doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ευγεΜόλις μου έγραψε ότι επιστρέφουν στο χωριό μου και οι 5 που έστειλα !
Σίγουρα θα κουβαλάνε και το κάτιτις τους !
ευγεΜόλις μου έγραψε ότι επιστρέφουν στο χωριό μου και οι 5 που έστειλα !
Σίγουρα θα κουβαλάνε και το κάτιτις τους !
Μεσημβρινή ενημέρωση:
Όλοι οι συμπολεμιστές έχουν καταχωρηθεί από μένα σε βάση δεδομένων,σύμφωνα με τις συντεταγμένες που έχουν δώσει για τα χωριά τους.Η γεωγραφική κατανομή βρίσκεται στη σελ. 52,αλλιώς στείλτε μου pm να σας βοηθήσω που θα τοποθετηθείτε και με ποιους θα μιλήσετε.Κατά δεύτερον συνιστώ να αφήσετε τις επιδρομές δίνοντας στόχο και να πέσετε με τα μούτρα να παράγετε πρώτες ύλες!Όλα στο πιάτο τα θέλετε?Αν στοχοποιηθούμε τώρα που είμαστε στην αρχή δεν θα μας αφήσουν να σηκώσουμε κεφάλι.Τρίτον φτιάξτε πρώτα υποδομές και όσο το δυνατόν ψηλότερες κρυψώνες και τοίχος για να αποθαρρυνθούν οι υποψήφιοι επιδρομείς.Σε δεύτερο στάδιο ψηλώστε την Αγορά για να ανταλάσσουμε μεταξύ μας πρώτες ύλες.Ο Στρατός για να συντηρηθεί και να εκπαιδευθεί θέλει κόστος και χρόνο συν του ότι όταν αποσυνδεόμαστε πρέπει να τον στέλνουμε τσάρκα μη τυχόν και μας την πέσουν.Πάρτε παράδειγμα από μένα που μου έστειλε ο Καραγκιόζης 40 φανταράκια και πήρε 20 (!!) μονάδες σίδηρο...Όπως στην πραγματική μάχη έτσι κι εδώ ,ο Πόλεμος κερδίζεται εκ των μετόπισθεν δηλαδή τη Διοικητική Μέριμνα/Υποστήριξη/Εφοδιασμό.Και αυτό ακριβώς κάνω στο ΠΝ εδώ και 23 χρόνια.Μην ενθουσιάζεστε και ορμάτε από δω και από εκεί γιατί σπαταλάμε δυνάμεις χωρίς ουσιαστικό λόγο.Η Ένωση αργεί ακόμα αλλά όταν θα γίνει θα προκληθεί στο παιχνίδι ΣΕΙΣΜΟΣ!!Υποστηρίξτε τη διπλωματία κλείνοντας τα γειτονικά μέτωπα και επιμείνετε στην τακτική του να γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με το μελλοντικό σας στόχο.Πάμε Γερά!!!!!
αψογοςΜεσημβρινή ενημέρωση:
Όλοι οι συμπολεμιστές έχουν καταχωρηθεί από μένα σε βάση δεδομένων,σύμφωνα με τις συντεταγμένες που έχουν δώσει για τα χωριά τους.Η γεωγραφική κατανομή βρίσκεται στη σελ. 52,αλλιώς στείλτε μου pm να σας βοηθήσω που θα τοποθετηθείτε και με ποιους θα μιλήσετε.Κατά δεύτερον συνιστώ να αφήσετε τις επιδρομές δίνοντας στόχο και να πέσετε με τα μούτρα να παράγετε πρώτες ύλες!Όλα στο πιάτο τα θέλετε?Αν στοχοποιηθούμε τώρα που είμαστε στην αρχή δεν θα μας αφήσουν να σηκώσουμε κεφάλι.Τρίτον φτιάξτε πρώτα υποδομές και όσο το δυνατόν ψηλότερες κρυψώνες και τοίχος για να αποθαρρυνθούν οι υποψήφιοι επιδρομείς.Σε δεύτερο στάδιο ψηλώστε την Αγορά για να ανταλάσσουμε μεταξύ μας πρώτες ύλες.Ο Στρατός για να συντηρηθεί και να εκπαιδευθεί θέλει κόστος και χρόνο συν του ότι όταν αποσυνδεόμαστε πρέπει να τον στέλνουμε τσάρκα μη τυχόν και μας την πέσουν.Πάρτε παράδειγμα από μένα που μου έστειλε ο Καραγκιόζης 40 φανταράκια και πήρε 20 (!!) μονάδες σίδηρο...Όπως στην πραγματική μάχη έτσι κι εδώ ,ο Πόλεμος κερδίζεται εκ των μετόπισθεν δηλαδή τη Διοικητική Μέριμνα/Υποστήριξη/Εφοδιασμό.Και αυτό ακριβώς κάνω στο ΠΝ εδώ και 23 χρόνια.Μην ενθουσιάζεστε και ορμάτε από δω και από εκεί γιατί σπαταλάμε δυνάμεις χωρίς ουσιαστικό λόγο.Η Ένωση αργεί ακόμα αλλά όταν θα γίνει θα προκληθεί στο παιχνίδι ΣΕΙΣΜΟΣ!!Υποστηρίξτε τη διπλωματία κλείνοντας τα γειτονικά μέτωπα και επιμείνετε στην τακτική του να γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με το μελλοντικό σας στόχο.Πάμε Γερά!!!!!
ναυαρχε αυτος ειναι δικος μας?συμμαχια arrow με χωρια dinopap,kwlo kai papapi????ενας dinopap ειναι δικος μας? μου εχει στειλει μηνυμα για συμμαχια εχει αρνητικες συντεταγμενες και στα 2,ειναι στην περιοχη του βρασιδα
αν ειναι ας στειλει προσκληση εχω ηδη πρεσβεια
σοσ κοντα μου εχω πολυ δυνατη συμμαχια απο τουρκους
Θα σου δώσω 100 σιτάρι και θα μου δώσεις 100 ξύλο!Κανένας από τη συμμαχία μας να μπορεί να μου στείλει λίγο στάρι γιατί με τόσο στρατό ............ .......... είμαι χαμηλά;
Εύγε για τα λάφυρα!!Ντάξει Κε Ναύαρχε.....μια επιδρομούλα έκανα και γω.....μην μας μαλώνετε !
Γαι τον αντίπαλο μαθαίνεις από τη συμμαχία του και ψάχνοντας στο φόρουμ,προς το παρόν....αψογος
επισης οι πολεμοι κερδιζοντε απο μαχητες μπαρουτοκαπνισμενους
εστειλα για ψησιμο τους δικους μου σε χωριο χωρις συμμαχους και υποθετω χωρις στρατο και αμυνα,πως μαθαινεις για τον αντιπαλο ξερεις?η αγορα μου ειναι σε καλο επιπεδο και χθες δοκιμασα ανταλλαγη με εναν μαλακα,σκεφτομαι για αρχη να κανω και ανταλλαγες αναμεσα στα χωρια μου γιατι σε ορισμενα ειμαι πολυ ψηλα απο πρωτη υλη
Δεν είναι δικοί μας ΠΡΟΣΟΧΗ μην είναι παγίδα...ναυαρχε αυτος ειναι δικος μας?συμμαχια arrow με χωρια dinopap,kwlo kai papapi????
Ο χθεσινός καραγκιόζης είναι,πήρε τα ...ΠΕΛΕ ΜΟΥ!!Μόλις είδα στην πρεσβεία ότι (το δείχνει στις επιθέσεις ), κάποιος poupas επιτίθεται στον Kalis !!!
Έχει 40 τσεκουροφόρους !!!!!!!!!!
Χωριό : Ifigeneia (-62|45)
Ο χθεσινός καραγκιόζης είναι,πήρε τα ...ΠΕΛΕ ΜΟΥ!!
μονο τα μελη των συμμαχιων βλεπουν τις επιθεσεις που γινοντεΜόλις είδα στην πρεσβεία ότι (το δείχνει στις επιθέσεις ), κάποιος poupas επιτίθεται στον Kalis !!!
Έχει 40 τσεκουροφόρους !!!!!!!!!!
Χωριό : Ifigeneia (-62|45)
Φίλε Συμπολεμιστή ευχαριστώ για το ενδιαφέρον,αλλά η επίθεση έγινε εχθές!!Και άντεξα πολύ απλά γιατί δεν βρήκε τίποτα να πάρει.Στο 9 η κρυψώνα ,στο 1 οι αποθήκες και στρατό 0,οπότε έφυγε κλαίγοντας..Του τη φυλάω όμως.....Έχεις τέτοιο στρατό που μπορείς να αντέξεις ;
Φίλε Συμπολεμιστή ευχαριστώ για το ενδιαφέρον,αλλά η επίθεση έγινε εχθές!!Και άντεξα πολύ απλά γιατί δεν βρήκε τίποτα να πάρει.Στο 9 η κρυψώνα ,στο 1 οι αποθήκες και στρατό 0,οπότε έφυγε κλαίγοντας..Του τη φυλάω όμως.....
Ρε Κρητικέ -12,89 δεν ήσουν?????????Λοιπόν στρατηλάτες μου......
Στο -67 -36 που βρίσκομαι δεν εξυπηρετεί η συμμαχία του φίλου Ταράτσα.....
Που πάω?? Οεο