Δεν πειράζει γιατί τα δικά μου θα φτάσουν σε 3 ώρες και βλέπουμε.50 και 50 ειπες και τωρα τον εστειλα
Μέχρι να ανεβάσω το ξύλο που χρειάζομαι μου είναι περιττά
Δεν πειράζει γιατί τα δικά μου θα φτάσουν σε 3 ώρες και βλέπουμε.50 και 50 ειπες και τωρα τον εστειλα
εστειλα 750,μεχρι τοσο μπορουσα κ οχι 1000 που ηθελα να στειλω.πηγαινε στην αγοράκαι κανε κλικ...σου δίνει επιλογες...τι ποσότητα σε καθε ύλη θες να στείλεις...συμπλήρωσε στα κουτάκια την ποσότητα και μετά τις συντεταγμένες μου και πάτα οκ...οι συντεταγμένες μου είναι 0,-88!!!
Έκανα mlk. Δεν έφυγαν. pantremene σου στέλνω σίδερο. Μόλις φτάσει ξαναστέλνω σε taratsa.Εγώ ξανάστειλα προμήθειες. 100 ξύλο +100 σίδερο. Αλλα δεν μπορώ να δώ πότε φτάνουν.Λογικά αυριο το πρωι.
Please confirm λήψη. Over.
αν ειναι στο 1 νομίζω μπορεις να στείλεις μεχρι 500 ανα πρωτη υλη...μπες στην αγορά πάλι και δες αν σου βγάζει καποιο παραθυράκι που να λεει τι στελνεις,ποση ωρα κάνει και που το στέλνεις...τσέκαρέ το σε παρακαλώ και πες μου...εστειλα 750,μεχρι τοσο μπορουσα κ οχι 1000 που ηθελα να στειλω.
ελπιζω να το εκανα σωστα.παρατηρησα οτι η αγορα μου ειναι επιπεδο 1,οποτε αυριο θα την αναβαθμισω.
Πόσο στέλνεις για να δω;Έκανα mlk. Δεν έφυγαν. pantremene σου στέλνω σίδερο. Μόλις φτάσει ξαναστέλνω σε taratsa.
αν ειναι στο 1 νομίζω μπορεις να στείλεις μεχρι 500 ανα πρωτη υλη...μπες στην αγορά πάλι και δες αν σου βγάζει καποιο παραθυράκι που να λεει τι στελνεις,ποση ωρα κάνει και που το στέλνεις...τσέκαρέ το σε παρακαλώ και πες μου...
καληνύχτα.Γεια σας απο μενα. Τα λεμε αυριο
Σ'αυτή τη φώτο αριστερα στα κουτάκια..εκεί που είναι το σιτάρι συμπλήρωσε μέσα το 500 πάτα στις συντεταγμένες κάτω δεξια στο ενα 0 και στο άλλο -88 και μετά κάτω αρίστερα στο οκ(που είναι πράσινο...!!!
παντως αμφιβαλλω αν εσταλλησαν..
keep walking ;)Καλησπερα και απο μενα, προς το παρον ακολουθω τις οδηγιες και αυξανω την παραγωγη. η διορια μου τελειωνει το Σαββατο. Οποτε θα περιμενω λιγο ακομα για να μπορω να σας ακολουθησω σε οποιαδηποτε αποστολη θελησετε.
εχω ενα αρχικο και δυο κλωνους. -93 -12 πιπινοβοσκος, -1 -80 πιπινουπολη, -92 3 sougardick.
Εγω ειμαι
Σ'αυτή τη φώτο αριστερα στα κουτάκια..εκεί που είναι το σιτάρι συμπλήρωσε μέσα το 500 πάτα στις συντεταγμένες κάτω δεξια στο ενα 0 και στο άλλο -88 και μετά κάτω αρίστερα στο οκ(που είναι πράσινο...!!!
Ελα ελβις...μπορείς...