Νέα

Travian:To νέο παιχνίδι στο internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι όνομα θέλετε για τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ?

• bourdela

Ψήφοι: 1 9,1%
  • bourdela brothers

Ψήφοι: 5 45,5%
  • brdl

Ψήφοι: 0 0,0%
  • brothers of steel

• Alexxx

• Globeos brothers

• Taratsas brothers (!!!)

• Vrasidas force (!!!)

• bourdela masters

Ψήφοι: 2 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Σύντροφοι, αν μελετήσετε προσεκτικά τον χάρτη , ξεκιν'ωντας από τις συντεταγμένες 0,0 θα διαπιστώσετε ότι όλοι οι ισχυροί παίκτες είναι εκεί και υπάρχουν ισχυρότατες συμμαχίες. Λογικό είναι αφού οι παίκτες τοποθετούνται ανάλογα με τον χρόνο εισόδου τους.
Για να υπάρχοι μια ισχυρότατη μπουρδελοσυμμαχία νομίζω ότι καλό θα ήταν να διαγράφαμε όλοι τους λογαριασμούς μας και να δημιουργούσαμε συγκεκριμένη ώρα και μερα καινουργιους σε μια επιλεγμένη κατεύθυνση (πχ όλοι Β/Α) οπότε θα είμαστε δίπλ-δίπλα και θα μπορούσαμε όχι μόνο  να προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας , αλλά να δημιουργήσουμε στην άκρη του χάρτη (που ακόμα δεν κινδυνεύουμε από τους παλαιούς) μια ισχυρότατη συμμαχία που θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τους πάντες (γιατί οι ισχυροί παίκτες είναι μπροστά και κατεβαίνουν -αντιμετωπίζοντας ισοδύναμους περίπου αντίπαλους-, ενώ εμείς ως συμμαχία θα την πέσουμε από πίσω σε ασθένέστερους αντίπαλους και διαρκω; θα μπορούμε να καταλαμβάνουμε χωριά και να επεκτείνουμε την κυριαρχία μας.
  Ποια η άποψή σας ? Τι λες ναύαρχε ως πλέον ειδήμων?  
Φίλε έχει λογική αυτό που λες,στηγ συγκεκριμένη όμως χρονική στιγμή αυτό είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να γίνει.Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει τις πρώτες 1-2 ημέρες.Ποιος θα σβήσει τώρα τους λογαριασμούς του και θα ξαναρχίσει από την αρχή??Κανείς σου λέω και σίγουρα εγώ αποκλείεται.Παρόλα αυτά εκτιμώ ότι με μία έξυπνη και αμυντική τακτικά θα έχουμε ελπίδες να επιβιώσουμε καθότι χρησιμοποιούμε πολεμική τακτική ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ,δηλαδή ανοίγουμε το κέντρο και κλείνουμε από τα πλάγια εγκλωβίζοντας τον επιτιθέμενο.Βέβαια αυτό προυποθέτει χρόνο,υπομονή και συνεχή ενασχόληση με το άθλημα κάτι που πολύ αμφιβάλλω αν θα το συνεχίσουμε εδώ πέρα....Ούτως ή άλλως η πρόταση σου μπορεί να έχει ανταπόκριση εφόσον βρεις μια περιοχή ερημική ακόμα ,μας την υποδείξεις ΚΡΥΦΑ και χτίσουμε δεύτερα χωριά εκεί......

[move][size=14pt]ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ[/size][/move]

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
[size=10pt]Ούτως ή άλλως η πρόταση σου μπορεί να έχει ανταπόκριση εφόσον βρεις μια περιοχή ερημική ακόμα ,μας την υποδείξεις ΚΡΥΦΑ και χτίσουμε δεύτερα χωριά εκεί......[/size]
Πολύ καλή σκέψη:thumbsup:
vonmakoulis υπέδειξε μια περιοχή κι ερχόμαστε όλοι εκεί με δεύερα χωριά :rockon:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εχει δικιο ο βονμακουλις.ποιος ξαναμπαινει στη διαδικασια απο την αρχη?δυσκολο πολυ.αφηστε που θα μας φανε λαχανο αν μας παρουν χαμπαρι.εγω προτεινω για αργοτερα αν υπαρχει τροπος να εστελνα ολες τις προμηθειες μου π.χ. στον καλις να διεγραφα τον λογαριασμο μου να εφτιαχνα καινουργιο διπλα του και να μου τα εδινε πισω αν γινοταν λεω η κατι παρομοιο καθως εκανα μαλακια και δεν μπορω να κτισω δευτερο χωριο.οποιος εχει δυντοτητ δευτερου και τριτου χωριου καλο ειναι να χρησιμοποιησει παρομοια τακτικη  

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εχει δικιο ο βονμακουλις.ποιος ξαναμπαινει στη διαδικασια απο την αρχη?δυσκολο πολυ.αφηστε που θα μας φανε λαχανο αν μας παρουν χαμπαρι.εγω προτεινω για αργοτερα αν υπαρχει τροπος να εστελνα ολες τις προμηθειες μου π.χ. στον καλις να διεγραφα τον λογαριασμο μου να εφτιαχνα καινουργιο διπλα του και να μου τα εδινε πισω αν γινοταν λεω η κατι παρομοιο καθως εκανα μαλακια και δεν μπορω να κτισω δευτερο χωριο.οποιος εχει δυντοτητ δευτερου και τριτου χωριου καλο ειναι να χρησιμοποιησει παρομοια τακτικη 
και εσυ την εχεις ρε συ
κανεις νεο login και καπου στο προφιλ σου δηλωνεις οτι απο το πισι σου θα μπαινει και αυτος ο χρηστης(δηλαδη εσυ)

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
και εσυ την εχεις ρε συ
κανεις νεο login και καπου στο προφιλ σου δηλωνεις οτι απο το πισι σου θα μπαινει και αυτος ο χρηστης(δηλαδη εσυ)
καλο αυτο μπραβο νικο αρα μπορει να γινει αυτο αργοτερα

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Αντε λοιπόν vonmakouli περιμένουμε....
ΥΓ:Βρασίδα είμαι από κάτω σου στην κατάταξη!!Σου'ρχομαι με φόρααααααααα!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα μαχητες, τωρα διαβασα τη συζητηση
Μην την πατησετε με τα λεφτα, αυτο ακριβως θελουν να πετυχουν.Αυτο ειναι για να περνας το χρονο σου και οχι να χανεις τα λεφτα σου οπως ειπε καποιος.Προσοχη γιατι μετα θα κολλησεις και δε θα καταλαβενεις ποσα τους σκας!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Καλημερα μαχητες, τωρα διαβασα τη συζητηση
Μην την πατησετε με τα λεφτα, αυτο ακριβως θελουν να πετυχουν.Αυτο ειναι για να περνας το χρονο σου και οχι να χανεις τα λεφτα σου οπως ειπε καποιος.Προσοχη γιατι μετα θα κολλησεις και δε θα καταλαβενεις ποσα τους σκας!
σωστος ρε ντινο αλλα αμα εισαι ενταξει με τον εαυτο σου δεν το παθαινεις αυτο
ειναι σαν ενα μικρο καζινακι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
παιδες παρατηρησατε οτι το θρεντ σπαει το φραγμα των 1000 ποστ σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Bull, αν ψάξεις τον χάρτη θα διαπιστώσεις ότι όλοι οι νεοεισερχόμενοι παίκτες τοποθετούνται σε κενές περιοχές . Για παράδειγμα εγώ που μπήκα προχθές είμαι στη θέση 75|-32.
Όσο μετακινούμαΙ προς τα κάτω (είτε από τη μια διεύθυνση , είτε από την άλλη ) φτάνω σε περιοχές που δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ και προορίζονται για τους νέοεισερχόμενους, (στην περίπτωση μου πχ θέσεις 87|-32 και 75|-55).  
Οι νεοεισερχόμενοι λοιπόν στον Ν/Α τομέα σίγουρα θα τοποθετηθούν σ΄αυτές τις θέσεις. Αν λοιπόν όλοι επιλέγαμε δημιουργία χωριού σε ένα ορισμένο εκ των προτέρω τομέα ΣΙΓΟΥΡΑ θα είμαστε δίπλα.
Μην νομίζεις και εγώ βαριέμαι να ξανανοίγω λογ/μους κλπ.
Προτίνω να το επαναεξετάσουμε όταν τα βρούμε μπαστούνια .  

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα ειδα και κατι απιστευτο!
ειναι ενας τυπος διπλα μου που χθες ειχε 20 κατοικους, και σημερα εχει 36!!! τι να κανω εξελισεται ραγδαια
φοβαμαι!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αντε λοιπόν vonmakouli περιμένουμε....
ΥΓ:Βρασίδα είμαι από κάτω σου στην κατάταξη!!Σου'ρχομαι με φόρααααααααα!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Μαζι θα αναριχηθουμε στην κορυφη ανοιχτε δρομο ρεεεεεεεεεεεε!!!  :ak:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Σύντροφε Bull, αν ψάξεις τον χάρτη θα διαπιστώσεις ότι όλοι οι νεοεισερχόμενοι παίκτες τοποθετούνται σε κενές περιοχές . Για παράδειγμα εγώ που μπήκα προχθές είμαι στη θέση 75|-32.
Όσο μετακινούμαΙ προς τα κάτω (είτε από τη μια διεύθυνση , είτε από την άλλη ) φτάνω σε περιοχές που δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ και προορίζονται για τους νέοεισερχόμενους, (στην περίπτωση μου πχ θέσεις 87|-32 και 75|-55).  
Οι νεοεισερχόμενοι λοιπόν στον Ν/Α τομέα σίγουρα θα τοποθετηθούν σ΄αυτές τις θέσεις. Αν λοιπόν όλοι επιλέγαμε δημιουργία χωριού σε ένα ορισμένο εκ των προτέρω τομέα ΣΙΓΟΥΡΑ θα είμαστε δίπλα.
Μην νομίζεις και εγώ βαριέμαι να ξανανοίγω λογ/μους κλπ.
Προτίνω να το επαναεξετάσουμε όταν τα βρούμε μπαστούνια .  
Αδερφέ συνμπουρδελιάρη,συμφωνώ μαζί σου...πάντως καλού κακού θα χτίσω ένα 2ο χωριό κάπου κοντά σου και βλέπουμε... ;)

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε vonmakoulis αφου τους καινουργιους τους βαζουν σε κενες περιοχες εσενα γιατι σε βαλανε με κατι μεγαλους γυρω σου?? :think: :think:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγω παντως κανω την πρωτη μου επιθεση να δω τι γινεται
στελνω τον ενα φανταρο διπλα σε μια οαση με κατι αρουραιους να δω τι θα γινει

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
για να φτιάξει δεύτερο χωρίο πρέπει να έχεις δεύτερο δίκτυο.
όσοι έκαναν δεύτερο ή τρίτο χωριό από ένα δίκτυο κάποια στιγμή θα τους διαγράψουν.
Για προσέχετε λιγάκι.
Ειδικά οι αρχηγοί των συμμαχιών.
εκτός αν κάνω λάθος

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
το κερατο μου....με κατι προχειρους υπολογισμους θα το ανοιξω το παιχνιδι παλι μετα απο 44ωρες! επιπεδα σε παραγωγη θα εχουν φτασει 2300 μοναδες και η αποθηκη μου χωραει μεχρι 800!!!βουρ για αποθηκη  το νου σας προσοχη και σωστοι υπολογισμοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom