Νέα

Travian:To νέο παιχνίδι στο internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι όνομα θέλετε για τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ?

• bourdela

Ψήφοι: 1 9,1%
  • bourdela brothers

Ψήφοι: 5 45,5%
  • brdl

Ψήφοι: 0 0,0%
  • brothers of steel

• Alexxx

• Globeos brothers

• Taratsas brothers (!!!)

• Vrasidas force (!!!)

• bourdela masters

Ψήφοι: 2 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μεσημβρινή ενημέρωση:
Όλοι οι συμπολεμιστές έχουν καταχωρηθεί από μένα σε βάση δεδομένων,σύμφωνα με τις συντεταγμένες που έχουν δώσει για τα χωριά τους.Η γεωγραφική κατανομή βρίσκεται στη σελ. 52,αλλιώς στείλτε μου pm να σας βοηθήσω που θα τοποθετηθείτε και με ποιους θα μιλήσετε.Κατά δεύτερον συνιστώ να αφήσετε τις επιδρομές δίνοντας στόχο και να πέσετε με τα μούτρα να παράγετε πρώτες ύλες!Όλα στο πιάτο τα θέλετε?Αν στοχοποιηθούμε τώρα που είμαστε στην αρχή δεν θα μας αφήσουν να σηκώσουμε κεφάλι.Τρίτον φτιάξτε πρώτα υποδομές και όσο το δυνατόν ψηλότερες κρυψώνες και τοίχος για να αποθαρρυνθούν οι υποψήφιοι επιδρομείς.Σε δεύτερο στάδιο ψηλώστε την Αγορά για να ανταλάσσουμε μεταξύ μας πρώτες ύλες.Ο Στρατός για να συντηρηθεί και να εκπαιδευθεί θέλει κόστος και χρόνο συν του ότι όταν αποσυνδεόμαστε πρέπει να τον στέλνουμε τσάρκα μη τυχόν και μας την πέσουν.Πάρτε παράδειγμα από μένα που μου έστειλε ο Καραγκιόζης 40 φανταράκια και πήρε 20 (!!) μονάδες σίδηρο...Όπως στην πραγματική μάχη έτσι κι εδώ ,ο Πόλεμος κερδίζεται εκ των μετόπισθεν δηλαδή τη Διοικητική Μέριμνα/Υποστήριξη/Εφοδιασμό.Και αυτό ακριβώς κάνω στο ΠΝ εδώ και 23 χρόνια.Μην ενθουσιάζεστε και ορμάτε από δω και από εκεί γιατί σπαταλάμε δυνάμεις χωρίς ουσιαστικό λόγο.Η Ένωση αργεί ακόμα αλλά όταν θα γίνει θα προκληθεί στο παιχνίδι ΣΕΙΣΜΟΣ!!Υποστηρίξτε τη διπλωματία κλείνοντας τα γειτονικά μέτωπα και επιμείνετε στην τακτική του να γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με το μελλοντικό σας στόχο.Πάμε Γερά!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μεσημβρινή ενημέρωση:
Όλοι οι συμπολεμιστές έχουν καταχωρηθεί από μένα σε βάση δεδομένων,σύμφωνα με τις συντεταγμένες που έχουν δώσει για τα χωριά τους.Η γεωγραφική κατανομή βρίσκεται στη σελ. 52,αλλιώς στείλτε μου pm να σας βοηθήσω που θα τοποθετηθείτε και με ποιους θα μιλήσετε.Κατά δεύτερον συνιστώ να αφήσετε τις επιδρομές δίνοντας στόχο και να πέσετε με τα μούτρα να παράγετε πρώτες ύλες!Όλα στο πιάτο τα θέλετε?Αν στοχοποιηθούμε τώρα που είμαστε στην αρχή δεν θα μας αφήσουν να σηκώσουμε κεφάλι.Τρίτον φτιάξτε πρώτα υποδομές και όσο το δυνατόν ψηλότερες κρυψώνες και τοίχος για να αποθαρρυνθούν οι υποψήφιοι επιδρομείς.Σε δεύτερο στάδιο ψηλώστε την Αγορά για να ανταλάσσουμε μεταξύ μας πρώτες ύλες.Ο Στρατός για να συντηρηθεί και να εκπαιδευθεί θέλει κόστος και χρόνο συν του ότι όταν αποσυνδεόμαστε πρέπει να τον στέλνουμε τσάρκα μη τυχόν και μας την πέσουν.Πάρτε παράδειγμα από μένα που μου έστειλε ο Καραγκιόζης 40 φανταράκια και πήρε 20 (!!) μονάδες σίδηρο...Όπως στην πραγματική μάχη έτσι κι εδώ ,ο Πόλεμος κερδίζεται εκ των μετόπισθεν δηλαδή τη Διοικητική Μέριμνα/Υποστήριξη/Εφοδιασμό.Και αυτό ακριβώς κάνω στο ΠΝ εδώ και 23 χρόνια.Μην ενθουσιάζεστε και ορμάτε από δω και από εκεί γιατί σπαταλάμε δυνάμεις χωρίς ουσιαστικό λόγο.Η Ένωση αργεί ακόμα αλλά όταν θα γίνει θα προκληθεί στο παιχνίδι ΣΕΙΣΜΟΣ!!Υποστηρίξτε τη διπλωματία κλείνοντας τα γειτονικά μέτωπα και επιμείνετε στην τακτική του να γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με το μελλοντικό σας στόχο.Πάμε Γερά!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ντάξει Κε Ναύαρχε.....μια επιδρομούλα έκανα και γω.....μην μας μαλώνετε !

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μεσημβρινή ενημέρωση:
αψογος  :rockon: :rockon: :rockon:
επισης οι πολεμοι κερδιζοντε απο μαχητες μπαρουτοκαπνισμενους
εστειλα για ψησιμο τους δικους μου σε χωριο χωρις συμμαχους και υποθετω χωρις στρατο και αμυνα,πως μαθαινεις για τον αντιπαλο ξερεις?η αγορα μου ειναι σε καλο επιπεδο και χθες δοκιμασα ανταλλαγη με εναν μαλακα,σκεφτομαι για αρχη να κανω και ανταλλαγες αναμεσα στα χωρια μου γιατι σε ορισμενα ειμαι πολυ ψηλα απο πρωτη υλη

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ενας dinopap ειναι δικος μας? μου εχει στειλει μηνυμα για συμμαχια εχει αρνητικες συντεταγμενες και στα 2,ειναι στην περιοχη του βρασιδα
αν ειναι ας στειλει προσκληση εχω ηδη πρεσβεια :rockon:
σοσ κοντα μου εχω πολυ δυνατη συμμαχια απο τουρκους
ναυαρχε αυτος ειναι δικος μας?συμμαχια arrow με χωρια dinopap,kwlo kai papapi????

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κανένας από τη συμμαχία μας να μπορεί να μου στείλει λίγο στάρι γιατί με τόσο στρατό ............    :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: .......... είμαι χαμηλά;

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μόλις είδα στην πρεσβεία ότι (το δείχνει στις επιθέσεις ), κάποιος poupas επιτίθεται στον Kalis !!!

Έχει 40 τσεκουροφόρους !!!!!!!!!!

Χωριό : Ifigeneia (-62|45)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ντάξει Κε Ναύαρχε.....μια επιδρομούλα έκανα και γω.....μην μας μαλώνετε !
 Εύγε για τα λάφυρα!!:rockon: :rockon: :rockon:
αψογος  :rockon: :rockon: :rockon:
επισης οι πολεμοι κερδιζοντε απο μαχητες μπαρουτοκαπνισμενους
εστειλα για ψησιμο τους δικους μου σε χωριο χωρις συμμαχους και υποθετω χωρις στρατο και αμυνα,πως μαθαινεις για τον αντιπαλο ξερεις?η αγορα μου ειναι σε καλο επιπεδο και χθες δοκιμασα ανταλλαγη με εναν μαλακα,σκεφτομαι για αρχη να κανω και ανταλλαγες αναμεσα στα χωρια μου γιατι σε ορισμενα ειμαι πολυ ψηλα απο πρωτη υλη
Γαι τον αντίπαλο μαθαίνεις από τη συμμαχία του και ψάχνοντας στο φόρουμ,προς το παρόν....
ναυαρχε αυτος ειναι δικος μας?συμμαχια arrow με χωρια dinopap,kwlo kai papapi????
Δεν είναι δικοί μας ΠΡΟΣΟΧΗ μην είναι παγίδα...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μόλις είδα στην πρεσβεία ότι (το δείχνει στις επιθέσεις ), κάποιος poupas επιτίθεται στον Kalis !!!

Ο χθεσινός καραγκιόζης είναι,πήρε τα ...ΠΕΛΕ ΜΟΥ!! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δες το παραπάνω ....κι άσε τα σχόλια !!!
ΚΑΙΓΕΣΑΙΙΙΙΙΙ  !!!!!!!!

Μπορούμε να βοηθήσουμε ;;;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

μονο τα μελη των συμμαχιων βλεπουν τις επιθεσεις που γινοντε

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
και γω το ιδιο κανω ναυαρχε. Πρωτα οι υποδομες. Να σταθουμε γερα στα ποδια μας και μετα βλεπουμε

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Έχεις τέτοιο στρατό που μπορείς να αντέξεις ;
Φίλε Συμπολεμιστή ευχαριστώ για το ενδιαφέρον,αλλά η επίθεση έγινε εχθές!!Και άντεξα πολύ απλά γιατί δεν βρήκε τίποτα να πάρει.Στο 9 η κρυψώνα ,στο 1 οι αποθήκες και στρατό 0,οπότε έφυγε κλαίγοντας..Του τη φυλάω όμως.....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
λοιπον συνιστω τοτε,επιθεσεις μονο σε χωρια χωρις συμμαχους και με λιγους κατοικους που σημαινει οτι ακομα δεν εχουν ετοιμαστει
ναυαρχε κρατα γερα,οταν μπω συμμαχια θα τον γαμησουμε,αν χρειαστεις βοηθεια σε πρωτες υλες πες μου να στειλω,προς το παρον μονο εκει μπορει να βοηθησω
σκεφτομαι να κανω συμμαχια αργοτερα με τον  dinopap γιατι σε εκεινο το τεταρτημοριο δεν βλεπω αλλους συντροφους απο εδω και εχω κοντα μου πολυ ισχυρες συμμαχιες και μεγαλα χωρια

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε Συμπολεμιστή ευχαριστώ για το ενδιαφέρον,αλλά η επίθεση έγινε εχθές!!Και άντεξα πολύ απλά γιατί δεν βρήκε τίποτα να πάρει.Στο 9 η κρυψώνα ,στο 1 οι αποθήκες και στρατό 0,οπότε έφυγε κλαίγοντας..Του τη φυλάω όμως.....

Σόρρυ ρε φίλε.
Τώρα είδα την ημερομηνία....το μαλακισμένο σύστημα γράφει σε ενεστώτα (επιτίθεται) και με μπέρδεψε !

Καλά είδα πως σου πήρε μόνο 20 μον. σίδηρο ;

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Με βάση τα μέχρι τώρα επίσημα στοιχεία,στο παιχνίδι συμμετέχουν 29 συμπολεμιστές,οι οποίοι είναι χωρισμένοι ως εξής:
9 στη Βορειοανατολική Συμμαχία
9 στη Νοτιοανατολική Συμμαχία
4 στη Βορειοδυτική Συμμαχία και
7 στη Νοτιοδυτική...
Εκεί στα βορειοδυτικά θέλουμε ενίσχυση,γιαυτό όποιος μπει καινούργιος στο παιχνίδι να επιλέξει βορειοδυτικό χωριό.....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Λοιπόν στρατηλάτες μου......
Στο -67 -36 που βρίσκομαι δεν εξυπηρετεί η συμμαχία του φίλου Ταράτσα.....
Που πάω?? Οεο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom