Νέα

Travian:To νέο παιχνίδι στο internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι όνομα θέλετε για τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ?

• bourdela

Ψήφοι: 1 9,1%
  • bourdela brothers

Ψήφοι: 5 45,5%
  • brdl

Ψήφοι: 0 0,0%
  • brothers of steel

• Alexxx

• Globeos brothers

• Taratsas brothers (!!!)

• Vrasidas force (!!!)

• bourdela masters

Ψήφοι: 2 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπόν συμπολεμιστές...Πήρε τ'αρχ@@@α μας!!!Μόνο 20 μονάδες σίδηρο και μου έστειλε 40. στρατιώτες ο Γκιόζης.Είχα φτιάξει κρυψώνα στο 9 και σιταποθήκη και αποθήκη πρώτων υλών στο ...1!!!!!!Πάρτα πούστη!!!!

[move]Ο ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!![/move]
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ακολουθηστε ολοι το παραδειγμα του ναυαρχου μεγαλες κρυψωνες γιατι αν δεν βρει τιποτα δεν θα ξανα ερθει μπραβο ναυαρχε.
Απο το μυνημα το καταλαβες οτι θα γινει επιθεση η φαινεται και στην επισκοπηση του χωριου?
Το ξέρω και έχω φτιάξει κρυψώνες στο 4 και τείχος στο 2!
Ασε το τειχος και ανεβασε την κρυψωνα γιατι με την παραγωγη που εχεις δεν νομιζω να σου φτανει για να καλυψη ολα τα αποθεματα, εγω της εχω και στα δυο χωρια στο 6.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ακολουθηστε ολοι το παραδειγμα του ναυαρχου μεγαλες κρυψωνες γιατι αν δεν βρει τιποτα δεν θα ξανα ερθει μπραβο ναυαρχε.
Απο το μυνημα το καταλαβες οτι θα γινει επιθεση η φαινεται και στην επισκοπηση του χωριου?Ασε το τειχος και ανεβασε την κρυψωνα γιατι με την παραγωγη που εχεις δεν νομιζω να σου φτανει για να καλυψη ολα τα αποθεματα, εγω της εχω και στα δυο χωρια στο 6.
Η επίθεση φάνηκε στην επισκόπηση,έβγαλε μήνυμα "επίθεση σε 10.00" σαν αντίστροφη μέτρηση.Βέβαια εγώ το είδα στα 10' γιατί άλλαξα στρατηγείο-είμαι Νίκαια τώρα-οπότε μάλλον το βγάζει νωρίτερα για να μπορέσεις να προετοιμαστείς.Το κόλπο όπως πολύ σωστά λέει ο Βρασίδας είναι το υψηλό επίπεδο των κρυψώνων και το χαμηλό των αποθηκών,ούτως ώστε να μην μπορεί να αρπάξει ο αντίπαλος πολλές πρώτες ύλες.Αυτά τουλάχιστον μέχρι να αποκτήσουμε στρατεύματα και εμπειρια στην προστασία του χωριού.....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ευχαριστώ πολύ τον Κρητικό για την ενίσχυση!!!!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τίποτα καπετάνιο :grin:

Σου έστειλα και άλλον ένα, απο το χωριό που συμμετέχει στην συμμαχία, και μάντεψε....θα σου έρθει σε [size=14pt] 12 ΩΡΕΣ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: [/size]

Υπομονή παίδες, και ανεβάστε τα αμυντικά κτίρια.....γιατί άμα περιμένετε ενισχύσεις.... :boff: :boff: :boff: :boff: :boff:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Η επίθεση φάνηκε στην επισκόπηση,έβγαλε μήνυμα "επίθεση σε 10.00" σαν αντίστροφη μέτρηση.Βέβαια εγώ το είδα στα 10' γιατί άλλαξα στρατηγείο-είμαι Νίκαια τώρα-οπότε μάλλον το βγάζει νωρίτερα για να μπορέσεις να προετοιμαστείς.Το κόλπο όπως πολύ σωστά λέει ο Βρασίδας είναι το υψηλό επίπεδο των κρυψώνων και το χαμηλό των αποθηκών,ούτως ώστε να μην μπορεί να αρπάξει ο αντίπαλος πολλές πρώτες ύλες.
Στο φορουμ διαβασα οτι η αντιστροφη μετρηση αρχιζει απο το 20.
Αν σας επιτεθουν και η κρυψωνα ειναι πιο μικρη απο τα αποθεματα πατηστε να χτισεται οτι μπορειτε για να μην τα παρει ο εχθρος.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Cretan ειναι θεμα αποστασης. Αμα η μοναδα σου εχει ταχυτητα 7 πεδια την ωρα και εισαι καμια 60αρια πεδια μακρια. Αστο καλυτερα

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Το σωστο ισως θα ηταν οταν επιτιθεται καποιος σε χωριο της συμμαχιας , να στελνουμε ολοι στρατο στο χωριο του επιτιθεμενου. Θα ειναι αφυλακτο και θα τους :knockinb: :knockinb: :knockinb: :hammer: :hammer:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τίποτα καπετάνιο :grin:

Σου έστειλα και άλλον ένα, απο το χωριό που συμμετέχει στην συμμαχία, και μάντεψε....θα σου έρθει σε [size=14pt] 12 ΩΡΕΣ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: [/size]

Υπομονή παίδες, και ανεβάστε τα αμυντικά κτίρια.....γιατί άμα περιμένετε ενισχύσεις.... :boff: :boff: :boff: :boff: :boff:
Και κατι αλλο αν μας επιτεθουν και εχουμε μονο 2,3 στρατιωτες καλυτερα να τους διωξουμε γιατι ειναι αν μηνουν στο χωριο ειναι χαμενοι απο χερι δεν νομιζω να στειλει για επιθεση καποιος μονο 3 στρατιωτες, εκτος και αν ειναι ο νικος. :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Το σωστο ισως θα ηταν οταν επιτιθεται καποιος σε χωριο της συμμαχιας , να στελνουμε ολοι στρατο στο χωριο του επιτιθεμενου. Θα ειναι αφυλακτο και θα τους :knockinb: :knockinb: :knockinb: :hammer: :hammer:
Όταν κάνουμε στρατό....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Και κατι αλλο αν μας επιτεθουν και εχουμε μονο 2,3 στρατιωτες καλυτερα να τους διωξουμε γιατι ειναι αν μηνουν στο χωριο ειναι χαμενοι απο χερι δεν νομιζω να στειλει για επιθεση καποιος μονο 3 στρατιωτες, εκτος και αν ειναι ο νικος. :2funny:
μου βγηκε η ρετσινια βλεπω βρασιδα ε?

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
μου βγηκε η ρετσινια βλεπω βρασιδα ε?
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Δεν εισαι ο πρωτος που την πατησε την εχει πατηση και αλλος οι το καθε ζωο εχει ενα ποσοστο αμυνας αν στειλεις μονο εναν απλο στρατιωτη θα τον χασεις.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εγω θα σας αφησω για λιγο, φαι μετα φιλαρακια και επιστρεφω και παλι εδω.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
τι εγινε παιδες
τι νεκρα ειναι αυτη
εγω εχω μια ωριτσα περιπου μεχρι την αρση της ασσυλιας

sdov38

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
1
εγω εχω κανει αλλα 2 χωρια, με αλλο κωδικο φυσικα,  το ενα με γαλατες.
ακολουθησα τις συμβουλες σας, και εχω ξοδεψει μονο για αυξηση της παραγωγης.
τωρα απλα μαλλον πρεπει να περιμενω μολις αυξανονται οι μοναδες, να μεγαλωνω κιαλλο την παραγωγη.
οποτε δεν μπορω να κανει κατι αλλο απο το να περιμενω......

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω εχω κανει αλλα 2 χωρια, με αλλο κωδικο φυσικα,  το ενα με γαλατες.
ακολουθησα τις συμβουλες σας, και εχω ξοδεψει μονο για αυξηση της παραγωγης.
τωρα απλα μαλλον πρεπει να περιμενω μολις αυξανονται οι μοναδες, να μεγαλωνω κιαλλο την παραγωγη.
οποτε δεν μπορω να κανει κατι αλλο απο το να περιμενω......
για μενα φιλε μου μια καλη στρατηγικη ειναι να κανεις μονο πρωτες υλες
και να φορτσαρεις για αλλα κτηρια ενα 24ωρο πριν την αρση ασυλιας
οπου αν μπορεις κιολλας να εισαι και πιο πολλες ωρες μεσα

sdov38

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
1
εννοεις οτι πρεπει να εισαι ον-λινε λιγο πριν ληξει η ασυλια για να μπορεις να ελεγχεις την κατασταση ?
π.χ. αν δεχεσαι επιθεση να μπορεις να οργανωσεις την αμυνα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εννοεις οτι πρεπει να εισαι ον-λινε λιγο πριν ληξει η ασυλια για να μπορεις να ελεγχεις την κατασταση ?
π.χ. αν δεχεσαι επιθεση να μπορεις να οργανωσεις την αμυνα
οχι
κοιτα κανεις για 6 μερες μονο πρωτες υλες και αναιβαζεις λιγο τις αποθηκες σου για να χωραν πιο πολλα υλικα
και ενα 24ωρο πριν αρχισει ο πολεμος οσο πιο πολυ μπορεις να εισαι μεσα για να μην χανεις χρονο και να μη χανονται ωρες

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
θελω να μπω κ εγω σε συμμαχια αδελφιααααα!πως γινεται?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom