ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Άμα η γυναίκα περάσει τα 20-22...Πως πέρασες με τις νέες μαμάδες? Βαρετα....
Άμα η γυναίκα περάσει τα 20-22...Πως πέρασες με τις νέες μαμάδες? Βαρετα....
Άμα η γυναίκα περάσει τα 20-22...
Ασε τα σάπια... μεταξύ κατεργαρέων... ;)Άμα η γυναίκα περάσει τα 20-22...
Μπαα,εγώ είμαι δηλωμένος λάτρης των πιπινιών..Είχε μια εγγονούλα στο σπίτι, μούρλια!!Αλλά ήταν με τη μαμά και τη γιαγιά από κοντά.Φόραγε το πιπίνι κοντή μαύρη φουστίτσα και ψηλή άσπρη μπότα και κάποια στιγμή που έσκυψε φάνηκε ο μαύρος ...γλάρος και τα είδα όλα!!!!!!!Ασε τα σάπια... μεταξύ κατεργαρέων... ;)
εγώ πάντως δηλώνω ευθαρσώς ότι πέρασα πολύ ωραία...
Φόραγε το πιπίνι κοντή μαύρη φουστίτσα και ψηλή άσπρη μπότα και κάποια στιγμή που έσκυψε φάνηκε ο μαύρος ...γλάρος και τα είδα όλα!!!!!!!
Σωστά, το κόβω γιατί ανάβω και είμαστε και off topic!!Ελα, πάμε στα χωριά για δουλειά!!!!καυλωσαμε τωρα μην τα λες αυτα
Το πιπίνι τι πρόγραμμα κάνει?Μπαα,εγώ είμαι δηλωμένος λάτρης των πιπινιών..Είχε μια εγγονούλα στο σπίτι, μούρλια!!Αλλά ήταν με τη μαμά και τη γιαγιά από κοντά.Φόραγε το πιπίνι κοντή μαύρη φουστίτσα και ψηλή άσπρη μπότα και κάποια στιγμή που έσκυψε φάνηκε ο μαύρος ...γλάρος και τα είδα όλα!!!!!!!
Tότε κακώς έγραψες ότι άμα η γυναίκα περάσει τα 20-22...μάλλον ήθελες να πεις, άμα η γυναίκα βγάλει δόντια...Μπαα,εγώ είμαι δηλωμένος λάτρης των πιπινιών..Είχε μια εγγονούλα στο σπίτι, μούρλια!!Αλλά ήταν με τη μαμά και τη γιαγιά από κοντά.Φόραγε το πιπίνι κοντή μαύρη φουστίτσα και ψηλή άσπρη μπότα και κάποια στιγμή που έσκυψε φάνηκε ο μαύρος ...γλάρος και τα είδα όλα!!!!!!!
Πρωτοετής Νοσηλεύτρια!!!!Άντε κόφτε το βραδιάτικα και ανάβω....Πάω στο χωριό να κόψω ξύλα!!Tότε κακώς έγραψες ότι άμα η γυναίκα περάσει τα 20-22...μάλλον ήθελες να πεις, άμα η γυναίκα βγάλει δόντια...
Ρε Ναάυρχε???εγγονούλα???
Για κανόνισε να πάμε στο party των πρωτοετών...Πρωτοετής Νοσηλεύτρια!!!!Άντε κόφτε το βραδιάτικα και ανάβω....Πάω στο χωριό να κόψω ξύλα!!
Για κανόνισε να πάμε στο party των πρωτοετών...
Eυχαριστούμε Ναύαρχε...επίσης!!!Ησυχία απόψε στα μέτωπα..Συμπολεμιστές κοιμηθείτε αρκετά γιατί για ορισμένους από εμάς τελειώνει αύριο η ασυλία....Και τότε ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
ΣΗΜΑ ΟSCAR ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:
ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
[move] [/move]
Αγέλη προβάτων με αρχηγό Λιοντάρι κατατροπώνει αγέλη λεόντων με αρχηγό πρόβατο....Ησυχία απόψε στα μέτωπα..Συμπολεμιστές κοιμηθείτε αρκετά γιατί για ορισμένους από εμάς τελειώνει αύριο η ασυλία....Και τότε ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
ΣΗΜΑ ΟSCAR ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:
ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
[move] [/move]
Μην το συνεχίσουμε καλύτερα γιατί με βλέπω να βγάζω το ΑΚ-47 απ'τη ντουλάπα μουΑγέλη προβάτων με αρχηγό Λιοντάρι κατατροπώνει αγέλη λεόντων με αρχηγό πρόβατο....
Ησυχία απόψε στα μέτωπα..Συμπολεμιστές κοιμηθείτε αρκετά γιατί για ορισμένους από εμάς τελειώνει αύριο η ασυλία....Και τότε ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
ΣΗΜΑ ΟSCAR ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:
[move] [/move]
Eυχαριστούμε Ναύαρχε...επίσης!!!
Ενα να ξέρεις...
[move][size=18pt]ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ [/size][/move]
Αγέλη προβάτων με αρχηγό Λιοντάρι κατατροπώνει αγέλη λεόντων με αρχηγό πρόβατο....
κάνεις ανάπτυξε ρε παπάρα εσύ ή το'χεις ρίξει στο σορολόπ...???[size=11pt][/size]Η θα νικησουμε η θα τα κανουμε μπουρδελο.
Παω καλα bull δεν μπορουσα να γραψω εδω γιατι ειχε δουλεια στο μαγαζι αλλα το μηχανημα ηταν ανοιχτο και παρακολουθουσα την εξελιξη δινιντας της καταληλες οδηγιες για σωστη αναπτυξη.κάνεις ανάπτυξε ρε παπάρα εσύ ή το'χεις ρίξει στο σορολόπ...???