POYTANIARIS 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Ξεκινώ αυτό το θέμα και πέρνω την πρωτοβουλία για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τραβεστί στην πόλη τησ Θεσσαλονίκης
πες μας κ που την πετυχες αυτην φιλος....Δεν ξέρω για την άποψη σας αλλά εγώ προτιμώ την Λουίζα (έτσι μου συστήθηκε) Γκρι-ασημί Ford SUPER
δεν ασχολουμαι φιλο με το σπορ αυτο οποτε δεν ξερωΚαμιά γνώμη από δική σου εμπειρία?
Ξεκινώ αυτό το θέμα και πέρνω την πρωτοβουλία για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τραβεστί στην πόλη τησ Θεσσαλονίκης
Σωστός φίλε μου@@ Μπράβο !Μπραβο φιλε που ανοιγεις ενα θεμα για τα κοριτσια τις πολης μας.
εισαι σωστος κ μακαρι να μπαινουν κ να γραφουν κιολας!!!
ελπιζω η προσπαθεια σου να πετυχει!!!
αν μια κοπελα θα ενδιαφεροταν για μια μη επαγγελματικη γνωριμια κ οπου βγει ας στειλει ενα πμ.
Ευχαριστω κ καλη συνεχεια σε ολους!!!!
Το σκέφτεσαι για γάμο τύπε μου?αν μια κοπελα θα ενδιαφεροταν για μια μη επαγγελματικη γνωριμια κ οπου βγει ας στειλει ενα πμ.
Για τα κοριτσια ε???Μπραβο φιλε που ανοιγεις ενα θεμα για τα κοριτσια τις πολης μας.
εισαι σωστος κ μακαρι να μπαινουν κ να γραφουν κιολας!!!
ελπιζω η προσπαθεια σου να πετυχει!!!
αν μια κοπελα θα ενδιαφεροταν για μια μη επαγγελματικη γνωριμια κ οπου βγει ας στειλει ενα πμ.
Ευχαριστω κ καλη συνεχεια σε ολους!!!!
εγω μαγκεσ ψιφιζο κελλυ.
Ναι και γι τις μετακινήσεις καβαλάει το μετρό!!!ειναι ξανθια με πολυ ωραιο προσωπο...δεν εχει αμαξι