Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

lefthand

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2016
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπερα αλανια!σας παρακαλουθω καιρο αλλα σημερα γραφτηκα..εχω βρει πολλες πληροφοριες χρησιμες απο δω..γουσταρω πολυ τραβεκακια ενεργητικα απλα και ξεκαθαρα..εχω παει με νικολ 3 φορες(η πιο ανωμαλη 7/10,με την evelin μια φορα καλουλα 6/10,trans tzeni 1 φορα τεραστιο εργαλειο και ωραιος χωρος 8/10 και με τη ντορα τρανς 8/10 και αυτη δυνατο εργαλειο και ωραιο χωρο..εχετε καποια ακομα που αξιζει και δεν εχω δοκιμασει;
Γενικα κατα καιρους υπαρχουν κ αλλες καλές..

gym freak

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Κριτικές
4
Like
111
Πόντοι
0
μαγκες μου εχω να ασχοληθω καιρο με το αθλημα και θα ηθελα μια ενημερωση...Ποια απο τις παρακατω θα προτιμουσατε και αν γινετε γνωμες για ολες αν εχετε . ενεργοπαθητικο ρολο

• Like
Αντιδράσεις: Sexy g

lefthand

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2016
Like
14
Πόντοι
0
μαγκες μου εχω να ασχοληθω καιρο με το αθλημα και θα ηθελα μια ενημερωση...Ποια απο τις παρακατω θα προτιμουσατε και αν γινετε γνωμες για ολες αν εχετε . ενεργοπαθητικο ρολο
δεν εχω παει ,αλλα νομιζω η ντανιελα φαινεται καλυτερη..

bk

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
0
δεν εχω παει ,αλλα νομιζω η ντανιελα φαινεται καλυτερη..
Φίλε μου δυστυχώς δεν έχω άποψη για τις παραπάνω. Θα σου πρότεινα όμως να δοκιμάσεις εδώ. Είναι εγγύηση.

• Like
Αντιδράσεις: sierra

gym freak

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Κριτικές
4
Like
111
Πόντοι
0
για αυτη εχω ακουσει καλα λογια σε παθητικο κομματι, κανει καλο ενεργητικο γνωριζεις;;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τυποι μου μια ονοματη Amyly ts.... πως μπορουμε να την βρουμε υπαρχη σε κριτικες αλλα χωρις τηλ επισης δεν εχο καταφερι να βρω αν ειναι σε καποιο γραφειο....το μονο που ελεγε μια κριτικη πως ειναι στο παγκρατη.....Ειναι φοβερης ομορφιας μινιον εντελοσ θυληκη και με πολυ μικρο μοριο :rockon: και ειναι απο βραζιλια...

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Καλησπερα αλανια!σας παρακαλουθω καιρο αλλα σημερα γραφτηκα..εχω βρει πολλες πληροφοριες χρησιμες απο δω..γουσταρω πολυ τραβεκακια ενεργητικα απλα και ξεκαθαρα..εχω παει με νικολ 3 φορες(η πιο ανωμαλη 7/10,με την evelin μια φορα καλουλα 6/10,trans tzeni 1 φορα τεραστιο εργαλειο και ωραιος χωρος 8/10 και με τη ντορα τρανς 8/10 και αυτη δυνατο εργαλειο και ωραιο χωρο..εχετε καποια ακομα που αξιζει και δεν εχω δοκιμασει;

Καλή περίπτωση είναι και η Ηρώ συναγωνιστή.

Straponlover

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Θελω παντως καποια με θυληκη εμφανιση οσο γινεται η αθηνα φαινεται πολυ δυνατο!αλλα εχει και αναλογο δωρο!εχει δοκιμασει καποιος την ξενη sarah;σε οσους δεν εχω απαντησει pm ξαναεπαναλαμβανω ειναι επειδη δενεχω κανει πολλα posts

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
για νικολ πες μας!!!βικυ απο αγκυρας οχι??

Straponlover

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Εχω παει και στο αγκυρας πριν κανα μηνα λογικα με αυτη θα πηγα που λες μια με φουσκωτο πολυ βυζι..γουσταρε και αυτη πηγε να με πνιξει στο στοματικο..αλλα οπως και να χει τα prive σε σποτι ειναι λλιως στη νικολ ειχα πει ξεφτυλισε με και ειχα σημαδια της στον κ..ο για 5 μερες απο το ξυλο που μου ριξε

Straponlover

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Πριν καποια χρονια ειχα παει με μια βουλγαρα απο αγκυρας η οποια εμφανισιακα ηταν κορυφη..αλλα δεν ειχε συμμετοχη και ανωμαλια σαν νικολ η ντορα που γουσταρουν πολυ το ενεργητικο

Yg400

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2016
Like
14
Πόντοι
0
Πριν καποια χρονια ειχα παει με μια βουλγαρα απο αγκυρας η οποια εμφανισιακα ηταν κορυφη..αλλα δεν ειχε συμμετοχη και ανωμαλια σαν νικολ η ντορα που γουσταρουν πολυ το ενεργητικο
Για Ποια Νικολ Μιλας ; εχει καποια αγγελια ;

leader1975

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ είστε.

Συνημμένα

• 44047.jpg