Νέα

Τριανταφυλλόπουλος. Ο κριτής των πάντων.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KARALIAKOURAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
1
Ο πιο μεγαλος εκβιαστης των εποχων

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Είναι γνωστά αυτά οχιά και τα έχει παραδεχθεί ο Τριανταφυλλόπουλος!Το γεγονός ότι τα διακινούν στο διαδίκτυο δείχνει ότι κάποιοι τον φοβούνται...

Ναι είδαμε πώς τα έχει παραδεχτεί. Είπε ότι δεν πήγε όντως στρατό λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.
Και τι δηλαδή; Αυτό του δίνει άφεση αμαρτιών;
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όλοι οι απατεώνες "τρέμουν" ο ένας τον άλλον γι αυτό υπάρχει omerta αναμεταξύ τους.

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
καλα κανει και παντα κοιταει το συμφερον του και αποκαλυπτει αυτα που θελει σκεψου ποσα καλυψε προς δικο του οφελος ομωσ και παλι ειναι κατι το διαφορετικο

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
στους Ι5 παθολογικο δεν στερουν την κατοχη αδειας οδηγησης?η ολα αυτα που ακουγονται ειναι παραμυθια?γιατι εχει κατι porsche ο μουστακιας απ οτι ξερω

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
στους Ι5 παθολογικο δεν στερουν την κατοχη αδειας οδηγησης?η ολα αυτα που ακουγονται ειναι παραμυθια?γιατι εχει κατι porsche ο μουστακιας απ οτι ξερω

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε ακριβώς ποια είναι τα παραμύθια και ποια είναι τα συμφωνηθέντα "πλακάκια"

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι είδαμε πώς τα έχει παραδεχτεί. Είπε ότι δεν πήγε όντως στρατό λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.
Και τι δηλαδή; Αυτό του δίνει άφεση αμαρτιών;
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όλοι οι απατεώνες "τρέμουν" ο ένας τον άλλον γι αυτό υπάρχει omerta αναμεταξύ τους.
Ναι αλλά θα μπορούσε πολύ εύκολα να κάνει την "πάπια" όπως κάνουν πολλοί άλλοι και να μην το παραδεχτεί...ή να φτιάξει ένα ψεύτικο χαρτί και να στο παίζει ο πιο μάχιμος Έλληνας!
Συμφωνώ ότι αυτό  δεν του δίνει άφεση αμαρτιών!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ναι αλλά θα μπορούσε πολύ εύκολα να κάνει την "πάπια" όπως κάνουν πολλοί άλλοι και να μην το παραδεχτεί...ή να φτιάξει ένα ψεύτικο χαρτί και να στο παίζει ο πιο μάχιμος Έλληνας!

Μα ακριβώς γι αυτό ΔΕΝ το έκανε!!!
Γιατί πάει να το παίξει και έξυπνο λαμόγιο, για να μας κοροϊδέψει και να πιστέψουμε ότι αυτός είναι διαφορετικός.
Αλλά ουσιαστικά μας κοροϊδεύει πρόστυχα

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Συμφωνώ με 1000000. Με βίλα στην Εκάλη και παράλληλα το παιδί του λαού .... :jerking: :jerking:

Καλα άκουσες τι είπε για την Εκάλη;
Ότι χάρη στην οικογένεια έκανε που πήγε να μείνει εκεί, και λέει κιόλας:
"Τι νομίζετε ότι στην Εκάλη μένουν οι πλούσιοι; Φτωχαδάκια μένουν και πλούσιοι κερατάδες"
Είναι εντελώς προκλητικός και ξεδιάντροπος.
Μάλιστα εκείνο το βράδυ που έβγαζε διάλεξη μπροστά στους καλεσμένους του στην εκπομπή του, ένας που είχε βγει απ τα ρούχα του με αυτά που άκουγε, του λέει: "θέλετε να πείτε αυτά στους κερατσινιώτες" (ή κάποιο αντίστοιχο μη-προνομιούχο προάστειο).
Γαργάρα την έκανε την απάντηση όπως φαντάζεστε.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εκεί να κράζετε τον Μάκη εσείς....κι άμα θα σας βγάλει τα DVD στη φόρα θα δείτε  :boobies: :booty: :boobies: :booty::boobies: :booty::boobies: :booty::boobies: :booty::boobies: :booty::boobies: :booty::boobies: :booty::boobies: :booty::boobies: :booty:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Καλα άκουσες τι είπε για την Εκάλη;
Ότι χάρη στην οικογένεια έκανε που πήγε να μείνει εκεί, και λέει κιόλας:
"Τι νομίζετε ότι στην Εκάλη μένουν οι πλούσιοι; Φτωχαδάκια μένουν και πλούσιοι κερατάδες"
Είναι εντελώς προκλητικός και ξεδιάντροπος.
Μάλιστα εκείνο το βράδυ που έβγαζε διάλεξη μπροστά στους καλεσμένους του στην εκπομπή του, ένας που είχε βγει απ τα ρούχα του με αυτά που άκουγε, του λέει: "θέλετε να πείτε αυτά στους κερατσινιώτες" (ή κάποιο αντίστοιχο μη-προνομιούχο προάστειο).
Γαργάρα την έκανε την απάντηση όπως φαντάζεστε.
Καλά τον έκανε ... Να φανταστώ μόλις είπε για τους Κερατσινιώτες μουγκάθηκε ο << Μέγας Λαϊκιστής >> ???

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Καλά τον έκανε ... Να φανταστώ μόλις είπε για τους Κερατσινιώτες μουγκάθηκε ο << Μέγας Λαϊκιστής >> ???

Αυτό εννοείται.
Μάλλον από τη συγκίνηση που θυμήθηκε τις λαϊκές του ρίζες.

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ακούστε εδώ την μαγνητοφωνημένη συνομιλία του Μάκη με τον Κουκοδήμο.

Έχει κανείς σας αμφιβολία ότι προσπαθούσε να κάνει τον Κουκοδήμο να πεί τα γεγονότα όπως έγιναν?
Έχει κανείς σας αμφιβολία ότι εκείνη την ώρα ο Μάκης γνώριζε ότι τον γράφει? (Εδώ μέχρι και ο Κουκοδήμος το καταλαβαίνει)

Και όμως πρίν παίξει την κασέτα ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ στα τρία του παιδιά οτι δεν το ήξερε και οτι μια συνεργάτιδά του (Μάκης:Ακούστε τί έκανε το παλιοκόριτσο) πάτησε το κουμπί χωρίς ο ίδιος να το ξέρει!!
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μεγάλο λαμόγιο

alkyon4

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1

Χωρίς να τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση για τις μεθόδους του και χωρίς να έχω πληροφόρηση για το αν τα κίνητρά του είναι ανιδιοτελή ... η ουσία είναι μία:

στην υπόθεση Ζαχόπουλου έχει τυλίξει μέχρι τώρα σε μια κόλλα χαρτί Αναστασιάδη - Κουκοδήμο - Κλαδά, την ανακρίτρια που πήγε βιαστικά-βιαστικά να βάλει την υπόθεση στο αρχείο και το πολιτικό γραφείο του πρωθυπουργού που ψεύδεται ασύστολα. Έχω την αίσθηση ότι έπεται συνέχεια, και αυτή η υπόθεση θα αγγίξει *πάρα πολύ* τον Καραμανλή.

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Χωρίς να τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση για τις μεθόδους του και χωρίς να έχω πληροφόρηση για το αν τα κίνητρά του είναι ανιδιοτελή ... η ουσία είναι μία:

στην υπόθεση Ζαχόπουλου έχει τυλίξει μέχρι τώρα σε μια κόλλα χαρτί Αναστασιάδη - Κουκοδήμο - Κλαδά, την ανακρίτρια που πήγε βιαστικά-βιαστικά να βάλει την υπόθεση στο αρχείο και το πολιτικό γραφείο του πρωθυπουργού που ψεύδεται ασύστολα. Έχω την αίσθηση ότι έπεται συνέχεια, και αυτή η υπόθεση θα αγγίξει *πάρα πολύ* τον Καραμανλή.
Ναι, αλλα τι σου λέει το παραπάνω για το ποιόν αυτού του ανθρώπου!

alkyon4

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Ναι, αλλα τι σου λέει το παραπάνω για το ποιόν αυτού του ανθρώπου!

Δεν μου καίγεται καρφί για τον Τριανταφυλλόπουλο, με απασχολεί η *τεράστια* κρίση που υπάρχει στη χώρα στην εκτελεστική και στη δικαστική εξουσία.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Δεν μου καίγεται καρφί για τον Τριανταφυλλόπουλο, με απασχολεί η *τεράστια* κρίση που υπάρχει στη χώρα στην εκτελεστική και στη δικαστική εξουσία.
+1000000
Ευκαιρεία είναι τώρα που άρχισαν να ξεμαλιάζοντε και βγάζει ο ένας τα άπλυτα του άλλου, να αναλλάβει ένας τίμιος δικαστικός μπας και καθαρίσουμε από τα λαμόγια έστω και λίγο.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ειναι θαυμα πως δεν τον εχουν σκοτωσει ακομα με τοσες αποκαλυψεις που κσνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom