xamilontonon
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 77
- Πόντοι
- 1
Ο πιο μεγαλος εκβιαστης των εποχων
Είναι γνωστά αυτά οχιά και τα έχει παραδεχθεί ο Τριανταφυλλόπουλος!Το γεγονός ότι τα διακινούν στο διαδίκτυο δείχνει ότι κάποιοι τον φοβούνται...
στους Ι5 παθολογικο δεν στερουν την κατοχη αδειας οδηγησης?η ολα αυτα που ακουγονται ειναι παραμυθια?γιατι εχει κατι porsche ο μουστακιας απ οτι ξερω
Ναι αλλά θα μπορούσε πολύ εύκολα να κάνει την "πάπια" όπως κάνουν πολλοί άλλοι και να μην το παραδεχτεί...ή να φτιάξει ένα ψεύτικο χαρτί και να στο παίζει ο πιο μάχιμος Έλληνας!Ναι είδαμε πώς τα έχει παραδεχτεί. Είπε ότι δεν πήγε όντως στρατό λόγω ψυχολογικών προβλημάτων.
Και τι δηλαδή; Αυτό του δίνει άφεση αμαρτιών;
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όλοι οι απατεώνες "τρέμουν" ο ένας τον άλλον γι αυτό υπάρχει omerta αναμεταξύ τους.
Ναι αλλά θα μπορούσε πολύ εύκολα να κάνει την "πάπια" όπως κάνουν πολλοί άλλοι και να μην το παραδεχτεί...ή να φτιάξει ένα ψεύτικο χαρτί και να στο παίζει ο πιο μάχιμος Έλληνας!
Συμφωνώ με 1000000. Με βίλα στην Εκάλη και παράλληλα το παιδί του λαού ....Ο πιο μεγαλος εκβιαστης των εποχων
Συμφωνώ με 1000000. Με βίλα στην Εκάλη και παράλληλα το παιδί του λαού ....
Καλά τον έκανε ... Να φανταστώ μόλις είπε για τους Κερατσινιώτες μουγκάθηκε ο << Μέγας Λαϊκιστής >> ???Καλα άκουσες τι είπε για την Εκάλη;
Ότι χάρη στην οικογένεια έκανε που πήγε να μείνει εκεί, και λέει κιόλας:
"Τι νομίζετε ότι στην Εκάλη μένουν οι πλούσιοι; Φτωχαδάκια μένουν και πλούσιοι κερατάδες"
Είναι εντελώς προκλητικός και ξεδιάντροπος.
Μάλιστα εκείνο το βράδυ που έβγαζε διάλεξη μπροστά στους καλεσμένους του στην εκπομπή του, ένας που είχε βγει απ τα ρούχα του με αυτά που άκουγε, του λέει: "θέλετε να πείτε αυτά στους κερατσινιώτες" (ή κάποιο αντίστοιχο μη-προνομιούχο προάστειο).
Γαργάρα την έκανε την απάντηση όπως φαντάζεστε.
Καλά τον έκανε ... Να φανταστώ μόλις είπε για τους Κερατσινιώτες μουγκάθηκε ο << Μέγας Λαϊκιστής >> ???
+10000000000000000000000Μεγάλο λαμόγιο
Ναι, αλλα τι σου λέει το παραπάνω για το ποιόν αυτού του ανθρώπου!Χωρίς να τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση για τις μεθόδους του και χωρίς να έχω πληροφόρηση για το αν τα κίνητρά του είναι ανιδιοτελή ... η ουσία είναι μία:
στην υπόθεση Ζαχόπουλου έχει τυλίξει μέχρι τώρα σε μια κόλλα χαρτί Αναστασιάδη - Κουκοδήμο - Κλαδά, την ανακρίτρια που πήγε βιαστικά-βιαστικά να βάλει την υπόθεση στο αρχείο και το πολιτικό γραφείο του πρωθυπουργού που ψεύδεται ασύστολα. Έχω την αίσθηση ότι έπεται συνέχεια, και αυτή η υπόθεση θα αγγίξει *πάρα πολύ* τον Καραμανλή.
Ναι, αλλα τι σου λέει το παραπάνω για το ποιόν αυτού του ανθρώπου!
+1000000Δεν μου καίγεται καρφί για τον Τριανταφυλλόπουλο, με απασχολεί η *τεράστια* κρίση που υπάρχει στη χώρα στην εκτελεστική και στη δικαστική εξουσία.