Εδώ και 1,5 χρόνο περίπου μετακόμισε δίπλα μας μια κοπέλα 24 ετών περίπου, η οποία έχασε τον άντρα της σε τροχαίο πριν 3 χρόνια. Έχει μία κόρη 7 ετών και δεν έχω δει να τα έχει με κάποιον. Αυτή είναι μια πανέμορφη ξανθιά που ο καθένας θα έχανε τον ύπνο του για πάρτη της! Σε αυτό το διάστημα που μένει δίπλα μας, δεν μου έχει δώσει καμιά σημασία και μερικές φορές λέει ένα ξερό γεια μόνο από θέμα ευγένειας. Όταν με βλέπει γυρίζει αντίθετη μεριά ή μπαίνει μέσα στο σπίτι της, λες και είμαι κανένας βιαστής. Εγώ ξενέρωσα με την συμπεριφορά της γιατί την βλέπω με τους άλλους γείτονες να μιλάει και να κάνει παρέα ενώ εμένα με αποφεύγει σαν τον διάολο. Τελευταία κάνει λίγο παρέα και με την μάνα μου αλλά με εμένα κρατάει την ίδια απόμακρη στάση. Η αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζουμε και δεν μου αρέσουν γυναίκες ψηλομύτες αλλά όσο σκέφτομαι πως επειδή είναι κουκλάρα και μπορεί να βρει άνετα όποιον θέλει, εκεί με πιάνει κρύος ιδρώτας. Εγώ είμαι 26 ετών και δεν έχω δείξει σημάδια λιγουριάς. Τι να κάνω για να την πλησιάσω και να μου δώσει σημασία?Μου είπε ένας γνωστός που άκουσε για αυτήν από κάπου ότι ξηγιέται με πίπα σε πολλούς όταν πίνει αλκοόλ αλλά δεν ξέρω αν λέει αλήθεια, γιατί με εμένα φέρεται σαν παρθενοπιπίτσα και μη μου άπτου...Έχω τραλαθεί πραγματικά και δεν έχω όρεξη για τίποτα μετά από αυτά, γιατί την θέλω πολύ και με αυτό που άκουσα μου γάμησε την ψυχολογία