Στέλνε λουλουδια και με ωτομοτρίς. Να φαίνεται πως τα στελνεις εσύ. Η ΤΡοια δεν έπεσε σε μία μέρα. 10 χρόνια χρειάστηκαν και ένας ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ. Βρες το αδύνατο σημείο της... που θα ναι μειον της... που θα ναι μειον της.... χι χιχ ιχι
Δείξε της πως μπορείς να κάνεις τα πάντα για πάρτη της...
αν δεν τρολλαρεις,πυρφορος τελειωμενος..πιθανοτατα πας στο βιλα μερσεντες και κανεις λογαριασμο για να βρεις γκομενα..
Λέω σε μια βδομάδα να της στείλω ένα τρελό μπουκέτο και μέσα στην κάρτα να γράφω το τηλέφωνο μου και ότι θα μετακομίσω αλλού για να μην αισθάνεται άβολα...Καλό?Αφού αγαπούλη θέλει!
οπότε θα έχω λεφτά και για δώρα και για βόλτες άμα λάχει και δέσει το σιρόπι...
τα κανες πουτανα..με βαση τα γραφομενα σου δε μου κανει καμια εντυπωση..
το σκηνικο που διαβασα με το λουλουδι,αστειο δεκαετια 60'..παρολαυτα σκεφτεσαι να συνεχισεις το ιδιο τροπαρι..
εφοσον ηθελες να μπεις πιο επιθετικα,καλυτερο θα ταν να της πεταγες
"το βραδυ θα μαι (οπουδηποτε) με παρεα..αμα θελεις περνα"..
αυτη η περιπτωση καμμενη ειναι πλεον κατα 99%..κανε οτι σου καβλωσει..
γενικα για επομενες "γειτονισσες" εχε στο μυαλο σου σε πρωτη φαση ΔΕΝ ζητας τηλεφωνο,ποσω δε μαλλον αν μενει διπλα σου!
πριν γαμησεις ΔΕΝ κανεις δωρα,ΔΕΝ κανεις κοπλιμεντα,ΔΕΝ κανεις το σοφερ-υπηρετη-ειλωτα..της φερεσαι οπως θα φεροσουν σε ενα ατομο για το οποιο δεν νιωθεις καμια ελξη..εξυπακουεται πως τηρεις καποιους στοιχειωδεις κανονες ευγενειας-ανθρωπινης συμπεριφορας..