ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Μην τσακώνεστε ορμάτε του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πάθει πλάκα...
Λίγο το κεφαλάκι θα του βάλω ρε συ...τι κοντα σου ρε ταγαρι?
αφηστε ησυχη την πουτανα μου
ειναι το γιουσουφακι μου
Εσένα ακόμα να σου ξεκλειδώσουν το χωριό???
σε 15' περιπού ξεκινάω...Μην τσακώνεστε ορμάτε του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πάθει πλάκα...
ελα απο εδω να σε ληστεψω και σεναΛίγο το κεφαλάκι θα του βάλω ρε συ...
Ωραία ...δες π.μ. σε 3' ;)Μου το ξεκλειδωσαν σχετικα γρηγορα (4-5 ωρες) και με αστεια ποινη μαλιστα!!!
λογικα δεν ειναι ενεργος χρηστης..εννοω δεν παιζει το παιχνιδι,απλα εφτιαξε ενα λογαριασμο,επαιξε λιγακι κ μετα βαρεθηκε.Μην τσακώνεστε ορμάτε του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να πάθει πλάκα...
40 σιτάρια του πήρε Νάυαρχε....είπα στον Εlrik να στείλει ανιχνευτή να δούμε τι ρόλο βαράει... >Πάλι την πέφτει στον ALLEN ο τύπος....Τον στράγγιξε πια..
Πάλι την πέφτει στον ALLEN ο τύπος....Τον στράγγιξε πια..
αν διαγραφει το χωριο την ωρα επιθεσης ο στρατος του επιτιθεμενου χανεταιλογικα δεν ειναι ενεργος χρηστης..εννοω δεν παιζει το παιχνιδι,απλα εφτιαξε ενα λογαριασμο,επαιξε λιγακι κ μετα βαρεθηκε.
καποια στιγμη θα τον διαγραψουν.οποτε δεν θα παθει πλακα αλλα κ εσεις κανετε ευκολα ντου!οσοι εχετε γειτονες που εχουν μεχρι 20-25 ανθρωπους στο χωριο τους να τους βαρατε.εγω δυστυχως πλεον δεν εχω στρατο αλλα ετσι κ αλλιως τριγυρω μου δεν υπαρχει κατι ευκολο!
πρεπει να τον ορισει ο αλλενΓιατι δεν καθετε ενα μελος της συμμαχιας σαν sitter στο χωριο του allen να συμμαζεψει λιγο τα πραγματα??
δεν καταλαβες μαλλον τι ειπα,αν θες ξαναδιαβασε το ποστ μου!αν διαγραφει το χωριο την ωρα επιθεσης ο στρατος του επιτιθεμενου χανεται
καταλαβα τι λες απλα οταν το διαβασα θυμηθηκα αυτο το πραγμα και απο λαθος εκανα παραθεσηδεν καταλαβες μαλλον τι ειπα,αν θες ξαναδιαβασε το ποστ μου!
ωχ παιδια χτιστε τα παραθυραΗ πρόσκληση στον troueno απεσύρθη μια που ο υπουργος bull ακόμα χαρταετο πετάει!!!
Εχει δίκη του συμμαχία!!!
Μσς έκανε και πρόταση για συμμαχία που απορρίφθηκε!!!
ξεκινα απο αυριο με την κρυψωναΜαζεύω δυνάμεις ακόμα και είμαι στην 5η ημέρα ασυλίας ( από τις 8 που μου έγραψε το μύνημα )
Η κατάστασή μου :
Παραγωγή:
Ξύλο: 53 την ώρα
Πυλός: 53 την ώρα
Σίδερο: 45 την ώρα
Σιτάρι: 34 την ώρα
Στρατεύματα:
κανένα
Την τελευαταία μέρα προλαβαίνω κρυψώνα στο 5, κεντρικό κτήριο στο 3 , πρεσβεία και αγορά ??