ε λιγο δυσκολο στην αρχη αλλα εχει πλακαΔεν το ξερω το παιχνιδι αλλα με αυτα που διαβασα μου εχετε κινηση την περιεργια.
ελα μπες και να μπεις και συ στη συμμαχια μας με κωδικο ονομα μπουρδελα
ε λιγο δυσκολο στην αρχη αλλα εχει πλακαΔεν το ξερω το παιχνιδι αλλα με αυτα που διαβασα μου εχετε κινηση την περιεργια.
Ελα...σε πειμένουμε με ανοιχτές τις αγκαλιές...Δεν το ξερω το παιχνιδι αλλα με αυτα που διαβασα μου εχετε κινηση την περιεργια.
στο περιπου παιρνεις ενα χωριο που πρεπει να εχει υλικα οπως σιταρι πυλο ξυλοΡε δεν εχω ιδεα απο ον λαιν παιχνιδια.
Πως γινετε η δουλεια;
Οχι νικ δεν καταλαβες το παιχνιδι ενταξει θα το παρω και θα το μαθω, ον λαιν πως παιζουμε;στο περιπου παιρνεις ενα χωριο που πρεπει να εχει υλικα οπως σιταρι πυλο ξυλο
μετα να την χτισεις και μετα να κανεις πολεμους
εχει και οδηγιες ευκολες
τι εννοεις δεν καταλαβαΟχι νικ δεν καταλαβες το παιχνιδι ενταξει θα το παρω και θα το μαθω, ον λαιν πως παιζουμε;
Νικ μην του λες τίποτα ρε...στο περιπου παιρνεις ενα χωριο που πρεπει να εχει υλικα οπως σιταρι πυλο ξυλο
μετα να την χτισεις και μετα να κανεις πολεμους
εχει και οδηγιες ευκολες
Νικ μην του λες τίποτα ρε...
Ασ'τον να κάνει συμμαχία με Δανάη,Σύλβια και Βαλεντίνα και να την ονομάσει "Τραβέλια με Προσόντα"
οκ θα το συζητησουμεΔεν τον θέλω τον ΒΡΑΣΙΔΑΣ...ασκώ βέτο!!!
Νικ μην του λες τίποτα ρε...
Ασ'τον να κάνει συμμαχία με Δανάη,Σύλβια και Βαλεντίνα και να την ονομάσει "Τραβέλια με Προσόντα"
Μπορω να ερχομαι στο χωριο σου να σου μαζευω το σιταρι; τι μεροκαματο δινεις;Δεν τον θέλω τον ΒΡΑΣΙΔΑΣ...ασκώ βέτο!!!
ναιΜπορω να ερχομαι στο χωριο σου να σου μαζευω το σιταρι; τι μεροκαματο δινεις;
Τωρα ειδα την σελιδα στο πρωτο ποστ.
Απλος κανεις εγγραφη και αρχιζεις να παιζεις;
Ναι ρε...διάβασε και λίγο οδηγίες και ξεκινάς ;)Μπορω να ερχομαι στο χωριο σου να σου μαζευω το σιταρι; τι μεροκαματο δινεις;
Τωρα ειδα την σελιδα στο πρωτο ποστ.
Απλος κανεις εγγραφη και αρχιζεις να παιζεις;
ρωμαιοι αλλα νομιζω δεν εχει να κανει με τις συμμαχιεςΠοια φυλη εχετε διαλεξει εσεις;
Θα κανω συμμαχια με τον βραγιδα και θα δειτε τι θα παθετε.Δεν τον θέλω τον ΒΡΑΣΙΔΑΣ...ασκώ βέτο!!!
Ναι ρε...διάβασε και λίγο οδηγίες και ξεκινάς ;)
Αντε έλα να κάνουμε τη μεγαλύτερη συμμαχία που θα υπάρξει στο παιχνίδι
[size=50pt][move]BOURDELA.COM [/move][/size]
Ωραια θα αρχισω και εγω και εγω.ρωμαιοι αλλα νομιζω δεν εχει να κανει με τις συμμαχιες