zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 484
- Πόντοι
- 6.045
.....????
ρε φιλε τι ηταν αυτο?
.....????
ρε φιλε τι ηταν αυτο?
dfwκ αυτος ο μαλακας που με εκανε επιθεση ειναι. μηπως πατησε λαθος κουμπι? αντι για επιθεση, πατησε ενισχυση?
Για κάντο ταληράκια αυτό!taratsa&bull θα ασκησω βετο ειπαμε να ενισχυθουν πρωτα οι παραμεθοριες περιοχες και σιγα σιγα ολοι θα μπουνε στην συμμαχια
καλος μαλακας ειναι κρατα τους να πολεμανε τους δικους του μην τους στειλεις πισωdfwκ αυτος ο μαλακας που με εκανε επιθεση ειναι. μηπως πατησε λαθος κουμπι? αντι για επιθεση, πατησε ενισχυση?
Πρέπει να έκανε λάθος.dfwκ αυτος ο μαλακας που με εκανε επιθεση ειναι. μηπως πατησε λαθος κουμπι? αντι για επιθεση, πατησε ενισχυση?
διφραγκακια εχω ταληρακια τελοςΓια κάντο ταληράκια αυτό!
Επίθεση ήθελε να κάνει. Του έστειλα όμως εάν θέλει βοήθεια.....Να δω τι θα απαντήσει.Μαλακιες. Αφου ειναι σε συμμαχια ο τυπος, θα μπορουσε να τα στειλει σε καποιον συμμαχο του.
Επιθεση ηθελε να κανει.
Επίθεση ήθελε να κάνει. Του έστειλα όμως εάν θέλει βοήθεια.....Να δω τι θα απαντήσει.
ναι οι πρωτες υλες ειναι πακετο..δοκιμασε ανταλλαγη απο την αγορα σου αυτο εκανα και εγω και τα εχω φερει στα ισια τουςΚαλησπερα. Στο τσακ πριν φτιαξω ανιχνευτη ξεμεινα απο υλικα
Επίθεση ήθελε να κάνει. Του έστειλα όμως εάν θέλει βοήθεια.....Να δω τι θα απαντήσει.
Η φρόσω είναι δικιά μου. Αυτό έχει σημασία...Ασχετο αλλα την Φροσω κωλοφερατζα την εχετε παρει ολοι!!!!!!!!!1
Μου απάντησε:
Ta pernv piso, etsi glitono stari kai epitheseis