pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Καλημέρααααααααααααααααααααααααα
Μόλις τώρα είδα και την πρώτη μου μάχη:Ήρθε πάλι ο Mr Bean τα ξημερώματα ,αλλά αυτή τη φορά έφυγε και με απώλειες!!!!Πάνε κι εμένα τα Ναυαρχάκια μου,αύριο άγημα!
Θέμα: mouga επιτείθετε KALIS
Αποστολή: στις 30.03.08 στις 06:31:03 η ὠρα
Επιτιθἐμενος strouga από το χωριό mouga
Στρατεύματα 0 0 30 0 0 0 0 0 0 0
Απώλειες 0 0 3 0 0 0 0 0 0 0 Λάφυρα 0 0 0 0
Αμυντικός KALIS από το χωριό KALIS
Στρατεύματα 6 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Απώλειες 6 0 0 0 0 0 0 0 0 0
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value=""></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
.
Σου απάντησα στην συμμαχια και σου είπα στείλτα!!!Καλημέρα μάγκες !
Έκανα κι εγώ μια επίθεση το Σ/Κ σε κάποιον εχθρό ονόματι georgemp......(κάπως έτσι, του είχαν ξαναεπιτεθεί δικοί μας), ακριβώς επειδή ήταν πολύ μακριά από εμένα.
Σκέφτηκα ότι οι άντρες μου θέλουν 24 ώρες να πάνε και άλλες τόσες να γυρίσουν.....θα ήταν ασφαλείς απο ενδεχόμενη επίθεση στο χωριό μου !
Το θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι το όνομα του όλο......και στη λίστα επιθέσεων της συμμαχίας έχουν γίνει μεταγενέστερες επιθέσεις....και έτσι έχει διαγραφεί από τη λίστα....θυμάται κανείς πως λέγεται ο παπάρας ώστε να δώ το αποτέλεσμα της επίθεσης μου ;
Απώλειες δεν είχα.....αλλά δεν ξέρω και αν πήρα τίποτε λάφυρα της προκοπής !
Επίσης : έχω ένα μικρό περίσσευμα πρώτων υλών....το χρειάζομαι και εγώ....αλλά αν το έχει ανάγκη ο ταράτσα για την συμμαχία .....να το στείλω !
Ρωτάω γιατί του έστειλα πμ στη συμμαχία....αλά ακόμη δεν πήρα απάντηση !!
Σου απάντησα στην συμμαχια και σου είπα στείλτα!!!
στον ταρατσα στον ταρατσα!!!στον ταρατσα!!!!!!
Θελει κανενας 200 Σταρι ? Η΄ να τα αναβασω στην ταρατσα ?
Μου εστειλες πμ στο παιχνίδι?ταρατσα σου στελνω σιταρ