pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Γεια και απο μένα.Που είναι οι υπόλοιποι ρε αλάνια???
Ετοιμάζω προμήθειες.
Εχω ακόμη ασυλία.
Θα στείλω σε λίγο αναφορά Ναύαρχε μου.
Γεια και απο μένα.Που είναι οι υπόλοιποι ρε αλάνια???
Εχω βαλει τον αλικη και τον βαλεντινο επανω στο τειχος και το χωριο φαινεται σαν να ειναι στοιχειωμενο.εσυ δεν εχεις αναγκη ρε
εχεις τα ΠΡΟΣΟΝΤΑ και κοιμασε ησυχος
πιστευω με καταλαβες
Σχεδιαζουν την αντεπιθεση.Που είναι οι υπόλοιποι ρε αλάνια???
παντρεμένε...δεν είμαι ο ναύαρχος...Γεια και απο μένα.
Ετοιμάζω προμήθειες.
Εχω ακόμη ασυλία.
Θα στείλω σε λίγο αναφορά Ναύαρχε μου.
Με τί???με σ'ταρ?????Εχω βαλει τον αλικη και τον βαλεντινο επανω στο τειχος και το χωριο φαινεται σαν να ειναι στοιχειωμενο. Σχεδιαζουν την αντεπιθεση.
Δουλευουν το σεναριο απο τωρα για να ειναι ετοιμοι οταν θα ερθει η ωρα.Με τί???με σ'ταρ?????
Ο Ταράτσας CIA...????Δουλευουν το σεναριο απο τωρα για να ειναι ετοιμοι οταν θα ερθει η ωρα.
Ετσι λειτουργη και η CIA.
Το ξέρω απλά ήθελα να σε δοκιμάσω μπας και κάνουμε κανένα πραξικόπημα αν τα πράγματα δεν παν καλά στην μάχη.παντρεμένε...δεν είμαι ο ναύαρχος...
έχεις λαλίσει κι εσύ απ'τον έγγαμο βίο ε????
ωπα τι εχουμεΤο ξέρω απλά ήθελα να σε δοκιμάσω μπας και κάνουμε κανένα πραξικόπημα αν τα πράγματα δεν παν καλά στην μάχη.
αλλά είσαι τίμιος στρατιώτης.
Τολμάς και με αμφισβητείς ωρέ ταγάρα???? >Το ξέρω απλά ήθελα να σε δοκιμάσω μπας και κάνουμε κανένα πραξικόπημα αν τα πράγματα δεν παν καλά στην μάχη.
αλλά είσαι τίμιος στρατιώτης.
Παραδέχτηκα δημόσια ότι είσαι ένας αγνός και τίμιος στρατιώτης.Τολμάς και με αμφισβητείς ωρέ ταγάρα???? >
εμείς οι Ηπειρώτες είμαστε πάνω απ'όλα πατριώτες-πρώτοι στ'άρματα και στα γράμματα-σε εγκαλώ αμέσως στην τάξη παντρεμένε...
Καλα που τους ειχες στειλει σε αποστολη και τους γλυτωσες.Καπετάααααααααααααααααααανιο, σε 18 λεπτά φτάνουν οι ενισχύσεις που έστειλα το μεσημέρι .
Προσεξέ τους σε παρακαλώ
Ο Καραμούζας που μου την έπεσε μου έφαγε ένα στρατιωτάκι μόνο και απο προμήθειες πήρε τα ΠΕΛΕ μου ;)
Δεν πιστεύω να πας απο Βάθης μέρια ε?? ;) ;) ;)Μαγκες εγω θα την κανω για λιγο καλη συνεχεια θα ενημερωσο για τυχον επιθεσει αργοτερα.
Μην ανησυχείς καθόλου. Όποτε βρεθεί κανείς σε ανάγκη πρώτος θα συνδράμω.Καλα που τους ειχες στειλει σε αποστολη και τους γλυτωσες.
Γειασ' αδερφέ μ' ;)Μαγκες εγω θα την κανω για λιγο καλη συνεχεια θα ενημερωσο για τυχον επιθεσει αργοτερα.
Καλα που τους ειχες στειλει σε αποστολη και τους γλυτωσες.
Τι κουφάλα είσαι ρε ταράτσα...περιμένεις να σε τσιγκλίσω για να γράψεις ρε φίλε...???Να δω τι θα κάνετε όταν θα πέσετε στην ανάγκη μου!
Εχουν δρομολογηθεί συμφωνίες μη επίθεσης με τις μεγαλύτερες συμμαχίες του παιχνιδιού!!!
Είχα δουλεία!)Τι κουφάλα είσαι ρε ταράτσα...περιμένεις να σε τσιγκλίσω για να γράψεις ρε φίλε...???
Για ρίξε μια ενημέρωση με π.μ....
Για τις συμφωνίες ειρήνης που έκανες...!!!Είχα δουλεία!
Τι ενημέρωση θες?
Δεν τις έκανα ακόμη, μαζεύω στοιχεία για τις πιό ισχυρες συμμαχίες και έχω ξεχωρίσει μέχρι στιγμής 7-8 πανίσχυρες και έχω ανοίξει διπλωματικές σχέσεις με συμφωνίες να μην μας πειράξουν!!!Για τις συμφωνίες ειρήνης που έκανες...!!!
Τις είδα.pantremenos ανάρτησα και δικούς μας κανόνες για πήγαινε δες τους!!!
Πρέπει στο μέλλον να κάνουμε και συμμαχίες με άλλες Ελληνικές ομάδες που είναι εναντίον των τούρκων!!!
Υπάρχουν πολύ τουρκαλάδες στο παιχνίδι, προσέξτε! :o