Νέα

Travian:To νέο παιχνίδι στο internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι όνομα θέλετε για τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ?

• bourdela

Ψήφοι: 1 9,1%
  • bourdela brothers

Ψήφοι: 5 45,5%
  • brdl

Ψήφοι: 0 0,0%
  • brothers of steel

• Alexxx

• Globeos brothers

• Taratsas brothers (!!!)

• Vrasidas force (!!!)

• bourdela masters

Ψήφοι: 2 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ενα μπουρδε
ενα μπουρδελο ειμαστε
ενα μπουρδελο ειμαστε
ε ρε γλεντια
μιλαμε για δακρυ οχι μαλακιες

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τον φαντάρο εσύ τον αυτοκτόνησες... :cool2:

ΒΡΑΣΙΔΑΑΑΑΑΑ,η πρεσβεία σου ακόμα στο 1 είναι???που είναι ο έλβις ρε γαμώ το... :tickedoff:
Αφου φτιαχνω ακομα την παραγωγη ρε εγω εχω μεθοδο δεν παιζω, εχω στρατηγικη εγω. :grin:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αυτος που  φτιαχνει την συμμαχια εχει καποια καθηκοντα στο παιχνιδη η ολοι ειμαστε το ιδιο γιατι τον ελβις δεν τον βλεπουμε και πολυ συχνα αν ειναι να θυσιαστο εγω να παω την πρεσβεια στο επιπεδο 3.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Δεν ρώτησα τον καπετάνιο....ουπς!!!!!!

Cretan335, το όνομα του πρώτου χωριού.
Με τις συντεταγμένες δεν μπορεις να το βρείς??
Θα σας χώσω μέσα δεν τη γλιτώνετε!!!Cretan335 συντεταγμένες -12,89 στη δικιά μου συμμαχία με Ταράτσα ιδρυτή......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Θα σας χώσω μέσα δεν τη γλιτώνετε!!!Cretan335 συντεταγμένες -12,89 στη δικιά μου συμμαχία με Ταράτσα ιδρυτή......
κρητικε ειμαστε γειτονακια(doristan)και πρεπει να γαμησουμε τον γειτονα σου τον fuck greece :rockon:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπον μετα απο εναν υπολογισμο που εκανα θελω να ανεβασω ενα ορυχειο σιδιρου στο δυο και εναν ξυλοκοπο στο 3 και μετα αναβαθμιση της πρεσβειας αν δεν εχει δωσει την λυση ο ελβις.
Πιστευω μεχρι αυριο το πρωι καποια στιγμη θα εχω πρεσβεια στο επιπεδο 3.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Aye Captain  :grin:

[size=14pt]ΟΧΙ[/size] ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο -67 -36 είναι το χωριό που αξίζει...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Αυτος που  φτιαχνει την συμμαχια εχει καποια καθηκοντα στο παιχνιδη η ολοι ειμαστε το ιδιο γιατι τον ελβις δεν τον βλεπουμε και πολυ συχνα αν ειναι να θυσιαστο εγω να παω την πρεσβεια στο επιπεδο 3.
Να μη θυσιάσεις τίποτα...κάνε την ανάπτυξή σου κανονικά...καλύτερα να είμαστε πρώτα έτοιμοι στο επίπεδο των πόρων και μετά όλα τα άλλα...συμμαχία θα κάνουμε όταν είμαστε έτοιμοι γιατί αν ξεκινήσουμε τη συμμαχία χωρίς να είμαστε σωστά ανεπτυγμένοι,μπορεί να δώσουμε στόχο και να μας καθαρίουν σαν αυγό... :grin:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Α και ξεχασα την συμμαχια θα την ονομασο Οι κοτουλες η Τα κοτοπουλακια θα το θεσω σε ψηφοφορια. :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
κρητικε ειμαστε γειτονακια(doristan)και πρεπει να γαμησουμε τον γειτονα σου τον fuck greece :rockon:
Μήπως πρέπει πρώτα να γαμήσετε κάποιον άλλο πρώτα που τον λένε fuck the bull :think: και μ'έχει βάλει στο μάτι??? :jerking:
Δεν θα δώσω ακόμα άλλα στοιχεία του αν έχει τα ΠΕΛΕ ας βγεί να μιλήσει μόνος του...υπάρχουν υποχθόνιοι στη Συμμαχία μας συνπολεμιστές μου... >:(
Ταράτσα εσύ μήπως έχεις κάτι να μας πεις???γνωρίζεις κάτι επ'αυτού??? :cool2:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
λοιπόν συμπολεμιστές θα σας αφήσω για κανένα τρίωρο,πάω την κόρη μου σε παιδικό πάρτυ με νέες μαμάδες!!! :rockon: :rockon: :rockon:Μη γυρίσω και τα βρω όλα μπάχαλο?Αφήνω στο πόδι μου το ΒΡΑΣΙΔΑ,Τον BULL και το Νικο278....Τα λέμε...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μήπως πρέπει πρώτα να γαμήσετε κάποιον άλλο πρώτα που τον λένε fuck the bull :think: και μ'έχει βάλει στο μάτι??? :jerking:
Δεν θα δώσω ακόμα άλλα στοιχεία του αν έχει τα ΠΕΛΕ ας βγεί να μιλήσει μόνος του...υπάρχουν υποχθόνιοι στη Συμμαχία μας συνπολεμιστές μου... >:(
Απο αύριο θα φτιάχνω στρατο.
Ρωμαίους  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Για πες, για πες.....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο χοντρος ειναι??????μπραβο επιτελους ας φερθουμε σαν ελληνες
[size=20pt]ας σφαχτουμε μεταξυ μας[/size]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
λοιπόν συμπολεμιστές θα σας αφήσω για κανένα τρίωρο,πάω την κόρη μου σε παιδικό πάρτυ με νέες μαμάδες!!! :rockon: :rockon: :rockon:Μη γυρίσω και τα βρω όλα μπάχαλο?Αφήνω στο πόδι μου το ΒΡΑΣΙΔΑ,Τον BULL και το Νικο278....Τα λέμε...
milfεδακιας ο ναυαρχος
:think: :think:τελικα εχει και τα καλα του να εισαι μπαμπας :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Το ακουσατε λοιπον κομμενες οι μαλακιες μην σας παρει και σας σηκωση. :tickedoff:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο χοντρος ειναι??????μπραβο επιτελους ας φερθουμε σαν ελληνες
[size=20pt]ας σφαχτουμε μεταξυ μας[/size]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Όχι δεν είναι ο χοντρός...άλλος είναι ο Εφιάλτης... :sunglasses:απλά ο χοντρός ίσως ξέρει κάτι και δεν μιλάει... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom