neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
μα ειμαι καλοψυχος ειπαΜε τον καλο το λογο εισαι ολη την ωρα ε?
αντε με τετοια πληροφορια ποιος σε πιανει στειλε μου και μενα μια για δωρακι
μα ειμαι καλοψυχος ειπαΜε τον καλο το λογο εισαι ολη την ωρα ε?
Πες μας το δραμα σου. Ανοιξε την καρδουλα σου.Σε ευχαριστω..
Οσο για τα λοιπα σχολια..
Τι να πω..
Μακαρι να ξερατε..
Αλλα επρεπε να περιμενω τετοιες αντιδρασεις σε ενα τετοιο θεμα..
μα ειμαι καλοψυχος ειπα
αντε με τετοια πληροφορια ποιος σε πιανει στειλε μου και μενα μια για δωρακι
Πες μας το δραμα σου. Ανοιξε την καρδουλα σου.
Εμεις θα σε ακουσουμε και θα δειξουμε συμπονοια και κατανοηση...
Πες μας το δραμα σου. Ανοιξε την καρδουλα σου.
Εμεις θα σε ακουσουμε και θα δειξουμε συμπονοια και κατανοηση...
κατσε επειδη τα εχουμε ολα καλοκαμωμενα
ξερεις τι προβληματα υπαρχουν στον κοσμο?ειναι ευκολο να βρεις τελειωμενες πουτανες για παρτουζες νομιζεις?
λιγος σεβασμος παρακαλω
ε ενταξει ελα εσυ αντι να στειλεις αλλη,το ιδιο κανειΠου να τα βρω τοσα λεφτα καλε μου να παρω και μια για σενα..800 ευρω βγαζω η αμοιρη..
ακου λιγο και μην το περνεις προσωπικα,1)μπαινεις εδω και ζητας αυτο που εχει ως φαντασιωση το 93% των ενεργητικων αντρων 2)λες οτι εισαι η κοπελα απο το ζευγαρι και αδυνατουμε να σε πιστεψουμε 3) εχεις ψαχτει λες στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκες ακρη ..ε να μην ειναι λιγο καχυποπτοι καποιοι και να κανουν διαφορες σκεψεις???Σε ευχαριστω..
Οσο για τα λοιπα σχολια..
Τι να πω..
Μακαρι να ξερατε..
Αλλα επρεπε να περιμενω τετοιες αντιδρασεις σε ενα τετοιο θεμα..
Γελασα πολυ με αυτο..
Ζω ενα δραμα..βλεπετε...
Πες μου, ενυδρειο εχεις;
Απο το κραξιμο στη συμπονια ε?
τελικα τα βυζακια σου θα μας τα δειξεις?
εγω ολοκληρη πουτανα σου βρηκα ,στειλε και κανα δωροΟχι βεβαια...
Επειδη ζητησα μερικες πληροφοριες δεν θα τα βγαλω ολα φορα παρτιδα..
Πουστης ειναι μαγκες.
Πουστης ειναι μαγκες.
Νεος δε χρειαζεται να με ευχαριστεις που σου εσωσα την παρθενια.
Και για να τελειώνουμε με τις σάχλες, το τρίο δεν οργανώνεται από τη γυναίκα αλλά από το αρσενικό. Αν το αρσενικό αποφασίσει κάτι τέτοιο μόνον και μόνον τότε μπορεί να επιτευχθεί η συνεύρεση. Όλα τα άλλα που διαβάζω είναι εκ του πονηρού από μπάκουρους. Και σιγά τώρα η κυρία ψάχνει για τρίτο και μάλιστα γυναίκα για τρίο. Τσου ρε. Αν είναι τόσο απελευθερωμένη δεν έχει στην παρέα την καμιά φίλη αναλόγου απόψεων? Συνήθως αυτά πάνε μαζί!! Νομίζω έχει βαρέσει η ζέστη κατακούτελα. Υπάρχουν και τα αιρκοντίσιον δεν σας φταίνε τα καημένα τα φόρουμ.
Kανε τριολε με αντρεs μωρε...Θα σου κακοπεσει λεs?Παιδια καλημερα!
.................
Τι να κανω ρε παιδια?
(σημειωση: ειμαι η κοπελα του ζευγαριου)
καλημερα σου.αν οντως απο οτι λες εισαι η κοπελα του ζευγαριου και εχεις κανει εγγραφη σε σαιτ κοινωνικης δικτυωσης τι να πω.... εγω με την κοπελα που βλεπεις διπλα εχουμε βρει αρκετες προθυμες η μικροτερη ηταν 18 και η μεγαλυτερη 50,δεν χρειαζεται να μεθυσεισ καμια στα μπαρ απλα στοχευε σωστα και μην το βαλεις κατω απο την αρνηση που θα παρεις απο καποια,αν θες ρωτα με να σου πω...παντως στο ξανα ειπα απο σαιτ εχω βρει αρκετο κοσμο και υποψην ειμαι 42 ετων εγω 32 αυτη αρα κατι δεν κανεις σωστα
[/Συμφωνω 100% ενδεικτικα στο φβ αν ψαχτεις λιγο.....υπαρχουν γυναικες που ψαχνονται τρελα...(φυσικα υπαρχουν και δεκαδες ψευτικα προφιλ )θελει λιγο προσοχη να μην πεσεις σε τιποτα υποπτο αλλα κατα τα αλλα υπαρχει πολυ διαθεσιμο υλικο......!!εγω πλεον προσανατολιζομαι να κανω κατι περισοτερο απο 3-4 ατομα απλα προς τον παρων εχω καποιες επιφυλαξεις!!