σε πιστεψουμε 3) εχεις ψαχτει λες στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκες ακρη ..ε να μην ειναι λιγο καχυποπτοι καποιοι και να κανουν διαφορες σκεψεις???
ελπιζω να βρεις αυτο που θες αλλα να το απολαυσεις και οχι να το πληρωσεις αλλα να γινει με κοπελα που το κανει για τι το γουσταρει..

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Και για να τελειώνουμε με τις σάχλες, το τρίο δεν οργανώνεται από τη γυναίκα αλλά από το αρσενικό. Αν το αρσενικό αποφασίσει κάτι τέτοιο μόνον και μόνον τότε μπορεί να επιτευχθεί η συνεύρεση. Όλα τα άλλα που διαβάζω είναι εκ του πονηρού από μπάκουρους. Και σιγά τώρα η κυρία ψάχνει για τρίτο και μάλιστα γυναίκα για τρίο. Τσου ρε. Αν είναι τόσο απελευθερωμένη δεν έχει στην παρέα την καμιά φίλη αναλόγου απόψεων? Συνήθως αυτά πάνε μαζί!! Νομίζω έχει βαρέσει η ζέστη κατακούτελα. Υπάρχουν και τα αιρκοντίσιον δεν σας φταίνε τα καημένα τα φόρουμ.

Το τρίο με άντρα οργανώνεται από το αρσενικό....το τρίο με γυναίκα (όχι επαγγελματία) οργανώνεται απο τη γυναίκα και συνήθως είναι κάποια φίλη της, φίλη φίλης που έχει ακούσει ότι είναι πρόθυμη κτλ. Πόσοι από εσάς πιστεύετε ότι μπορείτε να βρείτε μια γκόμενα φίλη ή γνωστή σας για να έρθει να κάνει σεξ με εσάς και τη γυναίκα σας...Και να το κάνει γενικά πολύ πιο δύσκολα θα ανοιχτεί στον άντρα παρά στη γυναίκα.

vasilis*

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κοπελια, είσαι η φαντασίωση κάθε αντρα....μπραβο σου και εις ανώτερα

alex444

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
10
καλημερα σου.αν οντως απο οτι λες εισαι η κοπελα του ζευγαριου και εχεις κανει εγγραφη σε σαιτ κοινωνικης δικτυωσης τι να πω.... εγω με την κοπελα που βλεπεις διπλα εχουμε βρει αρκετες προθυμες η μικροτερη ηταν 18 και η μεγαλυτερη 50,δεν χρειαζεται να μεθυσεισ καμια στα μπαρ απλα στοχευε σωστα και μην το βαλεις κατω απο την αρνηση που θα παρεις απο καποια,αν θες ρωτα με να σου πω...παντως στο ξανα ειπα απο σαιτ εχω βρει αρκετο κοσμο και υποψην ειμαι 42 ετων εγω 32 αυτη  αρα κατι δεν κανεις σωστα
[/Συμφωνω 100% ενδεικτικα στο φβ αν ψαχτεις λιγο.....υπαρχουν γυναικες που ψαχνονται τρελα...(φυσικα υπαρχουν και δεκαδες ψευτικα προφιλ )θελει λιγο προσοχη να μην πεσεις σε τιποτα υποπτο αλλα κατα τα αλλα υπαρχει πολυ διαθεσιμο υλικο......!!εγω πλεον προσανατολιζομαι να κανω κατι περισοτερο απο 3-4 ατομα απλα προς τον παρων εχω καποιες επιφυλαξεις!!

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.280
Πόντοι
446
Ρε παιδιά , αφήστε το παιδί να παίξει λιγάκι ! !
Λοιπόν αν είναι άντρας και απλά ανέβασε ένα post για 3some για να κάνει την πλάκα του , δεν θα'ναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που ανεβάζει ψεύτικο post με ψεύτικο φύλο . Το'χουν κάνει ήδη πολλοί . Άλλοι με μικρότερη κι άλλοι με μεγαλύτερη επιτυχία.
Αν όμως couple26 είσαι όντως γυναίκα και το post ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα , τότε απλά επιβεβαιώνεις την άποψή μου για την μεταμοντέρνα-ελλεϊνίδα του κώλου , με τις φιλελεύθερες απόψεις και το απελευθερωμένο μυαλό , αλλά .....όλο μέλι-μέλι κι από τηγανίτα τίποτα !
Φαντάσου , για να λες ότι είσαι και εμφανίσιμη , κατά τα λεγόμενά σου πάντα ,(γιατί όλα σχετικά είναι...) πόσο μεγάλη κότα ή ανίκανη είσαι , που δεν μπορείς να βρεις μια κοπέλα για να κάνεις μια παρτούζα με το φίλο σου !
Και καταλήγεις τελικά που ???? Στο bourdela.com , για να ρωτήσεις ποιους ??? Εμάς τους μπουρδελόβιους !
Αυτά μόνο στο Ellada my friend !
Από την εμπειρία μου , έχω να πω το εξής : Υπάρχουν αυτοί που "μιλάνε" κι αυτοί που "κάνουν" . Και συνήθως είναι ή το ένα ή το άλλο .Ποτέ και τα δύο μαζί !
Εσύ μάλλον είσαι απ'αυτούς που μόνο "μιλάνε" , γιατί καμία γκόμενα που πραγματικά είχε την καύλα να βρεθεί με μια άλλη γυναίκα και τον γκομενό της δεν θα'μπαινε εδώ μέσα ζητώντας συμβουλές !
Όσες γκόμενες και άντρες έχω γνωρίσει στη ζωή μου που τους αρέσει να αλατοπιπερώνουν λιγάκι έως πολύ την σεξουαλική τους ζωή , απλά το κάνουν ! Κι αν τους αρέσει το ξανακάνουν ή αν δεν τους αρέσει προχωράνε σε κάτι άλλο !
Δεν μπαίνουν στο bourdela να ρωτήσουν ....
Πολύ της μόδας πάντως , έχουν γίνει οι "γυναίκες" με μουνί στο site ....Μωρέ μπράβο πρόοδος !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom