Νέα

Τριανταφυλλόπουλος. Ο κριτής των πάντων.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KARALIAKOURAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

MrNostalgia

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
48
Πόντοι
1
Γαμημενο κωλοπαιδο, Ι5ας, ριψασπιδας, πουλημενο τομαρι, ρουφιανος, αλλα δεν εχει βρεθει καποιος ακομα να του κανει τα μουτρα κρεας.
Πριν 5-6 χρονια τον ειχα πετυχει μεσα στο λεωφορειο στην Μπολωνια, ταξιδευοντας μαζι για Ελλαδα. Ενας ταπας του 165 ειναι... Ηταν διπλα μου και ενοιωσα εντονη επιθυμια να του αστραψω δυο σκαμπιλια. Ουτε και γω ξερω τι με συγκρατησε και δεν το εκανα.....

Αυτό που σε κράτησε ήταν μάλλον η σκέψη των επιπτώσεων που θα είχες αν το έκανες ( Δεν λέω ότι φοβήθηκες μην σου καταστρέψει την ζωή αλλά και μόνο που ήξέρες τι επιρροή έχει σαν άτομο "μαλάκωσες")

άλλωστε  πιστεύω ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία θα πήγαινε να του μιλήσει μπας και επωφεληθεί άμεσα είτε έμμεσα και ένα μικρό ποσοστό  (όπως εσύ )θα προσπαθούσε μετά κόπων και βασάνων να χαλιναγωγήσει τον εαυτό του μην του δώσει το κεφάλι στα χέρια από το ξύλο

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Βρε βρε τη Νοσταλγιοπούλα πως μας τα λέει απόψε  :effemine:

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Πόσα κλωνάρια έχει κάνει το σίχαμα.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Κρύβεται το νοσταλγικό κοπρόσκυλο που πήγαινε και ζητιάνευε στη γνωστή βλακοπαρέα στη Βικτώρια και το'παιζε και μαγκίτης

MrNostalgia

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
48
Πόντοι
1
Βρε βρε τη Νοσταλγιοπούλα πως μας τα λέει απόψε  :effemine:

Ότι τι τώρα ; Την λέει ο παλιός στον νέο; O ανώτερος; προσπαθείς με  ένα υποτιμητικό-ειρωνικό  σχόλιο να με μειώσεις (με το μυαλό σου), ενώ θα μπορούσες ξεκάθαρα να γράψεις την αντίθεση σου πάνω στο σχόλιο μου.

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Αν στην έλεγα man θα την είχες ήδη ακούσει και στεροφωνικά μάλιστα.

Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες τα μυαλά τα συκώτια και τις σπλήνες και κανόνισε μη νοσταλγήσουμε βραδυάτικα τίποτ'άλλα περιέργα

MrNostalgia

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
48
Πόντοι
1
Αν στην έλεγα man θα την είχες ήδη ακούσει και στεροφωνικά μάλιστα.

Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες τα μυαλά τα συκώτια και τις σπλήνες και κανόνισε μη νοσταλγήσουμε βραδυάτικα τίποτ'άλλα περιέργα

Εγώ φίλε μου είπα αυτό που ήταν να πω και  δεν προσέβαλα κανέναν εν αντιθέσει με σένα

Όσο αναφορά αυτό " Κρύβεται το νοσταλγικό κοπρόσκυλο που πήγαινε και ζητιάνευε στη γνωστή βλακοπαρέα στη Βικτώρια και το'παιζε και μαγκίτης"

Να σε ενημερώσω ότι είμαι άλλος ( επειδή απ ότι καταλαβαίνω έχεις προηγούμενα μαζί του και ίσως νομίζεις ότι είμαι εγώ, εξού και η έκρηξη σου. αλλίως δεν εξηγείται )

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Καλά που με ενημέρωσες ποιος νομίζω ότι είσαι,δίχως να είσαι αυτός που νομίζω αλλά που ξέρεις ποιον νόμιζα ότι είσαι.

Ξέρεις πολλά τελικά,νομίζεις περισσότερα αλλά δεν έχεις δει ακόμη τίποτα-πάντοτε σαν νέο μέλος που είσαι.

MrNostalgia

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
48
Πόντοι
1
Καλά που με ενημέρωσες ποιος νομίζω ότι είσαι,δίχως να είσαι αυτός που νομίζω αλλά που ξέρεις ποιον νόμιζα ότι είσαι.

Ξέρεις πολλά τελικά,νομίζεις περισσότερα αλλά δεν έχεις δει ακόμη τίποτα-πάντοτε σαν νέο μέλος που είσαι.

Εγώ δεν είμαι στο site ούτε για να μαλώνω σαν οστρογότθος ούτε όμως και να κάθομαι να δέχομαι τις διαδικτυακές προσβολές
εν πάση περίπτωση μπορεί να το πες καλοπροαίρετα αλλά δεν ΜΟΥ φάνηκε έτσι, Ίσως να ναι έτσι ο γενικός τρόπος ομιλίας στο site και εγώ απλά να το πήρα στραβά.

Νομίζω ότι το θέμα πρέπει να θεωρείται λήξαν

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Γότθοι και Βησιγότθοι  :effemine:

Stories

Νέο!