.....???? ρε φιλε τι ηταν αυτο?
Z zironvenom Ανώτερος Εγγρ. 2 Οκτ 2007 Μηνύματα 834 Κριτικές 11 Like 550 Πόντοι 6.045 2 Απρ 2008 #3.101 dfwk έγραψε: .....???? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ρε φιλε τι ηταν αυτο?
Z zironvenom Ανώτερος Εγγρ. 2 Οκτ 2007 Μηνύματα 834 Κριτικές 11 Like 550 Πόντοι 6.045 2 Απρ 2008 #3.102 dfwκ αυτος ο μαλακας που με εκανε επιθεση ειναι. μηπως πατησε λαθος κουμπι? αντι για επιθεση, πατησε ενισχυση?
dfwκ αυτος ο μαλακας που με εκανε επιθεση ειναι. μηπως πατησε λαθος κουμπι? αντι για επιθεση, πατησε ενισχυση?
X xifias Μέλος Εγγρ. 7 Φεβ 2008 Μηνύματα 132 Like 0 Πόντοι 1 2 Απρ 2008 #3.103 zironvenom έγραψε: ρε φιλε τι ηταν αυτο? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τίποτα το ιδιαίτερο, το ανέβασε για να το δούμε
zironvenom έγραψε: ρε φιλε τι ηταν αυτο? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Τίποτα το ιδιαίτερο, το ανέβασε για να το δούμε
X xifias Μέλος Εγγρ. 7 Φεβ 2008 Μηνύματα 132 Like 0 Πόντοι 1 2 Απρ 2008 #3.104 zironvenom έγραψε: dfwκ αυτος ο μαλακας που με εκανε επιθεση ειναι. μηπως πατησε λαθος κουμπι? αντι για επιθεση, πατησε ενισχυση? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μέσα είσαι!
zironvenom έγραψε: dfwκ αυτος ο μαλακας που με εκανε επιθεση ειναι. μηπως πατησε λαθος κουμπι? αντι για επιθεση, πατησε ενισχυση? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μέσα είσαι!
B beavis Μέλος Εγγρ. 28 Ιουλ 2007 Μηνύματα 583 Like 2 Πόντοι 6 2 Απρ 2008 #3.105 taratsa&bull θα ασκησω βετο ειπαμε να ενισχυθουν πρωτα οι παραμεθοριες περιοχες και σιγα σιγα ολοι θα μπουνε στην συμμαχια
taratsa&bull θα ασκησω βετο ειπαμε να ενισχυθουν πρωτα οι παραμεθοριες περιοχες και σιγα σιγα ολοι θα μπουνε στην συμμαχια
Επισκέπτης 2 Απρ 2008 #3.106 beavis έγραψε: taratsa&bull θα ασκησω βετο ειπαμε να ενισχυθουν πρωτα οι παραμεθοριες περιοχες και σιγα σιγα ολοι θα μπουνε στην συμμαχια Κλικ για ολόκληρη προβολή... Για κάντο ταληράκια αυτό!
beavis έγραψε: taratsa&bull θα ασκησω βετο ειπαμε να ενισχυθουν πρωτα οι παραμεθοριες περιοχες και σιγα σιγα ολοι θα μπουνε στην συμμαχια Κλικ για ολόκληρη προβολή... Για κάντο ταληράκια αυτό!
B beavis Μέλος Εγγρ. 28 Ιουλ 2007 Μηνύματα 583 Like 2 Πόντοι 6 2 Απρ 2008 #3.107 zironvenom έγραψε: dfwκ αυτος ο μαλακας που με εκανε επιθεση ειναι. μηπως πατησε λαθος κουμπι? αντι για επιθεση, πατησε ενισχυση? Κλικ για ολόκληρη προβολή... καλος μαλακας ειναι κρατα τους να πολεμανε τους δικους του μην τους στειλεις πισω
zironvenom έγραψε: dfwκ αυτος ο μαλακας που με εκανε επιθεση ειναι. μηπως πατησε λαθος κουμπι? αντι για επιθεση, πατησε ενισχυση? Κλικ για ολόκληρη προβολή... καλος μαλακας ειναι κρατα τους να πολεμανε τους δικους του μην τους στειλεις πισω
dfwk Τιμημένος Εγγρ. 3 Σεπ 2006 Μηνύματα 1.874 Κριτικές 6 Like 406 Πόντοι 316 2 Απρ 2008 #3.108 zironvenom έγραψε: dfwκ αυτος ο μαλακας που με εκανε επιθεση ειναι. μηπως πατησε λαθος κουμπι? αντι για επιθεση, πατησε ενισχυση? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πρέπει να έκανε λάθος.
zironvenom έγραψε: dfwκ αυτος ο μαλακας που με εκανε επιθεση ειναι. μηπως πατησε λαθος κουμπι? αντι για επιθεση, πατησε ενισχυση? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πρέπει να έκανε λάθος.
B beavis Μέλος Εγγρ. 28 Ιουλ 2007 Μηνύματα 583 Like 2 Πόντοι 6 2 Απρ 2008 #3.109 Ταράτσα έγραψε: Για κάντο ταληράκια αυτό! Κλικ για ολόκληρη προβολή... διφραγκακια εχω ταληρακια τελος
Ταράτσα έγραψε: Για κάντο ταληράκια αυτό! Κλικ για ολόκληρη προβολή... διφραγκακια εχω ταληρακια τελος
dfwk Τιμημένος Εγγρ. 3 Σεπ 2006 Μηνύματα 1.874 Κριτικές 6 Like 406 Πόντοι 316 2 Απρ 2008 #3.110 Μου απάντησε: Ta pernv piso, etsi glitono stari kai epitheseis ____________ dfwk έγραψε: Kalhspera, giati stelneis enisxysh? Mhpos htheles na kaneis epithesh?
Μου απάντησε: Ta pernv piso, etsi glitono stari kai epitheseis ____________ dfwk έγραψε: Kalhspera, giati stelneis enisxysh? Mhpos htheles na kaneis epithesh?
dfwk Τιμημένος Εγγρ. 3 Σεπ 2006 Μηνύματα 1.874 Κριτικές 6 Like 406 Πόντοι 316 2 Απρ 2008 #3.111 Molis erthoun tha ta aposiro sorry. ____________ dfwk έγραψε: Kalhspera, giati stelneis enisxysh? Mhpos htheles na kaneis epithesh?
Molis erthoun tha ta aposiro sorry. ____________ dfwk έγραψε: Kalhspera, giati stelneis enisxysh? Mhpos htheles na kaneis epithesh?
T TheBlade Μέλος Εγγρ. 7 Ιουν 2007 Μηνύματα 1.258 Like 0 Πόντοι 16 2 Απρ 2008 #3.112 Καλησπέρα μάγκες !!!!! Ταράτσα σήμερα θα καθυστερήσει λιγο συνδρομή μου, έπεσα λίγο χαμηλά σε υλικά, αλλά έχω ανεβάσει αρκετά την παραγωγή μου, και το απόγευμα θα έχω να σου στείλω !
Καλησπέρα μάγκες !!!!! Ταράτσα σήμερα θα καθυστερήσει λιγο συνδρομή μου, έπεσα λίγο χαμηλά σε υλικά, αλλά έχω ανεβάσει αρκετά την παραγωγή μου, και το απόγευμα θα έχω να σου στείλω !
Ryu Σεβαστός Εγγρ. 10 Νοε 2006 Μηνύματα 2.017 Κριτικές 9 Like 13 Πόντοι 2.007 2 Απρ 2008 #3.113 Μαλακιες. Αφου ειναι σε συμμαχια ο τυπος, θα μπορουσε να τα στειλει σε καποιον συμμαχο του. Επιθεση ηθελε να κανει.
Μαλακιες. Αφου ειναι σε συμμαχια ο τυπος, θα μπορουσε να τα στειλει σε καποιον συμμαχο του. Επιθεση ηθελε να κανει.
boobomastoras Μέλος Εγγρ. 16 Ιαν 2008 Μηνύματα 3.098 Κριτικές 8 Like 166 Πόντοι 16 2 Απρ 2008 #3.114 Καλησπερα. Στο τσακ πριν φτιαξω ανιχνευτη ξεμεινα απο υλικα
dfwk Τιμημένος Εγγρ. 3 Σεπ 2006 Μηνύματα 1.874 Κριτικές 6 Like 406 Πόντοι 316 2 Απρ 2008 #3.115 Ryu έγραψε: Μαλακιες. Αφου ειναι σε συμμαχια ο τυπος, θα μπορουσε να τα στειλει σε καποιον συμμαχο του. Επιθεση ηθελε να κανει. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Επίθεση ήθελε να κάνει. Του έστειλα όμως εάν θέλει βοήθεια.....Να δω τι θα απαντήσει.
Ryu έγραψε: Μαλακιες. Αφου ειναι σε συμμαχια ο τυπος, θα μπορουσε να τα στειλει σε καποιον συμμαχο του. Επιθεση ηθελε να κανει. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Επίθεση ήθελε να κάνει. Του έστειλα όμως εάν θέλει βοήθεια.....Να δω τι θα απαντήσει.
Ryu Σεβαστός Εγγρ. 10 Νοε 2006 Μηνύματα 2.017 Κριτικές 9 Like 13 Πόντοι 2.007 2 Απρ 2008 #3.116 dfwk έγραψε: Επίθεση ήθελε να κάνει. Του έστειλα όμως εάν θέλει βοήθεια.....Να δω τι θα απαντήσει. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πες του να στειλει πισω αυτα που εκλεψε απο τον zironvenom
dfwk έγραψε: Επίθεση ήθελε να κάνει. Του έστειλα όμως εάν θέλει βοήθεια.....Να δω τι θα απαντήσει. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Πες του να στειλει πισω αυτα που εκλεψε απο τον zironvenom
B beavis Μέλος Εγγρ. 28 Ιουλ 2007 Μηνύματα 583 Like 2 Πόντοι 6 2 Απρ 2008 #3.117 boobomastoras έγραψε: Καλησπερα. Στο τσακ πριν φτιαξω ανιχνευτη ξεμεινα απο υλικα Κλικ για ολόκληρη προβολή... ναι οι πρωτες υλες ειναι πακετο..δοκιμασε ανταλλαγη απο την αγορα σου αυτο εκανα και εγω και τα εχω φερει στα ισια τους
boobomastoras έγραψε: Καλησπερα. Στο τσακ πριν φτιαξω ανιχνευτη ξεμεινα απο υλικα Κλικ για ολόκληρη προβολή... ναι οι πρωτες υλες ειναι πακετο..δοκιμασε ανταλλαγη απο την αγορα σου αυτο εκανα και εγω και τα εχω φερει στα ισια τους
troueno Μέλος Εγγρ. 14 Απρ 2006 Μηνύματα 3.410 Κριτικές 1 Like 937 Πόντοι 96 2 Απρ 2008 #3.118 dfwk έγραψε: Επίθεση ήθελε να κάνει. Του έστειλα όμως εάν θέλει βοήθεια.....Να δω τι θα απαντήσει. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μαλλον σε πέρασε για ανενεργο παικτη!! Στα εστειλε για να τα κρυψει από επίθεσεις . Από την άλλη μπορει να εκανε λάθος κανα προσημο Εγω ήθελα να επιτεθω στο -62/-46 και παταγα -62/46 που ειναι καποιος απο την συμμαχία σας!!!!!!!!!!1 Ειδες μικρος που ειναι ο κοσμος!!!!!!!!!!! Ασχετο αλλα την Φροσω κωλοφερατζα την εχετε παρει ολοι!!!!!!!!!1
dfwk έγραψε: Επίθεση ήθελε να κάνει. Του έστειλα όμως εάν θέλει βοήθεια.....Να δω τι θα απαντήσει. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Μαλλον σε πέρασε για ανενεργο παικτη!! Στα εστειλε για να τα κρυψει από επίθεσεις . Από την άλλη μπορει να εκανε λάθος κανα προσημο Εγω ήθελα να επιτεθω στο -62/-46 και παταγα -62/46 που ειναι καποιος απο την συμμαχία σας!!!!!!!!!!1 Ειδες μικρος που ειναι ο κοσμος!!!!!!!!!!! Ασχετο αλλα την Φροσω κωλοφερατζα την εχετε παρει ολοι!!!!!!!!!1
dfwk Τιμημένος Εγγρ. 3 Σεπ 2006 Μηνύματα 1.874 Κριτικές 6 Like 406 Πόντοι 316 2 Απρ 2008 #3.119 troueno έγραψε: Ασχετο αλλα την Φροσω κωλοφερατζα την εχετε παρει ολοι!!!!!!!!!1 Κλικ για ολόκληρη προβολή... Η φρόσω είναι δικιά μου. Αυτό έχει σημασία...
troueno έγραψε: Ασχετο αλλα την Φροσω κωλοφερατζα την εχετε παρει ολοι!!!!!!!!!1 Κλικ για ολόκληρη προβολή... Η φρόσω είναι δικιά μου. Αυτό έχει σημασία...
X xifias Μέλος Εγγρ. 7 Φεβ 2008 Μηνύματα 132 Like 0 Πόντοι 1 2 Απρ 2008 #3.120 dfwk έγραψε: Μου απάντησε: Ta pernv piso, etsi glitono stari kai epitheseis ____________ dfwk έγραψε: Kalhspera, giati stelneis enisxysh? Mhpos htheles na kaneis epithesh? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Είναι μια πολύ καλή τακτική αυτή, οταν τα στρατά είναι στο δρόμο δεν κινδυνεύουν, ούτε καταναλώνουν σταρ.
dfwk έγραψε: Μου απάντησε: Ta pernv piso, etsi glitono stari kai epitheseis ____________ dfwk έγραψε: Kalhspera, giati stelneis enisxysh? Mhpos htheles na kaneis epithesh? Κλικ για ολόκληρη προβολή... Είναι μια πολύ καλή τακτική αυτή, οταν τα στρατά είναι στο δρόμο δεν κινδυνεύουν, ούτε καταναλώνουν σταρ.