Νέα

Travian:To νέο παιχνίδι στο internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι όνομα θέλετε για τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ?

• bourdela

Ψήφοι: 1 9,1%
  • bourdela brothers

Ψήφοι: 5 45,5%
  • brdl

Ψήφοι: 0 0,0%
  • brothers of steel

• Alexxx

• Globeos brothers

• Taratsas brothers (!!!)

• Vrasidas force (!!!)

• bourdela masters

Ψήφοι: 2 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Ασε τα σάπια... :grin:μεταξύ κατεργαρέων... ;)
εγώ πάντως δηλώνω ευθαρσώς ότι πέρασα πολύ ωραία... :cool2:
Μπαα,εγώ είμαι δηλωμένος λάτρης των πιπινιών..Είχε μια εγγονούλα στο σπίτι, μούρλια!!Αλλά ήταν με τη μαμά και τη γιαγιά από κοντά.Φόραγε το πιπίνι κοντή μαύρη φουστίτσα και ψηλή άσπρη μπότα και κάποια στιγμή που έσκυψε φάνηκε ο μαύρος ...γλάρος και τα είδα όλα!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Μπαα,εγώ είμαι δηλωμένος λάτρης των πιπινιών..Είχε μια εγγονούλα στο σπίτι, μούρλια!!Αλλά ήταν με τη μαμά και τη γιαγιά από κοντά.Φόραγε το πιπίνι κοντή μαύρη φουστίτσα και ψηλή άσπρη μπότα και κάποια στιγμή που έσκυψε φάνηκε ο μαύρος ...γλάρος και τα είδα όλα!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Το πιπίνι τι πρόγραμμα κάνει? :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Tότε κακώς έγραψες ότι άμα η γυναίκα περάσει τα 20-22...μάλλον ήθελες να πεις, άμα η γυναίκα βγάλει δόντια... :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε Ναάυρχε???εγγονούλα??? :new_shocked:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Tότε κακώς έγραψες ότι άμα η γυναίκα περάσει τα 20-22...μάλλον ήθελες να πεις, άμα η γυναίκα βγάλει δόντια... :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε Ναάυρχε???εγγονούλα??? :new_shocked:
Πρωτοετής Νοσηλεύτρια!!!!Άντε κόφτε το βραδιάτικα και ανάβω....Πάω  στο χωριό να κόψω ξύλα!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Ησυχία απόψε στα μέτωπα..Συμπολεμιστές κοιμηθείτε αρκετά γιατί για ορισμένους από εμάς τελειώνει αύριο η ασυλία....Και τότε  ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
ΣΗΜΑ ΟSCAR ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:
ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ησυχία απόψε στα μέτωπα..Συμπολεμιστές κοιμηθείτε αρκετά γιατί για ορισμένους από εμάς τελειώνει αύριο η ασυλία....Και τότε  ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
ΣΗΜΑ ΟSCAR ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:
ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
Eυχαριστούμε Ναύαρχε...επίσης!!!
Ενα να ξέρεις...
[move][size=18pt]ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ :rockon: :rockon: :rockon:[/size][/move]

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
ΣΗΜΑ ΟSCAR ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:
Αγέλη προβάτων με αρχηγό Λιοντάρι κατατροπώνει αγέλη λεόντων με αρχηγό πρόβατο....
:rockon: :rockon: :rockon:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ΣΗΜΑ ΟSCAR ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:
Eυχαριστούμε Ναύαρχε...επίσης!!!
Ενα να ξέρεις...
[move][size=18pt]ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ :rockon: :rockon: :rockon:[/size][/move]
Αγέλη προβάτων με αρχηγό Λιοντάρι κατατροπώνει αγέλη λεόντων με αρχηγό πρόβατο....
:rockon: :rockon: :rockon:

:ak:[size=11pt][/size]Η θα νικησουμε η θα τα κανουμε μπουρδελο. :ak:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Προς τους αναγνωρισθέντες στόχους άρξαται πυρ.....
skopos.gif

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
κάνεις ανάπτυξε ρε παπάρα εσύ ή το'χεις ρίξει στο σορολόπ...??? :cool2: :grin:
Παω καλα bull δεν μπορουσα να γραψω εδω γιατι ειχε δουλεια στο μαγαζι αλλα το μηχανημα ηταν ανοιχτο και παρακολουθουσα την εξελιξη δινιντας της καταληλες οδηγιες για σωστη αναπτυξη.
Ναυαρχε μπορει να μην εχουμε κανει ακομα την συμμαχια αλλα οταν θα ερθει εκεινη η ευλογημενη ωρα που η συμμαχια μας θα μπει στον πολεμο εμεις θα ειμαστε ετοιμοι και μπροσταρηδες.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καπου πηρε το ματι μου στο φορουμ οτι αν ο εχθρος εχει 10 καταπελτες και πανω μπορει να σου κανει το χωριο μεσα και εξω οικοπεδο. :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom