Επισκέπτης
Οι προσκλήσεις στάλθηκαν!
Ηδη έκανα αποδοχήΟι προσκλήσεις στάλθηκαν!
κανε και σε μενα προσκληση!!!!!Οι προσκλήσεις στάλθηκαν!
όλοι σίδερο δίνουμεεχω αγορα επιπεδο 1 ,χρειαζετε κανεισ σιδερο?????
Δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες για σήμερα!κανε και σε μενα προσκληση!!!!!
Nαι...αλλά μόνο εγώ και ο boobo έίμαστε μέσα....620 | 445 | 515 | 275
Αυτά χρειάζομαι για την επέκταση της πρεσβείας στο 6ο επίπεδο!
Τα μέλη να βλέπουν τους κανόνες και μην ξεχνάτε πως έχουμε δικό μας φορουμ και chat στην συμμαχία!
Εστειλα 100 σιδερο και 50 πυλο σε 8 ωρες θα ειναι εκει.Nαι...αλλά μόνο εγώ και ο boobo έίμαστε μέσα....
Στην αγορά μπορείς να το δεις πότε θα φτάσει!Εστειλα 100 σιδερο και 50 πυλο σε 8 ωρες θα ειναι εκει.
Τα εδωσα στον ποιο γρηγορο εμπορο μου τον Χελωνισιους.
Μπορω να δω απο καπου που βρισκεται και σε ποτε θα φτασει η θα μου ερθει μηνυμα οταν θα ειναι στον ταρατσα;
Ελάτε με το ΒΡΑΣΙΔΑ τσατ συμμαχίας τώρααααααΣτην αγορά μπορείς να το δεις πότε θα φτάσει!
Ο γελοίος ο Κρητικός που τον έχει 355 πόντους αν δεν απαντήσει σε 1 ώρα θα καλέσω άλλο μέλος στην συμμαχία!
Άρχισες πάλι τα ταρατσομάκια σου και τα ταρατσογούτσου γούτσου σουΣτην αγορά μπορείς να το δεις πότε θα φτάσει!
Ο γελοίος ο Κρητικός που τον έχει 355 πόντους αν δεν απαντήσει σε 1 ώρα θα καλέσω άλλο μέλος στην συμμαχία!
Ευχαριστώ δωρητή...καλημερα χρονια πολλα στους εορταζοντες και περαστικα στην κορουλα του ταυρου
εριξα πολυ γελιο με οτι γραφεται ρεεε
1.ταρατσα κανε με Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. εχω ακουσει οτι εχει καλες μιζες
2.boobo οχι 5 σουλατσαδορους αγορι μου 7 δαιμονισμενους τευτονες
3.δεχτηκα επιθεση χθες αλλα πηρε τα γνωστα κουλουρια ο κυριος
4.αντιθετως με τους τευτονες εχω γινει φοβος και τρομος,αλλα εκανα ενα λαθος και τους εστειλα μακρια(γυρνανε αυριο στις 3 το βραδυ
5.κρητικε ακολουθα την τακτικη του βρασιδα και πες μου τι χρειαζεσαι να σου στειλω?
Tι είδους επιχειρησιακές κινήσεις???μικρά θερμά επεισόδια και επιδρομές???Αντε να οργανωθούμε γιατί εκπονώ τις πρώτες επιχειρησιακές μας κινήσεις....
Αν ειναι αποστολες αυτοκτονιας προσφερεται ο ταρατσας και για υπουργος εξωτερικον προσφερομαι εγω.Αντε να οργανωθούμε γιατί εκπονώ τις πρώτες επιχειρησιακές μας κινήσεις....
Εδω ειναι ο υπεξ τι θες?Tι είδους επιχειρησιακές κινήσεις???μικρά θερμά επεισόδια και επιδρομές???
γιατί κάποιοι από εμάς δεν έχουν ακόμα στρατό...
Ο ΥΠΕΞ που είναι???
Μάλλον το'ριξε στο φαγητό ώρα που είναι...οπότε καταλαβαίνεις...το βράδυ θα συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ...